Inhoud blog
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VALRHONA viert Pasen …

     

     

     

     

    Van 16 maart tot 29 april 2011 mag alles - Smullen maar! Een explosie van kleuren en smaken bereidt zich voor op het Paasfeest, waar twee vrolijke verleidingen ons opwachten.

    De één klassiek, met deze houder met een creatief lenteontwerp, die 6 fijne chocolaatjes bevat – adviesprijs : 6,95 €. De ander speels, waar een assortiment van kleine chocolade-eieren in een groot ei zitten! Twee maten voor twee verschillende gewichten: adviesprijs : 9,90 € voor 15 eieren en 24,90 € voor 38 eieren.

     

    De expertise van Valrhona chocolade, keuze en selectie van de beste cacao zijn aanwezig in dit nieuwe, langverwachte aanbod voor lekkerbekken, speciaal om Pasen te vieren. RVH.

     

     

     

    27-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.red dot design award
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Red Dot Design Award voor BergHOFF

     

     

     

     

    De Neo horizontale dunschiller van BergHOFF heeft de prestigieuze Red Dot Award 2011 ontvangen in de categorie product design. De internationale jury was geïmponeerd door de hoge functionele en esthetische waarde van het product. De 'Red Dot awards' is de grootste en bekendste designcompetitie ter wereld. Een internationale jury van onafhankelijke designexperts selecteert elk jaar de beste designproducten.

     

    De Neo horizontale dunschiller heeft een roestvrij staal dual-edged lemmet dat moeiteloos en met precisie alle groenten en fruit schilt. Het handvat  met extra grip biedt comfortabel en veilig werkplezier met een optimaal resultaat. De delen van de horizontale dunschiller die in direct contact komen met het voedsel zijn gemaakt uit wit ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen): eenvoudig schoon te maken voor optimale hygiëne.

     

    "Onze ontwerpen moeten niet alleen mooi zijn maar ook functioneel", zegt award-winnende designer Frederik Aerts, " en deze Red Dot Award 2011 samen met deze uit 2010 en 2008, zijn een  grote eer voor de kwaliteit van onze ontwerpen." Het typische Neo karakteristieken kan je terug vinden in keukenmateriaal, accessoires, messen, bestek en porselein. RVH.

    www.berghoffworldwide.com en www.earthchef.net

     

     

     

     

     

    27-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.evian schrijft groene pagina

    evian schrijft een nieuwe groene pagina met innovatieve eco-design fles

     

     

     

    Lichter, eenvoudiger samen te drukken en voor 100 % recycleerbaar: evian koppelt een innovatieve eco-design fles aan reëel nut voor de bewuste consument. Het zet hiermee ook een essentiële stap in zijn strikt milieubeleid dat zich drievoudig vertaalt in de bewuste reductie van zijn impact op het milieu, de bescherming van de kwaliteit en zuiverheid van zijn water, en zijn bijdrage aan het behoud van de waterbronnen op aarde.

     

    Trouw aan zijn voortdurende inspanningen op vlak van milieubehoud, zorgt evian voor een primeur met de lancering van zijn laatste nieuwe eco-design fles. Vijftien jaar na de lancering van zijn eerste samendrukbare verpakking, neemt het weer een nieuwe stap met de even elegante als intelligente vormgeving van zijn meest populair 1,5 liter model: niet enkel bevat deze 11% minder plastiek[1] maar zal zij tegen eind 2011 voor 50% uit milieuvriendelijke gerecycleerde PET bestaan, wat twee keer meer is dan bij de vorige versie. Het resultaat: een verpakking met een 32 % kleinere CO2-voetafdruk!

     

    Een tweede, minstens even interessant aspect van deze lichtere en nog steeds 100% recycleerbare fles, is dat ze nog eenvoudiger is om samen te drukken op haar horizontale as en bijgevolg minder ruimte inneemt in afvalbakken en -zakken.

