Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    21-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2010-2011, HSV-Eintracht Frankfurt

    21.01.2011: HSV-Eintracht Frankfurt: 1-0

    Veh start met de volgende opstelling: Rost, Westermann, Aogo, Zé Roberto, Elia, Trochowski (alleen maar omdat Jarolim geelgeschorst is...), Demel, Pitroipa, Van Nistelrooy, Ben-Hatira en Kacar; deze zitten op de bank: Drobny, Petric (toch niet de hele wedstrijd, zeker?), Tesche, Choupo-Moting, Rincón, Besic en Torun.

    HSV start de wedstrijd nogal offensief, 't is nog wachten op het doelpunt, als die tenminste niet aan de andere kant valt want in 10' heeft Demel toch al een paar keer verzaakt. Na een half uur knallen Kacar en opponent Meier tegen elkaar, voor Kacar lijkt het nog mee te vallen, maar die van Frankfurt wordt vervangen, terwijl Kacar nog verzorgd wordt. Even later wordt hij toch ook vervangen, door Rincón. Zowat aan het einde van de eerste helft krijgt HSV twee hoekschoppen na elkaar, doch helaas zonder resultaat. Ondanks 80% balbezit voor HSV is er nog niet gescoord.

    Bij de start van de tweede helft is Petric gekomen in de plaats van Pitroipa, die zich bij een eerder aanvalsaktie bezeerd had. En zoals de eerste helft begint de tweede met een offensieve thuisploeg (Elia, Van Nistelrooy, Ben-Hatira). Maar het moet een gat zien te vinden in de vijfmansdefensie van de bezoekers. De LiveTicker-reporter vraagt zich af waar de tweede adem blijft, en zie, Petric heeft 'm gevonden. Ben-Hatira zet zich door op de rechterkant, zijn vlakke pas gaat naar de tweede paal, daar "ligt" Petric op de loer en trapt de bal met een lang been over de lijn. Even later moet Rincón te hulp schieten wanneer Fenin Rost komt "bedreigen". De koppen in de tribunes zijn geteld: 50239. Een kwartier voor tijd stuurt Trochowski Van Nistelrooy met een mooie pas naar de 16 meter, maar de Hollander wordt teruggefloten want hij staat buitenspel. Hij zou Mourinho nogal horen zeker, mocht 'm dat bij Real doen. Enkele minuten later probeert Petric nog een tweede doelpunt te scoren maar zijn trap van op 14 meter gaat er net langs. In deze tweede helft heeft HSV nog iets meer dan de helft balbezit en ze moeten nog opletten voor een tegendoelpunt. Nog vier officiële minuten en vooraan is er bijna de kans tot 2-0, maar Zé Roberto wordt op het laatste moment ten val gebracht. Scheidsrechter Stark laat verder lopen. Dat geeft de kans op een counter, maar Köhler trapt een meter te hoog. Iets later komt Tesche Elia vervangen. Na 90 minuten worden er nog 2, zelfs 3 extra gespeeld. Om de bal wordt slag geleverd. Tesche leidt een counter in, die bij Petric landt, maar bij diens poging om op Van Nistelrooy te spelen, wordt de bal met de bovenarm van Clark afgeblokt, er wordt echter niet voor penatly gefloten. En dan wordt wel gefloten voor het einde van de wedstrijd, de drie puntjes blijven in Hamburg.

    19.01.2011: Nog wat nieuws, via de nieuwsbrief, is dat Petric paraat is voor de wedstrijd van overmorgen en dat Drobny opgeroepen is voor de interland met Kroatië op 2 februari.

    18.01.2011: Op de website van HSV staat er nu wel te lezen dat er, tijdens de training, reportage voor het Spaanse publiek gemaakt werd. Veh stelt dat er een gesprek onder 4 ogen was en hij rekent er op dat Van Nistelrooy snapt dat HSV hem niet kan en wil laten gaan. Dat hij zijn eventuele emigratie naar Madrid dus maar uitstelt.

    In de Azië-beker heeft Son een van de vier Zuid-Koreaanse doelpunten gescoord tegen India, het is te zien op YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RzruwGtlM7I).

    17.01.2011: Op de website van HSV staat daarover natuurlijk niets te lezen ( ) maar wel op de website van De Standaard: Van Nistelrooy zou willen terugkeren naar zijn ex-club Real Madrid om er de aanval te versterken. En als ze bij PSV ineens niet meer zouden kunnen scoren, zou hij daarheen gaan? Of is dat allemaal een vervroegde aprilvis? In alle geval, volgens hetzelfde artikel laat HSV hem niet vertrekken. Van Nistelrooy had afgelopen week aan het bestuur van Hamburg gevraagd of hij mocht terugkeren naar de Spaanse hoofdstad. Real zag in november Gonzalo Higuain uitvallen en is al even op zoek naar een tijdelijke vervanger (!). De Nederlandse spits zag de overgang meteen zitten, want bij de Koninklijke schitterde hij vier seizoenen. Dat 'm dat in Hamburg doet, hé...

