Inhoud blog
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zon en lipherpes

    ZON EN LIPHERPES: OPGELET, GEVAAR!

    PURESSENTIEL, innovaties voor een gezonde toekomst.

     

     

    In Frankrijk zou naar schatting zowat 70% van de mensen te maken krijgen met het herpesvirus(HSV1), en vrouwen nog meer dan mannen. Dit virus nestelt zich in de zenuwknopen en kan jarenlang inactief blijven. Maar als het zich eenmaal in het lichaam genesteld heeft, is dat voor het leven!

    Vermoeidheid, stress, koorts, langdurige blootstelling aan de zon... bevorderen de activering van het virus, in opstoten. Ingeval van een lipherpes verschijnt een gemene "koortsblaas" op de lip. In verschillende studies werd de doeltreffendheid van essentiële oliën tegen dit virus aangetoond. Zij verminderen het aantal recidieven en beperken de duur en de intensiteit ervan significant.

     

    DE PURESSENTIEL-OPLOSSING:

    Puressentiel SOS Lippen, gel met 10 essentiële oliën, is zowel gebruiksvriendelijk als hygiënisch, en combineert de weldoende effecten van de top tien van de essentiële oliën met andere, zeer krachtige ontsmettende bestanddelen (zoals propolis) en verzachtende bestanddelen (galamboter, acaciahars,…) die de hydrolipidenfilm van de lippen vrijwaren.

     

    Het resultaat is een onmiddellijk fris gevoel, verzachten van de pijn, ze versnelt de genezing van wonden, doet de koortsblaas sneller verdwijnen, meteen aan te brengen, 4 tot 6 keer per dag, zodra de eerste symptomen verschijnen (gekriebel, branderiggevoel, jeuk,..) totdat de koortsblaas helemaal verdwenen is. RVH.

    PURESSENTIEL in de apotheek CNK-code: 2667-590 5 ml –10,50 €

     

     

     

    10-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filou & Friends

    FILOU & FRIENDS

    VOOR MODEBEWUSTE KIDS

     

     

     

    Voor de herfst- en wintercollectie 2010 van de “grote” kids volgt Filou & Friends hetzelfde stramien: felroze, felblauw, grijstinten en een fris dennengroen laten onze kinderen stralen. Ook hier zien we het cowboythema terugkomen met vrolijk geruite hemdjes voor de jongens en bloemetjes- en bolletjesprints voor de meisjes.

     

    Meisjesachtig en toch stoer, zo mag je de collectie voor de meisjes omschrijven. Kleedjes en rokjes met een collant of een dik paar kousen eronder houden ze warm. Opvallend is de terugkeer van het mouwloze vestje in (nep)bont. Niet alleen bestand tegen de ergste vrieskou maar ook nog eens bijzonder stijlvol! T-shirts met een grappige dierenprint worden vlot gecombineerd met vestjes in een contrasterende kleur, al dan niet met capuchon. De outfits worden compleet gemaakt met een paar toffe halfhoge All Stars of knuffelzachte UGG’s.

     

    Jongens meten zich een stoere look aan in jeans. Daarop zien we ook hier opnieuw het geruite hemdje terugkomen. Truien en blousons voor de boys worden opgevrolijkt met hippe prints. Net als papa, of Lucky Luke!

    Zowel bij de jongens als de meisjes duikt de glanzende bomberjack op in de herfst- en wintercollectie 2010 van Filou & Friends. In tegenstelling tot de eerdere uitvoeringen, gaat het om een eleganter en minder puffy model. De doorstikte look en het glanzende materiaal werden behouden. Met knopen of een rits en altijd in een modern kleurtje houdt deze comfortabele en waterdichte jas de kids warm en droog. Filou & Friends heeft duidelijk voor elk wat wils! RVH.