     

    Deze weldoordachte aanpassingen zijn een essentiële stap in evian's milieubeleid en kaderen in zijn ambitieus doel om van 2008 tot 2012 zijn wereldwijde CO2-voetafdruk met 40% te reduceren. Enkele andere mooie coherente voorbeelden van zijn ecologische toewijding zijn de participatie aan het RAMSAR project -www.ramsar.org tegen opwarming van de aarde door het herstel van wetland-gebieden), de milieumanagementsysteemcertificering ISO 14001 van zijn bottelarij, de bewuste keuze om 65% van het Europese transport via treinen te laten verlopen en zijn engagement tegenover de bescherming van het 3800 hectaren groot ecosysteem waar zijn bronnen zich bevinden.

     

    De slogan "Live Young" respecterend, werd ook deze keer gekozen voor een baby als ambassadeur van de eco-design fles. RVH.

    www.evian.com

    25-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqualibi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Aqualibi opent opnieuw de deuren op 30 maart !

     

     

     

    Een volledig nieuw Aqualibi opent binnenkort de deuren voor het grote publiek. Na 500 dagen van sluiting, 11 miljoen euro aan investeringen en een gigantische gedaanteverwisseling is Aqualibi klaar om aan een tweede leven te beginnen. Hedendaags, ecologisch en vooral familiaal zijn de sleutelwoorden van het nieuwe Aqualibi dat meer comfort en fun zal bieden aan alle bezoekers.

     

    Het grote publiek kan vanaf woensdag 30 maart om 14u. weer uren plezier komen beleven in Aqualibi.

     

    Aqualibi is 24 jaar geleden ontstaan in Waver (1987) en heeft reeds meer dan 8 miljoen bezoekers ontvangen. Het hele jaar geopend en een constante temperatuur van 29°C maken van Aqualibi de ideale gezinsuitstap bij elk weer. Aqualibi is internationaal gekend, onder andere door de Rapido. Aqualibi heeft van begin 2010 tot maart 2011 een volledige renovatie ondergaan. Aqualibi maakt deel uit van de groep Compagnie des Alpes.

     

    Compagnie des Alpes is een grote speler op de Europese vrijetijdsmarkt. De groep omvat 30 locaties, waarvan 15 skidomeinen in de Alpen (onder meer Tignes, Val d’Isère, Les Arcs, La Plagne, Les Menuires, Les 2Alpes, Méribel, Chamonix) en 15 pretparken (waaronder Parc Asterix, Grevin, Walibi ...) in 6 Europese landen: Frankrijk, Nederland, België en Duitsland. Bij het afsluiten van het boekjaar op 30 september 2010 werden bijna 23 miljoen bezoekers geteld en noteerde de groep een geconsolideerde omzet van € 597 miljoen, met een nettoresultaat van € 42 miljoen. RVH.

    www.compagniedesalpes.com - www.walibi.com

     

    25-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De complete cocktailgids
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    www.absolutdrinks.com, de complete cocktailgids

     

     

     

    Doorheen de jaren heeft ABSOLUT VODKA een ruime selectie recepten verzameld en een respectabele cocktailexpertise opgebouwd. Die expertise verzamelde het op de website www.absolutdrinks.com die in 2006 gelanceerd is. Die website werd nu volledig aangepast en geüpdate.

     

    Op ABSOLUTDRINKS.COM vind je het juiste drankje en recept voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een klassieke cocktail of je wil iets anders proeven, op de website maak je een keuze op basis van bepaalde ingrediënten of op maat van een bepaalde gelegenheid.

     

    “Onze database bevat meer dan 3.000 inspirerende recepten. In enkele minuten vind je niet alleen een recept naar je keuze, je leert ook hoe je die cocktail moet maken, in welk glas je die serveert en hoe je dat glas versiert.”, besluit Pierre Berger. Er bestaat ook een ABSOLUT DRINKS app voor de iPhone en iPad, gratis te downloaden via iTunes.

