Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etap hotel Berlijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Etap hotel Berlin, Alexanderplatz.

     

     

     

     

    Etap hotel, de onbetwistbare leider in het segment van de budgethotellerie, zet zijn ontwikkeling in Duitsland verder met de opening van een hotel in het hartje van de Duitse Bundeshoofdstad Berlin, nl Etap hotel Alexanderplatz.

     

    Etap hotel Alexanderplatz, het zevende Etap in Berlijn en het 69ste in Duistalnd, is volledig in overeenstemming met de nieuwe cocoonlijnen die het merk uittekende, nl ruimere kamers en douches, touchverlichting, flat screen tv, multimedia hoek en een grote bagageruimte. Ook de publieke ruimtes van het hotel kregen extra allures en oppervlaktes.

     

    Etaphotel Alexanderplatz biedt 157 kamers alle met airconditioning, de full comfortkamers bieden plaats aan twee volwassenen en een kind. Anderzijds zijn er comfortkamers met twin beds en apart toilet, die specifiek zijn afgestemd op samenreizende vrienden. Het nieuwe hotel biedt in de openingsfaze reeds kamers aan 43€ per kamer per nacht. RVH.

    www.etaphotel.com

    26-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Tode Zee en Piramides

    Mercure verovert Rode zee en Piramides.

     

     

     

     

    Egypte krijgt drie nieuwe Mercure vestigingen die enerzijds de klant optimaal verwennen en anderzijds volledig kaderen in het lokale milieubeleid.

     

    Mercure Cairo Sphinx aan de voet van de piramides, is de ideale uitvalsbasis en locatie voor een bezoek aan deze unieke en indrukwekkende monumenten. Het kameraanbod wordt hier uitgebreid met 3 restaurants, 3 bars, een discotheek, buitenzwembad, health club en drie volledig uigeruste meetingrooms. Een verblijf in dit gloednieuwe hotel, vloeit onherroepelijk over in het mystieke en de legendes van het Oude Egypte.

     

    Mercure Hurghada werd in een domein van 40 ha ingeplant en biedt diverse mogelijkheden om naar hartelust de wateren van de Rode zee te ontdekken, maar ook tal van mogelijkheden om koraalriffen te ontdekken. Een locatie waar geest, lichaam en ziel optimaal verpozing vinden, om de ouders deels te ontlasten werd er zelfs een kids club ingeplant.

     

    Mercure Dahab Bay View, 211 kamers en privé strand van nagenoeg 20.000m², zorgt voor een unieke beleving van de baai van Aqaba. Gezondheid en fitness staan er nu reeds centraal, aanbod dat eerstdaags met een duikcentrum wordt verruimd zodat alle klanten er optimaal kunnen zeilen, windsurfen en duiken. RVH.

               



    25-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach vintage 2008

    RODENBACH verwent bierliefhebbers met ‘RODENBACH VINTAGE 2008’

     

     

     

    RODENBACH brengt “RODENBACH Vintage 2008 Limited edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2008” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.

     

    “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2008” heeft gedurende ruim twee jaar gerijpt op foeder nummer 96, het resulteert in een superieure RODENBACH Grand Cru met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. De appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik doet bij het walsen in de mond denken aan Calvados.” zegt Peter Buelens, woordvoerder voor RODENBACH. In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zacht-zure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.

     

    In totaal werden er 32.000 flessen van 75 cl onder kurk gebotteld en 1.000 vaten van 20 liter aangeboden.  Een groot deel wordt naar de USA geëxporteerd.

    “RODENBACH Vintage 2007” werd op de World Beer Cup 2010 met een zilveren medaille gelauwerd.

     

    RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

    RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.

     

    PALM Breweries bekleedt een unieke positie in het bierlandschap daar zij de enige brouwerijgroep ter wereld is die Belgische authentieke bieren brouwt volgens de 4 aloude gistingswijzen:

    Hoge – gemengde – spontane – lage gisting en dit in 3 gespecialiseerde historische sites in België:

    Site Brouwerij PALM te Steenhuffel: 90% hoge gisting / 10% lage gisting

    Site Brouwerij RODENBACH te Roeselare:  100% gemengde gisting

    Site Brouwerij BOON te Lembeek (50 / 50 JV):   100% spontane gisting

    Zij is in oorsprong brouwer van Brabantse hoge gisting bieren onder het merk PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale en PALM Green) en is daarmee ruim marktleider in de Benelux in het segment van de amberbieren.

