Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duinkerke

    Duinkerke en de kust van Frans-Vlaanderen klaar voor nieuw toeristisch seizoen

     

     

     

    Met een nieuw logo, een nieuwe website, een nieuwe huisstijl en vooral met een nieuwe dynamiek trekt de regio Duinkerke en de kust van Frans-Vlaanderen (Dunkerque - Dunes de Flandre) een nieuw toeristisch seizoen op gang. Het is een unieke dichtbij huis bestemming, vibrerend in elk seizoen, gezond dankzij de jodiumrijke lucht, charmant door zijn gastvrije bevolking. “Dunkerque est dingue de toi’ zeggen ze daar tegen de bezoekers, hetgeen zoveel betekent als ‘Duinkerke is gek op jou’.

     

    Om een idee te krijgen van wat er bij onze dichte Franse buren te beleven valt, moet je maar even surfen naar www.lesdunesdeflandre.fr waarop je maar liefst 100 verschillende activiteiten kan reserveren. Het systeem ging online op 27 maart en het aanbod bestaat uit de meest diverse activiteiten voor jong en oud. Er zijn verschillende formules zoals Loisirs d’un jour waarbij je kiest uit paardrijden, windsurfen, pedalo, catamaran, enz. Helemaal anders is de formule expression artistique voor liefhebbers van plastische kunsten, dans, muziek, theater, informatica, fotografie.

     

    Het ontspanning- en actieterrein van Duinkerke en de kust van Frans-Vlaanderen omvat 15 km zandstrand, 700 hectare beschermd duingebied en ontelbare leuke, rustige hoekjes in volle natuur die uitnodigen tot wandelen of tot het beoefenen van de meest verscheiden sporten. Dit is een aantrekkelijke familiebestemming, ideaal voor een daguitstap of voor een break van enkele dagen.

     

    Als je het toeristische seizoen in Duinkerke en de kust van Frans-Vlaanderen op een originele manier wil beleven, kan je een strandcabine huren. Dat betekent genieten op het strand, met uitzicht op zee en met de mogelijkheid een zomer lang tal van activiteiten te proberen. De huurperiode van zo’n cabine loopt van 3 april tot 12 september. De huurprijs voor een dag bedraagt € 20 per dag, € 90 per week, € 325 per maand (€ 650 in juli en augustus).

     

    Informatie :

    Office de Tourisme de Dunkerque Dunes de Flandre, Place de centenaire,

    F 59240 Dunkerque, T 00 33 (0) 3 28 58 10 10, www.lesdunesdeflandre.fr, www.duinkerke.fr, info@duinkerke.fr.

     

    11-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais, wijntoerisme
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BEAUJOLAIS

    De Lenteroute, wijntourisme in de Beaujolais - 2

     

     

     

    Vooraf: bij Inter Beaujolais en zijn partners (toeristische diensten, Bistrots Beaujolais,

    Gîtes de France, Atout France, …) kunt u kosteloos een gids van het wijntoerisme in

    Beaujolais opvragen. Dit werkje is uw beste hulpmiddel om uw ontdekkingstocht voor te bereiden. Het omvat de 137 domeinen die het Kwaliteitscharter hebben ondertekend, naast een massa tips voor uitstapjes: sites die met wijn te maken hebben, evenementen, restaurants, …

     

    Parallel met de gps is er de – eveneens downloadbare – MP3-audiogids die u alles vertelt over de 8 etappes in de "Route des Vins". Tegen de zomer van 2011 zullen nog 7 andere circuits met audiogids online worden gebracht. Dankzij deze synergie is de Beaujolais de enige streek in Frankrijk die gps-gestuurde verkenning op schaal van een wijnstreek aanbiedt.

