Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiara Yakste

    Hotel TIARA YAKTSA: de 5 sterren zijn binnen !

     

     

     

    Hotel Tiara Yaktsa Nice is onlangs toegetreden tot de prestigieuze categorie van de vijfsterrenhotels! Enkele weken voordat het hotel de deuren opende voor de start van het nieuwe seizoen, werd het bij de Travelers’ Choice Awards 2011 van TripAdvisor al uitgeroepen tot meest romantische hotel van Europa, en haalde het een tweede plaats op wereldniveau.

     

    Deze nieuwe erkenning bevestigt de positie van het hotel in het wereldwijde hotellandschap, in het bijzonder wat betreft de strenge criteria voor comfort en ontvangst, service-eisen, toegankelijkheid, duurzame ontwikkeling en toegang tot nieuwe technologieën, zoals die zijn opgenomen in de normenlijst van deze op 1 januari 2009 ingevoerde categorie.

     

    Joël Cardon, algemeen directeur, en Régis Gallenne, directeur van het Tiara Yaktsa, zijn erg blij met deze onderscheiding die de mentaliteit en de inzet van hun team perfect weerspiegelt.

    Hoteldirecteur Régis Gallenne: “Mijn hele team en ikzelf waren dolgelukkig toen we hoorden van deze classificatie... De vijf sterren zijn een beloning voor de noeste arbeid die we sinds de opening twee jaar geleden hebben geleverd. Het Tiara Yaktsa is eerder een Grande Maison dan een hotel, en we zijn trots dat we elke dag opnieuw deel uitmaken van haar leven. Die vreugde en dat goede gevoel dragen we zo goed mogelijk uit zodat onze gasten zich echt thuis voelen bij ons...”

     

    Algemeen directeur Joël Cardon zegt: “Al van bij de opening van dit hotel wisten we dat het om een magische plek ging. Nu de vijf sterren een feit zijn, is het Tiara Yaktsa klaar om een luxeclientèle uit alle hoeken van de wereld te verwelkomen. “Het leven van een hotel zoals het Yaktsa is als het ware een droom, want ook de mensen die er komen logeren ervaren hun verblijf als een droom.”

     

    Het rijtje van criteria waaraan wordt voldaan, kunnen we verder nog aanvullen met de unieke omgeving en het continue streven naar topniveau, stijl en verfijning... Kortom, het Tiara Yaktsa staat garant voor een onvergetelijke ervaring! RVH.

     





    24-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kokua
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KOKUA LIKEaBIKE Jumper: Het einde van de zijwieltjes!

    Aluminium loopfiets met elastomeer vering

     

     

     

    Wie wil er nu nog een zware en onstabiele 12,5" fiets met zijwieltjes? Niemand, eens je de Jumper hebt leren kennen!

     

    Hoewel de loopfiets al meer dan 100 jaar bestaat, heeft het Duitse KOKUA als één van de eersten een loopfiets voor kinderen ontworpen. Zij waren al zeer vroeg overtuigd dat een loopfiets bijdraagt tot de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel bij kinderen.

    De Jumper is een slim ontworpen loopfiets, gebouwd met de beste onderdelen. Het lichtgewicht aluminium frame, de Schwalbe Big Apple banden en de elastomeer demper maken de Jumper tot één van de meest stabiele en comfortabele loopfietsen op de markt.

     

    Getuige van kwaliteit zijn ook de hoogwaardige kogellagers voor wielen en vork, de aluminium wielen met inox spaken en de rubberen stuurdemper die het omklappen van het stuur voorkomt.

     

    De Jumper is perfect bruikbaar op elke ondergrond (bos, tuin, fietspad,...), licht te hanteren en te manoeuvreren voor de kinderen, en licht om te dragen voor de ouders (als de kinderen moe zijn). Rijden met een Jumper oefent ongemerkt het evenwichtsgevoel van kinderen. De overstap naar een échte fiets “met zonder zijwieltjes” gebeurt als vanzelfsprekend en vaak in letterlijk enkele minuten. RVH.

    Prijs: 179€  - www.kokua.be

     

    24-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Rezidor hotels

     

    Rezidor opent het Radisson Royal Hotel, Dubai en het Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group kondigt twee nieuwe hotels aan in de Verenigde Arabische Emiraten: het 471 kamers tellende Radisson Royal Hotel, Dubai en het Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba met 257 kamers– beiden tot nu toe beheerd door JAL – worden omgedoopt tot Radisson Blu hotels. De hotels zijn eigendom van ACICO Industries en dochterfirma, een beursgenoteerde maatschappij in Koeweit.