    Uit haar bewogenheid voor het Belgisch bierpatrimonium verwierf ze in 1998 de brouwerij RODENBACH, bekend voor haar “Vlaamse Rood Bruine” bieren van gemengde gisting (RODENBACH, RODENBACH Grand Cru, RODENBACH Vintage) en haar unieke foederzalen, waar de bieren  gedurende twee jaar rijpen op eiken vaten.

    De overname van brouwerij DE GOUDEN BOOM te Brugge in 2001 verruimde het aanbod hoge gisting bieren in het segment van de degustatiebieren met BRUGGE Tripel en de abdijbieren van STEENBRUGGE (Wit/Blanche– Dubbel Bruin – Blond en Tripel).

    De 50/50 joint venture met de geuzebrouwer Frank BOON beschouwt ze als haar cultuurproject voor het behoud van de onvervalste traditionele geuzelambiek van spontane gisting met langdurige rijping op eiken vaten en hun dito fruitversies.

     

    Het is de missie van PALM Breweries om haar passie voor authentieke Belgische rasbieren verder te ontwikkelen en deze te delen met de consument die wil ontdekken en beleven. Met een grote passie voor echtheid en traditie wil PALM Breweries verder bouwen aan rasbieren die een unieke historische basis hebben en waarbij het brouwersambacht nadrukkelijk in ere gehouden wordt. RVH.

    www.palmbreweries.com

     

     







    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nvotel Santos Dumont Rio
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Novotel Santos Dumont airport Rio de Janeiro

     

     

     

     

    Met de opening van het Novotel Santos Dumont airport hotel settelt Accor ook dit hotelsegment in Rio, meteen het 12de hotel van de groep in Brazilië en het 16e in Latijns Amerika.

     

    Het hotel, met modern design en dito inrichting, beschikt over 149 kamers naast alle andere nutsvoorzieingen en structuren. De intrede in de zogenoemde cariocamarkt gebeurt met een globale ondersteuning. Family@Novotel heeft ook oog voor families met kinderen en presenteert speciale condities bij de booking van een tweede kamer. Voor kinderen zijn er eveneens aangepaste maaltijden.

     

    Het concept ‘In Balance Fitness by Novotel’ biedt de gasten een compleet uitgerust fitnesscentrum, aspect dat desgewenst ook met aangepaste voeding en drankjes in het restaurant en de Bar 365 kan worden doorgetrokken.

     

    Voor de zakenlui biedt Novotel Rio het concept Meeting@Novotel in 4 moduleerbare vergaderzalen met maximale capaciteit van 220 personen, alle technische snufjes en ook daglicht zijn van de partij. Een unieke boardroom kan maximum 10 deelnemers onthalen.

    Novotel Rio biedt op een nauwelijks een boogscheut van de luchthaven alle faciliteiten en vormt een meer dan volwaardig 4-sterrenhotel dat zelfs een superieure upgrade insluit. RVH.

     

    24-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luchaven Luik

    Nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden Luchthaven Luik

     

     

     

    De luchthaven Luik krijgt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten dankzij de toegezegde baanverlenging. Deze baanverlenging biedt nieuwe ontwikkelingsvooruitzichten voor Liege Airport. Het commerciële voordeel voor de luchtmaatschappijen is evident.

     

    De nieuwe baan voldoet immers aan een structurele strategische ontwikkeling van het luchttransport, namelijk het verhogen van de capaciteit aan boord vermits grotere toestellen er voortaan eveneens kunnen landen. Deze modernisering van de infrastructuur zal dus de komende jaren een impact hebben op het gebied van werkgelegenheid op de ontwikkelingspool van de luchthaven. RVH.

    23-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bush de nuits

    Brouwerij Dubuisson: Bush de nuits

     

     

     

     

     

    Brouwerij Dubuisson lanceert zijn Bush de Nuits cuvée 2010. Het exclusieve karakterbier op basis van op gebruikte wijnvaten gerijpte Bush de Noël komt slechts één maal per jaar in beperkte hoeveelheid op de markt. Bush de Nuits is een complex rood-amber bier met fijne wijntoetsen en aroma’s van rode vruchten.