    INFO CONSUMENTEN: 056-22.99.05

     





    10-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste vergunde vakantiewoning

    Station Racour eerste vergunde vakantiewoning in Vlaanderen

     

     

     

    Toerisme Vlaanderen heeft de eerste vergunning voor een vakantiewoning officieel overhandigd aan de uitbaters van Station Racour in Landen. Deze vakantiewoning in het werkatelier van een voormalig treinstation behaalt volgens de comfortnormen van het nieuwe logiesdecreet meteen vijf sterren. Toerisme Vlaanderen hoopt dat talrijke vakantiewoningen zullen volgen.

     

    Met de invoering van het Vlaamse logiesdecreet is er nu ook voor alle vakantiewoningen een wettelijke regeling die minimumnormen vastlegt in verband met kwaliteit en brandveiligheid. Alle vakantiewoningen moeten minstens aangemeld worden bij Toerisme Vlaanderen. Dat kan op papier of digitaal via het Vlaams Logies informatie Systeem (VLIS).

     

    Maar uitbaters kunnen er ook voor kiezen om hun vakantiewoning te laten vergunnen. Afhankelijk van de graad van comfort krijgt de vakantiewoning dan met de vergunning ook een aantal sterren. Ander voordeel is dat de vakantiewoning gevonden kan worden via www.vlaanderen-vakantieland.be (en in 2011 ook via www.visitflanders.be) en opgenomen kan worden in de brochure Vlaanderen Vakantieland. Aangemelde vakantiewoningen komen niet in aanmerking voor deze vormen van promotie.

     

    Station Racour, gelegen op de taalgrens in de gemeente Landen, is de eerste vergunde vakantiewoning van Vlaanderen. Uitbaters Jo en Hilde Uytterhoeven-Pottel mikten van bij de start van hun project op de vergunning: “Toen we met de verbouwingen begonnen, was het nieuwe logiesdecreet nog in ontwerpfase. Maar we wilden absoluut dat onze vakantiewoning vergund zou zijn. Zo hadden we een herkenbare kwaliteitsgarantie die toeristen vertrouwen zal inboezemen. Met de voorlopige comfortnormen in de hand hebben we toen ook bewust nagegaan aan welke comforteisen de vakantiewoning moest voldoen. 5 sterren bleek haalbaar, dus hebben we ons daarop gericht bij de inrichting.”

     

    Toerisme Vlaanderen hoopt dat talrijke uitbaters hun vakantiewoning zullen laten vergunnen. Vlaanderen heeft, vooral aan de kust, zeer veel vakantiewoningen en –appartementen. Het zou voor de toerist bijvoorbeeld erg waardevol zijn als hij dankzij de comfortclassificatie met sterren meteen een betrouwbare keuze kan maken uit een zeer ruim aanbod vakantiewoningen. Het herkenningsteken dat bij de vergunning hoort, is op dat vlak een troef voor de uitbater en de toerist. RVH.

    www.toerismevlaanderen.be

     

     

     

    10-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delitraiteur: strategische ontwikkeling

    Delitraiteur: strategische ontwikkeling

     

     

    Zopas werd met de opening van een bijkomend verkopspunt in Vlaams Brabant, een nieuwe stap gezet in de versterking van de Vlaamse aanwezigheid van Delitraiteur. Het nieuwe verkoopspunt in Boortmeerbeek wordt beheerd als filiaal.  

     

    ‘ s Morgens kan er een express formule meegenomen worden aan 3.25 € (koffie / croissant / sinaasappelsap).  Voor de lunch wordt er een gevarieerde keuze aan klaargemaakte gerechten, salades of sandwiches aangeboden.  De klanten zullen er eveneens een brede keuze aan kwaliteitsproducten vinden om hun smaakpapillen te verwennen...

     

    De binneninrichting van de winkel (van type III) stelt de kernproducten van Delitraiteur in de kijker: de producten van Coste, Daily Delices Light, de verse « traiteur » gerechten, .... De strategie van Delitraiteur is duidelijk: het merk wenst haar positie in de distributie en de horeca te versterken, haar verkooppunten in België en op internationaal vlak te ontwikkelen en haar burgerzin verder te zetten.

