Bruggeblog
een blik op het Brugge van nu
Foto
Wie ik ben?
... Speelt geen enkele rol.
Mijn naam?
... misschien de Brugschen Stroatendwil?


Na een half jaar ziekte werd ik in 2005 op het werk bedankt voor bewezen diensten en prompt op pensioen gesteld.  Als 47-jarige zo uitgerangeerd worden uit deze jachtige en niets ontziende maatschappij komt hard aan.  Ondertussen heb ik me herpakt en  voortaan blog ik als een oudje hier op www.seniorennet.be met slechts één onderwerp: BRUGGE!

Inhoud blog
  • Heras
  • over slapende rekeningen en slapende blogs
  • Lopen-op-de-Vesten
  • de Gentpoortvesten
  • Sparco
  • Een zalig kerstfeest
  • baggerwerken
  • quizvraag 184 (deel 2)
  • oeps ...
  • quizvraag 184
  • Kersenboomstraat
  • vier luchtroosters
  • quizvraag 183 - de oplossing
  • Rainer Maria Rilke in Brugge
  • madeliefjesvelden
    Zoeken in blog

    27-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schaakspelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mocht u zich vandaag vervelen en mocht het weer nog meevallen, dan kunt u eens naar het Minnewaterpark lopen, want daar zullen schakers aan het werk te zien zijn op en naast een reuzengroot schaakbord met daarop kanjers van schaakstukken.   Maar ook de kleine tafeltjes ernaast zullen wellicht gebruikt worden voor het schaakspel.  Daar zijn die tafeltjes oorspronkelijk voor bedoeld, niet om er te picknicken (zoals we meestal zien gebeuren).


    27-05-2007, 09:36 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwerfvuil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het woord zwerfvuil klinkt veel te mooi voor wat we op vele plaatsen aantreffen.  Luivolkafval zou volgens mij een beter gekozen woord zijn.  Want wat anders moeten we denken van dit dagelijks weerkerende fenomeen hier onder en rond de luifel aan het vestibuleplein?  Die paar stappen naar de vuilnisbakken die in de onmiddellijke nabijheid opgesteld staan zijn er volgens sommigen echt te veel aan, dus gooien ze hun rommel maar op de grond.


    27-05-2007, 09:25 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 176 - de oplossing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ... en die oplossing werd gegeven door SPQB.  Het lijkt niet op een huis in de Sint-Clarastraat, het is er een, meer bepaald het huis op de hoek met Maagdendal.  Het huis noemt de Moerbeziënboom en werd gebouwd in 1909.  De gevelsteen in het midden toont trouwens een moerbeiboom.
    Als deze fotovraag moeilijk was, dan is dat Flater zijn schuld, want hij zorgde voor het idee en de foto's.
    Gisterenavond had ik eventueel nog een nieuwe quizvraag kunnen aanleveren, maar ik was eerlijk gezegd aan het kijken naar de finale van het bekervoetbal.  U weet wel: Club Brugge tegen Standard Luik.  Ik ben er bij in slaap gevallen.  Nu moet ik zeggen, ik ben al geen voetbalfan, maar voor deze ene keer dacht ik: 't is Club en ik zal voor deze finale wel wat schoon voetbal voorgeschoteld krijgen.  Buiten enkele flitsen van schoonheid verviel de rest van de match in armzalig tackelen en bottenstampen.  't Zal nog lang duren eer ik nog eens naar een voetbalmatch zal kijken, maar allez, de eer van Brugge is toch maar weer eens gered!


    27-05-2007, 09:15 geschreven door Bruggeblog  
    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes (7)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het zwanennest blijft er nog één ei moederziel alleen achter.  Ha, da's een leeg ei, beweert mijn vrouw, want in elk zwanennest zit er altijd wel zo eentje tussen.  Klopt dat een beetje?


    25-05-2007, 21:48 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes (6)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    25-05-2007, 21:45 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes (5)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kleintje zwaantjes worden gelijk te water gelaten.  Mama zwaan stond er namelijk op dat haar kleintjes meteen dat heerlijke gevoel van zwemmen en drijven onder de knie zouden krijgen.