     

    Het in 2008 ontstane The Absolut Company is een businessdomein van Pernod Ricard Holding Company. ABSOLUT Vodka is het vierde grootste merk van gedistilleerde dranken ter wereld en is beschikbaar op 126 markten. ABSOLUT wordt gemaakt in de distilleerderijen dichtbij Åhus, Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. www.absolut.com

     

    Pernod Ricard Belgium werd opgericht in april 1996 en is voor 100% een dochteronderneming van Pernod Ricard, co-leader op wereldniveau in de sector van wijnen en sterke dranken. Met een gecommercialiseerd volume van bijna 9 miljoen liter in 2010 in de Belux is Pernod Ricard Belgium één van de sterkst groeiende bedrijven in zijn sector en behoort het tot de leiders op de Belgische en de Luxemburgse markt. Pernod Ricard Belgium verdeelt ook de merken ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Havana Club, Jameson, Malibu, Mumm, Perrier-Jouët, Jacob’s Creek, Disaronno en Sandeman. www.pernod-ricard-belgium.com . RVH.

     

     

     

     

     

     

    23-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Royal Caribbean down under

    Royal Caribbean International en Celebrity Cruises duiken ‘down under’

     

     

     

    Na een afwezigheid van drie jaar besliste Celebrity Cruises om Celebrity Century komende winter in Australië en Nieuw-Zeeland te laten varen. Celebrity Century zal niet minder dan 36 havens in zes landen bezoeken. Op het programma staan tien verschillende routes vanuit Sydney en Perth (Freemantle), Auckland, Honolulu, San Diego en Ensenada. Het seizoen start op 2 oktober 2011 met twee opeenvolgende 15-nachtencruises vanuit San Diego naar Hawaï, gevolgd door een 10-nachtencruise tussen Ensenada en Honolulu. Vanuit Hawaï zet Celebrity Century haar reis verder naar Nieuw-Zeeland met cruises van 12, 13 en 18 nachten. Op deze routes ligt de klemtoon heel duidelijk op de bestemmingen. Het aantal zeedagen wordt daarbij tot een minimum beperkt.

     

    Door twee 18-nachtencruises te combineren kunnen gasten op een unieke zeereis bovendien voor het eerst met Celebrity Cruises helemaal rond Australië varen. Ook voor het winterseizoen 2012-2013 breidt Celebrity Cruises haar capaciteit in Australië en Nieuw-Zeeland uit.

     

    Ook zustermaatschappij Royal Caribbean International biedt een uitgebreid pakket aan cruises aan in Australië, Nieuw-Zeeland en de Stille Oceaan. Bij Royal Caribbean International krijgt Rhapsody of the Seas tijdens het winterseizoen 2011-2012 het gezelschap van Radiance of the Seas. Samen  bieden de schepen een waaier aan lange en korte cruises aan om de andere  kant van de wereld te leren kennen. Zo zal Radiance of the Seas onder meer  twee maal rond Australië varen.

    Rhapsody of the Seas loopt maar liefst acht keer de idyllische eilanden in de Stille Zuidzee aan tijdens een reeks cruises van 9 tot 12 nachten. RVH.

    www.cruiseconnection.be





    23-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absolut: de perfecte cocktail
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SERVEER THUIS DE PERFECTE COCKTAIL DANKZIJ ABSOLUT DRINKS

     

     

     

     

    In april pakt ABSOLUT uit met een fijne geschenkverpakking “Drinks”, geïnspireerd op de campagne ABSOLUT DRINKS, een eerbetoon aan de iconische cocktails die ABSOLUT beroemd gemaakt hebben. Er bestaan twee versies: ABSOLUT TWIST en ABSOLUT BLOODY. De prijs is dezelfde als die van een fles vodka (70 cl).