    Wie zou er niet vallen voor de charme van Oingt of enkele andere mooie dorpjes van

    Frankrijk, voor de natuurpracht van de Côte de Brouilly, of voor de beroemde woningen van Beaujeu? RVH.

    www.beaujolais.com

    11-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Istanbul

    Hosgeldiniz in Istanbul : reistips naar de Europese Culturele Hoofdstad 2010

     

     

     

    Istanbul, een mix tussen het authentieke Oosten en het moderne Westen, is meer dan ooit een favoriete reisbestemming. Nu de metropool is uitgeroepen tot Europese Culturele Hoofdstad 2010, verwacht touroperator en Turkijespecialist Corendon een recordaantal bezoekers. Met haar veelzijdigheid is Istanbul dan ook een magneet voor jong en oud. Corendon inspireert alvast met vijfmaal indrukwekkend Istanbul.

     

    In 2004 begon Corendon met dagelijkse vluchten naar Istanbul. Het aantal bezoekers groeide explosief en vorig jaar vloog Corendon niet minder dan 23.000 passagiers op zijn Istanbul-vluchten. Met zo’n 17 miljoen inwoners vormt de enige stad ter wereld die op twee continenten ligt een spectaculaire smeltkroes van eeuwenoude beschavingen.

     

    Het andere Istanbuls:

    Cultureel Istanbul : Istanbul heeft een luisterrijk verleden als centrum van zowel het Byzantijnse als Ottomaanse rijk. In de lange geschiedenis van de stad hebben de bewoners en heersers hun sporen nagelaten zoals het Topkapi Paleis, de Blauwe Moskee, de Hagia Sophia, de eeuwenoude stadsmuren…

     

    Istanbul Modern… Niet alleen op het vlak van architectuur, design en kunst heeft Istanbul bijzonder fraais te bieden, ook liefhebbers van muziek, opera, theater en dans vinden ruimschoots hun gading

     

    Nachtelijk Istanbul : Geen Istanbul zonder trendy nachtleven. In de historische kern van de stad vind je overal bars, cafés, restaurants en nachtclubs. Istanbul kan zich vlotjes meten met wereldsteden als Parijs, New York of Londen. Zonder meer een leuke uitgaansbuurt is de wijk Ortaköy, een ‘dorpje’ binnen Istanbul, aan de Bosporus vlak voor de brug naar Azië.

     

    Shoppend Istanbul : Wie Istanbul zegt, zegt shopping-walhalla. Geen stad ter wereld heeft zoveel overdekte shoppingcentra binnen haar stadsgrenzen als Istanbul. Wist je trouwens dat er een shoppingcentrum gebouwd is in de vorm van Jules Vernes onderzeeboot, inclusief aquariums met exotische vissen en kleine haaien?

     

    Aziatisch Istanbul : Istanbul ligt aan de oevers van de Bosporus, met aan de ene kant Europa en aan de andere kant Azië. Ontdek het Aziatische deel van de stad met minder bekende maar minstens even fascinerende wijken als Kadiköy, Bostanci en Harem.

     

    Culinair Istanbul

    Ook voor lekkerbekken en gastronomen is het mediterrane Turkije een reisbestemming apart. Istanbul is zonder meer een culinaire ontdekking met zijn vele visrestaurants, Turkse eethuisjes en trendy clubs. Laat je smaakpapillen verwennen met meesterlijke meze – heerlijke hapjes, meestal als voorgerecht, waarmee de Turkse koks graag hun creatieve kunsten demonstreren. RVH.

    www.corendon.com

     







    11-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi 35!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Walibi viert zijn 35e verjaardag, 100 dagen Fun Explosia en The Big 7 in topvorm!

     

     

     

     

    Het beroemde Waverse pretpark viert in 2010 zijn 35e verjaardag. Sinds de opening in 1975 hebben meer dan 37.500.000 bezoekers een onvergetelijke dag vol emoties en herinneringen beleefd in familieverband of met vrienden.

     

    Om dit te vieren, pakt Walibi dit jaar uit met een onuitgegeven spektakel. De wereldberoemde oranje kangaroe zal de vedette zijn in een nieuw spektakel dat 100 dagen lang duurt. Het is een explosieve cocktail met ‘special effects’, in niets te vergelijken met bestaande shows.