     

    Delitraiteur ontwikkelt zich als een zelfstandige groep die verschillende commerciële concepten exploiteert: hypermarkt, supermarkt, buurtwinkel, tuincentrum, dierenwinkel, cybermarkt. Deze exploitatie kan de vorm aannemen van filialen, leden of franchisenemers.

     

    Men richt zich op geografisch geconcentreerde gebieden: bepaalde regio’s in Frankrijk (met inbegrip van de overzeese gebieden), België en Luxemburg. Tegen eind 2010 openen nog 5 nieuwe verkoopspunten in België: Grimbergen, Braine-le-Comte, Luik, Aartselaar en Kontich. Na Parijs, september 2009, zijn er plannen om twee andere winkels te openen eind 2010.  In 2012 wil Delitraiteur zich uitbreiden in Luxemburg met 2 verkoopspunten. In de langetermijnontwikkeling, wordt de integratie in de stad, milieuvriendelijkheid en het aspect van duurzame ontwikkeling non stop nagestreefd.

     

    Bij Delitraiteur wordt de winkel ingericht als een menukaart met eerst het ontbijt en dan achtereenvolgens de lunch, de aperitiefhapjes, de toasts & tapas, de voorgerechten, de hoofdschotels en op het einde van de rij de nagerechtjes. De zoektocht naar een ‘verfijnde maaltijd’ wordt plots veel eenvoudiger en vraag ook minder tijd.   Ook de merchandising van de producten onderscheidt zich van deze in de andere winkels: het idee is om de klant op een aangename manier de mogelijkheid te bieden om ter plaatse dingen te kopen en te verbruiken. RVH.

     

     

     

     





    09-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenruimte evolueert

    Buitenruimte evolueert naar buitenkamer

     

     

     


    Al meer dan een halve eeuw helpt BATIBOUW mensen bij het nemen van hun (ver)bouw- en herinrichtingbeslissingen door hen een aanbod van bijna duizend exposanten voor te stellen. Naast een elfdaags bouwsalon, wil BATIBOUW ook een platform zijn voor de gehele bouwsector, gedurende het ganse jaar door. Vandaar dat de organisatie de vinger aan de pols houdt in de sector en regelmatig peilingen doet om de huidige trends in kaart te stellen. Met de zomer in aantocht hield BATIBOUW een grote “Exterieur”-enquête bij de lezers van haar nieuwsbrief, met volgende opvallende resultaten:

     

    Luxueuze inrichting van balkon, terras en tuin

    Steeds meer mensen kiezen voor een meer luxueuze uitstraling van hun balkon, terras en/of tuin. Plastic tuinmeubels zijn passé en worden meer en meer geruild voor de chiquere, houten varianten. 12% van de respondenten investeert zelfs in design tuinmeubels. 4% van de respondenten maakt van de buitenruimte een ware buitenkamer met verwarmingselementen, lichtelementen, waterprooftapijten, … .

     

    Serieuze investeringen in de buitenruimte

    Hoewel één op de vier respondenten maximaal €500 besteedt aan de buitenruimte, houdt een groot deel toch de vinger niet op de knip voor wat de inrichting van hun terras, balkon of tuin betreft. 35% besteedt tussen de €500 en €2.500, 29% tussen de €2.500 en €10.000, en zo’n 11% maakt een budget van meer dan €10.000 vrij.

     

    Tuinieren, een hobby voor velen, een karwei voor anderen

    Onkruid wieden, gras maaien, snoeien, bloemen planten, een moestuin onderhouden – ofwel houdt je ervan, ofwel niet. De verdeling is fifty-fifty bij de ondervraagden.

     

    Water in de tuin, een droom van velen.

    Meer dan de helft van de Belgen heeft graag water in de tuin. Over de vorm die dat water dan wel mag aannemen, zijn de meningen evenwel verdeeld: 8% opteert voor een zwembad, 10% voor een zwemvijver, 27% voor een decoratief waterelement (een siervijver, een fontein, …) en nog eens 9% wil liefst een jacuzzi.