     

    Bush de Nuits mag gerrust een unicum genoemd worden in de bierwereld. Het heeft dan ook weinig gemeen met andere bieren. Dat dankt het aan het lange en aparte productieproces dat de Bush de Noël – die aan de basis ligt van de Bush de Nuits – compleet transformeert. Het resultaat is een bier dat evolueert en complexe smaken en aroma’s ontwikkelt. Daarom is het ook minder constant in zijn smaak dan andere bieren en krijgt Bush de Nuits de toepasselijke benaming met jaarvermelding ‘cuvée 2010’ mee.

     

    Er was eens …

     

    Het begon allemaal tijdens een vakantie van Hugues Dubuisson in de Bourgognestreek in 2006. De Waalse brouwer van de achtste generatie kocht er op een veiling bij Hospices de Nuits een vat Nuits-Saint-Georges 1er Cru. De inhoud ervan liet hij op flessen trekken door een bevriende wijnbouwer. Hij kwam toen op het idee om het lege vat te vullen met Bush de Noël en die gedurende zes maanden een tweede gisting op het vat te geven. De werking van de biergisten, de nog aanwezige wijngisten en de tanines van het houten vat misten hun effect niet. Ze gaven het bier een lichtere kleur en verrijkten het met subtiele wijnaroma’s. Daarna werd de Bush de Nuits gebotteld en kreeg het gedurende twee weken een derde gisting op de fles in een warme kamer.

     

    Het resultaat van dit experiment was uiterst geslaagd. Daarom besliste de brouwerij in 2007 om 25 lege wijnvaten Nuits-Saint-Georges aan te kopen en op grotere schaal te produceren (7.000 flessen). Het jaar nadien werden 12.000 flessen Bush de Nuits op het publiek losgelaten. In een mum van tijd zat Dubuisson door de voorraad heen. De productie van het succesvolle gerstenat werd daarom opgedreven tot 15.000 flessen in 2009. Eind augustus lanceert Brouwerij Dubuisson 21.500 flessen van de Cuvée 2010, waarvan een deel bestemd is voor export naar de Verenigde Staten.

     

    Bush de Nuits Cuvée 2010 is verkrijgbaar bij de brouwerij zelf, bij de betere bierspeciaalzaak en vanaf november bij Delhaize en Carrefour.

     

    Brouwerij Dubuisson kent een rijke geschiedenis die de brouwerij een authenticiteit geeft waar de meeste brouwerijen alleen van kunnen dromen. Het is de oudste brouwerij van Wallonië en een van de oudste en meest authentieke van België. Het was Joseph Leroy, de voorvader van de huidige bedrijfsleider Hugues Dubuisson, die in 1769 de brouwactiviteiten in Pipaix startte. Acht generaties later is Brouwerij Dubuisson nog steeds op dezelfde plaats gevestigd.

     

     

     

    In 1933 ziet het bekende Bush bier (Engelse vertaling van Bière Dubuisson) het licht.

    Sindsdien is het recept ongewijzigd gebleven, waardoor het een van de oudste Belgische bieren is dat nog steeds verkocht wordt. In de jaren 1990 breidt het gamma uit met Bush de Noël, Bush Blonde, Cuvée des Trolls en Bush de Nuits. De bieren van Dubuisson worden geëxporteerd over gans de wereld. RVH.

    www.br-dubuisson.com

     

     

     

     

     

     

     









    22-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De heilzame werking van mosters

    De heilzame werking van mosterd

     

     

     

    De heilzame effecten van mosterd zijn reeds lange tijd gekend. In de Middeleeuwen, bij het uitbreken van de grote Gele Koortsepidemieën, werd mosterd aan eenzelfde prijs als goud verkocht omdat men dacht dat mosterd deze verschrikkelijke ziekte tegenging. Ook Hippocrates geloofde in de geneeskundige kracht van mosterd en tal van zijn antidota waren op basis van mosterd.

     

    Vandaag de dag wordt mosterd nog steeds als een heilzaam product aanzien. Zo stimuleert het, mits men kleine hoeveelheden gebruikt, de spijsvertering door de uitscheiding van gal door de lever te bevorderen. Daarnaast is het een uitstekend hulpmiddel tegen keel- en tandpijn.

    Mosterd kan eveneens gebruikt worden voor uitwendige zorgen (cataplasma) voor het behandelen van neuralgieën of reumatische pijnen. Mosterdzaadjes zijn ook een uitstekende bron van omega 3, calcium, ijzer en magnesium en dragen dus bij tot een evenwichtige voeding.

