Inhoud blog
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Kerst in Tropisch Aqualibi

     

     

     

    Vanaf zaterdag 13 december, pakt Aqualibi, het tropisch paradijs gelegen in Waver, uit met « Kerst in Aqualibi ». Voor de allereerste keer, zullen kerstballen, geschenken en slingers het tropisch zwembad versieren, en zal Aqualibi helemaal in een feestsfeer duiken. In zijn kerstkledij, zal Walibi, de kangoeroe, de talrijke bezoekers hartelijk ontvangen op tropische kerst muziek. Voor iedereen die droomt om kerst door te brengen in de tropen is Aqualibi de ideale bestemming...

     

    Een speciale actie ten voordele van de vereniging « Sourires d’enfants »

    Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten, organiseert Aqualibi een kerstballen verkoop ten voordele van de vereniging « Sourires d’enfants ». Iedere bezoeker heeft de kans om een kerstbal te kopen en onze kerstboom mee te versieren.

     

    De kerstballen kunnen gekocht worden aan de ingangskassa’s en aan de bar gelegen in Aqualibi. De bezoekers die een kerstbal aan de ingang kopen, zullen een ticket ontvangen, dat ze aan de bar kunnen omwisselen tegen een kerstbal. De kerstballen zullen nadien worden opgehangen op de grote kerstboom binnen Aqualibi. Deze actie loopt tot 23 december 2008.

     

    « Sourires d’enfants » is een vereniging ten dienste van adoptie.  Deze vereniging ondersteunt projecten in Haïti, Ethiopië, China en in de Filipijnen. Met deze projecten worden weeskinderen, straatkinderen en families met problemen geholpen.

     

    Wie nog op zoek is naar een leuk eindejaarscadeau kan inspiratie vinden op de website www.walibi.be waar keuze is tussen 2 soort abonnementen : de Walibi Pass die 1 seizoen onbeperkt plezier biedt in Walibi Belgium of de Golden Pass die 1 jaar onbeperkt plezier biedt in Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park.  De Golden Pass geeft, bovendien ook 50% korting op het volwassenentarief in de 18 andere Europese parken van de Compagnie des Alpes.  RVH.

     





    14-12-2008 om 18:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.château daugay

    Château Daugay: verjonging

     

     

     

     

    Het beheer van de wijngaarden van Château Daugay, een der grote namen van de Saint-Emilion Grand Cru, werd recentlijk door Christian de Boüard de Laforest, overgedragen aan Hélène en Jean-Bernard Grenié, dochter en schoonzoon.

    De oorsprong van deze wijngaarden gaat terug naar de 18de eeuw en ze vormden in een recent verleden een onafscheidelijk duo met de wijnen van de Château Angelus tot in 1984. De familie de Laforest is trouwens nog steeds mede-eigenaar van het wijngoed van Château Angelus. Hoe dan ook, beide wijngaarden bieden exclusieve kwaliteitswijnen mede dankzij de eigen vinificatiemethodes.

     

    Tesamen wensen Hélène en Jean-Bernard een aantal nieuwe impulsen te geven aan dit uitzonderlijk Grand Cru-wijngoed van zowat 5.5 ha, dat van een uitzonderlijke ligging op de zuidkant van de Saint-Emilion geniet. De eerste resultaten van deze vernieuwing geven alvast uitzicht op een uitzonderlijke millésime Château Daugay 2008. RVH.

    www.chateau-daugay.com

     





    14-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.château la cornue

    Château La Cornue Black Crystal speelt met exclusieve details.

     

     

     

    Een wereldpremière voor België: La Cornue pakt uit met zijn nieuwe fornuis Black Crystal 1200. Dit enfant terrible van de Château 120-serie is een echt buitenbeentje dat alle troeven van de reeks in zich verenigt, maar zich tegelijkertijd onderscheidt met speciale kenmerken. Zo is dit uitzonderlijk fornuis volledig opgebouwd uit onderdelen vervaardigd in roestvrij zwart staal en voorzien van een vaatdoekhouder in een roodlederen hoes.

     

    De technische vernieuwing en het design van de gebruikte materialen, maken dit fornuis uitermate verfijnd en verleidelijk. De kooktafel kan naar wens nog vervolledigd worden met branders in massief messing, een teppan-yaki plaat of inductieplaten. RVH.

    www.lacornue.com

     

     

     

     









    13-12-2008 om 18:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliniclowns

    Cliniclowns en Coca-Cola zorgen voor extra glimlach tijdens kerstperiode.

