Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    21-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15e Levenslustige Wandeltocht, georganiseerd door Levenslust vzw

    21.09.2014: Wie zoekt die vindt een parkeerplaats bij het kasteel in het domein waar MPI Levenslust gevestigd is en gaat zich dan inschrijven. Dat kost 2 EUR, wat niet op de e-Marching niet vermeld staat (enkel de korting voor federatieclubleden), bij die prijs hoort een consumptiebonnetje voor een gratis kriek bij Lindemans. Ik vertrek voor de afstand van 14 km want het is aan het regenen, deze afstand voert mij over vooral natuurlijke paden. De eerste kilometers zijn behoorlijk modderig en ik doe mijn best mijn schoenen niet achter te laten in de modder, niet uit te glijden op andermans sporen en niet in plassen te belanden. Ik bereik zonder natte voeten maar met bemodderde kuiten (wegens in short gekleed) Gaasbeek, maar vooraleer het kasteel in zijn park te bereiken, mag ik mijn controlekaart laten afstempelen, de sanitaire infrastructuur van het Waterhof (boerderij met winkel en verbruiksterras) bezoeken en dan een bodding doorspoelen met een frisdrank, schuilend onder paraplu's (in feite parasols). Van daar ga ik naar het kasteeldomein, maar wel aan de achterkant over een min of meer natuurlijke trap. Het kasteeldomein verlaat ik via de oprit, de hoofdingang, en ga dan verder naar Vlezenbeek, langs een ander kasteel - van Groenenberg -  om daar in de brouwerij van Lindemans, of beter gezegd in het café, een gratis kriek te krijgen in ruil voor het bonnetje. Het smaakt mij zeer en ik keer terug naar de school via Sint-Gertrudis-Pede, ook nu over een modderpad.

    Het weer was niet leuk, het regende tot ik het Lindemans-café verliet, het parcours was overwegend van natuurlijke oorsprong en de uitpijling was perfect, het is al heel lang geleden dat ik zo'n perfect uitgepijld parcours mocht volgen. Overigens organiseerde Levenslust vzw tegelijkertijd een mountainbiketocht maar stuurde de wielrenners van aan de start meteen de tegenovergestelde richting uit, zodat ze niet in de weg reden van de wandelaars (de enige fietsers zag ik op de openbare weg).

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/15eLevenslustigeWandeltocht14

    21-09-2014 om 21:11 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2014-2015, E. Aalst - Patro Eisden

    21.09.2014: E. Aalst - Patro Eisden: 1-1

    Na 15' scoorde Allegria voor de bezoekers, in een snelle counter omspeelde hij Van Den Noortgaete en 0-1 was ook de tussenstand, hoewel ook Eendracht kansen schiep, vooral via Shkodra en Ph. Janssens. In de tweede helft heeft de thuisploeg nog problemen met de bezoekers maar op een kwartier voor tijd lukte het Vansimpsen toch om de vrije trap van Vanbelle het doel binnen te koppen. Beide ploegen probeerden verder om de drie punten te halen, maar het bleef bij een gelijkspel.

    20.09.2014: Op haar website legt Eendracht Aalst uit waarom ze absoluut een nieuw stadion wil/nodig heeft: het stadion is oud en versleten en daarvoor wil (en kan) Eendracht Aalst geen extra boetes meer betalen, de staantribune (eigenlijk een noodtribune) voldoet niet zodat een andere oplossing zich moet aanbieden, de Pro League heeft bekendgemaakt dat ze 4 miljoen euro veil heeft voor de tweede klasse. Hiervoor dient de hervorming van tweede klasse doorgevoerd te worden voor 15/03/2015. Een werkgroep dienaangaande zal door de tweede klasse opgericht worden. De hervorming omvat 24 ploegen zijnde de 16 uit eerste klasse en 8 uit de tweede klasse, waarvan Eendracht Aalst momenteel deel uitmaakt. Het bestuur moet dus een aanvraag indienen voor de licentie voor eerste klasse hetgeen impliceert dat Eendracht infrastructureel ook ploegen uit eerste klasse moeten kunnen ontvangen. Een infrastructureel plan is dus noodzakelijk en dient opgesteld te worden voor het einde van het jaar 2014.

    15.09.2014: Morgen betogen veel Eendacht-supporters (die dus niet moeten werken ) tegen de toestand met het stadion en de raad van bestuur van SC Eendracht Aalst steunt ten volle die actie (rekent er op dat de betoging vreedzaam blijft). Op die manier geeft ze hiermee een krachtig symbolisch signaal aan de buitenwereld dat alle geledingen van de club begaan zijn met de problematiek van het stadiondossier en in het algemeen met de toekomst van de club. Morgen om 18u00 wordt er verzamelen geblazen aan het Pierre Cornelisstadion. Een halfuur later is het vertrek voorzien richting Grote Markt, waar om 19u00 de gemeenteraad doorgaat.

