Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van de smaakmakers toont primeurs van lokale producenten

    Op zondag 28 juni 2015 vindt voor het eerst de Dag van de Smaakmakers plaats. Dan zetten producenten van lokaal lekkers in Vlaanderen hun deuren wagenwijd open voor het grote publiek. Bezoekers ontdekken het verhaal achter het product, leren het productieproces kennen en proeven bijzondere spijzen en dranken.

    Dag van de Smaakmakers is een initiatief van Puur Smaak vzw. De organisatie wil consument en producent (opnieuw) dichter bij elkaar brengen. Initiatiefnemer Didier Bastiaens: “Mensen staan vaak niet meer stil bij het verhaal achter een product. Ze eten en drinken te weinig bewust. Met de Dag van de Smaakmakers brengen we mensen – letterlijk – dichter bij de producten. De Smaakmakers zetten hun deuren open en tonen het productieproces van a tot z. En natuurlijk wordt er ook geproefd. Dag van de Smaakmakers is tenslotte een culinaire familie-uitstap!”

    Voor bezoekers is de Dag van de Smaakmakers een leuke, leerzame en laagdrempelige excursie om meer dan 300 producten te ontdekken van 24 Vlaamse producenten. Voor producenten is het een uitgelezen kans om hun producten te tonen en hun passionele verhaal te vertellen aan de consument. Nele Quick (Blueberry Fields, Koersel): "We dompelen bezoekers onder in de fascinerende wereld van de blauwbessen, en brengen ideeën aan voor creatieve gerechten." Hans Denoo ('t Groenselpoortje, Middelkerke): "Na jaren vergeten koolsoorten te kweken, zijn we dit jaar gestart met het telen van spitskool. Een erg gezonde groente die vrij gekend is bij onze noorderburen, maar in België wat in de vergeethoek raakte. Dankzij onze liefde voor vergeten groenten associëren Vlamingen de kust binnenkort niet meer alleen met vis." Ghislain Houben (Wijndomein Hoenshof, Hoepertingen): "Als enige producent van Belgische ijswijn zijn we trots deel te nemen aan dit publieksevent. Veel mensen weten niet dat Haspengouw een schitterend gebied is voor wijnbouw." Rob Biesmans (Foodmonkeys Ketchup, Hasselt): "We ontwikkelden onze eigen ketchup, homemade in Hasselt, met onder andere tomaten uit de regio. Tof dat we de kans krijgen dat aan het grote publiek te tonen!" Fabian Deckers (Musa Lova likeuren, Leuven): "Ook al doet de naam van ons product anders vermoeden, onze Musa Lova bananenlikeuren zijn op-en-top Vlaamse streekprocucten!"

    De Smaakmakers zijn heel uiteenlopend. Het is een ontdekking van groente- en fruittelers, koffiebranders en hoeve-ijsdraaiers tot whiskystokers – ze bieden állemaal een smakelijke ervaring en een unieke kijk op hun productieproces: van het veld tot op het bord, van de stokerij tot in het glas, …

    Sommige producenten zijn écht enig in Vlaanderen, of pakken speciaal voor de gelegenheid uit met primeurs: Wijndomein Hoenshof (Hoepertingen): eerste en enige Belgische ijswijn; Seitanmakerij Maya (Hasselt): nieuw vegetarisch product, Tempeh; BroodNodig (Hofstade): ambachtelijke bakkerij met innovatief zelfbedieningssysteem; Op Het Veld (Bevel-Nijlen): vers geplukte aardbeien met Belgische chocolade; Jessenhofke (Hasselt): nieuw niet-alcoholisch biologisch bier van Limburgse appelen en peren; 't Groenselpoortje (Middelkerke): enige spitskoolteler in West-Vlaanderen; Musa Lova likeuren (Leuven): exclusief binnenkijken in labo en serres en Koffiebranderij De Gulden Tas (Bree): kleinste koffiebranderij van België

    Dag van de Smaakmakers vindt plaats op zondag 28 juni, van 10 tot 18 uur, op de locaties van de deelnemers. De toegang is gratis. Sommige producenten vragen om vooraf te reserveren. Op www.dagvandesmaakmakers.be vind je meer informatie, de deelnemende Smaakmakers en hun adressen.     