     

    Het concept van ABSOLUT DRINKS is eenvoudig. Een fles ABSOLUT VODKA en twee cocktailglazen, zitten samen verpakt in een geschenkdoos, geïnspireerd op de campagnebeelden van ABSOLUT DRINKS. Op de doos staat het recept van respectievelijk de ABSOLUT BLOODY (Bloody mary) en de ABSOLUT TWIST (vodka tonic) uitgelegd.

     

    “Met ABSOLUT DRINKS richten we ons tot de steeds groter wordende cocktailgemeenschap en vodkakenners. Bedoeling is ABSOLUT in de verf te zetten als kwaliteitsingrediënt voor cocktails. Wie thuis een kwalitatieve cocktail wil maken, kan dat doen in een stijlvol glas en op de juiste manier want we leggen het recept duidelijk uit op de verpakking ”, legt Pierre Berger, Marketing Manager van Pernod Ricard Belgium, uit.

     

    RECEPT ABSOLUT BLOODY:

     

    1.5 deel ABSOLUT VODKA of ABSOLUT PEPPAR, 3 delen tomatensap, 0.5 deel citroensap, 2 scheutjes Worchestersaus, 2 scheutjes Rabaso, 0.5 theelepen mierikswortel, een snuifje zout en een snuifje gemalen witte peper.

     

    Doe vier ijsblokjes in een cocktailshaker en voeg vodka en tomatensap toe. Voeg citroensap, worcestersaus, tabasco, mierikswortel en zout toe. Schudden. Zeef en schenk in een whiskyglas. Versier met een selderijstengel. Bestrooi het drankje met gemalen witte peper.

     

    RECEPT ABSOLUT TWIST:

     

    1 deel ABSOLUT VODKA en 3 delen Tonic.

    Doe enkele ijsblokjes in een longdrinkglas. Schenk er de vodka en tonic in en versier met een dun gesneden limoenschil.

     

    Aanbevolen verkoopprijs: 15 euro (zelfde prijs als van een fles ABSOLUT VODKA). RVH.

    www.absolut.com/drinks.

     

     

     

     

    22-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiara Yakste Cannes

    Tiara Yakste Cannes

     

     

     

    Tijdens de Travellers’ Choice Awards 2011 van de gerenommeerde internationale reissite TripAdvisor® ging de prijs “Best Hotel for Romance” naar het Tiara Yaktsa Cannes.

     

    Het Tiara Yaktsa Cannes werd door de eigen hotelgasten uitgeroepen tot het meest romantische hotel van Europa in de categorie ‘Best Hotel for Romance’ en werd wereldwijd tweede in deze categorie.

     

    Alle Tiarahotels hechten veel belang aan verfijning, elegantie en een persoonlijke service waarbij alles in het werk wordt gesteld om de verwachtingen van de klanten in te lossen. Elk hotel van Tiara heeft een uniek karakter en is omringd door cultureel erfgoed. De Tiara-hotels gaan er prat op hun klanten op een attente manier te ontvangen en hebben oog voor detail. Op die manier willen ze hun klanten voortdurend verrassen en aan hun verwachtingen voldoen.

    Momenteel heeft de Tiara-groep 5 vestigingen, 3 in Frankrijk en 2 in Portugal. In Porto en Lissabon vind je het Tiara Park Atlantic. Vlakbij Parijs ligt het Tiara Château Hôtel Mont Royal Chantilly. In Cannes-Théoule sur Mer vind je het Tiara Miramar Beach Hôtel en in juli 2009 ging in dit stadje ook het hotel Tiara Yaktsa open.

     

    Tiara Yaktsa is gelegen aan de baai van Cannes, in Théoule-sur-Mer vlakbij de zee. Dankzij die ligging waan je je in een paradijs. Het hotel ligt niet ver van het bruisende Cannes, op slechts veertig minuten van de luchthaven Aéroport International de Nice Côte d’Azur. Het stadje charmeert door zijn uitzonderlijke natuur. Het ligt tussen kreken van rode porfierrotsen en het beschermde Massief van Estérel. Het hotel Tiara Yaktsa heeft 21 kamers en suites en draagt romantiek en discretie hoog in het vaandel. Meer is niet nodig om een vakantie in alle luxe en rust te beleven.

