Inhoud blog
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene stroom

    Het hotel en resort Dolce La Hulpe Brussels gaat zelf groene energie opwekken.

     

     

     

    Dolce La Hulpe Brussels is gelegen in het hart van het Zoniënwoud (een van de grootste beukenwouden in Europa) en op een paar minuten van het centrum van de hoofdstad en de internationale luchthaven Brussels Airport…

     

    Als een van de meest gereputeerde conferentiehotels in Europa is het enerzijds een oase van rust, omgeven door de groene natuur, en anderzijds volledig uitgerust in termen van technologie, comfort en design. Dolce La Hulpe Brussels is voorzien van 4500 m² functionele vergaderruimte, ‘n team van professionals en hoogtechnologisch audiovisueel materiaal. Het is dan ook dé uitgelezen plaats om professionele evenementen en overnachtingen te organiseren, waar men inspiratie opdoet en banden kan smeden of opnieuw kan aanhalen. De restaurants, de bars en het wellnesscentrum –waar een luxueuze Spa Cinq Mondes, een overdekt zwembad en een fitnessruimte zijn ondergebracht– maken deze stimulerende Dolceervaring compleet.

     

    Het hotel krijgt een fotovoltaïsche zonnecentrale van 250 kWp van de nieuwste generatie, de meer dan 1000 polykristallijne panelen met hoog rendement, zijn goed voor 210.000 kWh per jaar zullen, zijnde in de piekuren, 10 à 12 % besparing  op de huidige energieconsumptie. Dit nieuwe project maakt deel uit van een overkoepelend programma van groene initiatieven, zoals compostering, afvalsortering, een milieubewust en verantwoord aankoopbeleid (lokale, natuurlijke, biologische, gerecycleerde of recycleerbare producten), correcte verwerking van gebruikte olie, gebruik van leds in plaats van conventionele gloeilampen, bewegingssensoren, systemen voor afzonderlijke productie van warm en koud water en een waterzuiveringsstation. Tevens wordt geopteerd voor gecentraliseerd technisch beheer, om zo technische apparatuur voor luchtaanvoer en -afvoer, verwarming en koeling aan te sturen op basis van de buitentemperatuur, de binnentemperatuur of een tijdschema.

    Het hotel verkreeg onlangs het label Gold Green Star verkregen van de IACC en lanceerde het Global Preserve programma. Het hotel zet hiermee personeelsleden in de bloemetjes door speciaal te hunner ere een boom te planten en een schenking te doen aan een plaatselijke organisatie. Het doel van dit nieuwe programma is een positief effect te hebben op het milieu en tegelijk de medewerkers, die het bedrijf als een boom verankeren, te eren.

     

    De panelen werden geplaatst op het platte dak van het hoofdgebouw, van sommige gebouwen met kamers, en van het conferentiecentrum. Esthetisch verandert er dus niets aan het uitzicht van het hotel. Als de panelen eenmaal operationeel zijn, zullen de hotelgasten via een scherm in de lobby bewustgemaakt worden en op de voet kunnen volgen hoeveel groene energie het hotel produceert. RVH.

    www.dolcelahulpe.com

     






    31-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deadly crossing

    Deadly Crossing & Dark Vengeance

    Eerste twee films in de True Justice-reeks

     

     

    Deze maand komt de True Justice collection uit met 2 Steven Seagal-films: Deadly Crossing en Dark Vengeance zijn de eerste films in een reeks van 6 actiefilms.  In de hoofdrollen zien we actieheld Steven Seagal als undercover agent. Keiharde actie en ijzersterke verhalen gegarandeerd! 

     

    De True Justice-reeks werd gemaakt door de producenten van Battlestar Galactica en Born to Raise Hell. De volgende twee films worden in augustus 2011 verwacht, de laatste twee in november 2011.

    Deadly Crossing

    Steven Seagal speelt Elijah Kane, een ervaren en keiharde undercover agent. Met zijn al elite undercoverteam gaat hij achter drugscriminelen aan in een poging het steeds meer uitdijende geweld in Louisiana terug te dringen. Het onvermijdelijke gevolg zijn straatgevechten met drugsbendes, schietpartijen en snoeiharde martial-arts gevechtsscenes.