    Dag van de Smaakmakers is een initiatief van Puur Smaak vzw, die mensen op een originele manier dichter bij de producten op hun bord, én dichter bij elkaar wil brengen. Sinds 2012 organiseren zij de schitterende dinerbelevingen Vrienden van de Smaak. Daarbij schuiven een 70-tal gasten gemoedelijk aan een lange tafel, op uitzonderlijk mooie plekjes die vaak exclusief voor Vrienden van de Smaak worden opengesteld. Ze krijgen een verrassingsdiner voorgeschoteld met lokale ingrediënten, pure producten en authentieke smaken.

    De sfeer, de gerechten en de verhalen van de diners werden op prachtige wijze gebundeld in het kook- en sfeerboek Met Vrienden van de Smaak aan tafel. Je ontdekt inspirerende recepten van Belgische topchefs. En je maakt kennis met lokale producten en hun telers en kwekers – een must-have boek dat werd genomineerd voor de Gourmand World Cookbook Awards 2015.    

     

    14-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Best Western in het land van de Meren

    Om het groeiend aantal gasten op te vangen wordt in Les Lacs de l’Eau d’Heure het reeds bestaande en indrukwekkende logiesaanbod uitgebreid met een hotelresidentie. Hiervoor gaat de Belgische Group Lamy in zee met het Amerikaanse hotel concern Best Western. In het Land van de Meren is het aangenaam logeren in een van de gezellige vakantiewoningen van Golden Lakes Village aan de rand van het meer, tijdens een weekend of voor een langere vakantie. Er wordt hard gewerkt om die infrastructuur uit te bouwen want er komen een twintigtal nieuwe vakantievilla’s bij, naast de honderd die reeds in uitbating zijn.

    Maar de Group Lamy wil het logiesaanbod diversifiëren en is van start gegaan met de bouw van een hotel, waarvan de opening is aangekondigd voor de herfst van 2016. Het betreft een complex van negentig kamers, studio’s en appartementen met een viersterren niveau. Uniek aan dit hotel is dat de mensen een hotelkamer kunnen kopen. Onder de slogan “In ons hotel slaapt uw geld niet”, verkopen ze de kamers aan investeerders, die in ruil een rendement uitbetaald krijgen. Deze financieringsmethode van LAMY heeft zijn succes al aangetoond met de vakantiewoningen van Golden Lakes Village.

    Ook in het najaar van 2016 wordt, naast het hotel, een seminariecentrum geopend van 600 m2. Opdrachtgever is het Waalse Gewest dat in samenwerking met Group Lamy alle kansen wil benutten die zich aandienen via het MICE-toerisme. Les Lacs de l’Eau d’Heure is met zijn talloze recreatiemogelijkheden een unieke locatie voor incentives.

    Nu werd bekend dat de Group Lamy tekende bij het Amerikaanse label Best Western, een van de grote spelers op wereldniveau in de hotelsector. “De keuze voor een samenwerking met Best Western, een wereldwijd netwerk, zal onze naambekendheid fors vergroten. Daarenboven stappen we in een performant reservatiesysteem en krijgen we een grote kwaliteitsgarantie die het vertrouwen geniet bij de vakantiegangers” aldus Jordane Lamy, afgevaardigd bestuurder. De samenwerking tussen de Group Lamy en Best Western situeert zich binnen de categorie Best Western plus gezien het viersterren niveau van de nieuwe hotelresidentie in het Land van de Meren.

    Op het hotel is het nog even wachten, maar vrienden en families kunnen deze zomer volop genieten van het viersterren vakantiedorp, Golden Lakes Village. Met zo’n vakantiewoning aan het rand van het meer, besef je dat je niet ver hoeft te rijden voor een zorgeloze rustige vakantie. Info: www.lacsdeleaudheure.be

    Het Land van de Meren ligt in de provincie Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het hele jaar, voor jong en oud en omvat de hele omgeving rond Les Lacs de l’Eau d’Heure, het grootste merengebied van België. De infrastructuur is fantastisch met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen. Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verscholen hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

    13-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 x smelten voor Cuisipro

    Maak je zomer extra leuk en lekker met deze handige ijsvormpjes

    Design en gebruiksgemak laten samensmelten? Een koud kunstje voor Cuisipro!