     

    The Big 7 (de 7 meest unieke attracties van België) zijn dit jaar meer dan ooit in topvorm. De legendarische Weerwolf giert pure vibraties door je hele lijf. De Dalton Terror bezorgt je reuzekriebels in zijn vrije val van 77m diep. Krijg een nat pak in het wateravontuur van de Radja River. Ga 5 keer over kop doorheen de loopings van de Vampire. De Flash Back katapulteert jong en oud terug in de tijd en doet hen een verjongingskuur cadeau. Met de trein door de mijnen in de Calamity Mine. En overwin de vloek van Tutankhamon. Ze zijn alle 7 in topvorm dankzij de gigantische renovatiewerken van afgelopen winter: vernieuwde special effects, verhoogde capaciteit, frisse kleuren zorgen voor een enorme populariteit in het park en op het web … .

     

    Andere nieuwigheid voor het seizoen zijn de Nocturnes. Voor het eerst in de geschiedenis van Walibi zullen de befaamde nocturnes van Walibi een thema krijgen. Deze zomer zullen de bezoekers tijdens de nocturnes kunnen komen rillen en schreeuwen van plezier in het teken van de Weerwolf.

     

    En als afsluiter van het seizoen 2010 komt Draco zijn tenten weer opslaan op Waverse bodem voor de elfde editie van een onvergetelijk Halloweenfestijn. Dit alles bewijst dat het grootste pretpark van België weer klaar is voor een spectaculair en spetterend seizoen. RVH.

    www.walibi.be

    10-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sauzen Devos Lemmens

    Smakelijk. Speels. Squeeze.

    Knijp de zomer op je bord met de verrassende sauzen van Devos Lemmens

     

     

     

     

    Als sauzenspecialist brengt Devos Lemmens de barbecuezomer van 2010 speels op smaak. Het sauzenassortiment Squeeze is dan ook het ruimste aanbod koude sauzen in knijpfles. Van exotische South African Jambo over pittige Diablo tot de zoetere Tartare Special… Ontdek je favoriete smaak en knijp de zomer op je bord!

     

    De Squeeze-reeks van Devos Lemmens is verrassend lekker: van een zoete saus met een kruidige nasmaak tot een straffe versie van een pittige smaak. Devos Lemmens verrast je keer op keer en inspireert je tot een heerlijke én gevarieerde zomer. De Squeeze-sauzen zijn er in acht unieke smaken en vormen zo het ruimste aanbod koude sauzen in knijpfles. Sauzen in knijpfles kennen een sterke opmars. De troeven zijn dan ook duidelijk: handig want gericht te doseren, snel want geen geknoei en uiterst hygiënisch dankzij de praktische dop.

     

    Gloednieuw binnen het Squeeze-gamma zijn de sauzen Diablo, Tartare Special, South African Jambo en Brasilian Salsa.

    • Diablo – een saus voor durvers! Diablo is een pikante saus met een zoete ondertoon: uitgesproken en sterk, maar met een zacht kantje. Ideaal voor een duivelse barbecue – van straffe satés tot pittige worstjes.

     

    • Tartare Special – Met zijn zoetere smaak, smeuïge textuur en échte stukjes ajuin heeft Tartare Special alles van de onvervalste frituurtartaar’. Heerlijk op frietjes natuurlijk, maar even te smaken bij scampisaté’s of gegrilde calamares. 

     

    • South African Jambo – geeft je barbecue een exotische toets. Een subtiele, zacht zoete saus met een karaktervolle mix van Afrikaanse kruiden. Onweerstaanbaar op gegrilde kippenbouten! Deze saus is enkel beschikbaar van april tem augustus.

     

    • Brasilian Salsa – Pittig en pikant, met een verrassende toets curry. Brasilian Salsa, op basis van tomaten, maakt ietwat saaie barbecuegerechten in een handomdraai spectaculair. Wat dacht je van niet-alledaagse chipolata’s of worstjes met lef?

    Deze saus is enkel beschikbaar van april tem augustus.

     

    Andere squeeze sauzen:

    • Cocktail Light – Een klassieker in een lichte variant, een milde saus op basis van tomaten, op smaak gebracht met echte Schotse Whisky. Verrukkelijk bij zalm- en scampibrochettes op de barbecue, vleesgerechten, fondue of frietjes.