    21-01-2011 om 22:26 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15.01.2011 - Euraudax Verviers, georganiseerd door Euraudax Belgie (258)

    Ik kwam voorspoedig aan met Paul, die om 11 uur de bestuursvergadering moest bijwonen, intussen zat ik mijn krant te lezen en twee boterhammen te eten, intussen de pas aangekomenen een gelukkig en gezond 2011 wensend. Nadien werden er korte toespraken gehouden, van de burgemeester, van Paul, Antoine en van Jacky zelf, die van Paul (namens Euraudax België of zijn eigen?) een mooi geschenk kreeg.

    De eerste lus was geheel nieuw en zeker mooi, maar ook pittig met de “nodige” hellingen en natuurlijk dalingen, langs Andrimont, Chaineux, Herve wat we bereikten over een fiets- en wandelpad (waar vroeger ongetwijfeld sporen lagen), Petit Rechain (de gebruikelijke kantine van het domein Les Tourelles) en Verviers aan een kledingzaak. Na die ongeveer 40 km waren we terug in Stembert, waar Paul zijn homologatiekaart terug gaf: in Petit Rechain had hij zoveel pijn aan zijn been, dat hij het niet meer zag zitten nog 60 km te stijgen en dalen. Evenwel hield hij ons allen nog gezelschap tijdens de soeppauze. Spoedige beterschap, Paul !

    Intussen was het al duister geworden, de zaklamp deed af en toe dienst langs deze lus van zowat 23 km die ons leidden langs dezelfde kerk in Andrimont en het dorpsplein van Dolhain. Daar kwam Marion aangemankt: tijdens de zoektocht naar een geschikte plaats voor een sanitaire stop had ze haar voet omgeslagen en om haar evenwicht te behouden of herwinnen, had ze haar knie verdraaid. De laatste 7 km van die lus mocht ze aan de arm van Kim meestappen, ze kwam nog tijdig aan in Stembert, maar ook zij moest haar homologatiekaart afgeven. Gute Besserung, Marion ! Nu kregen we onze warme maaltijd met lekkere kervelsoep, boerenworst met Luikse sla (aardappeltjes met sperziebonen en stukjes spek tussen), gevolgd door een stuk van een verjaardagstaart. Het is al 25 jaar dat Jacky 100 km tochten organiseert. Ik wist inmiddels al dat het ook de laatste keer is, volgend jaar wordt op zaterdag 50 km en op zondag ook (of was ’t nu 25 km?) gewandeld. Tussendoor kwam Alain met de Triple Sec langs.

    De volgende 25 km bleven we de zaklamp paraat houden voor een lus langs Verviers, Petit Rechain en Ensival. Terug in de zaal kregen we ons ontbijt, intussen had Pierrot zich verkleed voor de laatste lus van ongeveer 12 km. Intussen waren twee mensen interviews aan het afnemen voor Télévesdre: een reporter die interviewde en een cameraman. Zij hield de micro onder de neus van Jacky, Lucia (die straks haar 19de Gouden Arend haalde), Paul en (oudste deelnemer) Fernand. Ik vroeg dan al zwanzend aan de cameraman of dit voor YouTube was, daarop zei hij serieus dat het vandaag (maandag) op de website zou komen: www.televesdre.be. Zoek naar de titel: “Stembert : 25è anniversaire pour la marche des ours polaires”. Nu hadden we geen reflecterend vestje of zaklamp meer nodig (al staat op het parcoursblad van wel) voor een toertje langs Limbourg en terug langs de grote vijver. Daar stond Pierrot wel met zijn gitaar maar Marcus en co niet met dranken. We gingen dus maar naar de zaal terug, al zingend achter Pierrot aan, die deuntjes speelde die iedereen wel kent. Het reportageteam van Télévesdre bleef ons lang volgen, tot een straat die te smal is voor gemotoriseerd verkeer op 4 wielen.

    Daar was de burgemeester terug met dankwoorden en felicitaties voor Jacky, zijn team en de wandelaars. Ook Jacky dankte zijn medewerkers (met geschenken), de seingevers (met een fles wijn), het personeel van de zaal (met geschenken) en de wandelaars. Dan mocht Lucia haar trofee voor de 19de Gouden Arend in ontvangst nemen (een beker) alsook een fraai arendsbeeld (waarvan Jacky ons nadien vertelde dat hij die in Aachen vond). En dan mochten alle vrouwen die mee wandelden een ijsbeertje komen halen (Monique was al vertrokken voor de terugreis met het openbaar vervoer, maar heeft het nog te goed, net als Marion). Na nog een drankje gingen wij ook weg, Geert was zo vriendelijk om mij terug thuis te brengen, al zat Lucia aan het stuur van zijn nieuwe wagen. Ik dank jullie hartelijk !

    Het was een leuk, natuurrijk en rustig parcours, en het weer viel goed mee voor januari: het bleef droog, niet koud (tenzij op de wagenrusten en wanneer we net de zaal verlieten) en zelfs kwam de zon schijnen.

    Mijn fotoalbum staat hier: http://picasaweb.google.com/helgavds/EuraudaxStembert11

    17-01-2011 om 00:00 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Wandelen


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!