     

    Ontdek jouw favoriete ijsvorm: stoere raket met steekvlam: Met de raketvormpjes van Cuisipro wensen kindjes hun ouders voor één keer niet naar de maan! Vul de vormpjes met jouw favoriete smaak en zet ze in de diepvries. De raketten blijven mooi rechtstaan dankzij hun brede bodem en ze nemen weinig plaats in doordat je ze aan elkaar kan klikken, in een rij of cirkel. Zo, en nu maar smullen tot je de astronaut tegenkomt! O ja, ze kunnen probleemloos in de vaatwasser én maken komaf met plakkende kinderhandjes dankzij de slimme antidruppelrand. Richtprijs: 16,95 euro voor set van 6

    schattige ijssandwiches: Een ijssandwich? Even leuk en lekker als gemakkelijk. Duw je favoriete Cuisipro-vormpje (ster, cirkel of hartje) in een koekje om het uit te snijden. Gebruik daarna de vorm om wat ijs op te scheppen, liefst smeuïg roomijs. Neem een tweede koekje en snij opnieuw een vorm uit. Hou de sandwichmaker over dit koekje en duw het geheel aan door bovenaan aan het gekleurde uiteinde te draaien. Voor een alledaags dessertje of een feestelijke creatie! Richtprijs: 14,95 euro voor 3-delige set

    kunstzinnige cilinders: En of je kan opscheppen met deze Cuisipro! In een handomdraai toon je je coole kunsten: schep ijs op tot het metalen deel van de ijsstapelschep helemaal gevuld is. Haal de schep uit het ijs, hou hem over je bord of horentje en druk wat aan door op de knop in het midden van de greep te duwen. Haal het ijs uit de schep door verder op de knop te duwen. Het ontwerp is zo bedacht dat je nauwelijks kracht moet zetten op de ijsschep. En het resultaat zijn strakke cilindervormige ‘ijsbollen’ die je moeiteloos inspireren tot een creatief dessert. Ideaal ook om te stapelen in verschillende kleuren en smaken. Richtprijs: 24,95 euro

    Over Cuisipro – www.cuisipro.com / www.demeyere.be

    Het merk Cuisipro, dat in België exclusief via Demeyere wordt verdeeld, wordt sinds jaar en dag met professioneel keukengereedschap geassocieerd: design dat in het oog springt, efficiëntie die je kookkunst ondersteunt, kwaliteit die duurzaam is, een meerwaarde die telkens verrast en innovatie die voortdurend alle verwachtingen weerlegt – geruggensteund door 25 jaar garantie.

     







    12-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sultanat Oman intop 10 van meest veilige reisbestemmingen

    Steeds meer mensen gaan op reis naar Oman en dat is niet verwonderlijk. Het is een veilige reisbestemming die aangenaam verrast, met een gevarieerde natuurpracht, culturele rijkdom, een gastvrije bevolking en degelijke infrastructuur.

    Wie omwille van de veiligheid nog twijfelt om naar Oman te reizen kan zijn vrees meteen aan de kant schuiven. Het sultanaat staat in de top 10 van meest veilige landen om op reis te gaan volgens het “Travel & Tourism Competitiveness Report 2015” van het World Economic Forum. Met plaats negen scoort Oman zelfs beter dan België, dat op het nummer zestien staat! www.mmis.co/News/WEF-TT-2015/report.pdf

    Eeuwenoude handelsrelaties: Als bezoeker wordt je steeds warm onthaalt, wat een belangrijk deel van de reiservaring is. De Omani zijn blij en fier dat je hun land wil ontdekken. Deze gastvrijheid heeft zijn wortels in een lang verleden. Oman ligt sinds eeuwen op belangrijke handelsroutes tussen het Oosten en het Westen en is altijd een grote ontmoetingsplaats geweest tussen handelaars uit alle windstreken.

    Stabiliteit: Het sultanaat Oman ligt aan de zuidwestkust van het Arabische Schiereiland. Oman is een oase van rust, een land zonder conflicten, zonder enig ongemak voor reizigers. Ongetwijfeld hebben de rust en de veiligheid te maken met de manier waarop het land wordt bestuurd. Oman slaagt er perfect in om het oude en het nieuwe met elkaar te verzoenen. Voor bezoekers betekent het dat ze in een modern land met een goede toeristische infrastructuur kunnen genieten van authenticiteit en van een rijk erfgoed dat met zorg wordt omringd. Oman is een monarchie en sinds de aantreding van Sultan Qaboos Bin Said in 1970 is het sultanaat een veilige bestemming voor toeristen. De stabiliteit van Oman is mede het gevolg van hun politiek van neutraliteit in de meeste conflictsituaties. Zeg maar dat Oman een beetje het Zwitserland van het Midden-Oosten is.