     

    Dark Vengeance

    Undercover agent Elijah Kane krijgt een volgende missie. Met zijn team is hij een koelbloedige seriemoordenaar op het spoor die het gemunt heeft op vrouwelijke strippers. Door het stijgende aantal slachtoffers, mysterieuze verdachten en zwarte magie, wordt het onderzoek een ware nachtmerrie. Als ook een politieagente wordt vermoord, wordt een nieuwe rechercheur ingeschakeld om de moordenaar te pakken te krijgen…

     

    Steven Seagal is de onbetwiste held in de True Justice-films. Een rol die hem uitstekend ligt. De man heeft een indrukwekkende lijst aan actiefilms op zijn palmares staan en heeft van de rol van “superflik” zijn handelsmerk gemaakt. De Under Siege-films (1992 en 1995) maakten hem wereldberoemd.

     

    Seagal begon al op 7-jarige leeftijd met gevechtssporten en haalde verschillende prijzen in de de Aikidoklassen. Na een tijdje als bodyguard gewerkt te hebben, begin jaren tachtig, werd hij opgemerkt door een casting agent die hem een eerste filmrol bezorgde. Sinds begin 2007 is Seagal echter ook een succesvol blueszanger en –gitarist. In 2007 startte hij met een wereldtoer, samen met zijn band ‘Thunderbox’. RVH.

     

    Product: DVD & Blu-ray

    Distributor: Splendid Film GmbH

     





    29-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Jansen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Erik Jansen aangesteld als Area Managing Director bij Dolce La Hulpe Brussels en Dolce Chantilly

     

     

     

    Dolce Hotels & Resorts, de hotelgroep van internationale faam gespecialiseerd in vergaderingen en zakelijke reizen, heeft Erik Jansen aangesteld als Area Managing Director voor de hotels Dolce La Hulpe Brussels en Dolce Chantilly.

    Erik Jansen is een 51-jarige Nederlander die sinds augustus 2008 Managing Director is bij Dolce La Hulpe Brussels. De belangrijkste functies die hij bekleedde vooraleer hij aan de slag ging bij Dolce Hotels & Resorts zijn Managing Director en General Manager voor de groep NH Hotels in Zuid-Afrika.

     

    Tijdens zijn carrière heeft Erik Jansen bovendien voor tal van andere hotels gewerkt, waaronder het Ritz Carlton, het Astrid Park Plaza Hotel, het Marbella Club Hotel, het Puente Romano, het Madeira Carlton Hotel en het Hyatt Regency.

    Hij behaalde zijn diploma aan de prestigieuze Ecole Hotelière de Lausanne in Zwitserland en zijn internationale carrière bracht hem naar verschillende landen, zoals Zwitserland, de Verenigde Staten, Marokko, Fiji, Nieuw-Zeeland, Frans Polynesië, Mexico, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika en ten slotte België. Erik Jansens moedertaal is Nederlands, maar hij spreekt ook vloeiend Frans, Engels, Spaans en Duits.

     

    Erik Jansen wordt Area Managing Director voor twee hotels: Dolce La Hulpe Brussels, in het hart van het Zoniënwoud en op een steenworp van Brussel, en Dolce Chantilly, aan de rand van het woud van Chantilly, op slechts 40 minuten van Parijs. Beide hotels bieden uitzonderlijke kamers, suites, restaurants en conferentiecentra. In het kader van deze aanstelling zal Erik Jansen de samenwerking tussen de twee hotels onder de loep nemen en de communicatie coördineren met de eigenaars, die beide hotels in handen hebben. Hij zal bovendien een ondersteunende rol bekleden in het team van Chantilly bij het uitvoeren van initiatieven van de Dolce-groep. RVH.

     

     

    28-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wishbone

    Wishbone Flip, de nieuwe loopvierwieler-ervaring voor het najaar

    Wishbone Flip: de nieuwe beste vriend van alle kids

     

     

     

    De superfunctionele Wishbone Flip is een tijdloos speelvoertuig kan genieten. Met dit innovatieve ‘flipping’-mechanisme kan je meren van schommelaar naar loopvierwieler in enkele seconden.

     

    De Wishbone Flip is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met je kind en zijn of haar ontwikkeling mee. Wishbone ontwikkelt elk speelvoertuig met het milieu in het achterhoofd. De Wishbone Flip is gemaakt van duurzame materialen en is dolle pret voor je kind maar ook veilig voor het milieu. En de knuffels kunnen ook meerijden want onder het zadel is ruimte voorzien om enkele spulletjes te vervoeren.

