Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich

    MILLA JOVOVICH WORDT DE 13de STER VAN CAMPARI

    Dimitri Daniloff fotograaf van de Campari Kalender 2012

     

     

     

     

    Campari heeft het hoofdpersonage van de nieuwe Campari kalender 2012 bekendgemaakt. Niemand minder dan Milla Jovovich zal op de nieuwe kalender prijken. De beelden worden vastgelegd door de Franse fotograaf Dimitri Daniloff. De veelzijdige Oekraïnse actrice, die eveneens topmodel, modeontwerpster én zangeres is, wordt de 13de ster van de beroemde kalender.

     

    Na Benicio Del Toro als hoofdpersonage vorig jaar, heeft Campari met Milla Jovovich opnieuw voor een vrouwelijke ster gekozen. Milla Jovovich treedt op die manier in de voetsporen van andere ravissante actrices als Salma Hayek, Eva Mendes en Jessica Alba, de sterren van de vorige Campari kalenders.

     

    Milla Jovovich stond al op de cover van honderden magazines en speelde in tal van films als The Fifth Element (1997), Ultraviolet (2006), Resident Evil en The Three Musketeers, die in première gaat op 14 oktober. Naast haar acteerprestaties en modellencarrière heeft Milla een grote passie voor muziek: zo schreef ze reeds verscheidene liedjes en albums, na haar debuut als singer-songwriter in 1994 met de

    release van ‘The Divine Comedy’.

     

    Over de vraag van Campari of ze het hoofdpersonage van de kalender wou worden zei Milla Jovovich het volgende: ‘Ik was zeer enthousiast en vereerd toen ik hoorde dat ik mocht figureren in de nieuwe Campari kalender. De kalender staat bekend om zijn stijlvolle fotografie en het indrukwekkende lijstje van sterren die reeds hun gezicht leenden voor de kalender. Ik denk dat de mensen aangenaam verrast zullen zijn met het resultaat. Het zal hen zeer zeker aan het denken zetten.”

     

    Dimitri Daniloff is de fotograaf van dienst voor deze 13e kalender. Met zijn futuristische benadering zal hij grenzen verleggen om zo tot unieke beelden te komen. De Fransman won in 2003 een Gouden Leeuw in Cannes met een reclamecampagne voor Playstation. Zijn werk wordt bovendien tentoongesteld in het Museé des Arts Décoratifs in het Louvre in Parijs waar hij een nieuwe generatie fotografen vertegenwoordigt.

    Bob Kunze-Concewitz, CEO van Gruppo Campari: “De inspiratie en de stijl van de beelden voor de 13e Campari kalender maakt dat zowel Milla als Dimitri vanzelfsprekende keuzes waren.”

    De finale beelden en het verhaal van de kalender zullen in de herfst onthuld worden op een rode loper-event in Milaan. RVH.

    www.campari.com





    07-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&V speciaal concept voor kinderen

    Pierre & Vacances Center Parcs Group lanceert speciaal concept voor kinderen.

     

     

     

    Met Kids Time lanceert de Pierre & Vacances Center Parcs Group een nieuw zomers concept volop entertainment en animatie dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen. Je vervelen tijdens de zomervakantie is er niet meer bij, want dankzij dit gevarieerde programma komen kinderen jonger dan 10 jaar helemaal in de vakantiestemming. Kids Time wordt deze zomer in alle parken van Center Parcs en residenties van Pierre & Vacances aangeboden.

     

    Jonge kinderen kunnen zich samen      met hun ouders tijdens hun verblijf volop vermaken

    met de activiteiten van het Kids Time-programma. Dit programma, waarmee zij zich urenlang kunnen amuseren, staat twee keer per week aan het einde van de dag op het programma.

     

    Kinderen kunnen allerlei leuke prijzen winnen tijdens Kids Bingo. Het welbekende bingospel is op een manier geïnterpreteerd die perfect aansluit op de belevingswereld van kinderen. Tijdens de Kids Disco kunnen de voetjes van de vloer en kunnen ze zich op het ritme van de muziek heerlijk op de dansvloer uitleven. Uiteraard allemaal in een feestelijke omgeving met discoballen en een rookmachine. En als het eindelijk tijd is om naar bed te gaan, kunnen zij voor het slapen gaan luisteren naar een verhaal van de verteller.