    • Argentina Steak & Grill – een licht pikante saus, gebaseerd op tomaten en ui en een speciale pepermix. Een zuiderse saus met gerookte smaak…

    • Pita – Een pitabroodje zonder looksaus is geen pitabroodje. Ideaal ook als dipsaus voor groenten en snacks.

    • Brasil – Tomaten, ananas en een geheime kruidenmix vormen de basis voor een betoverend Brasil. De samba op je bord! RVH.

    www.campbells.com

    www.dl.be









    10-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tools for cooks

    Tools for Cooks

    Sappig nieuwtje: de appelboor van CuiSipro

     

     

     

    Verwijder het klokhuis in een handomdraai met uniek hefboomsysteem. Met appels kan je in de keuken heel wat lekkers klaarmaken: gevuld in de oven, als gekaramelliseerde schijfjes op de crumble, leuke blokjes voor in een slaatje… Om snel en gemakkelijk het klokhuis te verwijderen, ontwikkelde Cuisipro nu een handige appelboor: draai de pitjes en harde kern weg én hou zo veel mogelijk lekkere appel over! Of peer natuurlijk.

     

    De appelboor van Cuisipro is even mooi als handig. Dankzij de grote diameter haal je in een handomdraai de volledige kern uit de appel, zodat er geen pitje meer overblijft. Tegelijk houd je lekker veel fruit over, wat vaak niet het geval is als je met een mes de appelkern verwijdert.

    De grote, ergonomische greep zorgt voor optimaal gebruiksgemak; de tandjes onderaan laten de appelboor gemakkelijk door de appel glijden. Een uniek hefboomsysteem splitst de appelboor in twee delen, zoals een vogelbek, waardoor je gemakkelijk het klokhuis uit de appelboor kan verwijderen. Ideaal ook om de zaadjes uit een komkommer te verwijderen of het binnenste van een courgette eruit te halen als je deze wilt vullen. RVH.

    www.cuisipro.com | www.demeyere.be

     







    09-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koop uw wijn aan de beste prijs dankzij 90pluswines.com

     

                      

     

    Met meer dan 400.000 wijnreferenties is www.90pluswines.com de grootste wijndatabank en voor wijn de meest dynamische, consumentgedreven zoekmachine in Europa. Op zoek naar een bepaalde wijn?  90pluswines.com bezorgt u letterlijk in een handomdraai alle relevante gegevens waar u naar op zoek bent.

     

    De zoekmachine 90pluswines.com bevat een massa verkoopspunten ter wereld met de beste prijsaanbieding in uw regio. Zo krijgt men een overzicht van waar een bepaalde wijn beschikbaar is en tegelijkertijd aan welke prijs. Het vergelijkende zoekwerk van de website  bespaart de klant naast heel wat tijd ook flink een hoop geld.

     

    90pluswines.com biedt naast deze prijsinformatie ook aankoopadvies en een massa andere gegevens. Zo vindt men er voor alle wijnen die in de gespecialiseerde pers minstens een score van 90 op 100 of meer halen, ook de gemiddelde quotering van een twintigtal toprecensenten. De website biedt een overzicht van wat momenteel de meest populaire wijnen zijn, welke wijnen de beste score halen in de verhouding kwaliteit en prijs, welke wijnen de hoogste quotering halen in diverse media en nog veel meer data die de liefhebber inzicht geven in de evaluatie en prijszetting van ontelbare kwaliteitswijnen.

     

    Motor achter deze website en zoekmachine is de Gentse entrepreneur, fijnproever en wijnafficionado Jean Paul Perez die hiermee zowel voor amateurs als professionelen een uniek instrument ontwikkelde. Voor de praktische kant staat wijndeskundige Martijn Soen (ex-sommelier Hof van Cleve) hem bij.   Wijnliefhebbers kunnen ook hun wijnkelder laten inventariseren, analyseren, en valoriseren.

    www.90pluswines.com

                    

    08-04-2010 om 21:11 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LU - Cote d'Or
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Intense

     

     

     

    Lu en Côte d’Or verenigen hun expertise en lanceren de allereerste chocoladekoekjes die de unieke smaak van LU koekjes combineren met alle intensiteit van Côte d’Or chocolade.

