Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    02-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2012-2013: SV Werder Bremen - Hamburger SV

    01.09.2012: SV Werder Bremen - Hamburger SV: 2-0

    Toen ik thuis kwam van boodschappen doen met mijn lieve moeder, zette ik gauw de LiveTicker op, om te zien dat HSV dan al met 2-0 achter stond...

    Aan Adler zal het wellicht niet gelegen hebben, o.a. hield hij de penalty door Hunt tegen, net voor de pauze (Bruma had zijn landgenoot en ex-collega Elia gevloerd). De tweede penaltypoging, ook door Hunt, was wel raak (fout van Aogo op Peteresen - daar zou je toch je blote kont van laten zien, zoals Aogo deed in de eerste wedstrijd, zijn broek zakte toen halverwege af ). Een beetje later scoorde voornoemde Petersen (67') ook. Pas dan kreeg Hamburg enkele doelkansen, die nochtans zonder resultaat bleven. Badelj, die in de eerste helft geëngageerd was, en Jiracek gaven de wedstrijd van HSV gedeeltelijk een verbeterde stabiliteit, maar dus zonder gevolg. Overigens werd Badelj vervangen met een blessure aan de dij. Hij zal zich moeten haasten om te genezen want er staan een paar FIFA-wedstrijden voor de deur, zoals die in Brussel op 11 maart (allez, ja, als hij opgeroepen wordt, hé). Met 42.100 toeschouwers was het Weserstadion al uitverkocht.

    HSV speelde in deze opstelling: Adler - Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo - Badelj (46' Tesche), Jiracek - Son (70' Beister), Ilicević (70' Berg), Jansen – Rudnevs.

    Wat is eigenlijk het doel van groepsaktiviteiten als een week trainen en oefenwedstrijden spelen in Oostenrijk, enkele dagen op survival in Noorwegen (hoewel de website over Zweden spreekt, maar volgens Google Maps ligt Halden net nog in Noorwegen), een toernooi in Zuid-Korea (wat de zegebeker opleverde) en enkele oefenwedstrijden als het team toch veranderd wordt in functie van spiksplinternieuwe spelers? Maar allez, binnen twee weken mag de immer nog razend populaire (in Hamburg toch, niet bij de nationale Ollandse trainer...) Van der Vaart mee doen in Frankfurt.

    31.08.2012: De volgorde van het vernemen van dit (heugelijke, vind ik) nieuws is omgekeerd, ik lees het eerst op de website van De Standaard en 's avonds zie ik het bevestigd op de website van HSV (om 19.00 uur heb ik de nieuwsbrief nog niet ontvangen), al zag ik er al wat van op de facebookpagina van HSV: Van der Vaart is terug. En hij is van plan om drie jaar te blijven, zo lang is toch de duur van zijn vandaag getekend contract. Bij Tottenham zou hij toch op een zijspoor (de bank) geraken (niet door Dembelé's komst, maar door nog een andere transfer), bij HSV heeft hij nog veel aanhang. Krijgt hij dan zijn rugnummer, 23, terug? Afgaande op foto's van hem met Arnesen is dat inderdaad zo. Zijn vrouw zal ook wel blij zijn, zij heeft ook nogal succes in Duitsland, ook voor haar is het een beetje "terug thuis komen".

    Op sommige van die foto's is ook te zien dat enkele tribunezitjes wit zijn i.p.v. blauw, zodat je van ver kan zien dat HSV dit jaar 125 jaar jong is.

    29.08.2012: Gisteren las ik het al in de nieuwsbrief en op de website, vandaag staat het ook op de website van De Standaard: De Tsjechische international Petr Jiracek verkast in de Duitse Bundesliga van Wolfsburg naar Hamburg. Met een beetje geluk mag hij zaterdag Werder Bremen de stuipen op het lijf jagen (hij ziet er nogal ruig uit…). De 26-jarige middenvelder tekende een contract voor vier jaar. Hamburg legt 4 miljoen euro op tafel voor de transfer. Jiracek speelde slechts een half seizoen voor Wolfsburg, dat hem in januari overnam van Viktoria Plzen, gedaan dus met passen naar Olić. Milan Badelj zou trouwens ook al paraat staan, want de voorronden voor de Champions' League zijn voorbij (of hij speelt, zal van Fink afhangen, hé).

    Ik vond al dat het lang duurde eer ik wist waar Petrić heen ging, maar het is nu pas, op de website van HSV, dat ik zie waar Jarolim zijn precieze passen zal geven: FC Evian Thonon-Gaillard. Tekort aan drinkwater mag daar niet zijn.

    02-09-2012 om 20:50 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - STVV

    02.09.2012: SC Eendracht Aalst - STVV: 2-1

    Terwijl ik het gebruikelijke zondagbezoek bracht aan mijn lieve moeder, hield de thuisploeg de drie zegepunten thuis door doelpunten van Glouftsis en De Cuyper, tussendoor scoorde Dequevy voor de bezoekers. Nochtans, volgens het verslag op de website van Eendracht moet het niet gemakkelijk geweest zijn: de Truienaars hadden in het openingskwartier doorlopend balbezit, hun keeper Schollen was moeilijk te passeren, de thuisploeg had het moeilijk met de vele positiewissels bij de bezoekers en kwam maar moeizaam in de match. Als het dan eens veel ruimte cadeau kreeg van de Limburgers werd er net niet zuiver genoeg gecombineerd om echt gevaarlijk te zijn. Naar het einde van de eerste helft toe blonk Eendracht Aalst enkel uit door zeer sterk te verdedigen, vooral Filipović speelde zich in de kijker door goudhaantje Reza knap onschadelijk te maken. Beide ploegen gingen dan ook logisch rusten met een 0-0 tussenstand.