    Voor kinderen tussen 1 en 5 jaar. Prijs: 189 euro

     

    Wishbone bike: Wollemi Wilderness limited edition

    Wishbone viert het VN internationale jaar van de bossen met deze limited edition Wollemi 2011. Een uniek design van Helen Lovelee met als inspiratiebron de Australische Wollemi pine. Deze Wollemi pine is een zeldzame conifeer en het symbool voor de aandacht naar biodiversiteit op aarde.

     

    Het frame van de Limited Edition is uniek beschilderd, dan ingebakken en vernist. De

    Wollemi wordt geleverd met een gratis groene seat cover van zachte siliconen. De Wishbonebike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met je kind en zijn of haar ontwikkeling mee. Prijs: 209 euro.

     

    Iedereen weet dat het milieu belangrijk is. Daarom wordt de Wishbone loopfiets eco-

    logisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout en gerecycled kunststof. En de verpakking bestaat uit gerecycled karton en biologisch katoen. De Wishbonebike is ook niet voor niets winnaar van Best Baby & infant product 2009 geworden. RVH.

    www.hebeco.be





    28-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culinaire workshops

    Sterrenchef Pierre Wynants gaat twee culinaire workshops leiden aan boord van het luxecruiseschip Seabourn Quest

     

     

     

    Seabourn en Reizen Pasteels organiseren van 3 tot 10 oktober 2011 een speciale cruise van Athene naar Istanbul. Chef-kok Pierre Wynants van het befaamde Brusselse sterrenrestaurant 'Comme chez Soi' zal aan boord van de zopas tewatergelaten Seabourn Quest enkele van zijn culinaire geheimen onthullen.

     

    De Seabourn Quest vertrekt op 3 oktober vanuit de haven van Piraeus en vaart dan via Mylos, Patmos, Rhodos, Mykonos, Kusadasi en Lesbos naar Istanbul, waar het schip op 10 oktober aanmeert. "Het is niet de eerste keer dat wij Pierre Wynants mogen verwelkomen op één van onze schepen. Het bijzondere aan de cruise van oktober 2011 op de Egeïsche Zee is dat hij twee culinaire workshops zal leiden, waaraan de andere opvarende gasten kunnen deelnemen", aldus Rony H. Broun, Managing Director van Seabourn Benelux.

     

    Pierre Wynants (Brussel, 1939) is de kleinzoon van Georges Cuvelier, die in 1926 het restaurant 'Chez Georges' opende aan de Lemonnierlaan te Brussel en dat al gauw door de klanten werd omgedoopt tot 'Comme chez Soi'. In 1936 verhuisde het restaurant naar zijn huidige locatie aan het Rouppeplein. In 1950 nam Louis Wynants, de schoonzoon van Georges, het restaurant over. In 1953 kreeg het restaurant een eerste Michelin-ster. Pierre werkte in de zaak vanaf 1961. In 1965 sleepte hij de trofee Prosper Montagné in de wacht. De tweede Michelin-ster werd in 1966 toegekend en in 1979 een derde. 'Comme chez Soi' werd tot 2006 geleid door Pierre Wynants. Daarna nam zijn schoonzoon Lionel Rigolet de fakkel over.

     

    De Seabourn-suites verrassen zowel inzake ontwerp als grootte. Het zijn oases van verfijnde luxe, en bieden alle modern comfort,  gecombineerd met de charme van de traditionele oceaanreizen. Een persoonlijke stewardess zorgt voor champagne, vers fruit en bloemen, en verwelkomt de gasten na een bezoek aan één van de plaatsen waar de Quest aanmeert, met hapjes en vers gebak.

    Gratis champagne bij aankomst, 24-uur roomservice, persoonlijk briefpapier, een fruitmand die dagelijks wordt aangevuld. Alle suites zijn voorzien van een flatscreen-tv met DVD-speler, een gratis minibar, een Bose Wave radio-CD, een schrijftafel, een ruime badkamer met ligbad, douche, haardroger, 110/220V stopcontacten, fluweelzachte badjassen, beddengoed van Egyptisch katoen, een donzig dekbed, fijne zepen van Hermès, Bijan en L'Occitane, aromatherapie van Molton Brown, telefoon, elektronische brandkast, dagelijkse krant, wereldatlas, klok, barometer, thermometer en paraplu.

    De Seabourn Quest wordt gekenmerkt door de 'open bar' formule, bestaande uit de beste wijnen en alcoholische dranken alsook de gastrononomie van Charlie Palmer, de gerenommeerde chef van 'L'Auréole' (Upper East Side Manhattan).

