Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagoniƫ.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    09-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SC Eendracht Aalst: Seizoen 2013-2014 - Eendracht Aalst - Lommel United

    09.02.2014: Eendracht Aalst - Lommel United: 2-2

    Na 9 minuten kwam Eendracht op achterstand door een doelpunt van Gaethofs, die na een een-tweetje met Regales. Met die tussenstand en twee gele kaarten voor Janssens gingen de ploegen de kleedkamers in. Ze waren nog niet lang terug op het plein wanneer Brogno (wat een bekende naam in 't voetbal) de score verdubbelde, ook deze keer zat Regales er voor veel tussen. Maar in tegenstelling tot "mijn" andere (Duitse) ploeg gaf Eendracht niet op en gaf weerwerk. Dat resulteerde in de 76ste minuut in een doelpunt van Vanbelle (in theorie nochtans een verdediger). In de toegevoegde tijd (93') zorgde Shkodra voor de gelijkmaker.

    Interimtrainer voor 1 match Van den Bosch stelde de volgende ploeg op: Van den Noortgaete, Vanbelle, De Greef, Filipovic (86' Bael), De Cuyper, Janssens, Van Damme, Bogaerts, De Neve, Ngasseu (45' Van Belle), Smet (45' Shkodra).

    06.02.2014Vandaag lees ik op de website van de club dat Glouftsis met onmiddellijke ingang ontslagen is. Die beslissing werd genomen op basis het vonnis dat uitgesproken werd door de Correctionele Rechtbank van Brussel daarbij hij veroordeeld werd voor diefstal van goederen, maar er is ook sprake van andere feiten die hij zou hebben gepleegd, zonder er nader op in te gaan (met respect voor zijn privacy, vermoed ik).

    In Het Nieuwsblad stonden vandaag enkele artikels over Eendracht en een eventuele fusie met FCV Dender EH, waar SK Terjoden-Welle al dan niet mee fusioneert (die zien de Indonesische investeerder niet zitten). Maar bij Eendracht Aalst fusioneren ze niet graag (en de supporters nog 't minst van al), een Gentenaar (toen manager van Eendracht) heeft dat al eens geprobeerd, maar hij kon lekker alleen "fusioneren" met Sporting Lokeren.  En Eendracht heeft het F. Beeckmanstadion niet nodig, er is al een hele tijd geleden een subsidiedossier ingediend voor het eigen stadion (het huidige of een nieuw te bouwen). We zullen de twee burgemeesters in het oog moeten houden want die van Aalst (D'Haese) is partijgenoot van die van Denderleeuw (De Dier).

    05.02.2014Er is al een nieuwe trainer vastgelegd met een contract, René Desaeyere heeft er eentje tot het einde van dit seizoen met een optie voor volgend seizoen. Het bestuur kiest Desaeyere vooral omwille van zijn brandende ambitie en ervaring. Hij zal zondag aanwezig zijn voor de match tegen Lommel maar nog niet instaan voor de selectie (die eer laat hij nog aan Van den Bosch). Vanaf maandag zal hij de training leiden. Desaeyere is 66 en trainde ondermeer Berchem, Standard, Beveren en Beerschot. In 1995 trok hij naar het Verre Oosten en werd trainer van Seongam in Zuid-Korea. Ook bij het Japanse Osaka in de J-League was Desaeyere aan de slag. In 2002 keerde de Antwerpenaar terug naar België en trainde Denderleeuw, Antwerp en Turnhout. In 2010 vertrok hij naar Thailand, waar hij bij Muangthong United werkte.

    04.02.2014Glouftsis en zijn vrouw (in zusterkrant Het Nieuwsblad is er geen sprake van boterbriefje) zijn maandag door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf met uitstel van 3 maanden. Aangezien het dus met uitstel is, kan hij naar een afspraak met het bestuur van zijn werkgever om daar te vernemen wat hem te wachten staat. Dat was een straf voor het stelen van een laptop, flink twee jaar geleden (in december 2011 speelde hij volgens Wikipedia bij Sportkring Sint-Niklaas). In december 2012 (toen was hij al bij Eendracht) werden hij en zijn echtgenote bij verstek veroordeeld tot 7 maanden cel. Maandag bracht de rechtbank dat op verzet terug tot 3 maanden met uitstel. In tussentijd heeft de spits zich echter opnieuw in de nesten gewerkt. In een schoenenwinkel in Ingelmunster ging hij er enkele weken geleden vandoor met vijf paar schoenen. Ook nu werd hij herkend op de bewakingsbeelden. Toen Glouftsis op 25 januari opnieuw in de winkel kwam, verwittigde de uitbaters de politie. Die kon de spits inrekenen, net toen die probeerde nog drie paar schoenen te stelen. Hij is misschien niet meer 100% zeker van een plaats bij Eendracht, maar wel zeker is hij van aandacht van een carnavalsgroep, dat belooft dus voor 2 maart.

    03.02.2014: Ik schrok me een hoedje toen ik de krant las, want Chris Janssens is niet langer de trainer van Eendracht Aalst. Janssens en het bestuur zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan. Het bestuur is ondertussen onderhandelingen gestart met kandidaat trainers, maar zolang treedt Van den Bosch op als trainer. Op de website van Eendracht staat verder niets meer, maar wel op de site van De Standaard. Daar wordt Janssens geciteerd: "Ik kan niet meer werken in de huidige omstandigheden. Er zijn een paar beloftes niet nagekomen, en dus had ik aan het bestuur te kennen gegeven dat ik er aan het einde van het seizoen de brui wou aan geven. Daarop heeft het bestuur besloten dat het dan liever niet wacht en meteen een einde wil maken aan de samenwerking", klonk het. Eendracht verloor evenwel eergisteren, maar in de rangschikking staat de ploeg er toch niet zo slecht voor met een elfde plaats in de tweede klasse, met 29 punten uit 24 wedstrijden (dat mochten er naatuurlijk ook 72 geweest zijn). Wat die omstandigheden zijn die Janssens niet kon smaken, weet ik niet.