     

     

    Begin je al spontaan te glimlachen bij de gedachte aan kerst? Kerst komt er met rasse schreden aan en dus ook de magische Coca-Cola kersttrucks. Maar er is meer … Dit jaar gaat de opbrengst van de exclusieve aluminium kerstflesjes van Coca-Cola naar de Cliniclowns. Daarnaast kan iedereen originele kerstwensen versturen via de Coca-Cola website. Voor elk verzonden wens schenkt Coca-Cola een bijdrage aan de Cliniclowns. Een glimlach dus voor iedereen.

     

    Om de Cliniclowns te steunen, zullen tijdens de kerstperiode speciale aluminium kerstflesjes van Coca-Cola worden verkocht. Het limited edition aluminium kerstflesje, waarvan er dit jaar 25.000 setjes van 4 beschikbaar zijn, is door de jaren heen uitgegroeid tot een echt hebbeding. Door een set aluminium flesjes te kopen, kan iedereen in de kerstperiode een bijdrage van 1.55€ leveren zodat de Cliniclowns duizenden extra bezoeken kunnen brengen in 2009.

     

    De magie van Kerstmis is ook onlosmakelijk verbonden met Coca-Cola en de Kerst Karavaan. Coca-Cola’s Kerst Karavaan trekt vanaf midden december opnieuw door ons land. De karavaan bestaat uit 5 magische trucks die de komende weken verschillende Belgische steden zullen oplichten. Ook de trucks doen hun duit in het zakje voor de Cliniclowns want ze zullen de alu bottles op meer dan 30 plaatsen verkopen. Kansen genoeg dus om de enige echte Coca-Cola Kerst Karavaan te zien! Op www.coca-cola.be kom je te weten waar de kersttrucks hun opwachting maken of hoe je eenvoudig je originele kerstwensen kan versturen. RVH.

    www.cocacolabelgium.be en www.cliniclowns.be

     

    13-12-2008 om 18:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Sodexo versterkt zijn positie op de markt van drankautomaten

     

     

     

    Sodexo, specialist in Catering en Facilities Management, en Douwe Egberts hebben een akkoord bereikt over de overname van de ‘full operating’ automatenservice van DEOS, een filiaal van Douwe Egberts, door Sodexo. De integratie van deze automaten-activiteit bij Sodexo zal toelaten om het voortbestaan van de activiteiten van DEOS -Douwe Egberts Operating Services -te verzekeren op de Belgische en de Luxemburgse markt.

     

    Sodexo biedt naast de gekende catering en FM-diensten, ook automaten-oplossingen op maat aan. Door de overname wordt het huidige automatenpark uitgebreid tot ruim 6000 automaten voor warme dranken, koude dranken en snacks. Het zakencijfer voor de afdeling bedraagt na de overname ruim 18 miljoen €.

     

    De Sodexo automatenservice beschikt reeds over de nodige kennis en knowhow om de continuïteit van de full operating activiteiten van DEOS te verzekeren, evenals een perfecte service te garanderen. Douwe Egberts en Sodexo werken al vele jaren samen voor hun automatendienstverlening, en Sodexo maakt in haar park ook gebruik van Douwe Egberts automaten en producten. Dit blijft in de toekomst onveranderd. Sodexo heeft een akkoord voor duurzaam partnership met Douwe Egberts en blijft Douwe Egberts producten gebruiken voor de automaten. RVH.

    www.sodexo.com

     

     

    13-12-2008 om 18:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ski canada

    Ski de Canadian Rockies!

     

     

     

     

    Alberta, Home of the Canadian Rockies in Canada, is een prachtige bestemming voor een ski- en wintervakantie. Skiën in Alberta’s Jasper-Marmot Basin, Lake Louise en Banff- Sunshine en Norquay, is skiën zoals de Belgen en Nederlanders niet gewend zijn. De zogenaamde powder snow moet een begrip worden in de Benelux markt. Travel Alberta wil de reisagent en de consument op de hoogte brengen van de vele mogelijkheden in Alberta via een promotiecampagne.