    De prijs voor deze cruise varieert van 3.275 EUR voor een suite van 27,5 m² tot 5.450 EUR voor een penthouse-suite (prijzen per persoon op basis van een tweepersoonskamer, forfait all in, inclusief vluchten van en naar Brussel en transfers). RVH.

    www.seabourn.be

     





    27-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Nijs

    Tönissteiner en Sven Nijs kiezen voor elkaar.

     

     

    Naar aanleiding van de lancering van Tönissteiner Ice Break Fit en Tönissteiner Agrumes Fit koos Tönissteiner ervoor in zee te gaan met veldrijder Sven Nijs. De keuze voor Sven Nijs en de professionele samenwerking lag voor de hand, aangezien ze alle twee kiezen voor gezond leven en sporten.

     

    Omdat tijdens het sporten veel vocht verloren gaat, ligt het voor de hand voldoende te drinken. Met Tönissteiner Fit fruit limonades kan je op een gezonde manier je lichaam hydrateren zonder onnodige suikers op te nemen. Dat maakt ook dat de nieuwe Tönissteiner Fit fruit limonades niet enkel geschikt zijn voor sporters maar ook ideaal zijn voor dagdagelijks consumentengebruik. De nieuwe verpakkingen maken het bovendien extra praktisch om de dorstlesser altijd bij de hand te hebben: beiden zijn beschikbaar in 250ml, 750ml en 330ml blik.

     

    De nieuwe Fit fruit limonades zijn een combinatie van het mineraal water van Tönissteiner en sappen (minimaal 10%), zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. De limonades bevatten geen toegevoegde suikers daarom passen ze perfect in een gezonde levenswijze.

    Tönissteiner Ice Break Fit : een suikervrije limonade met een subtiele citroen- en limoensmaak zonder toevoeging van suiker.

    Tönissteiner Agrumes Fit : een suikervrije limonade met pompelmoes, citroen en sinaasappel zonder toevoeging van suiker.

     

    Sven en Thibau Nys in de nieuwe reclamespots

    Wielrenner Sven Nys en zoon Thibau zijn vanaf nu trouwens te zien in de nieuwe reclamespots voor Tönissteiner. Sven Nijs behaalde nu al meer dan 200 overwinningen in het veld, dit leverde hem al 7 keer de eindwinst op in de Wereldbeker, 9 keer in de Superprestige en 7 keer in de GvA-Trofee. De Belgische titel van 2010 was dan weer al zijn 7de bij de elite. Zijn gedrevenheid en maniakale manier om met zijn sport bezig te zijn, zorgden voor opzien en respect. De voormalige leerling van Eric De Vlaeminck is inmiddels 34 en aan zijn derde veldritseizoen voor Landbouwkrediet bezig. Afgelopen editie deed Koning Nys voor het eerst troonsafstand, maar winnen wil de Kannibaal uit Baal nog altijd overal waar hij aan de start staat. Ook zoon Thibau is gebeten door de wielermicrobe.

     

    Sven : "Als ik honderd procent in vorm ben, doe ik altijd mee voor de overwinning. Altijd!" RVH.

    www.toenissteiner.be

     





    26-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.griekse youghurt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Griekse yoghurt

     

     

     

     

    Sluit je ogen en laat je meevoeren naar de ontspannen sfeer van het zuiden, met z'n hemelse gerechten en geurende ingrediënten. Nu kan je ook thuis rustig genieten van de zuiderse sfeer met de nieuwe MIK Griekse yoghurt.

     

    Overheerlijk en onweerstaanbaar zacht : deze Griekse yoghurt verleidt met z'n heerlijk dikke textuur en aangename smaak. Een mengeling van unieke fermenten vormt de basis van deze zachte en romige yoghurt.

    MIK Griekse yoghurt is smeuïg als tussendoortje en heerlijk als ingrediënt in al je gerechten. Deze Griekse yoghurt kan in warme gerechten worden gebruikt, maar is ook lekker in een frisse dip met verse kruiden zoals Tzatziki.

     

    Op zoek naar een nieuwe culinaire uitdaging? Op de binnenkant van de verpakking vind je lekkere recepten op basis van MIK Griekse yoghurt. Mik Griekse yoghurt is verkrijgbaar in een hersluitbare pot van 250g.

    MIK, gevestigd te Kruishoutem, specialiseert zich sinds 1902 in heerlijke yoghurt, desserten en verse kaas. De authentieke standyoghurt vind je vandaag nog steeds in het gamma terug. Ook de kleine verpakkingen in verschillende smaken groeiden uit tot een waar succes. RVH.

    www.mik.eu

     

     

    25-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!