    25-05-2007, 21:43 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes (4)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toch staan mama en papa zwaan constant op de loer.  Zeg jongens, eten jullie wel genoeg?  De duif op de voorgrond zou ook graag een graantje willen meepikken maar weet alleen nog niet hoe.


    25-05-2007, 21:39 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes (3)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Haha, denkt de kraai, hier ligt veel lekkers zomaar voor het grijpen en die zwaantjes zien er lang nog zo kwaad niet uit.  Laat ik dan maar vlug heel wat van dat lekkers in hun plaats oppikken!


    25-05-2007, 21:35 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes (2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ziehier de vier schattige jonge beestjes samen op een kluitje.  Vreemd hé, hoe charmant we keer op keer heel kleine kinderen of kleine dieren altijd vinden (tenminste als 't geen spinnen, rupsen of kakkerlakken zijn)!


    25-05-2007, 21:19 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zwaantjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ... en nu heb ik het echt niet over de lapnaam van de politiemannen op de moto.  Neen ik heb het  alleen maar over deze jonge zwaantjes die sinds kort te zien zijn aan het Begijnhof. 
    Deze en de volgende foto's zijn allemaal gemaakt door Marc Willems.  Dus: ere wie ere toekomt.  Marc brengt ons weer maar eens een charmant aspect van ons Brugge perfect in beeld, namelijk de geboorte van vier jonge zwanen.


    25-05-2007, 21:15 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 176 (deel 3)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voilà, deze derde foto dan maar, in de hoop dat u het huis herkent.  Ik heb het huisnummer en de naam van het huis gewist.  Mocht u het weten, vertelt u het ons dan maar, maar alleen al de naam van de straat waarin dit huis zich bevindt is ook al voldoende.  Wel, wie weet waar in Brugge we dit aantreffen?


    25-05-2007, 21:08 geschreven door Bruggeblog  
    24-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 176 (deel 2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De vorige foto was zoals u ongetwijfeld begrepen heeft slechts een fragment van een gevel.  Deze foto toont in alle geval al iets meer.  Waar in Brugge kunnen we dit zien?


    24-05-2007, 21:43 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groot groter grootst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond speelt Herman Van Veen in onze Brugse stadsschouwburg.  Het was tijdens een vorig optreden van deze man dat de regen vanaf het dak op het podium binnendrupte.  Dat moet ergens omtrent het jaar 2000 gebeurd zijn.  Sindsdien hebben we ons Brugge 2002, culturele hoofdstad gehad en men heeft naar aanleiding van dat jaar heel deze 'bonbonniere' zoals men onze stadsschouwburg graag noemt op schitterende wijze gerestaureerd.  Vanavond mag Herman Van Veen gerust zijn.  Hij hoeft geen paraplu op het podium mee te nemen.  De stadsschouwburg lekt niet meer en het is vandaag trouwens een prachtige zonnige dag geweest.  O ja, de titel van dit artikel!  Die artiesten zien het de dag van vandaag allemaal erg groots.  Bekijk nu eens die klepper van een camion.   Ongelooflijk hé, hoe artiesten tegenwoordig uitpakken kunnen!  En dan moet u weten dat zowel het materiaal van The Beatles als dat van The Rolling Stones in hun historische (en voor de fans hysterische) jaren '60 nog in gammele camionettes vervoerd werd.


