Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • BourgondiĆ« op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Brussel 2014

    Vakantiesalon Brussel 2014

     

    Van 6 tot en met 10 februari 2014 opent het Vakantiesalon 2014 zijn deuren in Brussels Expo. Drie themaroutes zullen de bezoekers door deze 56ste editie gidsen: golfen, duiken, wandelen & fietsen. Het Vakantiesalon is meer dan ooit tot een belevenis en dat voor het hele gezin!

    Eén van de nieuwigheden in 2014 is een elektronische kaart die de bezoekers aan de ingang van het Salon zullen ontvangen. Daarmee kunnen ze dan de gewenste informatie downloaden via de terminals op de verschillende stands. Zo speelt het Vakantiesalon in op de vraag van de bezoekers naar meer digitale mogelijkheden, die men trouwens al in heel de toeristische sector terugvindt.

    Zoals elk jaar kunnen op ontdekkingen beluste reizigers terecht in vier Paleizen. Paleis 4 is volledig aan Frankrijk gewijd, terwijl Paleis 5 aan Europese bestemmingen en de Middellandse Zee is voorbehouden. In Paleis 6 zijn de Benelux-landen te vinden. Voor verre bestemmingen moet u in Paleis 7 zijn; daar garanderen de Villages van het Vakantiesalon een optimale herkenbaarheid voor de bezoeker en zorgen ze voor de algemene sfeer van het Salon.

    In 2014 zijn de vaste waarden van het Salon er weer bij, tot groot genoegen van iedereen; Frankrijk, Italië en Spanje zijn immers nog altijd de favoriete bestemmingen van de Belgen. En die liefde is wederzijds. Het Vakantiesalon van Brussel is dan ook de enige beurs waar bijna alle Franse streken vertegenwoordigd zijn! Naast drie themaroutes die een parcours langs de vier Paleizen uitstippelen, zal het herdenkingstoerisme een prominente plaats innemen in het Franse aanbod. Luxemburg en Duitsland zullen ook op de afspraak zijn, met meer uitgebreide stands. Wat verre bestemmingen betreft, zullen Peru en Japan de nieuwkomers zijn op het Salon. Peru is trouwens het gastland voor de editie van 2014.

    2014 is ook een keerpunt in de reissector, door de afschaffing van de vergunningsplicht in Vlaanderen. Nu meer dan ooit biedt een reis georganiseerd door een Belgische reisagent of touroperator niets dan voordelen: reizigers hebben de keuze uit een enorm aanbod van reizen op maat en dit tegen de beste prijs. Een reisagent of touroperator blijft dus van cruciaal belang voor een zorgeloze reis. Bezoekers van het Vakantiesalon kunnen met al hun vragen terecht bij de beroepsfederaties (Paleis 5).

    Praktische informatie: Vakantiesalon Brussel van donderdag 6 februari tot en met maandag 10 februari 2014, open van 10u tot 18u, dit op Brussels Expo, Paleis 4, 5, 6en 7. Bijna 800 deelnemers, waaronder Belgische en buitenlandse toeristische diensten, hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators. Toegang: kinderen onder de 12 jaar, vergezeld door een volwassene: gratis, volwassenen 8€. www.vakantiesalon.eu - www.brusselstraveltop.eu

    26-01-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladesalon: de bekroning van de Belgische chocolade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    België is een land van tradities en wereldwijd al sinds mensenheugenis gerenommeerd als het op chocolade aankomt. Brussel is dan ook de fiere gaststad van het 1ste Chocoladesalon op Belgisch grondgebied, van vrijdag 7 tot zondag 9 februari 2014 in Tour & Taxis (Shed 1).

    Zowel liefhebbers als professionals uit de sector kijken reikhalzend uit naar de beurs die als internationaal label geldt. Met meer dan 20 edities over de hele wereld verspreid (van Parijs en New York tot Salvador de Bahia, Tokyo, Seoul, Londen,…) ontbrak er nog één naam op de lijst: de hoofdstad van Europa. Tijdens deze 1e Brusselse uitgave zullen een 100-tal, voornamelijk Belgische maar ook internationale exposanten hun talenten tonen op maar liefst 4 000 m² tentoonstellingsruimte.