     

    "Het Radisson Royal Hotel, Dubai zal één van onze vlaggenschepen in het Midden-Oosten zijn. Het geniet van een toplocatie met een uitstekende zichtbaarheid, een award-winnend ontwerp, en wereldklasse service. We zijn trots en dankbaar om dit hotel te beheren ", zegt Rezidor's President & CEO Kurt Ritter tijdens zijn persoonlijk bezoek aan Dubai de dag van de opening. "Het Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba versterkt onze groeiende portfolio van jonge en stijlvolle resorts in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en opent nieuwe toeristische markten voor ons", vervolgt Ritter.

     

    Het Radisson Royal Hotel, Dubai ligt aan de prominente Sheikh Zayed Road, die zich uitstrekt van de ene kant van de stad naar de andere en de thuisbasis is van de meeste beroemde wolkenkrabbers van Dubai. Naast de 375 kamers met een minimale oppervlakte van 41 vierkante meter, biedt het hotel ook 96 suites tussen 61 en 273 vierkante meter. Alle kamers en suites bieden een adembenemend uitzicht over Sheikh Zayed Road of de Jumeirah strand zijde. Het slanke, kosmopolitisch en elegante interieur is ontworpen door Draw Link Group (Dubai) en werd bekroond door de International Interior Design Association (Decade van Design Competition 2011, eervolle vermelding in de categorie "hotels"). Het Radisson Royal Hotel, Dubai biedt een all-day-dining restaurant en 3 specialiteiten restaurants, een lobby lounge en bar bij het zwembad, en een nachtclub. De rustige Zen Spa, het fitness centrum, en het exclusieve zwembad op het dak vormen een aanvulling op de uitstekende recreatieve diensten. Voor vergaderingen en evenementen, beschikt het hotel over 8 vergaderzalen en een balzaal voor maximaal 300 gasten.

     

    In het Radisson Blu Resort, Fujairah Dibba gelegen tussen het Hajjar gebergte en de Golf van Oman – genieten de gasten van het langste zandstrand in het Emiraat. De 257 kamers variëren van standaard kamers tot suites en zullen allemaal worden uitgerust met Radisson faciliteiten. Het resort biedt 5 restaurants, 2 bars, een lobby lounge en een strand lounge. De prachtige spa omvat 4 zwembaden en een fitness centrum, en het hotel heeft een duikcentrum en een speciaal zwembad en speeltuin voor de kinderen. Zakelijke reizigers vinden zowel een multifunctionele zaal en een overdekte conferentieruimte in het hotel als verschillende buitenlocaties voor maximaal 1.000 deelnemers. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

     





    22-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oman bouwt aan toekomst

    Oman bouwt aan de toekomst

     

     

     

    Het Sultanaat Oman blijft zich ontwikkelen en bouwt ook in 2011 aan de toekomst. Naast de toename van het aantal hotelkamers in Oman naar maar liefst 1400 hotelkamers, wordt er in de loop van het jaar een aantal nieuwe attracties geopend als het Royal Opera House en een nieuw congres centrum; het ‘Oman Convention and Exhibition Centre’.

     

    Nog nooit eerder was de toename in het aantal nieuwe overnachtingsmogelijkheden zo groot in Oman als in 2011. Tot op heden zijn er maar liefst 1400 nieuwe hotelkamers bij gekomen. Vooral in de hoofdstad Muscat, maar ook daarbuiten, is een stijging van het aantal accommodaties zichtbaar. “Bijzonder blij zijn we met de opening van nieuwe hotels als het ‘Sahab hotel’ in Jabal Akhdar, het ‘Sifawy hotel’ in Jebel Sifah en ‘The View’ in Hail Al Shas. Met de opening van onder meer deze accommodaties, die gesitueerd zijn in het indrukwekkende Al Hajar gebergte, biedt Oman haar bezoekers nu ook luxe en persoonlijke service in sfeervolle 5 sterren boutique hotels buiten Muscat”, aldus Dhr. Salem Al Mamari, Director General of Tourism Promotion op het Ministerie van Toerisme in Oman.

     

    Eind 2010 zijn in Muscat een aantal boutique hotels, zoals ‘Platinum-‘ en ‘Rotana hotels’ geopend. Ook in 2011 zijn er in Muscat nieuwe hotels bij gekomen, zoals het ‘City Seasons Hotel Muscat’ en het ‘Golden Tulip Inn’. Wat niet iedereen weet, is dat Oman voor de bezoekers die wat minder budget te besteden hebben, ook uitstekende overnachtingsmogelijkheden biedt. Eind 2011 wordt het aanbod van middenklasse en budget hotels nog verder uitgebreid met de opening van onder meer het ‘Swiss-Belhotel’ in Al Khuwair, de culturele en sportieve wijk van Muscat.