    24-05-2007, 20:13 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Van Moorhem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ... die naam zegt u waarschijnlijk niks maar toch kennen velen hem wel.  Johan is namelijk samen met zijn vrouw de uitbater van de tweedehandswinkel 'Den Elder', gelegen in de Langestraat, en die winkel is gespecialiseerd in LP's, CD's, DVD's en boeken.  Ook op markten zult u deze Johan ongetwijfeld al eens zijn materiaal zien verkopen hebben.  Deze Johan wil volgende maand een droom van hem verwezenlijken.  Hij wil vanaf 12 juni een 6 weken durende trektocht ondernemen dwars door de Franse Pyreneeën.  Vertrekkende vanaf de Atlantische Oceaan wil hij zo'n goeie 40 dagen later aankomen aan de Middellandse Zee.  Heel dat traject is zoals men dat noemt een langeafstandswandelpad (alhoewel er op sommige stukken nauwelijks of zelfs niet een pad te bespeuren valt).  Aangezien Johans tocht zich in de Pyreneeën zal afspelen is het begrijpelijk dat dat zowat 900 kilometer lange traject veel, heel veel klim- en daalwerk zal bevatten.  Mooi is dat Johan zijn eigen huzarenstukje wil volbrengen dankzij de steun van iedereen die hem wil sponsoren.  Euh, eigenlijk niet hem, maar een vzw in Gambia waar zijn petekind als vrijwilligster werkt.  Het komt dus hier op neer: stort u op rekeningnummer 860-1003949-78 iets met als vermelding "Coast-to-coast Walk, Langestraat 84, 8000 Brugge", dan kunt u zeker zijn dat u én deze Johan een extra stimulans geeft om zijn tocht te volbrengen én dat elke eurocent die u stort naar een bijzonder project zal gaan.
    De avonturen van Johan zelf kunt u vanaf nu al lezen op zijn eigen blog.


    24-05-2007, 00:00 geschreven door Bruggeblog  
    23-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trompetboom (3)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar de blaren of bloempjes van deze boom, hoe mooi ook, interesseren me veel minder dan zijn stam.  Want wat voor een vrij unieke, doorleefde stam heeft deze boom wel zeg!  Zo te zien heeft hij doorheen al die jaren dat hij hier staat al veel, heel veel moeten doorstaan.  Zowel stormen, plensbuien als perioden van droogte, ja,  maar ook verschillende ingrepen van de mens hebben in dit exemplaar blijvende littekens achtergelaten.  Desondanks staat hij hier in het Astridpark nog altijd fier trompetboom te wezen.  Een beetje krom misschien, maar hij staat er tenminste nog altijd!


    23-05-2007, 22:22 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trompetboom (2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Diezelfde trompetboom, maar nu vanuit een ander standpunt bekeken.  Op het ogenblik heeft hij al blaren maar om zijn trompetachtige bloemen te zien zullen we nog eventjes moeten wachten.


    23-05-2007, 22:09 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trompetboom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laat ik eens een boom opzetten over ... een boom.  Geen gewone boom, maar een trompetboom.  Tussen de vele duizenden bomen die op het grondgebied van de binnenstad staan zitten er namelijk enkele van die catalpa bignonioides (da's de haast onuitspreekbare Latijnse benaming).  U kunt er o.a. zien langs de Binnen Smedenvest, langs 't Stil Ende, langs de Kruisvest en in de onmiddellijke omgeving van het station.  Maar voor dit boompje moet u evenwel in het Koningin Astridpark zijn.  Trompetbomen danken hun Nederlandse benaming aan de vorm die de bloemen hebben.


    23-05-2007, 21:46 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 176
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo, een kersverse fotovraag, speciaal voor u!  Waar in het centrum van Brugge valt dit op?


    23-05-2007, 21:31 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 175 - de oplossing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De broederstrijd tussen de Cloetens' werd gewonnen door Bart.  Hij herkende als eerste de plaats die we zochten: dat kunstgalerietje, gelegen naast restaurant El Greco in de Sint-Jacobsstraat.
    Onmiddellijk hierna volgt alweer een nieuwe fotovraag.


    23-05-2007, 21:28 geschreven door Bruggeblog  
    22-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lapmiddelen (2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het kleinste kind kon zien dat de lapmiddelen die men gedurende de afgelopen maand februari aan de Katelijnestraat aangebracht had een maat voor niks waren.  Neen, neen, kraaide de bevoegde schepen Vanden Berghe het onlangs nog uit, neen, o neen, die werken waren maar tijdelijke lapmiddelen en werden in die context correct uitgevoerd.  Waarom moet men dan een kleine drie maanden later hier opnieuw datzelfde wegdek komen oplappen? 