    De tweede helft begon Eendracht een stuk scherper en dat resulteerde meteen in veldoverwicht. De thuisploeg was dan ook een paar keer echt dicht bij een openingsdoelpunt maar telkens werd na een goede actie de verkeerde keuze gemaakt. De thuissupporters moesten wachten tot de 65ste minuut om recht te veren voor het doelpunt van de Griek. Op voorzet van de ingevallen Weydisch kon Glouftsis nog eens zijn torinstinct bewijzen : zijn kopbal ging perfect over Schollen heen. STVV reageerde meteen langs Dequevy maar Van Den Noortgaete stond opnieuw pal. Een kwartier voor het einde kon STVV toch scoren via een pegel van Dequevy die net voor Van Den Noortgaete verrassend opsprong.  Eendracht bleef goed meevoetballen en tien minuten voor tijd kon De Cuyper doorgaan en met een mooie plaatsbal Schollen voor een tweede keer verslaan.

    Eendracht speelde in deze opstelling: Van Den Noortgaete, Smet, Bogaerts, Filipović, Gunst, Pietermaat, Van Damme, De Cuyper (90' Hugelier), Martin (63' Weydisch), Di Gregorio, Glouftsis.

    Eendracht had trouwens een speciale gast uitgenodigd voor de aftrap, maar hij moest mij geen neus zetten want ik was er dus niet: Kevin De Bruyne, die gisteren met zijn nieuwe club Werder Bremen mijn favoriete Duitse ploeg HSV met een 2-0 nederlaag naar huis stuurde.

    31.08.2012: De vergunningen voor Gunst en Van Eyck zijn eindelijk in orde, zij zijn speelgerechtigd voor zondag.

    02-09-2012 om 20:20 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale Kwaktocht, georganiseerd door WSV De Vossen Buggenhout (139)

    02.09.2012: Ik kwam voorspoedig aan en schakelde de GPS uit zodra ik een parkeerwacht zag staan wijzen, het vinden van een parkeerplaats was dus ook een fluitje van een cent. Enkele 100 meters verder kon ik me inschrijven en afgaande op de omloopplannen en het vooruitzicht van een droge wandeling schreef ik me in voor 14 km.

    Deze leidde me via veelal openbare wegen naar een fuifplaats van de plaatselijke jeugdvereniging die, zo hoorde ik op de radio, de vorige nacht geconfronteerd werd met een zware vechtpartij, vooral met een even later opgedoken motorbende, die zelfs de politiecombi even achtervolgde. Maar tijdens mijn passage was de rust duidelijk teruggekeerd, ik zag zelf geen enkele politiewagen, dus er moesten blijkbaar geen "sporen" meer onderzocht worden. Verder ging ik dan mijn weg naar Buggenhout Bos, de hoofdreden waarom ik hierheen kwam. Mijn eerste doortocht was de langste, na de controle in Peizegem (deelgemeente van Merchtem), was de wandeling door het bos iets minder lang, maar daarom niet minder aangenaam. Op geringe afstand van de eindmeet bereikte ik Brouwerij Bosteels waar ik, bij overhandiging van het strookje aan de controlekaart, een Tripel Karmeliet ("'t Is toch ver niet" ) in ontvangst nam. Het is niet echt mijn favoriete bier (het alternatief was een Kwak) maar het wordt geschonken in een mooi glas en ik had geen zin om te riskeren dat ik mijn T-shirt zou vol kwakken door de bijzondere vorm van het glas van dat bier. De fanfare was nog niet aangekomen, er werden nog plaatjes gedraaid en toen ik mijn glas had leeg gedronken, vertrok ik verder naar de aankomst.

    Het was een mooie tocht, vooral met het bos, en het weer was weliswaar niet zonnig maar toch droog en met een aangename temperatuur (om in T-shirt te wandelen).

    Mijn foto's staan hier: https://picasaweb.google.com/lh/myphotos.

    02-09-2012 om 19:57 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    30-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2012-2013: SC Eendracht Aalst - KSV Roeselare

    29.08.2012: SC Eendracht Aalst - KSV Roeselare: 3-2

    Terwijl ik zat te vergaderen, gaf Eendracht meteen vol gas en bleef dat doen tot de 2-0 op het bord stond dankzij De Cuyper en Glouftsis. Na dat dolle eerste kwartier nam de thuisploeg wat gas terug, verdedigde alleen maar, en dat werd ongeveer bestraft met twee tegendoelpunten van Lutun en De Rechter. De tweede helft begon even dol en dat werd beloond met de zegetreffer van de voet van Di Gregorio. Eendracht durfde het niet meer aan om de rest van de wedstrijd verdedigend te spelen, zo probeerden Martin en Glouftsis de score uit te bouwen, maar het lukte niet meer. Aan de andere kant moest de genezen Van Der Noortgaete wel de bezoekende aanvallers in het oog blijven houden.

    Eendracht Aalst speelde in deze opstelling: Van Der Noortgaete, Bogaerts, Filipović, Hugelier, Smet, Van Damme, Pietermaat, Martin, De Cuyper (77' Weydisch), Di Gregorio (90'+3 Kestens), Glouftsis (85' De Munter).

    30-08-2012 om 20:44 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!