Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    11-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - FC Schalke 04 - HSV

    11.08.2013: FC Schalke 04 - HSV: 3-3

    Een gelijkspel bij Schalke, niet slecht, denk ik zo. De doelpunten waren van Huntelaar (2'), Van der Vaart (12', penalty wegens handspel), Hildebrand (24', owngoal, merci, zenne ), Huntelaar (45'+2), Sobiech (49'), Szalai (72'). Fink zette deze spelers in: Adler - Diekmeier, Sobiech, Westermann, Jansen - Badelj (64' Rincon), Arslan - Beister (83' Rudnevs), Van der Vaart, Zoua - Calhanoglu (74' Aogo).

    11-08-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - Hoogstraten VV

    11.08.2013: Eendracht Aalst - Hoogstraten VV: 1-1

    Terwijl ik een week vakantie in 't Zwarte Woud begon, speelde Eendracht dus gelijk, de doelpunten waren van Traore in de 40ste minuut en Cerimagic in de 77ste minuut. Trainer Janssens rekende op deze spelers: Van Den Noortgaete, Vanbelle, Filipovic, Janssens, Van Damme (45' De Cuyper), Cerimagic, Glouftsis, Bogaerts, Ngasseu (45' Martin), Smet, Shkodra (86' Nelis).

    10.08.2013: Petrovic gaat Van Eyk achterna, ook hij komt hier in mijn buurt thuiswedstrijden spelen voor FCV Dender EH.

    Ik kan er niet bij zijn, maar voor de thuiswedstrijd van morgen en met het oog op de werf die de staantribune wordt of al is, zijn enkele schikkingen getroffen. Zo is er een mobiele toog in tribunes F en G, want wie daar zit, mag tijdens de rust niet weg (toch wel voor een sanitaire pauze, hoop ik, of is er ook een mobiele WC geplaatst? ).

    Blijkbaar doet Eendracht verder met het uitnodigen van bijzondere personen voor de aftrap. Morgen is dat Jens Podevijn. Hij woont nu in Hoogstraten... want hij speelt nog steeds bij Willem II uit Breda, en dat is dan toch zo ver niet als van Aalst. 

    07.08.2013: Van Eyk heeft al een nieuwe ploeg gevonden, hij komt hier in mijn buurt thuiswedstrijden spelen. FCV Dender EH zou ook interesse hebben in het aanwerven van Petrovic.

    06.08.2013: De website is opnieuw beschikbaar, joepie!

    Van 7 augustus tot vermoedelijk eind september wordt de staantribune afgebroken en komt er een tijdelijke constructie in de plaats. Het webteam voorziet een webcam met zicht op de werken, de link kan je vinden op de website. Door de afbraak van de staande tribune, vakken K en I (dit voor bezoekers), verhuizen de bezoekers naar vak H achter het doel. De ambiancemakers van vak K zitten onderaan in tribunes F (enkel voor de abonnees) en G. De supporters die daar gebruikelijk zaten, mogen de trap op naar vakken A en E. Een zitje in vakken B, C en D is het duurst (30 EUR), afgezien dan van de Skyboxen die achter vak B zijn. Aangezien de ambiancemakers nu "onder" de rustiger supporters zullen zitten, plan ik eens een thuismatch mee te maken (22 EUR in vak A of E), hopelijk krijgt de "harde kern" de "zachtere" kern gemakkelijker en vlotter mee bij het zingen en scanderen.

    11-08-2013 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    05-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25e Dender- en Scheldetocht, georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke (226)

    04.08.2013: Ik vond een parkeerplaats in de buurt en schreef me in voor 12 km, waarbij ik meteen een dubbele peperkoek kreeg, die ik ter plaatse van zijn verpakking ontdeed (genoeg tafelvuilnisbakjes voorhanden). Dan begon ik naar Wieze te stappen over verharde en natuurlijke paden, deze waren door de droogte (het beetje regen van de voorgaande week was al lang verdampt) ook verhard, maar dan hier en daar met karresporen. In Wieze trof ik Sportvriend Bruno (en van de 10 op stap in Lebbeke) die net wou verder wandelen, en ik sloeg ook een babbeltje met Frans van Opwijk, alvorens mijn keel te verfrissen met een ijsthee.

    De tweede helft was nog wat mooier dan de eerste, en terug in Lebbeke, bij de O.-L.-Vrouwkerk kreeg elke ingeschreven wandelaar een ijsje voor de 25ste verjaardag van de club. Proficiat en bedankt!