    Verrassend: Toeristen wacht in Oman een variëteit van indrukken en landschappen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen. Wie denkt dat er in Oman alleen maar uitgestrekte woestijngebieden zijn, heeft het verkeerd voor. Het sultanaat is een fascinerend patchwork van groene oases, prachtige valleien met een weelderige vegetatie, machtige bergketens tot 3000 meter hoog en dat allemaal dichtbij de zandstranden en het azuurblauw van de Golf van Oman.

    Info: www.visitoman.be

     

    11-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clippers terug naar Zuidoost-Azië

    Rederij Star Clippers zal van december 2016 tot april 2017 opnieuw opereren tijdens het winter cruiseseizoen in Thailand, Maleisië en Singapore. Het is geleden van maart 2010 dat de grote zeilschepen van Star Clippers in de regio actief waren.

    Op het einde de zomer zal de Star Clipper, met een capaciteit van 170 passagiers, de Middellandse Zee verlaten en via het Suez Kanaal en Sri Lanka zijn winterthuishaven Phuket bereiken. Van daaruit zal het schip twee verschillende routes varen tijdens cruises van zeven nachten, met startdatum 2 december 2016. In het aanbod van de rederij zitten ook enkele cruises richting Singapore.

    Er zijn dus twee reisroutes, een noordelijke en een zuidelijke, evenals zeven afvaarten, met vertrek of aankomst in Singapore. De cruises zijn een fascinerende kennismaking met de eilanden voor de kust van Phuket, bekend om hun exotische stranden en de mooiste zeefauna. Onderweg is er veel gelegenheid om te zonnebaden, snorkelen, watersporten te beoefenen en de eilanden wandelend te verkennen. Er zullen ook fotosafari’s met rubberboten worden georganiseerd.

    Noordelijke route vanuit Phuket: Ko Surin National Marine Park, een groep van 5 beboste eilanden met sublieme stranden en spectaculaire zeefauna en –flora. Similan Eilanden, een koraalarchipel met kristalherder water, Ko Rok Nok, een onbewoond eiland met een fantastisch rif, Langkwai, Maleisië, mooie stranden en tempels, Ko Kradan, een beach resort met een ontspannen sfeer en Phang Nga Bay, landschap van bossen en verdoken grotten.

    Zuidelijke route vanuit Phuket: Ko Butang, met prachtige stranden en wereldklasse snorkelen, Penang met zijn koloniaal erfgoed,            Ko Adang, een klein, onbewoond eiland met onvoorstelbare riffen,             Ro Rok Nok, onbewoond eiland met een fantastisch rif, Phang Nga Bay, bosrijk, verdoken grotten en Siliman Eilanden, koraalarchipel, kristalhelder water, divers wildlife.

    “Wij hebben lang gewacht om deze populaire cruises te hervatten maar we keren nu terug naar Zuidoost-Azië om de stranden, eilanden een aanlegplaatsen die nog niet door andere schepen worden bezocht, te ontdekken. Wij weten, uit 15 jaar ervaring in het verleden, dat als we een schip tijdens de winter in deze regio laten opereren, de cruises populair zijn bij natuurliefhebbers en bij hen die gefascineerd zijn door de gratievolle zeilschepen in de tropen’” aldus Mikael Krafft, eigenaar en president van Star Clippers.

    Intussen blijft Star Clippers ook actief in de Caraïben, in Cuba met reizen vanuit Havana en Cienfuegos tijdens de winter 2016/17, in combinatie met langere cruises richting St. Maarten en het Panama Kanaal. De Royal Clipper zal het ganse seizoen varen vanuit Barbados, naar de Grenadines en de Britse Maagdeneilanden, met twee verlengde 14 nachten cruises naar de ABC Eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) en verlengde reizen tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode. De verkoop van het Star Clippers winterprogramma 2016/17 start in juni 2015.

    Star Clippers exploiteert drie van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers ervaren aan boord de romantiek van het zeilen in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. De schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele pianobar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. De twee kleinere schepen, Star Flyer en Star Clipper, hebben per schip plaats voor 170 passagiers tegenover 70 bemanningsleden, de Royal Clipper heeft plek voor 227 mensen tegenover 106 bemanningsleden. Door het comfort, de activiteiten en de sfeer van een privé jacht, wordt Star Clippers gezien als een van de meest vooraanstaande specialisten in de cruisebranche. Voor meer info en de concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent.