     

    Naast nieuwe accommodaties investeert Oman ook in nieuwe attracties. Eind 2011 staat de opening van het Oman Royal Opera op de planning. Dhr. Salem Al Mamari, de Director General of Tourism Promotion op het Ministerie van Toerisme in Oman, zegt: “Dit prachtige marmeren gebouw zal een iconisch bouwwerk voor Oman zijn en een wereldklasse locatie voor podiumkunsten bieden". Het Royal Opera House maakt binnenkort haar programma van optredens voor vertoningen in verschillende hotels in de aanloop naar de officiële opening bekend. Daarnaast wordt naar verwachting in 2013 het nieuwe congrescentrum, ‘Oman Convention and Exhibition Centre’, geopend. RVH.

    www.visitoman.be 

    21-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schiphol

    Amsterdam Airport Schiphol lanceert campagne voor de Belgische markt: “Amsterdam Airport Schiphol: Also your Airport”

     

     

     

     

    De Nederlandse luchthaven Schiphol start een promotiecampagne op de Belgische markt. Het is de bedoeling dat in de toekomst meer Belgen, zowel vakantiegangers als zakenreizigers, op reis vertrekken vanuit Amsterdam Airport Schiphol. De campagne zal ongetwijfeld succesvol zijn om de eenvoudig reden dat er heel wat voordelen zijn voor wie Schiphol kiest als startplaats van een vliegvakantie.

     

    In de eerste plaats is Amsterdam Airport Schiphol minder ver dan je denkt en overigens kun je er makkelijk en vlot geraken. Vanuit België is de trein het snelste transportmiddel. Met de hogesnelheidstrein Thalys zal de reisduur met vertrek in Brussel, in de toekomst worden ingeperkt tot 1u38 minuten en uit Antwerpen 56 minuten. Het station ligt pal onder de luchthaven en biedt bagagewagentjes. Wie met de wagen reist, kan op de luchthaven parkeren voor korte en lange duur. In alle parkeergarages is camerabewaking voorzien.

     

    Een ander belangrijk voordeel van Amsterdam Airport Schiphol is dat je wereldwijd vele bestemmingen rechtstreeks kunt bereiken. Dat komt omdat ruim negentig luchtvaartmaatschappijen Schiphol gebruiken als vertrekplaats naar bijna 300 rechtstreekse lijnbestemmingen. Het maakt een reis aangenamer en minder vermoeiend.

     

    In Amsterdam Airport Schiphol begint je vakantie meteen, de luchthaven is eigenlijk een stad met veel winkelfaciliteiten, restaurants, bars, de Bols Genever Experience en een echt groen stadspark, het “Airport Park”. Je kan er ook genieten op de Holland Boulevard, een bezoek brengen aan het Rijksmuseum Amsterdam Schiphol of ontspannen in de Xpress Spa met een massage, manicure of Oxygen bar. Voor kinderen is Amsterdam Airport Schiphol met het Kids Forest, een plek die ze niet snel vergeten. Op het panoramaterras ‘Fokker 100’ kan groot en klein vol bewondering kijken naar de vliegtuigen die landen en vertrekken.

     

    Amsterdam Airport Schiphol is meer dan een luchthaven, ook voor de Belgen. Als extra voordeel is er het feit dat de schoolvakanties in Nederland niet altijd samenvallen met die van ons, waardoor men niet zelden kan genieten van aantrekkelijk geprijsde vliegtuigtickets! RVH.

    www.schiphol.be

     

    21-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steam roaster

    Lékué wint prestigieuze internationale designprijs met Steam Roaster

    Gezonde gerechten zo klaar met de Steam Roaster van Lékué

     

     

     

    De Steam Roaster is een nieuw concept dat de voordelen combineert van koken. Het heeft de gezonde voordelen van stomen, maar heeft wel een knapperige afwerking. Alle vitamines en de textuur van het eten blijven behouden. Het unieke aan deze Steam Roaster is dat het ook meteen functioneert als serveerschaal. Afgelopen maand won de Steam Roaster de prestigieuze internationale design-award: de Gold Delta Award 2011.