     

    Het hoeft dan ook niet te verbazen dat TripAdvisor het hotel Tiara Yaktsa uitgeroepen heeft tot één van de mooiste hotels ter wereld. TripAdvisor heeft zich louter gebaseerd op de mening van reizigers. Dat maakt de toekenning van de prijs des te oprechter.

     

    TripAdvisor® is wereldwijd de grootste reissite. Hij wil de reiziger helpen de perfecte reis uit te stippelen. Op de site vind je allerlei informatie: betrouwbaar advies van reizigers zelf, een ruime waaier aan potentiële reisbestemmingen, verschillende links naar sites waar je kunt reserveren en instrumenten zoals TripAdvisor Mobile en TripAdvisor Trip Friends vindt voor de planning van je reis.

    Het hotel Tiara Yaktsa Cannes zet naar aanleiding van zijn nominatie en zijn heropening op 1 april 2011 de klant in de bloemetjes. De speciale actie: ‘Vive le Printemps’ biedt 3 nachten voor de prijs van 2 met verblijf in luxekamers en suites. Bovendien krijg je een cadeaubon van 50 EUR, die je in het restaurant of in de hotelbar kan inwisselen. RVH.

    www.tiara-hotels.com - reservations.yaktsa@tiara-hotels.com











    22-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Rour de By
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    La Tour de By: héritage Marc Pagès 2008

     

     

     

     

    Het levenswerk van Marc Pagès gaat terug tot in 1965 wanneer hij het nagenoeg verlaten en verwaarloosde domein La Tour de By aankoopt. Samen met professor Peynaud geeft hij de wijngaard opnieuw leven en zorgt ervoor dat de wijnen een duidelijk karakter en smaak meekrijgen, eindproduct dat hij aan een correcte prijs  en degelijke kwaliteit op de markt brengt.

     

    De productverbeteringen resulteren in 1983 tot de erkenning van de wijnen La Tour de By als Grand Cru de Bordeaux.

     

    De erfenis die hij nalaat aan zijn kleinzoon Fréderic Le Clerc is gekenmerkt door een persoonlijke zorg voor waardevolle, kwalitatieve producten. Uit dankbaarheid voor de noeste arbeid van hun grootvader hebben Fréderic Le Clerc en Benjamin Richer de Forges besloten om de cuvée 2008 uit te roepen tot ”Héritage Marc Pagès – La Tour de By”

     

    Deze unieke cuvée wordt gekenmerkt als een uitstekende Médoc, geteeld met wijnstokken die meer dan 60 jaar oud zijn. Het domein waarop deze wijn wordt gewonnen is amper 0.5 ha groot en bevat 80% Cabernet Sauvignon en 20% Merlot. De vinificatie van de wijn gebeurt in houten reeds gebruikte kuipen, terwijl het malolactische proces en rijping in nieuwe vaten gebeurt. Voor de botteling is er  een rijpingsperiode van minstens 18 maand in vaten van eiken duighout, rechtdradig en fijnringig eikenhout, 50% nieuwe vaten en 50% vaten van één jaar oud.

    Met een aanplanting van zowat 5000 stokken per ha levert deze wijngaard gemiddeld 43hl per ha op, wat met de beperktheid van het domein goed is voor een jaarproductie van amper 3000 flessen per jaar.

     

    Deze granaatrode met lichte nuances naar purper wijn is complex, maar biedt een erg leuke evenwichtige toets. Hij bezorgt de wijnliefhebber een mooie elegantie en finesse met ruim aroma-aureool gaande van pepers, komijn, tabak, pruim en muskaat. Heeft een mooie lange afdronk.