     

    Een zwembad of een eco-zwemvijver?

    Op de vraag “Overweegt u eventueel om een eco-zwemvijver te laten installeren in de plaats van een zwembad?” antwoordt één op de vier bevestigend. 58% verkiest het klassieke zwembad.

     

    Hernieuwbare energie voor de verwarming van het zwembad

    Als men zou kiezen voor de installatie van een zwembad, wil men dit op een energie- en milieuvriendelijke manier doen. Een warmtepomp en zonnecollectoren vormen met zo’n 64% de meest gekozen manier om het zwembadwater te verwarmen. Een tiende van de respondenten kiest voor een dekzeil. RVH.

     

    08-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P'tit filou

    P’TIT FILOU

    VOOR STOERE COWGIRLS EN RASECHTE WESTERNBOYS

     

     

     

     

     

    De herfst- en wintercollectie 2010 van P’tit Filou mikt duidelijk op stoere kids. Net zoals in de collectie van de allerkleinsten valt op dat felroze, felblauw en grijstinten alomtegenwoordig zijn. P’tit Filou vult het kleurenpalet voor onze peuters aan met een fris dennengroen.

     

    Onder een hip jurkje of rokje met bolletjes, bloemetjes of ander motief houden collants onze kleine meisjes lekker warm. Met een rolkraagtruitje onder een mouwloos kleedje of een superdikke jas in een toffe kleur trotseren ze de strengste winterkou. Bij de jongens merken we dat het geruite hemdje een blijver is. We zagen dit tijdloze en tegelijk zo moderne kledingstuk eerder al in de wintercollectie 2009 en de zomercollectie 2010 opduiken. En terecht! Onze kleine kereltjes dragen het geruite hemdje onder een trui met een grappig motiefje en in een contrasterende kleur.

     

    Zowel casual voor de kleuterklas als een beetje deftig tijdens de eindejaarsfeesten, de herfsten wintercollectie van P’tit Filou zorgt ervoor dat de peutertjes er altijd om op te eten uitzien! Bovendien is de kwaliteitsvolle kleding bestand tegen een beetje ravotten met vriendjes. De keuze van de kleuren - groen, felblauw, felroze en grijs- in combinatie met de leuke prints - ruitjes, streepjes, bolletjes en bloemetjes - kaderen in een opvallend westernthema. Niet voor mama-kindjes dus! RVH.

    INFO CONSUMENTEN: 056-22.99.05





    08-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd grijze garnaal

    Nederlands Visbureau lanceert nieuwe nationale wedstrijdactie

     

     

     

     

     

    Kook internationaal met grijze garnaal. Klein maar dapper: de grijze garnaal mag dan beperkt zijn van omvang, zijn culinaire potentieel is zowat onbegrensd. In koude of warme gerechten, in de oervlaamse of wereldkeuken, als hoofd- of voorgerecht: je kan er letterlijk alle kanten mee uit. En dat is precies wat het Nederlands Visbureau beoogt in een nieuwe, nationale wedstrijdactie. Hobbykoks met een brede kijk en een portie internationale inspiratie maken kans op een fantastisch diner voor twee in een sterrenrestaurant.

     

    De grijze garnaal of noordzeegarnaal heeft een meer uitgesproken en constante smaak dan de tropische roze variant, de gamba of andere garnalensoorten. Grijze garnalen worden direct na vangst aan boord gespoeld en gekookt in zeewater, waardoor de garnaal zijn frisse geur en krokante, pittige en zilte smaak krijgt. Dat is meteen een grote troef die zijn veelzijdigheid in de keukens van de wereld verklaart. Zo past de grijze garnaal perfect bij sushi-gerechten, in thaise bouillon, bij risotto of zelfs op knäckebröd.