     

    Het gamma Intense zal alle wensen van liefhebbers van chocoladekoekjes vervullen. Dit kan zowel na het middag- of avondeten, als tijdens de koffiepauze of gewoon tussendoor onder vrienden.

    Biscuit Intense verenigt Mignonnette en Petit Beurre, de ideale partners voor mooie en gezellige momenten in gezelschap. De intense smaak van de Mignonnette, in pure of in melkchocolade, bedekt met hazelnootstukjes, wordt subliem gecombineerd met het knapperige van Petit Beurre. Twee unieke smaken die groot en klein zullen verleiden.

     

    Fine & Intense zijn uiterst fijne wafeltjes die krokantheid combineren met een intense chocoladesmaak. Lu en Côte d’Or herdefiniëren de standaard van geraffineerde koekjes met een gastronomische creatie die een unieke en verfijnde sensatie met een verrukkelijke intensiteit verenigt. De lichte en smaakvolle wafeltjes van Fine en Intense nodigen zowel vrienden als familieleden tot gezellig samenzijn uit. Deze chocoladewafeltjes, met pure chcolade, of met pure chocolade en stukjes sinaasappelzest, zullen elke liefhebber een moment van ware extase en intensiteit bezorgen. RVH.

    08-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marques de Cacares

    RODE LOPER EN ‘XL’ GLAZEN VOOR DE

    ‘MARQUES DE CACERES’ IN DE BRASSERIES GEORGES

     

     

     

    In het hart van de hoogvlakten van de Rioja Alta, de meest prestigieuze wijnregio in Spanje, is Georges Neefs dit nobele etiket gaan selecteren dat vanaf nu deel uitmaakt van de ‘Pléiade Grands Crus des Brasseries Georges’. De witte en rode wijnen Marqués de Cáceres hebben alle kwaliteiten in zich om volop te worden geapprecieerd in de mooie XL glazen van de Brasseries :  prestige en faam, en ook karakter !

     

    Georges Neefs trok erop uit voor een reis vol passie naar de beste wijngebieden : in Sologne met Henry Marionnet in de lente van 2008, in Corsica met de befaamde Clos Poggiale van de familie Skalli in de herfst van 2008, de zomer van 2009 in de Camargue met zielsverwant Paul Vrancken in zijn grandioze Domaine de Listel, in de herfst van 2009 met de al even indrukwekkende Domaine Galetis, eigendom van nog een Belg, Pierre Degroote, in de Languedoc. 

     

    Om in de lente van 2010 ten slotte te belanden bij Cristina Forner, die aan het hoofd staat van het best verkopende Spaanse wijnmerk ter wereld. Het resultaat van de reizen zijn schitterende wijnen die Georges Neefs met zijn gasten in zijn Brasseries wil delen, door ze te schenken in de nu al beroemde XL glazen met aan de voet ervan de bekende etiketten met een woordje uitleg.  « De XL wijnen, ze hebben mijn hart gestolen, ze zijn de vrucht van ontmoetingen, ze komen voort uit de passie van wijnbouwers die ze graag met ons delen, uit hun talent ook. En dan moet ik natuurlijk ook de sublieme landschappen vermelden die wel schitterende wijnen moéten opleveren. U kunt ze daarenboven proeven tegen redelijke prijzen, het cadeau van de Pléiade en voor mij een absolute voorwaarde ! »,  vertelt Georges Neefs ons.

     

    Tijdens het regime van dictator Franco, installeert de familie Forner zich in de streek van Bordeaux. Deze wijnhandelaars, afkomstig uit Valencia, worden er eigenaar van een grand Cru Classé, de Château Camensac, en van een Cru bourgeois Supérieur, de Château Larose Trintaudon. Op het einde van de jaren 60 laat Enrique Forner zijn oog vallen op de Rioja Alta, het beste wijngebied om zijn wijnhuis in onder te brengen.