     

    De recepten van de mosterd van Maille zijn nog steeds diegene die door Sieur Maille in een velijnschrift met watermerk van de koninklijk schild opgeschreven werden. In de loop der jaren veranderde echter de manier waarop we onze schotels kruiden. In het begin was mosterd enkel betaalbaar voor de elite, maar het veroverde beetje bij beetje een plaats op onze tafels om de smaak van onze culinaire creaties te versterken.

    Om zijn vernieuwende geest verder te zetten, stelt Maille u voor te ontdekken hoe u Maille bij uw dagelijkse boterham kunt integreren. Voor elke boterham heeft Maille een mosterd! Het mosterdgamma van Maille in België bestaat uit 6 variëteiten, het merk is in talrijke landen wereldwijd vertegenwoordigd.

     

    KLASSIEKE MOSTERD:

    Fijne Dijonmosterd : Een mosterd met een sterke en geraffineerde smaak die bij al uw gerechten past om ze subtiel op smaak te brengen.

    Fine Dijonmosterd in Whiskyglas: Een nieuwe geraffineerde en karaktervolle fijne mosterd in een speciaal Maille-glas.

     

    SPECIALE MOSTERD

    Mosterd Fins Gourmets : Mosterd met geraffineerde en subtiel gekruide smaak met een mengeling van specerijen (kurkuma, kaneel, gember) en witte wijn uit de Bourgogne.

    Veloutée de Maille : Een zachte en smeuïge versie van deze mosterdspecialiteit!

    Mosterd à l’ancienne : Een heel kenmerkende mosterd met knapperige mosterdzaadjes en een perfecte dosis azijn die deze mosterd een unieke smaak geeft.

    Dragonmosterd : Matig pikante mosterd met verfijnde smaak van dragon. RVH.

    www.maille.be

     

     

     





    22-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maille, passie voor mosterd

    MAILLE, EEN WARE PASSIE VOOR MOSTERD EN VOOR IEDERE SMAAK WAT WILS

     

     

     

    In 1720 liet Antoine Maille, distilleerder- azijnproducent en oprichter van het huis Maille, zich voor de eerste keer opmerken. Met de opening van de eerste winkel in Parijs in 1747 verspreidde de uitstekende reputatie van de mosterd zich razendsnel en veroverde deze lekkernij zelfs Koninklijke families.

     

    Met de keizerlijke majesteiten van Oostenrijk en Hongarije en zelfs Catherina II van Rusland, wist Antoine zelfs de meest verfijnde gastronomen te verleiden. Zijn opvolgers maakten er een erezaak van de waarden - veeleisendheid, uitmuntendheid en verfijning - en de expertise van het merk te bewaren. Deze vormen tot op de dag van vandaag reeds 260 jaar de reputatie van Maille. De mosterd van Maille bestaat in verschillende variëteiten en is geraffineerd. Iedereen vindt er zijn gading om zijn gerechten te kruiden: van klassieke mosterd tot speciale variëteiten: geen smaakpapil die onbewogen blijft.

     

    De Chinezen lijken meer dan 3000 jaar geleden de eersten geweest te zijn die mosterd gebruikten. Sindsdien ging mosterd van generatie op generatie over via de Egyptenaren, de Grieken en de Romeinen tot vandaag de dag. Van in het begin werd mosterd niet alleen als smaakversterker gebruikt maar ook voor zijn therapeutische eigenschappen (wonden, scheurbuik, …). Tijdens de Middeleeuwen verdiende mosterd zijn sporen. Het verbruik ervan nam toe eens de koninklijke hoven het ontdekten.

     

    Vanaf de 17de eeuw was mosterd onlosmakelijk verbonden met de stad Dijon. Deze band heeft drie oorzaken: eerst en vooral vond je in Dijon een overvloed aan wijnen waarvan je verjus kunt maken (dit is een bitter sap dat bij het persen van de druiven vrijkomt en een basisingrediënt vormt voor mosterd.). Vervolgens leverden de immense wouden in de streek de steenkool die noodzakelijk was voor het kweken van mosterdzaadjes. En tot slot leidde men aan het hof in Bourgogne een eerder saai leventje en de Hertogen van Bourgogne raakten niet uitgepraat over voedingswaarden en de therapeutische krachten van mosterd. Mosterd maakte dan ook steeds deel uit van hun banketten.