    22-05-2007, 22:01 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lapmiddelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schepen Jean-Pierre Vanden Berghe benadrukte enkele weken geleden aan iedereen die het horen kon dat - ondanks alle kritiek - de werken aan het wegdek van zowel de Katelijnestraat als van de Steenstraat door de betreffende firma die de stad aangesteld had correct uitgevoerd werden.  Hoe komt het dan dat deze week stiekem tussen 18u en 23u bijkomende werken gepland zijn in de Katelijnestraat die voor die zogezegd uitstekende wegwerkzaamheden onlangs een kleine maand onderbroken was?  Allez, Jean-Pierre, leg ons dat nu dan nog eens uit als je 't kan?


    22-05-2007, 21:48 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 175 (deel drie)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Iets vroeger dan anders geef ik vandaag deel drie van de huidige fotovraag.  Eigenaardig genoeg heeft totnogtoe niemand een gokje gewaagd.  Ik vermoed dat het vanaf nu niet meer gokken wordt maar uitsluitend puur weten.  Waar in Brugge is dit?


    22-05-2007, 19:38 geschreven door Bruggeblog  
    21-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Puype (6)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Portretfotografie komt ook nu nog altijd het best tot zijn recht in zwart-wit.  Daarom wil ik mijn hommage aan waarschijnlijk de oudste winkelierster van Brugge in schoonheid eindigen met deze sobere (maar dankzij die soberheid de krachtigste) foto van deze dame die ik in alle oprechtheid nog heel veel gezonde jaren toewens.


    21-05-2007, 23:57 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Puype (5)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het winkeltje van Angela Puype kwam er in 1950 en exact 57 jaar later is dat winkeltje nog geen haar veranderd.  De oude koelkast staat er nog altijd en ook de opschriften zijn nauwelijks veranderd.  Een likje verf is ook aan dit winkeltje niet besteed.  Dat is precies de charme van het winkeltje van Angèle.  Zelfs vanuit Australië komen backpackers 'this funny, charming and old-fashioned candy shop' bezoeken.  Dit ijzeren plaatje bijvoorbeeld met reclame voor 'Pacha cichorei' bevindt zich al een eeuwigheid boven de deurklink.  De deurklinkt lijkt al vernieuwd, het ijzeren plaatje nog nooit.


    21-05-2007, 23:49 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Puype (4)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Angèle in haar gezellige huiskamertje, starend naar een zwart-witfoto van haarzelf.  Niet te zien op deze foto zijn de verschillende koppen van Guido Gezelle die her en der deze huiskamer bevolken.  "Ach," zegt Angèle, "weet je dat ik in de loop der jaren al meerdere van die bustes zomaar weggeschonken heb?"


    21-05-2007, 23:34 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Puype (3)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ... dien avond en die roze.
    Waarom schrijf ik dat?  Het is de titel van een der meest gekende gedichten van Guido Gezelle.  Diens moeder noemde Monica Devriese (1804-1875) en was afkomstig van Wingene.  Angela Puype zelf is afkomstig van Ruddervoorde maar als ik het goed verstaan heb is haar moeder ook een Devriese en ook afkomstig van Wingene.  Snapt u waar ik naartoe wil?  Hoogstwaarschijnlijk is dit kranige dametje verre familie van de grootste Nederlandstalige dichter ooit!


    21-05-2007, 23:28 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Puype (2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als zelfstandigen startten Angela en haar man in het jaar 1950 hun winkeltje in de Peperstraat.  Die beginjaren hadden ze het echt moeilijk.  Overleven konden ze toen alleen door de opbrengst van de tuin die ze hadden en waarin haar man samen met enkele knechten groenten in kweekte.   Die tuin strekte zich toen zelfs uit tot waar zich nu het speelpleintje en de autoparking van het Vuldersreitje zich bevindt (van hieruit gezien situeert zich dat achter de hekken).