     

    De Kids Disco CD - speciaal samengesteld voor jonge kinderen - bestaat uit meeslepende muziek met eenvoudige en gemakkelijk te onthouden teksten. Op het ritme van de muziek spelen zij spelletjes en leren zij allerlei nieuwe dansjes zoals de knuffeldierendans, de ballonnendans of de limbo. Bovendien kunnen de kinderen tijdens deze spelletjes een leuke prijs winnen. Natuurlijk is er de mogelijkheid de Kids Disco CD mee naar huis te nemen. Deze is verkrijgbaar in de speelgoed-en souvenirwinkels in van de vakantieparken en residenties van de Pierre & Vacances Center Parcs Group.

     

    Het Kids Time-programma kost € 3,95 per kind voor deelname aan de drie activiteiten - Kids Disco CD : € 9,95. RVH.

    www.pv-holidays.be

     

     

    06-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterzonaanbod Pegasse

    Pegase lanceert nieuw winterzonaanbod Vliegvakanties Middellandse Zee en Exotische vakanties.

     

     

     

    Touroperator Pegase, specialist in luxevakanties, brengt haar nieuwe aanbod vliegvakanties Middellandse Zee en Exotische vakanties voor winter 2011-2012 op de markt. Pegase-klanten die op zoek zijn naar rust en ontspanning vinden deze winter hun gading in het ruime aanbod poolvilla’s.

     

    De poolvilla met butlerservice: de perfecte onthaasting: heel wat Pegase-klanten zijn tegenwoordig op zoek naar absolute privacy in een eigen vakantievilla, gekoppeld aan een exclusieve butlerservice. Om zorgeloos te kunnen genieten van een luxueus vakantieaanbod zonder rekening te moeten houden met andere vakantiegangers, hoeft men niet eens ver te vliegen:

     

    Op Tenerife biedt het Gran Melia Palacio de Isora*****  voor rustzoekers een adults only Red Level Zone met tweepersoonsvilla's van 120 m² met oceaanzicht, jacuzzi, eigen tuin en zwembad met Balinese ligbedden. Een butler verzorgt het ontbijtbuffet aan huis en de reservaties voor de tai chi of pilateslessen en de dine around formule.

     

    Ook in Agadir beschikt men over villa's met zwembad en butlerservice maar biedt men de mogelijkheid kinderen mee te nemen. Het Sofitel Royal Bay***** ligt aan het mooiste strand van Marokko, een prachtige baai met eucalyptussen en pijnbomen.

     

    Ook in het reisboek Exoten heeft Pegase een uitgebreid aanbod poolvilla’s. Enkele smaakmakers:

    The Bell Pool Villa*****, op 2 km van het strand van Kamala, één van de mooiste strookjes kust van Phuket/Thailand. Het is een kleinschalig resort met slechts 16 villa's en een doorgedreven service met opties als kooklessen of een privé-barbecue door de chef in je villa en een 24u/24u butlerservice.

    Vanaf 17 november vliegt Pegase rechtstreeks met Thai Airways naar Bangkok met een doorvlucht naar Phuket. De drie vluchtdagen - dinsdag, donderdag en zaterdag - bieden de nodige flexibiliteit naar reisduur zodat de klant zijn Thailandreis helemaal op maat kan samenstellen.

     

    Nieuw in het Mauritiusaanbod van Pegase zijn de Sofitel So poolvilla's***** in Bel Ombre, aan de zuidkust van het eiland. Het interieur is anders dan wat we op Mauritius gewend zijn: strak en heel gesofisticeerd en voorzien van de allerlaatste high tech snufjes. Men verblijft hier in een suite of in een villa voor 3 tot 6 personen met binnen- en buitenbad en -douche, Fat Boy en hangmat met zicht op zee.