    In welke mate u ook aan chocolade verknocht bent, van beginnend of gepassioneerd liefhebber tot professional, er is voor elk wat wils. U vindt er uw favoriete merken en vaklui, u kunt met vooraanstaande figuren van gedachten wisselen, nieuwe producten of specialiteiten ontdekken en proeven, een extra dosis cultuur opdoen, de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen door de grootste chef-patissiers en jonge talenten. En uiteraard de Belgische chocolade vieren!

    In het hart van de beurs staat een smakelijke en zelfs existentiële vraag centraal: ‘wat maakt chocolade zo magisch? Van magische cacaobron tot sprookjesachtige wereld: chocolade heeft mensen altijd al geïntrigeerd en gefascineerd door de vele mogelijkheden die hij biedt en de kracht die ervan uitgaat. Het Brusselse Salon van de Chocolade probeert de enorme kracht van dat wereldwijd geliefde “wondermiddel” te ontcijferen via tentoonstellingen, een beroemd defilé van jurken in chocolade, smakelijke demonstraties door chefs en chocolatiers en het onthullen van nieuwe creaties. Vaklui die weten waar smaak voor staat, ambachtelijke chocolatiers, auteurs, chef-patissiers, … Zij zullen hun ervaring met u delen en de symboliek van die lekkernij uit de doeken doen.

    Chocolade: wie smelt daar nu niet voor? Chocolade is fascinerend, magisch, zelfs heilig en kent geen grenzen, beperkingen of taboes. Van goddelijk wondermiddel bij de Azteken tot de medische en therapeutische krachten die vandaag erkend worden, maar ook gewoon omdat het zo lekker is: chocolade heeft de hele wereld altijd al betoverd. Chocolade blijft het wondermiddel van de XXIe eeuw… Het 1ste Salon van de Chocolade in België zal ook u betoveren!

    Op het vlak van chocoladeconsumptie komt België op wereldvlak met ongeveer 10 kilo per jaar per persoon na Zwitserland op de tweede plaats. De wereldwijde consumptie van chocolade lag altijd al erg hoog, maar kent momenteel een stijging door de toenemende interesse in landen als China of India. Die explosieve groei qua verkoop (20% per jaar) zet de grote, voornamelijk Belgische spelers aan tot vernieuwing om de behoefte van die veeleisende klanten in te vullen.

    De magie van het Chocoladesalon is een sprookjeswereld van chocoladejurken. Een alchemie van talent en kunde van weleer. De schitterende schetsen van gerenommeerde ontwerpers en jonge modegenieën en de knowhow van de beste chocolatiers smelten met bijzonder veel passie samen. Hun gezamenlijke creaties zijn allemaal even betoverend en worden op hun mooist dankzij een onuitgegeven en sprookjesachtige show. De schijnwerpers worden gericht op de moderne magie en de ontelbare metamorfoses van cacao in prachtige creaties.

    In de “Choco Demo” tonen beroemde Belgische chefs, chef-patissiers en chocolatiers ieder uur hun uitzonderlijke recepten aan een gepassioneerd publiek en delen ze hun professionele tips & tricks. De techniek en kunst van lekkernijen maken. Om letterlijk en figuurlijk van te smullen. De Belgische gastronomie is op de afspraak en tilt het bruine goud naar topniveau.

    “Chocoland” is elke dag vanaf 11u open voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Er worden speelse en recreatieve workshops rond verschillende thema’s georganiseerd. Studentenhaver, lolly’s, makarons en maskers in chocolade maken: de chefs in wording zullen lekker weten wat doen! Hier dompelt elke jonge snaak zich onder in een wereld van chocolade en ontpopt hij zich tot artiest van de smaak. Het is de bedoeling dat kinderen op een andere manier naar patisserie en chocolade kijken, dat ze de nodige kennis opdoen en persoonlijke kunstwerkjes maken om er nadien hun tanden in te zetten! De workshops worden georganiseerd in samenwerking met La Route du Chocolat Belge, moeten zin geven om te proeven en aanzetten tot culinaire creativiteit.