     

     

    10-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slow travel op Curaçcao

    Op Curaçao is er altijd voldoende tijd om de inwoners en hun cultuur te leren kennen, want grote afstanden zijn er niet, zelfs niet tussen de toeristen en de gastvrije Curaçaoënaars. Curaçao is dan ook hét eiland van de slow travel, de bestemming waar je makkelijk contact legt met plaatsen, mensen en cultuur.

    Reis je naar verre bestemmingen dan is er niet zelden een taalbarrière. Wat dat betreft zit je als vakantieganger goed op Curaçao want naast het Papiaments en het Engels is ook het Nederlands een officiële taal. Het maakt dat je makkelijk en veelvuldig in contact komt met de lokale bevolking en heel wat opsteekt over de identiteit van het eiland en zijn bewoners.

    Langzaam genieten: De inwoners van Curaçao stralen een warme hartelijkheid uit en gastvrij als ze zijn nemen ze ook de tijd om toeristen te helpen of te informeren. Een brede lach en een warm onthaal zorgen ervoor dat je van direct bij aankomst op je gemak bent en geniet van een rustig vakantieritme. Het slow-travel gevoel op Curaçao wordt nog versterkt door het feit dat je helemaal niet moet rushen van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Het Caribisch eiland is 64 km lang en van 5 tot 16 km breed. Met andere woorden, vanuit je verblijfplaats doe je alles op je gemak. Op het einde van je vakantie zal je versteld staan van hoeveel dingen je hebt gezien en beleefd, zonder dat er maar ook een moment haast achter zat.

    Wijngaard opent zijn deuren op Curaçao: Je kan in alle rust en kalmte genieten van een Caribisch wijntje, verbouwd op Curaçao, aan het landgoed Hato. Dit landgoed opende nog niet zo lang geleden zijn deuren en wijnliefhebbers kunnen na een bezoek aan de wijngaard, ook inschrijven voor de wijnproeverij. Er zijn ook enkele gastenkamers want het landgoed is voor een deel omgebouwd tot B&B.

    Rijke Cultuur: Gezien het excellente klimaat het hele jaar door is het logisch dat veel vakantiegangers naar Curaçao reizen om te genieten van zee en strand. Voor veel reizigers is de rijke cultuur van het eiland een ware verrassing door de fantastische mix van culturele invloeden en ingrediënten, een gevolg van de bewogen geschiedenis.

    De kleurrijke culturele rijkdom van Curaçao is daarenboven makkelijk toegankelijk en je kan er op een slow-way kennis mee maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de lokale markten, ze bruisen van het leven en je ontdekt er allerlei speciale producten, aangeboden door verkopers van wie de voorouders uit alle hoeken van de wereld komen. Ook de keuken van Curaçao is gekleurd door geuren en smaken uit alle hoeken van de wereld. Ga maar eens naar Marshe Bieu, de overdekte markt, en proef de Creoolse keuken tussen de locals. Het eten is goedkoop, het is er gezellig en je voelt je meteen een inwoner van het Curaçao. Zo toegankelijk is dat prachtige eiland.

    Kleinschalig logies: Dat je in een hotel met honderden kamers moeilijker in contact komt met de locals is normaal. Er is ook de mogelijkheid op Curaçao om te kiezen voor een ander soort logies, een plek waar je tussen de mensen leeft, waar de uitbaters je maar al te graag helpen bij het plannen van uitstapjes of je de mooiste plaatsen en beste restaurantjes aanwijzen. Overal op het eiland vind je de boutique hotels, klein en knus en van waaruit je het eiland op een perfecte manier kan ontdekken. De kleinschaligheid en de kleine oppervlakte van Curaçao zorgen ervoor dat je, zelfs met een vakantie van maar één week, ontzettend veel ziet en beleeft. Op die manier wordt Curaçao voor elke vakantieganger in geen tijd een vertrouwde vakantiebestemming.

    Curaçao is een veelzijdig eiland in het Caribisch gebied, dat elke reiziger verrassend veel te bieden heeft. Naast de constante tropische temperatuur biedt het zonnige eiland een variëteit aan accommodatiemogelijkheden en bezienswaardigheden: bekijk historisch Willemstad, oude landhuizen, beklim de Christoffelberg of laat je verrassen door helderblauwe zee en witte stranden. Onderneem één van de vele watersportactiviteiten of ontdek de adembenemende onderwaterwereld. Vergeet de festiviteiten niet, zoals het kleurrijke Carnaval (februari-maart), Curaçao North Sea Jazz (sept) en de Curaçao Marathon (nov.). Samen met de ontspannen sfeer van de tropen en de Europese invloeden is Curaçao dé ideale vakantiebestemming.