     

    Van 1 juli tot 31 augustus 2010 organiseert het Nederlands Visbureau een nieuwe nationale wedstrijd. Op het prijzenmenu: 12 diners voor twee personen bij toprestaurants in België én net daarbuiten, want ook het vermaarde Oud  Sluis van Sergio Herman in Nederland staat op de lijst. Om het internationale karakter van de wedstrijd te onderstrepen, selecteerde het Nederlands Visbureau verder Japanse, Belgische, Scandinavische, Franse tot Thaise en Griekse eethuizen. Onder hen klinkende namen als River Kwai, Notos, Pazzo, Château du Mylord, El Pica Pica, L’Air du temps.

     

    Wie kans wil maken op zo’n belevenis, moet via de wedstrijdpagina de jury zien te overtuigen met een vernieuwend, internationaal getint recept met grijze garnalen in de hoofdrol. Vervolgens moet de kandidaat zijn recept samen met een smakelijke foto of een leuk filmpje uploaden. Begin september worden dan de 12 winnaars bekend gemaakt: zij mogen zich verheugen op een etentje ter waarde van 140 tot 520 euro. Inspiratie te over op blog.grijzegarnaal.be of www.grijzegarnaal.be.

     

    Het Nederlands Visbureau lanceerde al tal van kook- en culinaire wedstrijden ter promotie van de grijze garnaal, onder meer op de Europese Dag van de Buren in 2009, waarbij in elke provincie een gratis burenfeest te winnen viel, met exquise garnalenhapjes bereid door een bekende chef-kok. RVH.

    www.grijzegarnaal.be - www.visbureau.nl - http://wedstrijd.grijzegarnaal.be

     





    07-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etap Luik gerenoveerd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Etap Hotel Luik gerenoveerd

     

     

     

    Directeur Serge Rouelle van Etap Hotel Luik maakt bekend dat zijn zaak een grondige renovatie ondergaan heeft. Etap Hotel, bekend omwille van zijn kwalitatieve lowcosthotels, besteedde daarbij in Luik nog meer aandacht aan de sfeervolle, hedendaagse inrichting van de kamers en gemeenschappelijke ruimtes.

     

    Etap Hotel Luik ligt aan de rand van de stad en telt 62 kamers met airconditioning (waarvan 3 voor personen met beperkte mobiliteit), telkens voor één, twee of drie personen. Om te beantwoorden aan de uiteenlopende wensen van diverse klanten werden 24 kamers vervangen door tweepersoonskamers met één groot bed.

     

    Nu de kamers volledig heringericht zijn, zijn ze meer dan ooit geschikt voor een knus avondje cocoonen. Het ultrafunctionele kamerconcept verenigt een optimaal gebruik van plaats, comfort en design in een praktische en moderne leefruimte.

     

    Om reizigers volledig te laten ontspannen, heeft de hotelketen gekozen voor zachte en rustgevende kleuren en werd ook de verlichting onder handen genomen: verschillende ledlampen maken een waaier aan sferen mogelijk. Enkele andere opvallende verbeteringen zijn de vloerbekleding in parketstijl in de kamers en antisliplaag in de badkamer, een flatscreen-tv met multimedia-aansluiting, een thermisch deken en dekbed, een ruime douchecabine, afzonderlijk toilet, sfeervolle verlichting en een grote spiegel die ook als kapstok dienstdoet.

     

    De kamers van Etap Hotel Luik zijn echter niet alleen gericht op het comfort van de reiziger; dankzij enkele technische snufjes werd ook gedacht aan het vrijwaren van het milieu en de natuurlijke bronnen.

     

    Met 6 vestigingen in België – Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi , Raeren en Luik - biedt Etap Hotel dé budgetformule voor wie zijn zaken- of plezierreisje slim wil aanpakken. Etap Hotel is een budgetmerk van Accor, dat voornamelijk in Europa opereert. Het merk biedt de klanten het beste op het gebied van lowcosthotelsector, met slim ontworpen kamers voor één, twee of drie personen, hotels die 24 uur per dag toegankelijk zijn, en een ontbijtbuffet ‘à volonté’. De Etap Hotels bevinden zich vlak bij grote wegen en vliegvelden, en steeds vaker ook in steden. Ze bieden de klant waar voor zijn geld tegen sterk concurrerende prijzen. Etap Hotel hanteert een internationaal expansiebeleid en telt al 400 hotels in 10 Europese landen. RVH.