     

    Pegase klanten genieten van een heleboel extra’s. Voor alle vluchten met vertrek vanuit Brussels Airport kan men gebruik maken van de Fast Lane Security Check en de lounges. Bovendien wordt het golfmateriaal gratis vervoerd op alle vluchten.
    Bij vluchten van Thomas Cook Airlines wordt de klant op zowel Brussels Airport als Liège Airport verwend met een aparte check-in, krijgt men een upgrade naar 25 kg bagage en geniet men aan boord van de Premium Service, met een glaasje bubbels en een maaltijd samengesteld door Wout Bru. RVH.

    www.pegase.be

    05-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TC Wow lingerie AW2011

    TC WOW lingerie AW2011

     

     

     

     

    De TC World of Women collectie, beter bekend  als de lingerie collectie van Daphne Deckers, heeft een nieuwe invulling gegeven aan een lingerie lifestyle collectie voor het najaar van 2011. Naast lingerie zijn er enige nachtmode items in de collectie opgenomen, nieuw is dat er daarnaast ook een underwear lijn in dezelfde prints en kleuren verkrijgbaar is.  De collectie is vanaf najaar 2011 verkrijgbaar bij diverse warenhuizen, lingerie speciaal zaken en ook via enige webshops.

     

    Het ‘WOW effect’ : De beha’s uit de collectie geven iedere vrouw een betoverend decolleté, doordat ze unieke L – Shape® padding bevatten. Deze padding verschilt per cupgrootte en zorgt naast een opwaartse push tevens voor een zijwaartse push, waardoor een prachtig decolleté ontstaat.

     

    Voor najaar 2011 is de collectie over 3 levermomenten verdeeld, 3 blokken. Deze 3 blokken hebben alle een thema: Black & White; English Garden en Spanish Rose.

     

    Black & White ; hierbij spreekt de naam natuurlijk reeds voor zich, de artikelen zijn voornamelijk wit en zwart gekleurd. Wel op een zeer luxueuze wijze afgewerkt, te denken  valt aan: aparte grove kantstoffen, schattige kleine kantjes, beha’s met een Bretons streepje of een prachtige all over kanten setje.

    English Garden ; het kleurgebruik binnen dit thema is voornamelijk ‘ oud roze’  met een speciale kleur paars gecombineerd. Roze strikjes, mooie kantjes en een rozen – printje geven deze collectie een romantische uitstraling.

    Spanish Rose ; met name zwart als basis kleur, opgefleurd met wit en rood. De artikelen hebben bv. rode kantjes, een rode rozen print, grove zwarte kantstof.

     

    Wederom een heel nieuw beeld, met het vertrouwde WOW effect, welke op 3 levermomenten in het najaar van 2011 wordt aangeboden. RVH.

    Consumenteninformatie:  09/220.42.63 -  www.tcworldofwomen.com





    05-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.55+ premium pack

    Thomas Cook lanceert 55+ premium Pack

     

     

     



    Touroperator Thomas Cook verwent 55 plussers die van plan zijn om deze winter naar de Spaanse Costa’s te trekken. Wie voor 1 oktober een vakantie met bestemming Costa Blanca of Costa del Sol boekt, en 55 jaar of ouder is, wordt extra verwend met een 55+ Premium Pack. Bovendien breidt Thomas Cook zijn aanbod ";Overwinteren"; fors uit; het ganse aanbod uit de brochure Vliegvakanties behoort voortaan tot de mogelijkheden.


    Het 55+ Premium Pack heeft een waarde van om en bij de 90 euro per persoon en omvat een gratis bijstandsverzekering Thomas Cook Assistance, een gratis Premium Service op de vluchten van Thomas Cook Airlines (heen en terug) en een excursiebon ter waarde van 20 euro per persoon.


    Dankzij de Premium Service geniet je van een aparte, snelle check in en neem je plaats vooraan in het vliegtuig. Ook op culinair vlak word je tijdens de vlucht verwend met een glaasje champagne en een maaltijd van sterrenchef Wout Bru. Daar bovenop krijg je een gratis headset om aan boord te genieten van het inflight entertainment programma en mag je 25 kg bagage meenemen (ipv 20 kg).


    Met de excursiebon kan je enkele niet te missen aspecten van de Spaanse Costa’s ontdekken zoals bvb de Viva Espa Orange Express vanuit Benidorm.