     

    De wijnen Marqués de Cáceres zijn vaandeldragers van de Rioja, de oudste DOCa in Spanje, en dé referentie voor de grote Spaanse wijnen in ongeveer 120 landen. ‘Respect voor de streek, een pioniersmentaliteit en de belofte dat kwaliteit wordt geboden’, dat zijn de drie pijlers waarop het succes van Marqués de Cáceres berust. Een uitzonderlijke wijnstreek die uit 500 kleine eigendommen bestaat, in gebieden van de Rioja Alta waar sinds oudsher wijn wordt verbouwd. Om een gepersonaliseerd resultaat te bekomen, verkiest  Marqués de Cáceres om het fruit volledig tot zijn recht te laten komen door het kortere tijd in nieuwere vaten te laten rijpen, en daarmee is het wijnhuis heel innoverend tegenover de lokale traditionele methodes. De Bodega was ook pionier in het uitgebreide gebruik van Franse eik van hoge kwaliteit.

     

    Het fruitige karakter en de frisheid, de finesse vol aroma in combinatie met het uitgesproken karakter van de wijnen Marqués de Cáceres bekoren de fijnproever.     

    www.marquesdecaceres.com

     

    Les Brasseries Georges  Winston Churchilllaan 259,   1180 Brussel

    Tel. 02 347 21 00 www.brasseriesgeorges.be

    Alle dagen van het jaar geopend, met inbegrip van zon- en feestdagen. Non stop service van 11.30 uur tot 24.30 uur op weekdagen, tijdens het weekend tot 01.00 uur ‘s ochtends.

     





    07-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson One
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Radisson is grootste kwaliteitshotelmerk in Europa

    Met 170 hotels en 38.079 kamers: marktleider in het hoge gamma segment

     

     

     

     

    Radisson is nummer één in Europa! Met 170 hotels en een totaal van 38.079 kamers doorheen het continent, is Radisson (Radisson Blu en Radisson Edwardian) het grootste Europese hotelmerk in dit segment. Het laat zowel Hilton International met 146 hotels en 37.806 kamers als Marriott met 86 hotels en 20.806 kamers achter zich (bron: “Upscale Brands Top 10 in Europe” door MKG Hospitality, Paris).

     

    “We zijn trots om uiteindelijk deze leiderspositie te behalen – resultaat van onze strategische en ambitieuze ontwikkeling, onze creatieve marketingcampagnes en de innovatieve dienstenconcepten in onze hotels”, zegt Olivier Jacquin, Senior Vice President Marketing, Sales & Distribution The Rezidor Hotel Group, die de Radisson Blu in Europa ontwikkelt en beheert.

     

    De Eerste Klas en Full Service Radisson Blu hotelketen (vroeger Radisson SAS) is internationaal bekend voor zijn hedendaagse architectuur en modern design. Komende van een klassieke hotelketen, heeft Radisson Blu de laatste jaren zijn portefeuille fors gediversifieerd. “We herdefinieerden de luchthavenhotels in de belangrijkste Europese luchthavens, en beheren excellente spa resorts in populaire vakantiebestemmingen als Dubrovnik in Kroatië, Cesme in Turkije, Monastir en Djerba in Tunesië”, legt Olivier Jacquin uit.

     

    Radisson Blu groeit ook verder in Europa – recent opende het allereerste Radisson Blu Hotel in Madrid. Vlaggenschip van het jaar 2010: het Radisson Royal Hotel in Moskou opent in mei - het vroegere “Ukraina Hotel” maakt deel uit van Stalin’s legendarische Sovjet wolkenkrabbers, de “Seven Sisters” en zal 506 luxe kamers en suites en 38 appartementen, wereldklasse restaurants met diners op de rivier cruise boten, en een unieke kunstcollectie van 1.200 originele schilderijen van bekende artiesten uit de 20ste eeuw aanbieden. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

    07-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SN zomer Afrika

    Zomer 2010: Afrika groei en frequentieverhogingen naar talrijke Europese bestemmingen.