    De wijn is heerlijk zowel bij ganzenlever, gevogelte, rood vlees, maar evenzeer bij sterkere kazen en zoete desserts en chocolade. RVH.

    www.la-tour-de-by.com

    21-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoff kookaccessoires

    Draag mama op handen met de trendy kookaccessoires van BergHOFF

     

     

     

     

    Moederdag is de perfecte dag om je moeder in het zonnetje te zetten.  De trendy kookaccessoires van BergHOFF bieden de mogelijkheid om haar extra te verrassen.


    Meesterlijke messen berg je meesterlijk op. Het design van dit 6-delig nieuwe messenblok Eclipse doet de overgang tussen handgreep en lemmet bijna verdwijnen. Het lemmet is gemaakt uit hoogwaardig staal (x30CR13x) en de stijlvolle, holle vorm van de handgreep is herkenbaar in het messenblok.

     

    In de mengkommen Zeno wordt het kwaliteitsvolle materiaal en het exclusieve bolvormige ontwerp vertaald in een fascinerende creatie die een ware verrijking is voor keuken en tafel. De glanzende mengkommen zijn vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal en hebben een wanddikte van 0,8 mm. Hun natuurlijke bolle vorm is typerend en maakt deel uit van de functie van het product.

     

    Koffie brouwen waarbij aroma's en essentiële oliën volledig tot hun recht komen, dat kan met deze 'ouderwetse' koffiepers. De koffiepers is vervaardigd uit geborstelde RVS en een hittebestendige beker. Dit hulpje is bovendien bijzonder praktisch, want op het dekseltje is een mooi lepeltje gemonteerd.

    Eén lepeltje stemt overeen met één streepje en één tas koffie, dus geen gedoe meer in de keuken en daarbuiten. Dit functioneel ontwerp past volledig binnen de lijn van de prijzenkampioen Neo, van de hand van Frederik Aerts.

     

    Asperges zijn het best te bereiden in een hoge, cilindrische pan met deksel waarin ze rechtop kunnen worden klaargemaakt. De zachte punten komen dan boven het water uit en worden gestoomd in plaats van gekookt. De nieuwe asperge kookpot van BergHOFF leent zich hier perfect toe. De asperge kookpot is gemaakt van roestvrij staal 18/10 en is voorzien van een 3-lagige capsulebodem voor een goede warmtegeleiding. De kookpot, glanzend aan de binnen- en buitenkant, is geschikt voor alle fornuizen.

     

    De nieuwe Neo wok met deksel heeft een vernieuwend en functioneel design. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal 18/10 van 0,8mm dikte. Daarmee voldoet hij aan de hoogste kwaliteitseisen. Functie en design gaan hier hand in hand.  De wok is voorzien van een praktische tuit om het afgieten te vergemakkelijken. De wok is glanzend aan de binnen- en buitenkant en heeft een inhoud van 2,6 liter. RVH.

    www.berghoffworldwide.com  











    21-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cremant de Loire

    Crémant de Loire: een keuze voor elegantie

     

    Elegantie : welke term kan de crémant de Loire beter samenvatten ? De verfijndheid van de kleur, de voortreffelijkheid van de bubbels, de prestige van de geschiedenis ervan, de originaliteit van de streek en de druivensoorten … voor een zachte prijs : zes tot twaalf euro bij een wijnverlater.

     

    Elegant en dynamisch : de crémant de Loire is de belangrijkste AOC voor fijne bubbels in de streek, zowel op het vlak van omvang als op het vlak van waarde. Het is één van de eerste crémants uit Frankrijk die voor de export in 45 landen verkocht wordt. De crémant de Loire, die zo’n twee eeuwen geleden het daglicht zag en sinds 1975 een AOC is, is zowel tijdloos, jong, luxueus als feestelijk en vindt elke dag opnieuw een publiek op maat. De troeven zijn ontelbaar !