    Culinaire design: de jonge generatie wordt in de bloemetjes gezet. Door de zeer sterke symbolische waarde, is chocolade het materiaal bij uitstek in het domein van culinaire design. Het Chocoladesalon van Brussel stelt de creaties en ideeën van de studenten van het Executive Master Food Design voor. Uniek in Europa en aangeboden in het Koninklijk Academie van Schone Kunsten in Brussel sinds 2012, heeft de Executive Master Food Design interesse voor de chocolade in al haar facetten van de esthetische vormgeving en de smaak, van de boodschap tot de culinaire boodschap. www.salon-du-chocolat.com

    25-01-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beautea, even tijd voor jezelf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beautea is een internationaal theemerk met aansluitende huidverzorgingsproducten van Nederlandse bodem, dat opgericht werd door de zussen Amber en Chantal. Na een carrière in de zakelijke dienstverlening besloten ze hun hart te volgen en tastbare producten te ontwikkelen die de gebruikers een goed gevoel geven. Beautea richt zich in het bijzonder op de eigentijdse drukbezette man en vrouw die binnen de hectiek van de ‘urban lifestyle’ toch graag een moment voor zichzelf willen creëren.

    Witte thee is de rode draad van deze lijn, witte thee is een natuurlijke antioxidant met een krachtige werking gemaakt van jonge bladeren die nog in hun knoppen zitten. De thee bevat meer antioxidanten dan vitamine C en E en helpt je immuunsysteem te versterken en bevordert de spijsvertering. Ook beschermt witte thee je huid waardoor deze langer jong blijft. Bij Beautea is hij een basis voor een goede gezondheid in perfecte harmonie met jezelf en je omgeving. Hij biedt de gebruikers een moment voor zichzelf, een moment van genot zodat men zich weer sterk voelt om de hele wereld aan te kunnen. De huidverzorgingsproducten sluiten perfect aan bij de met zorg geselecteerde theesmaken, zijn uniek van samenstelling en hebben een heerlijke herkenbare geur.

    Beautea biedt rustmomenten in een wereld van hectiek, deze werden in zes moods vormgegeven. Iedere mood staat voor een specifiek moment waarbij verzorging, rust en het drinken van thee samenkomen. Of je nu op zoek bent naar comfort, vitaliteit, ontspanning, verfrissing, verwennerij of verrast wil worden, voor elk moment is er een mood. Smaaksensatie werd afgestemd op beautyrituelen, het resultaat van een zorgvuldige selectie en combinatie van echte theeblaadjes, fruit, bloemen, bloesems en kruiden.

    Een theebeleving is genieten van de luxe van een ontspannende massage en/of schoonheidsbehandeling, het beleven van een gevoel van rust en balans. De basis van weldadige huidverzorging ligt in het goed reinigen en verzorgen van de huid en dat is precies wat de door Beautea ontwikkelde beautyproducten doen. Ze zijn figuurlijk op je lijf geschreven en zijn gebaseerd op fijne natuurlijke ingrediënten met heerlijke, herkenbare geur. Het toegevoegde extract van witte thee maakt hen speciaal door de sterke antioxidanten. Ze hebben een krachtige antirimpelwerking kalmeren en versterken de huid en de aderen, stimuleren de huidcelstofwisseling, zijn ontstekeningswerend en voorkomen huidveroudering.

    Tussen de Beauteabelevingen in, kunt u in de vorm van moods naar hartenlust genieten van de theecreaties. Het bijzondere van Beautea is het feit dat de smaaksensatie van iedere van deze hoogwaardige theeën en beautyrituelen op elkaar werden afgestemd, hierdoor zie, ruik, proef en voel je Beautea.