     

    Etap Hotel Luik - Rue de l’Arbre Courte Joie 380 - 4000 Luik

    Tel. +32 (0)4 247 03 13

     

     

    07-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rozen voor Boekarest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1000 ROZEN VOOR BOEKAREST.

     

     

     

    Naar aanleiding van het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie en 130 jaar diplomatieke betrekkingen met Roemenië, organiseert de Belgische Ambassadeur in Boekarest op 8 juli a.s. een bijzonder opening event, op het centraal gelegen Enescu-plein. Belgische en Roemeense militaire muziekkapellen zullen er gedurende ruim anderhalf uur een gezamenlijk optreden verzorgen. Het wordt een feestelijke avond, waarbij ook de wereldvermaarde Belgische bloemensierkunstenaar Daniël Ost op het plein een bloemsierstuk van 12 x 15 m, waarin 1000 exclusieve rozen worden verwerkt, zal ontwerpen en realiseren.

     

    Exclusieve rozen.

     

    De rozen worden geleverd door de Agora Group, groothandel in snijbloemen, planten en benodigdheden en marktleider in België en Frankrijk. Sinds enige maanden werkt zij samen met de Nederlandse rozenkwekerij Wim Van Kampen. Dit bedrijf kweekt voornamelijk nostalgische rozensoorten, exclusief voor de Agora Group. Deze samenwerking werd in eerste instantie gestimuleerd door de behoefte naar speciale rozen als gevolg van de steeds toenemende verschraling van het aanbod dat de laatste jaren werd vastgesteld.

    Eén van deze nieuwe variëteiten is de roos Ivanhoe die door Daniël Ost zal worden gebruikt in zijn creatie voor Boekarest.

     

    Belgische bedrijven in Roemenië.

     

    Onder impuls van de Belgische ambassadeur geniet de muzikale en bloemenshow die op 8 juli wordt georganiseerd, de volle steun van het in Roemenië actieve Belgische bedrijfsleven, dat van de gelegenheid gebruik maakt om zich beter kenbaar te maken naar de Roemeense bevolking, en om zijn kennis, op technologisch, culinair of ander gebied, onder de aandacht te brengen.

    Naast de aanwezigheid van het  diplomatieke korps in Boekarest, Roemeense officiëlen en talrijke Belgische en Roemeense bedrijfsleiders, zal dit event naar alle verwachting op een grote publieke belangstelling kunnen rekenen. RVH.

     

    06-07-2010 om 20:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P'tit filou layette

    P’TIT FILOU LAYETTE

    VOOR EEN WOLK VAN EEN BABY

     

     

     

     

    Van P’tit Filou Layette mag het gerust een strenge winter worden. De lieflijke kleurtjes van de herfst- en wintercollectie voor de allerkleinsten springen meteen in het oog: roze, blauw en grijstinten voeren de hoofdtoon. Dat deze kleuren ook terugkomen in de kleerkast van grote broer en zus, uit de collectie van P’tit Filou en Filou & Friends maakt het voor junior alleen nog maar leuker!

     

    Het kleurenpalet van dit najaar laat bovendien ook toe de kleding eindeloos te combineren. Helemaal onweerstaanbaar zijn de grappige prints zoals Boys Don’t Cry en I’m So Sleepy. Verrassend en erg stoer! Dat het gerust stevig mag gaan vriezen, bewijst P’tit Filou Layette met warme vestjes met een capuchon, gevoerd met (nep)bont voor een knuffelzachte touch, zowel voor meisjes als jongens. Kleine prinsjes en prinsesjes wanen zich in de zevende hemel in de kwaliteitsvolle en warme materialen van P’tit Filou Layette. RVH.