    Voor overwinteraars, die de Spaanse of andere zon opzoeken voor meer dan 21 nachten brengt Thomas Cook niet langer een afzonderlijke brochure op de markt. Deze lange verblijven zijn voortaan opgenomen in de hoofdbrochure vliegvakanties. Het voordeel van deze nieuwe werkwijze is een maximale flexibiliteit en een forse uitbreiding van het aanbod. Voortaan kunnen alle hotels uit de vliegvakantiebrochure met extra kortingen voor lange verblijven geboekt worden. Die kortingen zijn er zowel op de vluchten als op de hotelovernachtingen. Bij afreizen op specifieke data geniet je zo van extra vluchtkortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 190 euro per persoon. RVH.

    Meer info bij je reisagent of op www.thomascook.be

     

    04-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Esprit Limited edition

    Esprit Limited Edition

     

     

     

     

    Het vooraanstaande internationale modemerk Esprit kondigde de introductie aan van Esprit Limited Edition, een platform voor creatieve en interessante projecten of  samenwerkingsverbanden. De eerste collectie die onder deze naam wordt geïntroduceerd, Gostwyck Merino, is een kleinschalige collectie die met liefde is gemaakt in samenwerking met Gostwyck Farm in Australië.

     

    De kern van dit project is Esprit’s voortdurende betrokkenheid bij duurzaamheid en ethisch verkregen merinowol. Esprit heeft onlangs de concurrentie verslagen in de strijd om de exclusieve rechten op Gostwyck merinowol. Geïnspireerd door de kwaliteit van het product; zeer zachte merinowol die eenvoudig kan worden verward met kasjmier. Esprit dook in het verhaal achter dit buitengewone ruwe product en ontdekte dat de reden voor de schoonheid, zachtheid, eersteklas kwaliteit en aantrekkingskracht redelijk eenvoudig was; de schapen zijn gelukkig.

    Door samen te werken met Gostwyck-eigenaar Philip Attard nam Esprit een unieke kans waar om gebruik te maken van een superieur product met een inspirerende geschiedenis en echte milieuvriendelijke waarden. Bij Gostwyck-wol is het welzijn en geluk van het schaap de kern van het productieproces. Zozeer dat elk kledingstuk in de collectie een Happy Sheep-stempel heeft.

     

    Bij de introductie in zorgvuldig gekozen winkels in september 2011 bestaat de collectie uit vier Limited Edition trends; een capuchonkraag, een kabeltrui, een onmisbaar gebreid vest met knopen en een stijlvolle trui-jurk. Elk item is vervaardigd van Gostwyck Merino. Het voelbare kasjmieren gevoel van de wol garandeert een mooie pasvorm, eersteklas kwaliteit en aantrekkingskracht. Elk kledingstuk is een limited edition.

     

    De collectie zal in winkels in Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland worden verkocht. Prijzen variëren van € 90,- tot € 120,-. Alle kledingstukken zijn limited editions en liggen vanaf september 2011 in de winkel. RVH.

    WWW.ESPRIT.COM

     









    03-08-2011 om 10:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch kampioen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Barman Hilton Brussels City is Belgisch Kampioen

    Cocktail Creatie 2011 met cocktail Grincot

     

     

     

    Hector De La Rosa van Hilton Brussels City heeft de National Cocktail Competition van de Union of Belgium’s Bartenders gewonnen. Hij haalde het van 27 andere deelnemers met zijn cocktail Grincot. Hector zal nu onze driekleur verdedigen op het wereldkampioenschap van de International Bartender Association dat doorgaat in Warschau begin november.

     

    De beste bartenders van het land streden tijdens de 50ste editie van de nationale wedstrijd van de Unie van Bartenders in België om de prestigieuze titel ‘Belgisch Kampioen Cocktail Creatie 2011’. De deelnemers moesten een eigen cocktail creëren, waarbij er slechts 15 minuten voorbereidingstijd voorzien was. In een tijdspanne van 6 minuten moesten de deelnemers, onder het waakzame oog van de jury, de cocktail bereiden.