    De uitgewerkte moods bestaan uit ‘comfort me’: rust en ruimte voor je gedachten, er moet even helemaal niets, comfort me werd verwerkt in het gezichtsmasker; ‘dazzle me’: blij verrast door het voelen, ruiken en beleven, verwerkt in 24h gezichtscrème, ‘energize me’: een duwtje in de rug voor nieuwe energie, terug te vinden in de oogcrème; ‘refresh me’: verfrissing, men kan er weer tegenaan. Refresh me zit in reinigingsmelk, reinigingslotion en gezichtscrub; ‘relax me’: laat de wereld maar even wachten, nu eerst ontspannen via de massageolie en ‘spoil me’: laat je verwennen en geniet van het moment voor jezelf, verborgen in de handcrème. www.lavita-distribution.be

    21-01-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce La Hulpe verzorgt valentijnsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor Valentijnsdag is hotel Dolce La Hulpe Brussels afgestemd op alle geliefden

     

    Voor iedereen die door Cupido zijn pijl is geraakt, voor onvoorwaardelijke minnaars, voor stellen die hun leven delen zonder soms de woorden er voor te vinden om uiting te geven aan de vlam die hen bezielt, voor ouders die een voorwendsel zoeken om zich te onttrekken aan hun dagelijkse werkelijkheid en om eindelijk met zijn tweeën samen te zijn voor de duur van een avond gekenmerkt door romantiek, ...voor deze gelegenheid heeft hotel Dolce La Hulpe Brussels magische momenten gecreëerd, momenten om met zijn tweeën te beleven ver van het lawaai en de drukte. Een bucolische onderbreking waarin alleen de ander telt, de tijd van een avond en een nacht.

    Soms is het genoeg om er een beetje vorm aan te geven, enkel wat roze bubbels – en, het is een feit – het comfort van een hotelkamer om evocatieve herinneringen op te roepen, een diner waarbij de ogen verdrinken in de verliefde ogen van de beminde en de plezier gewoon maar te leven voor het geluk van de emoties.

    De tijd opschorten, de vlam tot een gloeiend vuur doen branden in een omgeving die uitnodigt tot hereniging en uitwisseling. Gelegen in het hart van het Zoniënwoud, op slechts enkele kilometers van Brussel, is de tijd stopgezet, neemt de natuur het over en nodigt de kalmte u uit tot sereniteit. Een bezoek aan Dolce La Hulpe Brussels past perfect in de gezochte sfeer voor Valentijnsdag. Er worden twee onvergetelijke arrangementen voor het verblijf aangeboden, simpelweg voor het plezier.

    Valentijnsarrangement inclusief een 5-gangenmenu in het restaurant ‘Brasserie 135’: ontbijtbuffet, halve fles rosé champagne in de kamer, weldadige Cinq Mondes-massageolie formaat 200ml in de kamer, speciaal Valentijnsmenu van 5 gangen, inbegrepen dranken zijn het aperitief, ½ fles wijn per persoon, water en koffie of thee, toegang tot het overdekte zwembad, sauna, hammam en fitnesszaal, kamerjas en sloffen beschikbaar in de kamer, gratis wifi-verbinding en parking. En voor de meest romantische sfeer begeleidt een pianist uw diner op 14, 15 en 22 februari. Vanaf €185 per persoon in een tweepersoonskamer Superieur, aangeboden op 14, 15, 16 en 21, 22 en 23 februari 2014.

    Valentijnsarrangement inclusief een 4-gangenmenu in het restaurant ‘Argan’: ontbijtbuffet, halve fles rosé champagne in de kamer, weldadige Cinq Mondes-massageolie formaat 200ml in de kamer, speciaal Valentijnsmenu van 4 gangen, inbegrepen dranken zijn het aperitief, ½ fles wijn per persoon, water en koffie of thee, toegang tot het overdekte zwembad, sauna, hammam en fitnesszaal, kamerjas en sloffen beschikbaar in de kamer, gratis wifi-verbinding en parking. Vanaf €165 per persoon in een tweepersoonskamer Superieur, aangeboden op 15 en 22 februari 2014. En opdat alles perfect zal zijn biedt de Cinq Mondesspa cadeaucheques en onweerstaanbare geschenkverpakkingen aan: www.dolcelahulpegifts.be

    20-01-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!