     

    De crémant de Loire kent een lange traditie. Van Liré tot Cheverny zijn de bubbels sinds 200 jaar overal aanwezig in de regio ! Druivensoorten, bodems, ondergronden, klimaat : de bewoners van de Loirestreek weten al lang dat ze alle troeven in huis hebben om enkele van de beste Franse wijnen te produceren. De oudste Huizen werden trouwens twee eeuwen geleden al opgericht. En … sst ! Belooft u het geheim te bewaren ? Voor de oprichting van de AOC’s aan het begin van de 20ste eeuw kwamen sommige Champagne Huizen hier druiven halen.

     

    De crémant de Loire is één van de allereerste crémants die het AOC label ontving op 17 oktober 1975. In een regio waar de bubbels al eeuwenlang een traditie zijn, maakt die recente verschijning er een streng model van. De productie is onderworpen aan nog strengere regels dan de andere AOC’s voor bruisende wijnen in de regio. De Crémant de Loire wordt uitsluitend gemaakt met de zogenaamde ‘tweede fermentatie in de fles’ methode.

     

    Van Liré (ten westen van Angers) tot Cheverny (ten oosten van Tours) dekt het productiegebied de AOC streken van Anjou, Saumur en Touraine. Met 250 kilometer van west naar oost strekt de crémant de Loire zich uit over twee soorten bodems : de ‘witte bodems’ en de ‘zwarte bodems’.

     

    De ster van de crémant de Loire is de soort van de druiven : de chenin. Op haar eentje heeft die druivensoort gezorgd voor de bekendheid van een volledige regio ! Deze samenbundelende druivensoort, die ook wel pineau de Loire genoemd wordt, is symbolisch voor de crémant de Loire. Maar ze is niet alleen, want heel wat druivensoorten, in volgorde van belang, vormen een mozaïek waarvan de crémant de Loire de enige AOC is die er een beroep op mag doen: cabernet franc,  chardonnay, cabernet-sauvignon, de pineau d’Aunis en de pinot noir (de laatste twee soorten worden hoofdzakelijk gekweekt in Touraine) komen voor maximum 30 % voor in de assemblage van een wijnoogst. De lijst omvat ook de grolleau noir, de grolleau gri en zelfs en bijzonder originele orbois die slechts een kleine oppervlakte inneemt in de Loir et Cher.

     

    De degustatie van een crémant de Loire, geserveerd bij 6 tot 8 ° C, in fluiten of bij voorkeur in tulpglazen, is altijd opnieuw een moment van puur plezier. De witte hebben een schitterende en heldere kleur met goudkleurige weerspiegeling. Bleek goud, grijs goud, groen goud, alle nuances zijn feest. Aan de neus mengen ze wit fruit, citrusvruchten, melisse, linde, hazelnoot, amandel en soms ook een toets van vanille en zoethout. In de mond karakteriseren de frisheid, het evenwicht en de levendigheid de crémants, de harmonie is een voorrecht van de demi-secs.

    Met een visueel palet dat zich uitspreidt van rozenblad tot zalm en kers, spelen de rosés hun charme uit om hun aroma van kleine rode vruchten en hun krachtiger karakter uit te spelen, soms lichtjes looi om beter hun plaats te kunnen innemen aan tafel.

     

    Net zoals heel wat andere grote chefs heeft Jacques Pourcel, chef in Jardin des Sens in Montpellier en in Maison Blanche in Parijs, zich ook laten betoveren door de crémant de Loire. Hij bedenkt voor deze wijn de heerlijkste combinaties, van klassiek tot bijzonder verrassend : met een velouté van pompoen en kastanje, zeewolf met geconfijte look of zelfs … een carpaccio van varkenspoot ! ‘Deze wijnen, die geografisch erg afwijkend zijn van mijn gastronomische cultuur, verrassen me door hun geschiktheid om te combineren met mijn mediterraans register. Bij het aperitief, aan tafel met fijne vis of met een dessert met geconfijt fruit, ze zijn het bewijs van een diversiteit die zich aan alle smaken aanpast.’ RVH.

     

     

     







    21-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!