    Het was een rustige tocht met een evenwicht in verharde en natuurlijke paden. Het weer was zomers zonnig, droog en warm. Mijn foto's staan hier:
    https://picasaweb.google.com/9470hvds/25eDenderEnScheldetocht13

    05-08-2013 om 19:03 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - SV Schott Jena - HSV

    04.08.2013: SV Schott Jena - HSV: 0-4

    HSV gaat dus door naar de volgende ronde, en dat kan Werder Bremen niet eens zeggen.

    Terwijl ik mocht meegenieten van de buurtbarbeque in de wijk van mijn moeder, zocht HSV een hele eerste helft naar de openingstreffer. Westermanns kopbal ging naast, Zoua trapte ook naast, Van der Vaart kopte over, Sobiech (nochtans een verdediger, maar ja, dat is Westermann ook), trapte over, Zoua's trap geraakte dan niet voorbij de thuiskeeper, hetzelfde voor Jiracek en Jansen. Bijna was de openingstreffer zelfs voor de thuisploeg maar de bal ging gelukkig over doel.

    In de tweede helft zocht HSV verder naar het eerste doelpunt, maar Van der Vaart schopte de vrije trap over en Jiracek stuurde de bal naar de paal. En dan kreeg HSV eindelijk loon naar werken. In de 73ste minuut scoorde Rudnevs op aangeven van Zoua (die vinden elkaar precies even gemakkelijk als vorig seizoen Rudnevs en Son), in de 77ste minuut scoorde Rudnevs opnieuw, in de 79ste minuut scoorde Van der Vaart wel op vrije trap, in de 83ste minuut scoorde Zoua zelf. In de 89ste minuut kon hij zelfs evenveel doelpunten voorleggen als Rudnevs maar de bal belandde vijf meter naast het doel.

    De trekking van de volgende ronde is komende vrijdag.

    Fink zal wel blij zijn, zeker, met de prestaties van deze spelers: Drobny - Diekmeier, Sobiech, Westermann (84' Tah), Jansen - Badelj (77' Calhanoglu), Arslan - Jiracek (60' Rudnevs), Van der Vaart, Beister - Zoua.

    05-08-2013 om 10:52 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - FC Antwerp - Eendracht Aalst

     

    03.08.2013: FC Antwerp - Eendracht Aalst: 2-0

    Ik was die match op de vernieuwde website van Eendracht aan het volgen. Omdat het allemaal nog nieuw was, werd geraden op de vernieuwknop (F5) te drukken om te zien of er al iets bijgeschreven was. Maar toen het al 2-0 stond, viel de website uit. Ook nu nog kan ik de site niet bezoeken, ik denk dat het webteam volop aan het werk is.

    Aalst trok met negen supportersbussen (aan 50 plaatsen per bus?) naar Antwerp, waar de Bosuil liefst 11.500 kijkers over de vloer kreeg. Coach Janssens week af van zijn vertrouwde 4-4-2 en posteerde enkel Glouftsis in punt. Cerimagic trainde slechts één week mee, maar de Bosniër imponeerde danig dat hij meteen zijn vuurdoop kreeg (vuurdoop? hij speelde vorig seizoen ook voor Eendracht). Aalst beleefde een moeilijk eerste kwartier. Na dreiging via Tano en De Decker tipte Van Den Noortgaete een kopbal van De Roeck van onder de lat. Na twintig minuten raakte Eendracht van onder de druk uit. Glouftsis en Martin mikten naast. De Roeck kopte een vrijschop op de lat. Van Den Noortgaete trapte de bal in de voeten van Faucher, maar zette zijn foutje zelf recht. De Cuyper kopte op slag van rust een voorzet van Vanbelle over. Na rust viel de Antwerpse treffer die al een tijdje in de lucht hing. Mombongo stuitte op Van Den Noortgaete, maar Güvenç verzilverde de rebound.  Janssens gooide met Ngasseu een tweede spits in de strijd, maar veel zoden bracht dat niet aan de dijk. Mombongo werd afgevlagd, maar Bakkenes knalde de tweede treffer raak. Sportief manager Van Hauwermeiren kon precies nog leven met de nederlaag, hij was zelfs erg lovend over Shkodra als Kabeya, ze leden weinig balverlies, draaiden meteen goed mee en gaven blijk van veel technisch vernuft.

    Trainer Janssens zal dan ook best tevreden zijn over de prestaties van Van Den Noortgaete, Vanbelle, ­Filipovic, De Cuyper (56’ Ngasseu), Martin, ­Janssens, Van Damme (76’ Kabeya), Cerimagic (71’ Shkodra), Bogaerts, Smet, Glouftsis.

    05-08-2013 om 10:36 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!