     

    De jury beoordeelde de creatie op techniek, smaak en presentatie. Daarbij werd extra gelet op de netheid en de handelingen tijdens het bereiden, maar ook op de exotische geur en de kleur van de cocktail. De jury keek toe op de strikte naleving van het recept en de originele toetsen die de barmannen toevoegden om hun cocktail te laten uitblinken.

     

    Winnaar Hector De La Rosa van Hilton Brussels City verraste de jury met zijn Grincot, een frisse cocktail op basis van komkommer, limoen, kiwi en met Grand Marnier en Absolute Pears als alcoholische toets. Zijn creatie blonk uit in techniek en presentatie en leverde hem het maximum van 30 punten op voor de unieke smaak.

     

    Hector De La Rosa: “Ik heb me weken voorbereid thuis en toen ik de komkommersiroop toevoegde, wist ik het. Dit was gewoon perfect. Ik ben heel blij dat

    de jury mijn frisse creatie zo smaakte.”

     

    Op 5 november neemt Hector in Warschau deel aan het wereldkampioenschap cocktails maken, georganiseerd door de International Bartender Association. RVH.

    03-08-2011 om 10:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinko

    PINKO COLLECTION

     

     

     

     

    Het Italiaans merk Pinko brengt deze winter enkele T-shirts onder de naam ‘Masked Heroïnes’. Een collectie die andermaal rond een aantal thema’s is opgebouwd en harmonie zoekt in contrasten en tegenstellingen.

     

    De inspiratie voor deze thema’s werd gehaald bij de amazones van de Griekse mythologie. Net als de krijgers van de klassieke Oudheid is de Pinko vrouw heel behendig en vastberaden, ze is zelfzeker en overtuigd van de outfits die ze kiest.

     

    Het overvloedig borduurwerk en de glanzende elementen verwijzen naar het harnas en de zwaarden van de Griekse halfgodinnen. De hesjes zijn los van het T- shirt waardoor je ze ook nog kan combineren met andere kledingstukken. RVH.

    Consumenteninformatie 03- 221 10 10








    03-08-2011 om 10:20 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Luxemburg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NIEUW PARK INN BY RADISSON LUXEMBOURG CITY

     

     

     

     

    Het nieuwe Park Inn by Radisson Luxembourg City heeft zopas zijn deuren geopend. Het Park Inn by Radisson Luxembourg City geniet van een uiterst goede locatie in het stadscentrum van Luxemburg. Naast de 99 ruime, moderne en kleurrijke kamers, biedt het ook drie vergaderzalen met de nieuwste audiovisuele technologie, een fitnessruimte (24u/24u) en een privéparking met een capaciteit van 150 wagens..

     

    Ontdek de “Blue & Cool” atmosfeer in onze LoungeBAR en geniet van locale en internationale specialiteiten op elk uur van de dag. Het dynamisch team ontvangt er zowel hotelgasten als toevallige passanten op winkeluitstap of zakenmensen uit de buurt. Ze kunnen er ’s morgens, ‘s middags en ’s avonds terecht voor een lekkere maaltijd of een verfijnde cocktail in een leuke en vibrerende “Blue & Cool” sfeer.

     

    Op het gelijkvloers van het Park Inn by Radisson Luxembourg City zijn reeds verschillende winkels met internationale naam gehuisvest.

     

    Het hotel zal geleid worden door Xavier Damster, Belg van afkomst en Luxemburger vanuit zijn hart dankzij zijn jarenlange ervaring in het Groothertogdom. Hij heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie in zowel privé als internationale hotels als Inter Continental Hotels en Hilton. “Het is een grote eer voor mij en voor het hele team van het Park Inn by Radisson Luxembourg City om onze eerste klanten te ontvangen vandaag in dit vernieuwde en levende deel van de stad, op slechts twee passen van het station,” zegt hij.

    www.rezidor.com.

     

     

    02-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De staat voor Denim

    D STAAT VOOR DENIM

     

     

     

    Vandaag zijn we begonnen aan een reis, op zoek naar het geluk. Wie weet er niet dat het geluk schuilt in een mooie jeans die je bij elke gelegenheid kan dragen? De perfecte pasvorm, de perfecte wassing, de perfecte prijs. Kortom, waar vind je die ene perfecte jeans? Bij Primark natuurlijk!