    21-05-2007, 23:19 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angela Puype
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Exact een jaar geleden nam ik afscheid van Angela Puype, toen 88 jaar oud en nog altijd de kranige uitbaatster van een winkeltje in de Peperstraat dat voornamelijk zeldzaam snoepgoed verkoopt.  Toen vroeg ze me om nog eens terug te komen wanneer haar tuintje in bloei stond, dat was op dat ogenblik namelijk nog niet het geval.  Door omstandigheden ben ik daarna niet meer teruggekeerd, maar kijk, precies een jaar later sta ik opnieuw voor haar deur en - jawel - deze kranige Angela houdt op 89-jarige leeftijd nog altijd haar winkeltje open en - jawel - vroeger dan andere jaren staat haar tuintje nu wél in bloei.  Hier wijst ze trouwens naar haar prachtige verzameling witte aronskelken, die zeker niet mis zouden staan op menig huwelijk. 


    21-05-2007, 23:10 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meifoor 2007 (10de en laatste)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat gisterenavond nog volop werkte (zie artikel: meifoor 2007 (8)) is dankzij deze handige jongens vandaag al afgebroken en verdwenen.  De fotograaf van dienst beleefde evenwel de schrik van zijn leven toen hij deze foto nam.  Deze handige jongens stoven op hem af en bevalen hem in het Frans om de foto te wissen.  Enkel dankzij van 'krommenaas te gebaren' en in het Engels onbegrepen te antwoorden kon hij én zijn eigen hachje én zijn camera én deze foto redden.  De opstoot van adrenaline die hierbij gepaard ging bekomt men nooit door op deze attractie een betalend ritje mee te maken.
    Conclusie van dit verhaal: hier waren vandaag ongetwijfeld illegalen aan het werk en die jongens staan niet graag op een fotootje!


    21-05-2007, 21:54 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meifoor 2007 (9)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat gisterenavond nog de Eclipse was, een der meest bloedstollende attractie van de Meifoor, was deze middag al herleid tot dit stukje staalconstructie.  Hier haalde een der grootste kermisfreaks van 't land (neen, niet Michel Follet maar wel Robin Demyttenaere) op woensdag 2 mei nog een stunt uit door van 14u tot 24u onafgebroken in deze attractie te blijven zitten, terwijl het ding voortdurend zijn torenhoge loopings plaatste.


    21-05-2007, 21:37 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.telefoneren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In dit GSM-tijdperk is het haast ondenkbaar dat er nog openbare telefooncellen zijn, is het nog ondenkbaarder dat er iemand in een openbare telefooncel aan het bellen is, en grenst het aan het absoluut ondenkbare dat men tegenwoordig in een openbare telefooncel nog een jongere aantreft die dit voorhistorische instrument tot communicatie daadwerkelijk gebruikt.  Dit unicum heb in deze namiddag gefotografeerd.  Onze kinderen en kleinkinderen zullen later meewarig het hoofd schudden als ze deze foto onder ogen krijgen.  Hoe is het mogelijk dat men anno 2007 nog zo primitief te werk ging!


    21-05-2007, 21:21 geschreven door Bruggeblog  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quizvraag 175 (deel twee)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niemand waagde een gokje?  Ik geef het grif toe: die dingen treffen we op het ogenblik in elke straat van de binnenstad aan, dus het zoeken naar de juiste straat leek totnogtoe als naar het zoeken naar een speld in een hooiberg.  Maar wie weet brengt deze foto sommigen al op het goede spoor!  Waar in Brugge is dit te zien?


    21-05-2007, 21:13 geschreven door Bruggeblog  
    Foto
    I have been standing where everybody has stood, opposite the Great Belfry Tower of Bruges, and thinking, as every one has thought, that it is built in defiance of all decencies of architecture. Gilbert Keith CHESTERTON
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Bruggeblogs ABSOLUTE favorieten
  • Moon Art Gallery
  • Bruggelingen buiten Brugge
  • Bruggelin(k)
  • veel meer dan een weerstation!
  • Justine Henin
  • Flanders Inside
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mireille1969
    blog.seniorennet.be/mireill
    Archief per week
  • 06/04-12/04 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!