Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.02.2010 - Nationale V.W.F. Wandeldag, georganiseerd door De Demerstappers Bilzen (L 080)

    Bilzen was dus het eerste doel van de busreis van WSV De Sportvrienden en deze kwamen er aan om zowat 09.45 uur, Tony had met ons afgesproken dat de bus weer om 12.00 uur vertrekt en derhalve was 12 km de langst mogelijke afstand voor ons, en daar koos ik dan ook voor. Ik ging eerst de inschrijvingskaarten halen, en Tony deelde ze uit, samen met een kortingblaadje voor kousen van een merk dat ik niet ken, terwijl ik de klevers voor wandelboekje en 30-stempelblad en kortingsbonnen voor een winkel van sport- en andere kledij uitdeelde. Ik wisselde eerst van schoenen en vertrok dan.

    Ik ging eerst door een woonwijk en dan in wat wij hier de kouter noemen, alvorens het centrum van Bilzen te bereiken. Via een andere wijk keerde ik terug naar de startplaats waar ik om 11.45 uur aankwam, net genoeg op tijd om een babbeltje te slaan met Pierre en Henri aan de tafel waar de inschrijvingskaarten per club geteld werden (Pierre sorteerde ze en Henri bracht de aantallen in op de laptop) en mijn properder schoenen aan te trekken.

    Het was eerst droog maar nadien regende het toch wat.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/NWDBilzen11

    27-02-2011 om 21:14 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27.02.2010 - Nationale V.W.F. Wandeldag, georganiseerd door WC De Grashoppers vzw (B 044)

    Scherpenheuvel was dus het tweede doel van de busreis van WSV De Sportvrienden en deze kwamen er aan om zowat 12.45 uur, Tony had met ons afgesproken dat de bus weer om 16.30 uur vertrekt, dus hier was de keuze ruimer. Zodra we de bus verlieten, kwam een medewerker op ons af met een omslag en een doos voor ons. In de omslag zaten de envelopjes met daarin de inschrijvingskaart, de klevers voor wandelboekje en 30-stempelblad alsook een kortingblaadje voor kousen van een merk dat ik niet ken, een wedstrijdstrookje (reis te winnen voor een persoon als een betalend persoon meegaat) en kortingsbonnen voor een winkel van sport- en andere kledij, intussen zette Tony de doos in de bus (daarin zaten speculaaskoeken en peperkoeken). Ik dacht eerst 15 km te wandelen tot ik zag, bij het verorberen van een broodje met warme chocomelk, dat de controle in Testelt was, en op het parcours van 13 km lag Zichem. Van de Witte van Testelt heb ik nog nooit gehoord, die van Zichem is veel beroemder, dus koos ik voor 13 km. Ook nu ging ik eerst van schoenen verwisselen.

    En toen vertrok ik over een fiets- en wandelpad waar vroeger treinsporen lagen, op die sporen bolden vroeger 7 treinen per dag in beide richtingen. Na een uurtje kwam ik in Zichem waar ik mijn kaart liet afstempelen en wat kletste met Sonja, wier Gary buiten stond een luchtje te scheppen. De overige 7 km leidden natuurlijk terug naar Scherpenheuvel, en dat daar heuvels liggen, heb ik gemerkt. Ik naderde de basiliek via de Rozenkransweg, waar beelden staan die het leven van Jezus Christus uitbeelden (een beetje zoals op de bedevaartweg in Liedekerke, maar dan groter). Net toen ik de basiliek bereikte, luidden de klokken voor de mis, en gezien op zijn zondag geklede kerkgangers naderden, was ik er niet binnen gegaan, en nadien is het er niet meer van gekomen. Want toen ik in De Egger terug kwam, en een laatste maal van schoenen wisselde, ging ik zoeken naar bekenden en vond drie Textieltrekkers (Marie-Paule, Frans en Jaak), bij wie ik wat ging zitten kletsen. Na een rondje gingen ze naar huis en ik verkaste naar het gezelschap van Nicole en Tony.

    Het bleef nu droog op een paar loze druppels na.

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/NWDScherpenheuvel11

    27-02-2011 om 21:06 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26.02.2011 - Euraudax Haren, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

    De wandeling begon ook deze keer in het station van Brussel Noord en daar, bij de trappen naar de ondergrondse tram, stonden nu ook Lydia en Yves paraat met de inschrijvingsformulieren (maar zonder de parcoursblaadjes). Even later kwamen de wandelaars aan die in het clubhuis van de MIVB in Haren inschreven.