    21-09-2014 om 20:05 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    20-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax Haaltert, georganiseerd door Euraudax België (258)

    20.09.2014: Ik parkeerde op de parking voor de feestzaal Hof Ten Eede en schreef me bij de kaalgeschoren Paul in voor de eerste lus van 25 km, begroette de talrijke bekenden en bezette een stoel bij de Ronsenaars en Eddy, genoot van een kopje koffie. Om negen uur begonnen we onder leiding van Albert (de broer van Paul die tevens de eerste omloop had opgesteld) en Ronny (Nacht van Vlaanderen). Deze lus leidde ons over verharde en natuurlijke wegen langs kapelletjes en de spoorlijn (naar Burst, denk ik, want er ligt maar 1 spoor) naar Bambrugge. Daar wordt morgen de Steenbergcross gefietst, maar we mochten er langs omdat we toch maar enkele minuten nodig hadden (dit in tegenstelling tot een uitgepijlde wandeltocht waar men zowat de hele dag kan passeren). Na nog geen anderhalf uur voor 9 km kwamen we aan bij de kantine van de voetbalclub van Bambrugge, waar Albert trainer is. Daar hadden we een half uurtje om iets te drinken en de sanitaire infrastructuur te bezoeken.

    De volgende tien kilometer naar de Topmolenheuvel in Mere ging via Aaigem om bij Van den Bossche een lekker ijsje te verorberen (zij die zin hadden, alleszins, zoals ik). Op de Topmolen stonden Marleen en Charles ons op te wachten met frisdranken en knabbels allerhande. Daar nam Albert afscheid van de wandelaars, hij moest op tijd terug in Bambrugge zijn voor zijn andere hobby. Van daar ging Paul ons zelf voor naar Haaltert, via het Warandepark. Terug in Haaltert nam ik afscheid van wie verder ging en eerst waterzooi op zijn Haalterts binnen lepelde.

    Het weer was zonnig en warm en mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/EuraudaxHaaltert14

    20-09-2014 om 20:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2014-2015, HSV - Bayern München

    20.09.2014: HSV - Bayern München: 0-0

    Dat hadden de bezoekers wellicht niet verwacht.  Al uit het verslag op de LiveTicker bleek dat HSV erg gedreven en geconcentreerd speelde, ik had zelfs de indruk dat de thuisploeg het spel beheerste (de statistieken spreken dat tegen, HSV was voor 33% in balbezit). Als keeper vind ik Drobny even goed als Adler, maar heeft de eerstgenoemde de verdediging beter georganiseerd? Of had de trainer al meer invloed? Volgens de ARD-reporter won Westermann elk individueel duel (heet dus weer even Bestermann ) en vooraan deden Lasogga, Müller en Holtby hun best om de drie punten thuis te houden, maar vonden Neuer in hun weg. De keeper van de nationale ploeg verdiende de rode i.p.v. gele kaart door buiten zijn doelgebied de bal met de hand weg te werken, maar ja, Bayern leg je geen strobreed in de weg, hé. Een vijftal minuten extra tijd bracht geen doelpunt, maar zowel de spelers, de trainer als ook de supporters bejubelden het gelijkspel als ware het een zege.

    Zinnbauer stelde de volgende spelers op: Drobny - Diekmeier, Djourou, Westermann, Ostrzolek - Müller (87' Steinmann), Behrami, Arslan (66' Jiracek), Stieber, Holtby - Lasogga (76' Green). Guardiola begon trouwens met Alonso en Lewandowski op de bank, hoogmoed, zeker?

    16.09.2014Na het ontslag van Slomka heeft de trainer van jongerenploeg (U23), Josef Zinnbauer, het roer overgenomen. Met deze jongerenploeg heeft hij tot nog toe elke wedstrijd gewonnen, dus dat belooft. Hij wordt overigens bijgestaan door Wächter en Schünemann.

    15.09.2014: Het was te denken, voor of na de wedstrijd van komende zaterdag, Slomka heeft zijn C4 gekregen. Ze zullen in 't bestuur gedacht hebben dat hij kreeg wat hij vroeg (tal van nieuwe spelers) en er nog geen resultaat mee behaalde. Wie het nu wel moet bewijzen, zal weldra blijken. Trouwens, zet het klassement op zijn kop, dan staat HSV bovenaan...

    20-09-2014 om 19:43 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!