     

    De Steam Roaster van Lékué is een siliconen kommetje met een inhoud van 300 ml. Je kunt het eenvoudig gebruiken voor het stomen van bijvoorbeeld groenten, vis of brood. Door het gesloten gedeelte wordt de stoom grotendeels opgevangen, terwijl door de twee open einden kan de warme lucht makkelijk circuleren. Wanneer je alle ingrediënten in het kommetje gedaan hebt, kan het makkelijk dichtgevouwen worden met een handige sluiting. Wanneer het eten eenmaal gaar is kan met een simpele druk op de Steam Roaster, de kom geopend worden en direct geserveerd worden op tafel.

     

    De Steam Roaster kan worden gebruikt in de oven en in de magnetron. De Roaster is geschikt voor gerechten voor 1 á 2 personen. Deze multifunctionele Steamer is gemaakt van siliconen, is hygienisch, licht, onbreekbaar en herbruikbaar. Bovendien is de Steam Roaster zowel bestendig tegen lage als hoge temperaturen en is vaatwasbestendig.

     

    De Gold Delta Award is één van de meest prestigieuze designprijzen in Spanje. De jury besloot dat de Steam Roaster had gewonnen vanwege het multifunctionele design.

     

    Lékué is een wereldwijde pionier als het gaat om het ontwikkelen van siliconen innovaties in de keuken. ‘Producten om bij te glimlachen’ is het motto van de Spaanse onderneming. Het innovatieve bedrijf begon in de jaren 70 met het ontwikkelen van o.a. rubberen ijsklontbakjes. Functionaliteit, kwaliteit, innovatie en avant-gardisch design vormen de basis van de filosofie van Lékué. RVH.

    Winkeladviesprijs: € 27,95

    Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, groen en wit

     

     

     





    21-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trends damesmode










    20-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curacao

     

    Non-stop van Düsseldorf naar Curaçao met airberlin

     

     

    Het tropische vakantieparadijs Curaçao zal vanaf 15 november nog makkelijker en vlotter kunnen bereikt worden, dankzij een directe vlucht met luchtvaartmaatschappij airberlin vanuit Düsseldorf. Ook voor de Belgische markt is het een interessante vliegroute want Düsseldorf is vlot bereikbaar met auto en trein.

     

    Airberlin zal één keer per week van Düsseldorf naar Curaçao vliegen. Het is de eerste vlucht uit Duitsland voor de long haul bestemming Curaçao en een nieuwe stap in het ontsluiten van de Duitse markt. De vlucht is op dinsdag gepland en er zijn connecting flights vanuit Berlijn, Dresden, Hamburg, Munchen, Nurnberg, Stuttgart en de internationale luchthavens van Milaan, London-Stansted, Salzburg, Wenen en Zürich. Met 279 plaatsen in Economy Class en 24 Business Class Seats biedt airberlin aan een groot aantal Europese reizigers de kans om Curaçao makkelijk te bereiken.

     

    Edward Suares, Marketing Director van de Curaçao Toeristen Bureau Europa, is dan ook zeer enthousiast over deze nieuwe verbinding: “de eerste non-stop vlucht vanuit Duitsland naar Curaçao is een belangrijke stap in de verdere uitbouw van Curaçao als vakantiebestemming, niet alleen voor Duitsers maar ook voor andere Europeanen. Tot vandaag was de belangrijkste connectie met Curaçao die vanuit Schiphol Amsterdam. De nieuwe route mét de connecting flights verhoogt de mogelijkheden voor reizigers aan beide kanten van de Atlantische Oceaan”.  De toeristische dienst van Curaçao zal uiteraard alles in het werk stellen om de vluchtroute Düsseldorf - Curaçao te promoten bij toeristen en zakenreizigers.

     

    Curaçao, gelegen in de benedenwindse eilanden in het Caribisch gebied, biedt talrijke pluspunten voor een ontspannende vakantie: Caribische sfeer met Europese invloeden, familievriendelijk, helblauwe zee met vele gezellig baaien, gastvrije Nederlandssprekende bevolking, hoofdstad Willemstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, de legendarische Blue Curaço likeur en de vele watersportactiviteiten die worden aangeboden zoals duikenen snorkelen. Curaçao is gelegen tussen Aruba en Curaçao, zo’n 70 km ten noorden van Venezuela en buiten de orkaanzone. Voor duikers is de onderwaterwereld van Curaçao een waar paradijs. Met zicht tot 30 meter en ruim 60 duikspots behoort het eiland tot een van de beste duikgebieden in de Caraïben. RVH.

    www.airberlin.com - www.bezoekcuracao.nl

     

     

     

     

    20-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend mannenmode
















    18-07-2011 om 20:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hello Knokke

    HELLO KNOKKE: RANGE ROVER EVOQUE MAAKT ZIJN OPWACHTING IN EERSTE POP­-UP STORE VOOR HET MERK

     

     

    Land Rover zendt de nieuwste telg uit de familie naar 's lands meest mondaine badplaats voor de zomer: van 16 juli tot 15 september zal de Range Rover Evoque in Knokke mooi weer maken.