    INFO CONSUMENTEN: 056-22.99.05





    06-07-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Haacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brouwerij Haacht compenseert verhoging bierprijs met gratis onderhoud tapinstallaties

     

     

     

    De grootste brouwer op de Belgische markt heeft besloten in september de prijzen van zijn bieren nogmaals te verhogen met 2,5%. Teneinde dezelfde marge te behouden zal Brouwerij Haacht op 20 september een gelijkaardige prijsaanpassing moeten doorvoeren.

     

    Nochtans komt deze prijsverhoging voor de horecasector zeer ongelegen. Haar rentabiliteitsprobleem is recentelijk uitvoerig in de media gekomen. Ter ondersteuning van haar horeca-uitbaters zal Brouwerij Haacht vanaf 1 september 2010 het onderhoud van haar bierleidingen in haar cafés - uitgevoerd door haar eigen gekwalificeerd personeel -volledig gratis maken, wat de prijsverhoging grotendeels zal neutraliseren.

     

    De enige voorwaarde voor dit gratis onderhoud zal zijn dat de horeca-uitbater beschikt over een diploma ‘horecatraining’ van Brouwerij Haacht of van een ander erkend organisme. Hiermee onderstreept Brouwerij Haacht nogmaals het belang van

    een professioneel management van een horecazaak en van de serveerkunst van bier, waardoor de kans op een succesvolle uitbating aanzienlijk wordt vergroot.

     

    Een groot aantal van haar uitbaters beschikt reeds over een dergelijk diploma. Voor wie het nog niet heeft, bestaat de mogelijkheid om gratis een horecatraining te volgen bij Brouwerij Haacht. Op deze wijze blijft Brouwerij Haacht uiting geven aan haar verbondenheid met haar horecaondernemers. RVH.

    www.haacht.com

    05-07-2010 om 08:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BA naar London

    British Airways vliegt voortaan nóg vaker van Brussel naar Londen

     

     

     

     

     

    Omdat 's zomers duidelijk méér klanten naar Londen willen reizen, kondigt British Airways vandaag aan dat het dagelijks twee extra vluchten inlegt van Brussel naar Londen.

     

    British Airways start vanaf 2 juli 2010 met deze extra vluchten van Brussel naar Terminal 5 van Londen Heathrow en zet daarvoor een vliegtuig type A 319 in, dat per vlucht 120 reizigers kan vervoeren. Elke week verzorgt British Airways dus voortaan 45 vluchten tussen Brussel en Londen.

     

    Zin in een dagje Londen met een bezoek aan dé trekpleisters van de stad zoals de Big Ben, de Tower Bridge, het Modern Tate Museum of Harrods? Dankzij de extra vluchten bedient BA u op uw wenken. Passagiers die naar één van de meer dan 150 bestemmingen van British Airways overal ter wereld reizen, kunnen bovendien kiezen uit méér vluchturen zodat hun overstap vlotter en sneller verloopt.

     

    Jean-Pierre Martin, Sales Manager British Airways Belux: "We zijn verheugd dat we onze klanten elke dag extra vluchten kunnen aanbieden. Op die manier kunnen zakenreizigers uiterst tijdsefficiënt voor één dag naar Londen en terug reizen. En uiteraard bieden deze extra vluchten onze world travellers nóg vlottere aansluitingen op onze verre bestemmingen."

    Terminal 5 ontvangt maandelijks gemiddeld bijna 2 miljoen passagiers en circa 15.000 vluchten. De service aan de klant is van topniveau. Reizigers die "shoppen" hoog op hun takenlijstje hebben staan, zijn hier aan het juiste adres: Terminal 5 is 's werelds meest exclusieve airport shopping mall met liefst 144 flagship stores en restaurants.