     

    In september 2008 is de promotie campagne gelanceerd samen met partners Snowtime, Ski Esprit en het Ski Magazine. Elke maand kan de ski liefhebber in het magazine volgen waarom de keuze voor een ski vakantie zou moeten vallen op Alberta. Een speciaal door Snowtime en Ski Esprit samengestelde ski safari  maakt het de klant makkelijk direct te reserveren. Onderdeel van de campagne is ook de website www.travelalberta.nl  waar zowel consument als reisagent meer informatie kan vinden. 

     

    De mogelijkheden met een wintervakantie in Alberta zijn oneindig. Skiën, snowboarden, ijsklimmen, dog sledding, ijsvissen of per sneeuwscooter de omgeving verkennen – er is voor iedereen wat wils.  Met deze promotiecampagne willen Travel Alberta, Snowtime, Ski Esprit en het Ski Magazine de klant op de hoogte brengen van alle mogelijkheden en  voordelen.  Een van de voordelen is dat skiën in Alberta door het weerklimaat zelfs mogelijk is tot begin juni! RVH.

    www.travelalberta.nl

     

     

    10-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Creuset

     

     

    Le Creuset

     

     

     

     

    Le Creuset, reeds sinds 1925 een onbetwistbare referentie op het gebied van keukengerei, is er nog maar eens in geslaagd te innoveren om ten volle aan de eisen van de moderne keuken te beantwoorden. De benjamin van Le Creuset, aangeboden in twee tijdloze trendkleuren: zwart en kersenrood, biedt alle voordelen van een braad-/stoofpan maar dan aangepast aan de eisen van het moderne leven.

     

    Deze braad-/stoofpannen zijn befaamd om hun ‘grains de saveur’-systeem waardoor ze onvervangbaar zijn bij suddergerechten. Evenals haar grote zus, beschikt l’Actuelle over een plat deksel dat waterdruppels genereert dankzij het water of de ijsblokjes bovenin. Doeltreffend sinds de creatie van de braad-/stoofpan in 1932, blijft dit deksel ideaal voor stoofgerechten.

     

    Bekommerd om de eisen van het hedendaagse leven, heeft Le Creuset opnieuw een braad-/stoofpan ontworpen met elegante en moderne allures, die alle soorten warmtebronnen aankan, inclusief inductie. Het exclusief hedendaags ontwerp en de modebestendige, tijdloze kleuren verlenen aan deze nieuwe braad-/stoofpan een zekere elegantie die nog eens benadrukt wordt door de combinatie van 2 verschillende materialen, gietijzer en roestvrij staal. RVH.

     







    10-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Award voor Europcar

    Europcar krijgt als eerste onderneming de onderscheiding World's Leading Green Transport Solution Company tijdens de World Travel Awards

     

     

     

    Op de officiële uitreiking van de 2008 World Travel Awards op 2 december op de Turks-en Caicoseilanden werd Europcar onderscheiden als World's Leading Green Transport Solution Company. Deze milieuonderscheiding werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij werd Europcar ook verkozen als World's Leading Leisure Car Rental Company.

     

    De World Travel Awards zijn de ‘Oscars’ van de reissector. 167.000 professionals uit de sector brengen in zeven regio’s van de wereld hun stem uit om in elke categorie de beste onderneming te verkiezen.

     

    Deze twee onderscheidingen onderstrepen niet alleen het professionalisme van Europcar, maar ook het ecologisch engagement van de onderneming. Het is een dubbele overwinning voor de groep, die hiermee haar positie als Europa’s nummer 1 in autoverhuur verder versterkt ziet. RVH.

     

    09-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La route du Vin

    La Route du Vin

     

     

     

     

    Een subtiel evenwicht tussen kwaliteit, verfijning en de meesterlijkheid van een eeuwenoude traditie … Het verhaal van Canard-Duchêne in België is het resultaat van een tweevoudige, prachtige liefdesgeschiedenis.

     

    De eerste romance waar alles mee begon, gaat 148 jaar terug; toen Victor Canard, een tonnenmaker uit de Champagne, verliefd werd op Léonie Duchêne, de dochter van een gevestigde wijnbouwersfamilie. Het andere liefdesverhaal dat een belangrijke rol speelde is de band tussen Eric Pierret en … kwaliteit. Een vonk die twaalf jaar later, via zijn Route du Vin, zou resulteren in een reputatie als vooraanstaand invoerder in België van een reeks indrukwekkende etiketten van de meeste nobele wijnen die Frankrijk ons te bieden heeft.