    Curaçao ligt buiten het orkaangebied en heeft het hele jaar een minimale temperatuur van 28 graden. Dagelijks gaan er vluchten vanuit Amsterdam (9 uur) en wekelijks vanuit Düsseldorf (10,5 uur) naar het eiland. Curaçao is vorig jaar door Zoover wederom uitgeroepen tot “Populairste vliegvakantieland buiten de EU”. Curaçao Tourist Board Europe (CTBE) is het aanspreekpunt voor reizen naar het zonovergoten Curaçao. www.curacao.com

    09-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bestuur voor ATTB
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ATTB, de Belgische sectorassociatie voor thermische technieken, heeft een nieuwe raad van bestuur gekozen met Jo Notaerts (Weishaupt) als voorzitter. Hij volgt daarmee Patrick O (Viessmann) op die 4 jaar voorzitter was van ATTB. Ook in de 5 secties waarin ATTB is onderverdeeld – ketels en branders, dienst-na-verkoop, accessoires en materialen, warmtepompen en alternatieve systemen, thermische zonne-energie - werden bestuurswissels doorgevoerd.

    ATTB - de Associatie voor de Thermische Technieken van België - profileert zich als informatie- en vertegenwoordigingsplatform voor de verwarmingssector bij de overheden en de bouwsector in het algemeen. Het is een ‘rondetafelforum’ waar verschillende partijen elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen, hun ervaringen kunnen delen, de evolutie van de markt kunnen becommentariëren en verkoopstatistieken kunnen verzamelen. De vereniging is ook een middel om de belangen van de sector bij de publieke en private overheden te verdedigen, door haar leden te vertegenwoordigen bij nationale en regionale beslissingsnemers en energieleveranciers. ATTB werd in 1973 opgestart, telt op vandaag een vijftigtal leden en vertegenwoordigt meer dan 100 merken, zo’n 2.000 medewerkers en een omzet van ongeveer 900 miljoen euro. ATTB vertegenwoordigt in België 95% van de sector van verwarmingsketels, 85% van branders, 85% van geothermische warmtepompen en 80% van de zonneboilers.

    Voor de periode 2015 – 2016 werd een nieuwe bestuursploeg gekozen. De nieuwe voorzitter wordt Jo Notaerts (Weishaupt). Patrick O (Viessmann) die de voorbije 4 jaar voorzitter was, wordt nu vice-voorzitter. Ze worden bijgestaan door algemeen secretaris en penningmeester Christophe Leroy (Remeha).

    Ook voor de 5 secties waarin ATTB is onderverdeeld werden nieuwe voorzitters gekozen: Sectie 1 (ketels en branders): Patrick O (Viessmann) en Robert Brandon (Vaillant); Sectie 2 (dienst-na-verkoop): Christophe Leroy (Remeha) en Jo Notaerts (Weishaupt); Sectie 3 (accessoires en materialen): Dimitri Klein (Wilo) en Eric Ladang (Aqualisys); Sectie 4 (warmtepompen en alternatieve systemen): Hans Van der Perre (Atlantic) en Jan Rijnen (Bosch Thermotechnology) en Sectie 5 (thermische zonne-energie): Wim Persoons (Sanutal) en Kris Duchesne (Izen).

    Het nieuwe bestuur van ATTB neemt zich voor om de verwarmingssector doorheen alle komende ontwikkelingen, zoals de nieuwe energielabels en de nakende invoer van Ecodesign te loodsen. Wetende dat centrale verwarming goed is voor bijna 40 % van het energieverbruik van een gezin en dat een klassieke verwarmingsketel een levensduur heeft van ongeveer 20 jaar, moedigt ATTB ten zeerste de overstap naar condensatieketels aan. De nieuwe technieken maken het immers mogelijk om op energie te bezuinigen en zo ook het milieu te sparen. ATTB beperkt zich evenwel niet tot de klassieke verwarmingstechniek, maar vertegenwoordigt ook toekomstgerichte oplossingen zoals zonneboilers en warmtepompen. Milieu-efficiënt verwarmen wordt immers de ecologische en economische uitdaging bij uitstek voor de komende jaren.  

    08-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!