     

    De zes lounges - algemeen bekend als de 'Galleries' - geven een nieuwe dimensie aan comfort en luxe, speciaal voor BA-klanten die vliegen in First, Club World en Club Europe en voor leden van de BA Executive Club (Gold of Silver). Reizigers die wat tijd willen winnen, kunnen via ba.com online inchecken, een service waar reeds meer dan 25.000 klanten gebruik van maken. De website van BA is in 11 verschillende talen beschikbaar. Zomeraanbieding Brussel-London Heathrow, alle taksen inbegrepen: 145 euro. RVH.

    www.ba.com

    05-07-2010 om 08:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer dieetvoeding flirt ...

    Wanneer dieetvoeding flirt met gastronomie…

     

     

     

    Stel je voor… een olie met een ongelooflijk hoog gehalte aan omega 3 en 6 in de perfecte verhouding van 2 tot 1, volledig natuurlijk, geproduceerd in België met een minimale impact op het milieu én gewoonweg heerlijk … Wel, dit product bestaat echt. Het is de koolzaadolie van Alvenat !

     

    Alvenat is de naam van het bedrijf dat opgericht werd door Emmanuel en Anne Lange, een dynamisch landbouwerskoppel uit de streek van Ciney met een prachtige boerderij die deels dateert uit 1768. Samen met Dominique Minguet, chef-kok bij Accor, zijn zij erin geslaagd om, binnen hun akkerbouw- en veeteeltactiviteit, een steeds groter aandeel toe te kennen aan koolzaad.

    Wat is koolzaad nu precies? Wel, iedereen heeft in de lente al wel eens die enorme velden vol felgele bloemen gezien. Dit zijn koolzaadvelden. Koolzaad is in de plantkunde beter bekend onder de naam brassica napus en behoort tot de Brassicaceae, de wetenschappelijke term voor de kruisbloemenfamilie of koolfamilie. Deze grasachtige, oliehoudende plant is ontstaan uit de kruising van de koolsoort brassica oleracea en raapzaad (brassica ampestris).

     

    De koolzaadteelt is uitermate geschikt voor de vrij arme Waalse bodem en heeft een heel bevredigende ecologische balans. Koolzaad vraagt een grote toevoer van stikstof, maar creëert wel een uiterst positief biologisch evenwicht door zijn ontwikkelingscyclus. Indien de olie op een 100% natuurlijke manier en koud geperst wordt zonder gebruik te maken van oplosmiddelen, zoals dat absoluut het geval is bij de olie van Alvenat, dan is het resultaat een olie met buitengewone voedingseigenschappen.

     

    De koolzaadolie van Alvenat is de enige in België geproduceerde koolzaadolie voor voedingsdoeleinden verkregen bij de eerste koude persing met een heel lage CO²-balans en een heel korte traceerbaarheid zonder conserveermiddelen en in geen geval afkomstig van ggo’s. Dankzij zijn dieet- en gastronomische kwaliteiten gebruiken heel wat vooraanstaande koks de heerlijke koolzaadolie van Alvenat. Als kers op de taart hebben Emmanuel Lange en Dominique Minguet naast de zuivere olie ook een heel assortiment gearomatiseerde olie ontwikkeld op basis van Alvenat-olie.

    Zo hebben we eerst de maceraten: citroen, citroen-sinaasappel, pompelmoes, tijm-marjolein, knoflook, Spaanse peper en Truffel: lichtjes gekruide smaak door de muskustoon ontstaan uit de maceratie van echte truffels.

    Tot de infusies behoren Fleur de Serpe, M’Dina en Aillade rose met de vinaigrette gariguette als extraatje. De Gariguette combineert de olie van Alvenat met mosterd, azijn, zorgvuldig geselecteerde specerijen en aromatische kruiden om een perfecte mix tot stand te brengen voor slaatjes of als finishing touch voor gegrilde vis of vlees.

    De koolzaadolie van Alvenat is verkrijgbaar in delicatessenwinkels en bij de betere kruidenierszaak. RVH.

    www.alvenatproduction.com

     





    05-07-2010 om 08:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!