     

    De wijnen van Canard-Duchêne getypeerd door deze resoluut persoonlijke stijl, zijn een sublieme combinatie van de drie grote, traditionele druivenrassen uit de Champagne, met evenwel een overwicht voor de pinot noir en de pinot meunier.

     

    Het uitgebreid aanbod van het huis, inspelend op alle feestelijke momenten en alle etappes van de gastronomie, voldoet aan de verwachtingen van talrijke wijnliefhebbers die tegelijk kwaliteit en voldoening van een wijn verwachten. Het  merk Canard-Duchêne is met diverse referenties beschikbaar in meerdere grootwarenhuisketens en vooraanstaande wijnleveranciers. RVH.

    www.larouteduvin.com

     











    09-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ICI Paris XL awards

    ICI PARIS XL reikt eerste“ICI PARIS XL Beauty Awards” uit

     

     

     

     

    Voor de eerste maal werden dit jaar de “ICI PARIS XL Beauty Awards” uitgereikt. De consumenten hebben van 1 september tot 2 november 2008 de tijd gehad om online hun stem uit te brengen voor hun lievelingsproduct, en dat deden ze massaal: in totaal werden 9575 stemmen uitgebracht in 5 categorieën waarbinnen telkens 4 winnaars uit de bus kwamen. Met deze “ICI PARIS XL Beauty Awards” bevestigt de keten haar positie als marktleider en expert in de parfumeriebranche.

     

    In de categorie « Beste parfum dames » kaapte de legendarische Coco Mademoiselle van Chanel de eerste plaats weg. Op de tweede plaats komt Flower van Kenzo, gevolgd door Diamonds van Emporio Armani en Eau d’Issey van Issey Miyake.

    Bij de herenparfums sleepte Acqua di Gio van Giorgio Armani de eerste plaats in de wacht. Boss Bottled van Hugo Boss werd tweede. Le Male van Jean Paul Gaultier werd derde en Chrome van Azzaro sluit de rangen van de winnaars op de 4e plaats.

     

    De dames verkozen de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher van Estée Lauder tot

    hun lievelingsproduct. De Clarifying Lotion 2 van Clinique komt op de tweede plaats te staan. De Capture R60/80 XP Creme rides texture légère van Dior en de Précision

    Rectifiance crème de jour van Chanel werden respectievelijk derde en vierde.

    De heren riepen de Age fitness homme van Biotherm uit tot beste verzorgingsproduct. De Skin Force Fluide Hydratant Stimulant van Azzaro eindigt op de tweede plaats, op de hielen gezeten door de Max Hydrator van Clinique en de Rénérgie 3D van Lancome.

     

    De titel van beste make-up product gaat naar de Diorshow Mascara van Dior. YSL werd tweede met de alom geprezen Touche éclat. Guerlain haalt brons met de Terracotta bronzing powder en de Rouge Dior van Dior sluit het lijstje van de winnaars af. RVH.

    ICI PARIS XL Infoline: 02/643 66 50

     

     

    08-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unicef trommel

    Feestelijke UNICEF-trommel

     

     

     

    In de jacht naar cadeautjes voor de feestdagen, pakt Delacre uit met een verleidelijk aanbod dat alle leeftijden kan bekoren: een mooie UNICEF-koekjestrommel met een heerlijk assortiment, en een Collection Chocolat om bij weg te smelten… Beide zijn uitsluitend in Limited Edition verkrijgbaar deze eindejaarsperiode.

     

    In de trommel vinden we negen variëteiten, genoeg om alle smaken  en voorkeuren te bekoren. Koekjesliefhebbers weten zich altijd verzekerd van een lekker vers en krokant koekje dankzij de twee gesealde vershoudzakjes.

     

    Wie de UNICEF-trommel schenkt, geeft niet alleen een leuk cadeau, maar zorgt er ook voor dat vijf kinderen worden ingeënt tegen poliomyelitis. Polio kan het centraal zenuwstelsel aantasten en verlamming veroorzaken. Met Delacres bijdrage kunnen meer dan 100.000 kinderen worden beschermd tegen deze levensontwrichtende virale ziekte. RVH.

    www.delacre.be

     

    08-12-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!