     

    Het eerste stuk leidde ons naar het centrum met o.a. het grote gebouw van Turn & Taxis, het Sint-Katelijneplein met de kerk het Martelarenplein (waar de Vlaamse regering werkt), enkele winkelgalerijen, Manneken Pis die totaal in het textiel verdween afgezien van zijn plassertje. Intussen kwamen we aan taverne Plattesteen aan de Kolenmarkt, voor een eerste caférust. Het volgende stuk ging over de Grote Markt, het Poelaertplein met het Justitiepaleis en een zicht over Brussel, een stukje Etterbeeksesteenweg langs het Maalbeekpark, het Marie-Louisepark, Ambiorixpark, Josaphatpark, en toen stopten we voor nog een half uurtje in de kantine van een tennisclub. Intussen was het al aan het regenen, en het zou nauwelijks nog ophouden. Gelukkig was het niet lang meer naar het Moeraske en verder het clubhuis van de MIVB.

     

    Voor wie een warme maaltijd had besteld en betaald, wachtte een grote visstick met groenten en aardappelen. Nadien volgde de algemene vergadering en toen kon ik mee terug met Kadee André en Sportvriend Arthur.

     

    Het begon dus droog en ongeveer halverwege kregen we met regen te maken, koud was het niet echt.

     

    Mijn fotoalbum: https://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxHaren11

    26-02-2011 om 22:10 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, 1. FC Kaiserslautern-HSV

    26.02.2011: 1. FC Kaiserslautern-HSV : 1-1

    Dit lijkt me een flauw resultaat en op de website van de bezoekers lees ik dat Hlousek de gastheren op voorsprong bracht in de 18de minuut. Na de pauze trof Jansen raak na een bezienswaardige pas van Zé Roberto. Desondanks staat HSV er nu iets beter voor: volgende week zondag (is 't in Oilsjt carnaval) kunnen de mannen "van" Veh met een zege in de thuiswedstrijd tegen Mainz 05 punttechnisch gelijk komen met de direkte concurrenten voor een internationaal plekje.

    20.02.2011: Gisteravond keek ik naar Die Aktuelle Sportstudio op ZDF voor de doelpunten van HSV, en al had de presentator meer medelijden met Werder Bremen dan te willen delen in de vreugde van HSV, had hij toch eventjes aandacht voor deze ploeg. Immers, per 1 juli 2011 wordt Bastian Rheinhardt als Sportchef vervangen door Frank Arnesen. Yep, Danish Dynamite (dat zeg ik toch over elke Deen ). Die naam is mij niet onbekend: Arnesen begon zijn carrière bij Fremad Amager in Kopenhagen. In 1975 verhuisde hij naar Ajax Amsterdam, met dit team werd hij in 1977, 1979 en 1980 Nederlands kampioen en won bovendien in 1979 de Nederlandse beker. Voor het seizoen 1981/82 verhuisde hij naar FC Valencia, waar hij twee jaar lang bleef en dan naar RSC Anderlecht verkaste (wellicht van daar dat zijn naam me bekend voorkomt). In 1985 wisselde hij van club en verhuisde hij naar PSV Eindhoven, waarmee hij drie keer Nederlands kampioen werd en in 1988 de Europese Beker der Landskampioenen won. In 1988 beëindigde hij zijn carrière. Voor de Deense nationale ploeg speelde Arnesen 52 keer en trof daarbij 14 keer doel. Hij nam deel aan het EK van 1984 in Frankrijk en het WK in 1986 in Mexico. Bij het EK in Frankrijk werd hij met drie doelpunten na Michel Platini tweede beste schutter. Na zijn spelerscarrière werkte hij als co-trainer van PSV Eindhoven en nam in 1994 de job van sportdirecteur. In 2004 verhuisde hij dan als manager naar Tottenham Hotspur. Arnesen begon zijn taak bij de huidige kampioen in de Premiere League Champion, FC Chelsea, in 2005, eerst als trainer van de jeugd en chef-scout. In mei 2008 trad hij ook toe tot het bestuur van de vereniging, sedert 2009 werkt hij als chef Sport en is bovendien hoofd-analyst. In zijn periode bij FC Chelsea werd de club twee keer Engels kampioen (2006, 2010) en won in 2007, 2009 en 2010 de Engelse beker, bovendien in 2009 de Engelse Super-Cup. In de Champions League stond Chelsea in 2008 in de finale alsook twee keer in de halve finale (2007, 2009). Aan dat palmares te zien zou het mij niet verbazen mochten de anti-Hoffmann-supporters Arnesen meteen tot bestuursvoorzitter willen promoveren.

    Ter attentie aan jongeheer Romelu Lukaku: geen goesting in een tussenstap via HSV naar Chelsea? Arnesen zal rap zien of je aldaar past (volgens mijn lekenverstand zou Lukaku de enige Anderlechtspeler zijn die karakterieel bij HSV past vanwege niet zo'n blaaskaak als sommige anderen, tegenwoordig of ex-Sporting, Van Nistelrooy is het hier blijkbaar toch beu, al weet ik niet of Veh de gepaste trainer is voor Lukaku...).

    26-02-2011 om 20:42 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!