     

    Pop-up winkels, pop-up bars en restaurants en zelfs tijdelijke nachtclubs en culturele centra zijn sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit onze steden, maar het is eerder ongewoon voor automerken om dit concept toe te passen.

     

    De Range Rover Evoque showroom ligt in hartje Knokke, vlakbij de Lippens- en de Zoutelaan. Het is niet de bedoeling om er de Range Rover Evoque actief te verkopen, geïnteresseerden kunnen er wel terecht voor alle informatie aangaande dit zesde Land Rover model.

     

    De Range Rover Evoque is de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover ooit en wordt in België bij alle Land Rover verdelers gelanceerd op 22, 23 en 24 september. De wagen werd bijna een jaar geleden voor het eerst aan het grote publiek getoond, en werd vervolgens in de kijker gezet aan de hand van de innovatieve Pulse of the City campagne waarbij het stedelijke karakter van deze Range Rover Evoque benadrukt wordt.

     

    Wereldwijd wordt het aantrekkelijke design van de Range Rover Evoque met veel enthousiasme onthaald en werden er reeds 18.000 exemplaren in voorverkoop verkocht. Ook in België loopt het storm voor de wagen, met tot op vandaag zo'n 500 voorbestellingen. RVH.

     

    De Range Rover Evoque showroom bevindt zich in de Dumortierlaan 78 te 8300 Knokke.

    Openingsuren:

    -         Maandag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12.30 uur en van 14 tot 18.00 uur

    Zaterdag en zondag doorlopend van 10 tot 18.00 uur



    18-07-2011 om 20:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zen car

    ZEN CAR – NETTY CONCEPT BELUX : een nieuwe samenwerking die het milieu

    respecteert.

     

     

     

    Zen Car, de marktleider inzake elektrische autodelen voor bedrijven en particulieren, heeft er een nieuwe partner bij: Netty Concept Belux, een bedrijf dat voertuigen schoonmaakt zonder water en met 100 % natuurlijke producten, die in amper een 10-tal dagen volledig biologisch afbreekbaar zijn – een innoverend en milieuvriendelijk concept.

     

    “Ons enige doel bij de ontwikkeling van Zen Car is een grotere mobiliteit aanbieden op het stedelijke wegennet, via een ludiek alternatief voor de mobiliteitsproblemen in de stad. Dit project is bedoeld om toegankelijk te zijn voor iedereen, tegen een écht betaalbare prijs. Bovendien moet het voldoen aan specifieke vereisten inzake milieuvriendelijkheid,” liet medeoprichter Régis Leruth optekenen.

    Zen Car ging de   uitdaging aan met een wagenpark van elektrische, originele en niet-

    vervuilende auto’s, die de klok rond beschikbaar zijn via zelfbediening. Met de steun van de overheid heeft Zen Car zich snel weten te vestigen op tal van strategische plaatsen in Brussel, met de ambitie om op korte termijn in ook andere grote Europese steden activiteiten te ontplooien. Milieuvriendelijkheid is een sleutelfactor voor Zen Car. Daarom zocht het bedrijf voor het onderhoud van deze voertuigen een partner die dezelfde filosofie hoog in het vaandel draagt en voldoet aan de specifieke vereisten van de bedrijfsfilosofie.

     

    Zen Car richtte zich dan ook spontaan tot Netty Concept Belux, dat sterke prestaties neerzet bij de schoonmaak van voertuigen. Netty Concept Belux is een jong bedrijf, opgericht in 2010, dat momenteel een geïndustrialiseerd concept ontwikkelt om auto’s ter plaatse bij de klant schoon te maken met producten afkomstig uit de biotechnologie, 100 % natuurlijk en 100 % biologisch afbreekbaar. Momenteel is Netty Concept Belux aanwezig in België en Luxemburg, en het bedrijf focust op drie grote pijlers: het milieu, tijdswinst (dienstverlening bij de klant) en werkgelegenheid voor lager geschoolde werkkrachten.

    .

    Met deze samenwerking bundelen Zen Car en Netty Concept Belux op een natuurlijke manier de krachten, uit respect voor onze planeet. RVH.

    www.zencar.eu - www.nettyconcept.com

     





    18-07-2011 om 20:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!