    09-02-2014 om 20:49 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24e Pee Klaktocht, georganiseerd door WJC Denderklokjes Lebbeke

    09.02.2014: Nabij de chocoladefabriek vond ik nog een parkeerplaats en ging van daar naar het Ontmoetingscentrum in het centrum van Wieze, waar ik me inschreef voor 12 km (en 400 m extra) want het weer voorspelde niets goeds. Deze afstand leidde me langs verharde en natuurlijke wegen naar het gehucht Tinnenhoek, waar de rustpost was. Onder natuurlijke wegen diende ook modderpoelen en plassen verstaan te worden, zo werd de wandelaar over een weide gestuurd die door de vele regenbuien van de voorbije dagen in een ware modderpoel herschapen was. Om een stroompje over te steken had de parcoursmeester een houten balk gelegd. Op de terugweg, doorheen Herdersem, kon ik een keer kiezen tussen verhard en natuur, en ik koos voor het eerste, mijn schoenen waren al bemodderd genoeg.  En het was de enige keer dat deze keuze geboden werd, al viel het nadien mee met de modder. Beslijkt maar niet echt nat (er waren twee nederige miezerbuitjes aan het begin van mijn wandeling) kwam ik terug in het ontmoetingscentrum waar ik mijn boekje en 30-stempelblad liet afstempelen.

    Mijn fotoalbum staat hier: https://picasaweb.google.com/9470hvds/24ePeeKlaktocht14

    09-02-2014 om 20:30 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen
    08-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger SV: Seizoen 2013-2014 - HSV - Hertha BSC Berlin

    08.02.2014: HSV - Hertha BSC Berlin: 0-3

    Het is toch echt lollig dezer weken om HSV-supporter te zijn...  Maar op een dag (hopelijk dit seizoen nog) krijgen we, supporters, nog een medaille voor moed en zelfopoffering, in de vorm van een plaats hoog genoeg om geen barragewedstrijden te moeten ondergaan.

    In het bestuur en in de dug-out moeten de ogen vandaag wel opengegaan zijn (dat hoop ik toch). Want wie speelde er bij de bezoekers (en dat doet hij al sedert hij met Lasogga verwisseld is)? Met het nummer 13, Skjelbred, de bankzitter bij HSV (de Liveticker had het niet meteen door, zijn naam verscheen niet meteen in de opstelling, misschien had hij ook op het smoelenboekprofiel van de Noor gelezen dat die griep had). Hebben ze in de hoofdstad meer verstand of past hij daar gewoon in het plaatje? In de 68ste minuut is hij wel vervangen, maar kreeg daarbij een sportief applaus, ook van HSV-supporters (mocht ik daar bij gezeten hebben, ik deed ook mee).

    Gisteravond vernam ik op Sport1 dat Lasogga per sé wou meedoen (na zijn spierblessure) maar hij bleef op de bank zitten. Bericht en bede aan het bestuur: geef Lasogga eerst een vast contract en vraag dan Skjelbred terug (maar niet om op de bank te blijven plakken, hé). En ga eens een klapke doen met Mourinho van Chelsea om Th. Hazard een seizoen te lenen.

    Over de wedstrijd, nu, na een kwartier stond het al 0-1, Skjlebred nam een hoekschop en Allagui trapte hem binnen. Een minuut eerder had Adler wel een penalty van Ramos (geef die een koersfiets en schrijf hem in bij Movistar, hij kan zijn landgenoot Quintana wat helpen, zijn wij van die Ramos verlost ) gestopt. Acht minuten later kopte Ramos binnen, en in de 39ste minuut was het pleit beslecht, nogmaals door Ramos. Uit het rechtstreeks verslag maakte ik op dat nu Djourou zijn dag niet had. Sobiech moet voor minder op de bank zijn broek verslijten... Tijdens de rest van de match probeerde HSV wel eens een aanval maar de hoofdstedelijke keeper had wel zijn dag en erg geïnspireerd waren de aanvallen niet.

    Dat belooft voor woensdag, wanneer Bayern komt voor de DFB-beker.

    Na de wedstrijd eisten veel supporters uitleg en genoegdoening, enkele spelers alsook bestuursleden gaven hieraan toe, op de duur zelfs alle spelers, maar of de supporters genoegen namen met de antwoorden, weet ik niet. Ik durf er zelfs aan te twijfelen want via ZDF, en ook op de website van HSV, vernam ik dat auto's van spelers beschadigd werden (bij het willen wegrijden). Ik ben ook zeer ontevreden met de tegenvallende resultaten en de huidige rangschikking, maar voor mijn part leggen de benadeelde spelers klacht neer tegen de daders van deze feiten. Ik hoop alvast dat het protest van de supporters beantwoord wordt met beter presteren en vooral betere resultaten. Het mag nog zijn dat Sport1 veel aandacht heeft voor de 2de Bundesliga, ik wil HSV niet zien degraderen (en ik zal daar niet alleen in staan)!!!

    Ziehier de opstelling van Van Marwijk: Adler - Lam, Westermann, Djourou, Jansen - Badelj, Bouy (46' Arslan) - John, Van der Vaart, Calhanoglu (61' Ilicevic) - Zoua.

    08-02-2014 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!