     

    Naar talrijke Zuid-Europese zomerbestemmingen verhoogt Brussels Airlines deze zomer haar vluchtfrequenties zodat de afreismogelijkheden naar de (Mediterrane) zon gevoelig toenemen. In juli en augustus wordt er bijvoorbeeld dagelijks een bijkomende ochtendvlucht aangeboden naar Athene. Sevilla wordt vier in plaats van drie keer per week aangevlogen. Ook naar Palma vliegt Brussels Airlines opnieuw de hele zomer lang. Voor de Spanje liefhebbers heeft Brussels Airlines nog goed nieuws. Dankzij een nieuw partnership met Spanair kan er nu via Barcelona of Madrid heel vlot doorgereisd worden naar talrijke andere bestemmingen zoals Tenerife, Ibiza en Alicante. Ook Malaga wordt vaker bediend tijdens de drukke zomermaanden.

     

    Wie naar Portugal wil reizen heeft de keuze uit drie rechtstreekse bestemmingen: Lissabon, Faro en Porto. Naar Faro (Algarve) zijn meer vluchfrequenties voorzien. Het Portugese eiland Madeira is bereikbaar dankzij een vlot aansluitende vlucht in Lissabon.

     

    Italie is en blijft ook deze zomer een topbestemming voor Brussels Airlines met in totaal tien bestemmingen. Het vluchtschema naar de toegangspoort tot Toskane, Firenze, verbetert dankzij een nieuwe uurregeling die een lang verblijf toelaat. De hele zomer lang zal Brussels Airlines niet alleen koers zetten naar Catania maar ook naar Palermo.

     

    Wie een citytrip naar trendy Berlijn plant heeft het hele zomerseizoen lang de keuze uit niet minder dan zeven dagelijkse afreismogelijkheden. Ook Wenen wordt dankzij een nieuw partnership met Austrian Airlines niet minder dan 46 keer per week aangevlogen.

     

    De Litouwse hoofdstad Vilnius wordt in vergelijking met vorige zomer geen vier maar wel zes keer per week aangevlogen. Geneve zal de hele zomer lang dagelijks zeven in plaats van zes Brussels Airlines vluchten verwelkomen.

    Brussels Airlines breidt ook haar vluchtmogelijkheden naar Groot Brittannië gevoelig uit dankzij vier dagelijkse vluchten naar Londen Heathrow en hogere frekwenties naar zowel Bristol als Newcastle.

     

    Een nieuw partnership met de Finse luchtvaartmaatschappij Blue1 laat Brussels Airlines toe om vanaf nu ook twee dagelijkse lijnvluchten naar Helsinki in het netwerk op te nemen. Het uitgebreide vluchtschema van Blue1 laat ook toe om talrijke andere Finse regio’s te bezoeken. RVH.

    www.brusselsairlines.com

     

    07-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beaujolais, lenteroute
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BEAUJOLAIS

    De Lenteroute, wijntourisme in de Beaujolais

     

     

    De lente is weer begonnen. Net zoals in Bourgondië verschijnen nu ook in de Beaujolaisstreek overal wegwijzers om de 140 km lange, nieuwe Beaujolaiswijnroute aan te geven en af te bakenen. De route start even bezuiden Mâcon, doorkruist kriskras de 12 appellations van de Beaujolais en eindigt voor de poorten van Lyon.

    Op de A6, de snelweg waar niet minder dan 70 miljoen voertuigen passeren, vraagt een verkeersbord uw aandacht voor de Beaujolais. En ja, bij helder weer ziet u in de verte dat bergachtige gebied liggen. Maak die omweg eens: het is een absolute aanrader!

    Aan de voet van die bergen ligt een schitterend wijngebied dat u beslist eens moet bewonderen. Niet minder dan 150 kastelen en minstens evenveel culturele en historische afspraken vormen herkenningspunten tussen de wijngaarden en glooiingen.

     

    De logistiek

     

    De wegwijzers bloeien als narcissen na de sneeuw. Domeinen en sites staan opvallend goed aangegeven: niets kan u nog ontsnappen. Op de website www.beaujolais.com (rubriek oenotourisme) staat bovendien een gidssysteem klaar om naar uw gps te downloaden. RVH.

    www.beaujolais.com

    06-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Awards

    GEZOCHT: RESTAURANTS VOOR CONCEPT RESTAURANTS AWARDS 2010

     

     

     

    Leaders Club België organiseert voor de tweede maal de Concept Restaurants Awards, een onderscheiding voor het beste nieuwe restaurant-concept van België.