     

    De benaming Dijonmosterd, die nu nog steeds gebruikt wordt, verwijst veeleer naar een fabricageproces dan naar een plaats. De regels van de kunst voor een dergelijk procedé zijn: een mosterd die uitsluitend bestaat uit een mengeling van zwarte en bruine zaadjes, die versterkt worden door de verjus; het droge product vormt minstens 28% van het eindproduct en na filteren blijft er maximaal 2% onzuiverheden over. RVH.

    www.maille.be

     





    21-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oman

    JUBILEUM SULTAN VAN OMAN

    Sultan Qaboos Bin Said in 2010 exact 40 jaar aan de macht

     

     

     

    In november viert Zijne Koninklijke Hoogheid Sultan Qaboos bin Said zijn 40 jarig jubileum. Gedurende de 40 jaar dat sultan Qaboos staatshoofd van Oman is, heeft het land een ware transformatie ondergaan en is de sultan bijzonder geliefd geraakt onder zijn bevolking.

     

    Welvaart en authenticiteit

    Met de komst van Sultan Qaboos bin Said in 1970 is Oman op veel fronten gemoderniseerd zonder daarbij afbreuk te doen aan haar authenticiteit. Gedurende de 40 jaar dat de sultan in Oman aan de macht is, heeft hij het land welvaart gebracht door stammenstrijden te bezweren, scholen en ziekenhuizen te laten bouwen, infrastructuur aan te leggen en de economie te stimuleren. De leefomstandigheden zijn enorm vooruitgegaan; het onderwijs en de zorg zijn verbeterd, vrouwen kregen kiesrecht en kranten werden toegestaan. De naam van het land veranderde van Sultanaat van Muscat en Oman in Sultanaat van Oman en de vlag werd vernieuwd om eenheid en samenhorigheid in het land te bevorderen.

     

    International Peace Award

    De sultan is ook belangrijk voor de omringende landen, hij staat bekend als een gematigd leider en bemiddelde bij problemen in de golf regio. In 1998 ontving de sultan zelfs de International Peace Award voor zijn vooruitstrevendheid in het behouden van vrede en stabiliteit in de regio. Onder Sultan Qaboos bin Said heeft Oman zich aangesloten bij de League of Arab Nations, de GCC –Gulf Cooperation Council- en de United Nations. En nu, sinds een jaar of tien, komt het toerisme langzaam op gang. Dat is niet zonder reden, want Oman is een boeiend, veelzijdig en aangenaam vakantieland.

     

     Jubileum populaire sultan

    Onder leiding van Sultan Qaboos bin Said is Oman uit haar jarenlange isolement gekomen en heeft het land een ware transformatie ondergaan. De bevolking van Oman is daar trots op en het is dan ook begrijpelijk dat Sultan Qaboos bin Said enorm populair is onder de Omanieten. Dat de sultan dit jaar 40 jaar aan de macht is, wordt dan ook groots gevierd. Rondom de Nationale dag van Oman op 18 november en de verjaardag van de Sultan op 19 november wordt een speciale Oman week georganiseerd waarvoor de voorbereidingen momenteel in volle gang zijn. November zal in Oman volledig in het teken staan van het jubileum van Sultan Qaboos bin Said.

     

    Sultan Qaboos bin Said

    Sultan Qaboos bin Said is op 18 november 1940 geboren in Salalah in de zuidelijke provincie Dhofar als de enige zoon van de vroegere Sultan Said bin Taimur. De eerste 16 jaar van zijn leven verbleef hij in Salalah en vervolgens werd hij naar een privéschool in Engeland gestuurd. Nadat hij de militaire academie van Sandhurst had afgerond, volgde een militaire carrière en een wereldreis. Vervolgens keerde Qaboos in 1964 terug naar Oman, waar hij huisarrest kreeg. Dit gaf hem de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van de Islam en de geschiedenis van zijn geboorteland en landgenoten.

    Qaboos was niet trots op de isolatie en de armoede waaraan Oman werd blootgesteld onder de macht van zijn vader. Een herhaling van de geschiedenis vond plaats. Waar Qaboos’ opa Taimur in 1932 werd afgezet door vader Said, pleegde Qaboos in 1970 met hulp van de Engelsen een geweldloze coup op vader Said en trad hij zelf aan als de nieuwe sultan van Oman. RVH.

    www.visitoman.be

     

     

     

     

    20-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!