     

    Vanaf augustus 2011 wordt denim opnieuw gelanceerd voor iedereen. Je hoeft dus niet meer op zoek te gaan om dé jeans voor jou te vinden. Bij Primark vinden zowel dames, heren als kinderen dé geschikte jeans aan een superscherpe prijs. Voor de dames is de kledingstijl uit de jaren ’70 weer helemaal in met uitwaaierende broekspijpen en een hoge taille, beschikbaar in het nieuwe retro-blauw om helemaal in de hippiesfeer te komen! Colour blocking is troef met felle kleuren om mee uit te pakken. Dé denimkoningin voor de herfst, de geliefde skinny jeans, wordt niet vergeten: ze is er in een zijdezachte stof met stretch in twee richtingen om jouw figuur mooi te omsluiten. We zijn er weg van! Wij ontwikkelen onze denimstoffen, stiksels, design en pasvorm met veel liefde. De jeanealogie van Primark is dan ook een echte must in je kleerkast! De prijzen variëren van € 9 tot € 21.

     

    Van gelijke kansen gesproken: de jeans met rechte pijp blijft deze herfst de favoriete denimbroek voor heren. De looks worden opgesmukt zonder aan mannelijkheid in te boeten en de prijs is al even strak als de pasvorm: van € 9 tot € 19.

     

    All for fun and fun for all! Primark-denim voor kids moedigt je kinderen aan om hun groentjes op te eten en jeans te dragen. Het werd onze mini-fashionistas namelijk nog nooit zo naar hun zin gemaakt, met pasvormen die het comfort van een joggingbroek combineren met het coole imago van denim. Alles draait om de prijs: tegen een zacht prijsje steek je de kids van kop tot teen in denim. Zo zijn ze meteen klaar om de speelplaats onveilig te maken! Kinderdenim is verkrijgbaar voor kinderen van 2 tot 13 jaar; de prijzen variëren van € 5 tot € 12. RVH.

     

     

    02-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MED by MSC
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC CRUISES: HET AROMA VAN VAKANTIE

    MED by MSC, een frisse en fruitige geur voor de hele vloot

     

     

     

     

    MSC Cruises wil alle zintuigen van zijn gasten prikkelen. Een verblijf aan boord van een schip van MSC Cruises krijgt nu ook een aparte geur, een uniek aroma dat gasten nog jarenlang aan hun MSC-cruise zal herinneren.

     

    MSC Cruises lanceerde zijn eigen –kenmerkende- geur, “MED by MSC”, die nu op bijna al zijn cruiseschepen is ingevoerd, behalve op de MSC Melody. Het project werd bedacht en geïmplementeerd door de eigen technici van MSC Cruises en voor het eerst uitgetest op de MSC Splendida.

     

    De geur verspreidt zich subtiel over het hele schip via de klimaatregeling in de gangen en gemeenschappelijke ruimten, maar ook het tafellinnen, het beddengoed, de handdoeken en kamerjassen en zelfs de zeepautomaten in de toiletten dragen het parfum. De dosering van het aroma wordt echter nauwgezet gecontroleerd: de gasten vangen slechts af en toe een zweem van het aroma op. Het wordt zorgvuldig verspreid, maar werkt niet storend en het is ook niet aanwezig in de slaaphutten en restaurants.

     

    De naam “MED by MSC” weerspiegelt de band die de onderneming heeft met de Middellandse Zee – de thuishaven en bakermat van MSC Cruises – en is een allusie op deze uitzonderlijk mooie regio. Het Middellandse Zeegebied roept beelden en geuren op van lavendelvelden in de Provence, vruchten van vijgenbomen die baden in de zomerzon, verse kruiden, citrusaroma’s en de betoverende geur van jasmijn die wordt gedragen door een zeebriesje.

     

    Het parfum werd ontwikkeld in samenwerking met “Firmenich” , een topspeler in parfumcreatie. MSC Cruises heeft een reputatie als milieubewuste pionier en MED by MSC voldoet dan ook aan strikte ecologische en ecolabel-richtlijnen. RVH.

    www.msccruises.be

     

    01-08-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!