     

    De inschrijving kan tot 30 april 2010 en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op maandag 11 oktober 2010 in de Zoo van Antwerpen. Leaders Club België is een vereniging van een 50-tal conceptrestauranthouders in België en maakt deel uit van de internationale restaurateursvereniging, Leader Club International.

    Deze organisatie is sterk vertegenwoordigd in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Marokko en Rusland. Enkele van de Belgische leden zijn EXKI, Foodmaker, Pain Quotidien, Hotel BLOOM!, Frank Fol, Flamant Dining, Wok A Way.

     

    De Leaders Club is op zoek naar kandidaten voor de nominatie van het beste nieuwe restaurant-concept van België. De eerste Belgische editie van de Concept Restaurants Awards vond in oktober 2008 plaats waar het Gentse restaurant Mondada de Gouden Palm in ontvangst nam. Dankzij het grote succes organiseert Leaders Club België deze wedstrijd nu voor de tweede maal .

     

    De wedstrijd staat open voor alle nieuwe Belgische restaurant-concepten die na juni 2008 van start zijn gegaan. Met een restaurant-concept wordt bedoeld dat het restaurant een duidelijke en herkenbare eigen look heeft en bovendien vernieuwend en trendy is. Niet alleen food en inrichting zijn van groot belang, maar evenzeer marketing en communicatie.

    Een concept moet bovendien ook copieerbaar, multiplicieerbaar zijn. Hiermee wordt bedoeld dat er een potentieel moet zijn om meerdere filialen van hetzelfde restaurant te kunnen openen. Het is echter niet noodzakelijk dat er al meerdere filialen bestaan.

    Uit alle ingeschreven concepten worden 6 finalisten gekozen. De selectie wordt uitgevoerd door het bestuur van de Leaders Club en een viertal specialisten uit de Belgische horeca.

     

    Geinteresseerde bestaande of nieuwe concept-restauranthouders die aan de wedstrijd wensen deel te nemen dienen zich in te schrijven voor 30 april 2010 via info@leadersclub.be

     

     

     

    06-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SN United

    Brussels Airlines start samenwerking met United Airlines

     

     

     

     

    Vanaf zes april kan Brussels Airlines dankzij een nieuwe samenwerking met Star Alliance lid United Airlines dagelijkse vluchten aanbieden naar Washington en Chicago. Vanuit beide luchthavens kan doorgereisd worden naar tientallen andere bestemmingen in de Verenigde Staten. United kan dankzij de samenwerking met Brussels Airlines ook talrijke nieuwe bestemmingen in Europa en Afrika in haar netwerk opnemen.

     

    Brussels Airlines passagiers kunnen vanaf zes april naar tientallen nieuwe bestemmingen in de Verenigde Staten reizen dankzij een nieuw codeshare partnership met United Airlines. De dagelijkse lijnvlucht naar Washington en de nieuwe dagelijkse service naar Chicago O’Hare, die de voorbije maandag van start ging, worden vanaf zes april ook aangeboden door Brussels Airlines.

     

    De samenwerking tussen Brussels Airlines en United Airlines beperkt zich evenwel niet tot de directe transatlantische routes. Mits een overstap in Chicago of Washington kunnen Brussels Airlines klanten ook doorreizen naar ondermeer Boston, Denver, Dallas FW, Austin, Cleveland, Las Vegas, Los Angeles, Portland, Tampa, Houston en tientallen andere bestemmingen in de Verenigde Staten. Ook al deze bestemmingen worden voortaan in codeshare en dus met SN vluchtnummers aangeboden door Brussels Airlines.

     

    Passagiers van United kunnen voortaan via Brussels Airport met Brussels Airlines vlot talrijke bestemmingen in Europa en Afrika bereiken. De vluchtcode ‘UA’ van United zal vanaf zes april geleidelijk aan, aan talrijke Brussels Airlines vluchten worden toegevoegd. In totaal breidt United zo haar aanbod met 24 Europese en 12 Afrikaanse bestemmingen van Brussels Airlines uit. RVH.

    www.brusselsairlines.com - www.staralliance.com

    05-04-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!