Over mijzelf
Ik ben Helga
Ik ben een vrouw en woon in Denderleeuw (Belgie/Vlaanderen) en mijn beroep is secretaresse (tegenwoordig heet dat assistant...).
Ik ben geboren op 24/07/1960 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, reizen, lezen, computeren, en ik volg graag voetbal- en wielerwedstrijden.
Deze profielfoto is genomen in Chileens Patagonië.
Foto
Categorieën
  • Denderleeuw (6)
  • Eendracht Aalst (266)
  • Hamburger SportVerein (300)
  • Pelgrimtocht Santiago de Compostela (12)
  • Per(r)ongeluk (18)
  • Reisduif (21)
  • Vichte-Dhron (1)
  • Wandelen (388)
  • Inhoud blog
  • 27e Heidetochten, georganiseerd door De Heidetochten Kester-Gooik vzw
  • 31e Lentetocht, georganiseerd door WSV Land van Rhode vzw
  • Sinksentocht, georganiseerd door De Pajotten Hekelgem vzw
  • SC Eendracht Aalst: Seizoen 2018-2019
  • Bezoek aan Hamburg, mei 2018
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Helga's fotoalbums1
  • Helga's fotoalbums2
  • WSV De Sportvrienden vzw
  • Aktivia, de wandelfederatie
  • Marching, de elektronische wandelagenda
  • Website van Etienne & Nelly
    Zoeken in blog

    Foto
    goegestapt

    08-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburger Sportverein: seizoen 2011-2012, HSV-Bayer Leverkusen

    08.04.2012: HSV-Bayer Leverkusen: 1-1

    Terwijl ik samen met andere Sportvrienden aan het opruimen ging, speelde HSV dus gelijk tegen een ploeg die misschien nog kan zorgen voor een deelname aan een Europese competitie in het volgend seizoen. Volgens wat ik op de website van de thuisploeg lees, zagen de 54.141 toeschouwers een sterk spelende thuisploeg, die in de 40ste minuut door een omgezette penalty (wegens handspel van Castro) van Petrić verdiend met 1:-0 ging leiden (volgens de reporter van WDR, waar ik later deze avond een samenvatting zag, heeft Petrić nog geen enkele penalty gemist ). In de tweede helft maakte Schürrle de gelijkmaker door een hoekschop met het hoofd (55'). Dat doelpunt zag er nogal bizar uit: Tesche maakte een hoekschop onschadelijk, trapte echter de bal naar het hoofd van Westermann, van waar de bal tegen de lat en van daar op het hoofd van Schürrle terecht kwam (Petrić trachtte ook nog te ontzetten) en van daar ging de bal het doel in. HSV wierp daarop  nog eens alles naar voor, schiep talrijke doelkansen maar het winnende doelpunt wou niet meer vallen. De volgende spelers mochten van Fink tussen de lijnen: Drobny - Bruma, Mancienne, Westermann, Aogo - Jarolim (77' Rincón), Tesche - Ilicević (71' Töre), Jansen - Petrić (88' Son), Berg.

    01.04.2012: Tijdens de wedstrijd van gisteren liep Diekmann een peesscheur op en zal drie weken gemist moeten worden. De tegenstander van de volgende wedstrijd heeft zijn trainer, Dutt, aan de deur gezet omdat zijn ploeg vijf keer na elkaar verloor. Een geluk dat HSV gewonnen heeft, hé, Fink?

    08-04-2012 om 22:31 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hamburger SportVerein
    07-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, KAS Eupen - SC Eendracht Aalst

    06.04.2012: KAS Eupen - SC Eendracht Aalst: 3-3

    Het scoreverloop heb ik een klein beetje kunnen volgen via Facebook, een moderator van een fansite had een bericht opgestart en supporters voegden er details aan toe (wellicht kijkers via Belgacom TV, ik ben dus niet naar mijn stamcafé geweest omdat in de playoffs in eerste klasse een op papier topwedstrijd gespeeld werd). Aalst liep uit tot 0-2 via Cousin en Gallucci, wat later postte iemand de tussenstand van 1-3 (bij Het Nieuwsblad is te zien dat het zelfs 0-3 werdn maar die dat derde Aalsters doelpunt scoorde, staat er niet bij), daarop volgde 2-3 en dan 3-3, foutje van Van den Noortgaete, zo liet een supporter op Facebook weten. Op zich is dat een mooi resultaat op bezoek bij een  (derde met evenveel punten als de tweede, Oostende) koploper, maar als je weet dat Aalst een voorsprong had opgebouwd, dan vind ik een gelijkspel toch een beetje jammer.

    Groot nieuws, wat ik daar op de website van Eendracht lees!!! De licentiecommissie van de KBVB heeft SC Eendracht Aalst een licentie voor tweede klasse toegekend voor het seizoen 2012-2013. In een eerste reactie toont Eendracht Aalst-voorzitter Frank De Roose zich verheugd. Je zou van minder verheugd zijn, nu komt het dit seizoen er vooral nog op aan sportieve zeges te behalen (al belooft de voorzitter dat het bestuur niet op zijn lauweren rust). Eendracht loopt weliswaar geen risico op een afzakkertje naar derde klasse, maar de supporters (zeker zij die er dikwijls bijzijn aan 't Heilig Hart, zij die akties ondernomen hebben ten behoeve van de club) mogen wel beloond worden. Dat beseft De Roose ook, blijkens zijn speech op de site: De supporters van Eendracht Aalst krijgen overigens officieel inspraak in de club, zoals het nieuwe bestuur dat al van bij zijn aantreden vooropstelde. Zo zegt hij: "Binnenkort vinden de verkiezingen voor een supportersafgevaardigde plaats. Op die manier krijgen de supporters inspraak binnen onze club, via de Algemene Vergadering en via de supportersvergaderingen."

    04.04.2012: Uit deze blog mag blijken dat ik graag voetbal zie en er dus in geïnteresseerd ben, zeker in twee ploegen, deze Eendracht Aalst en Hamburger SV. Toch koop ik al jaren geen Sport-Voetbalmagazine meer, over "mijn" ploegen wordt toch niet geschreven, was mijn overtuiging. Tot nu, zo zie ik op de website van de Eendracht: de voorzitter, Frank De Roose, gaf een interview waarin hij het volgende vertelt. "Als de licentie in orde komt, moeten we in de eerste plaats proberen om de financiële put te dempen en zo snel mogelijk gezond te worden. Dat wordt sowieso een werk van lange adem. Laat ons niet te hoog van de toren blazen en vooral aan overleven denken.” Verdere uittreksels uit het interview:

    OVER HET STADION: “Ons stadion is inderdaad verouderd, dat moge duidelijk zijn. We hebben het geluk dat er momenteel een goede verstandhouding is met de stad en dat zij willen bijspringen om de nodige aanpassingen uit te voeren. Vorig jaar waren er herstellingswerken aan de staantribune, maar die waren miniem, met het oog op andere plannen.” Zeg Frank, dat deed gemeente Denderleeuw voor FCV Dender EH wellicht ook hoor, die keer dat die in eerste nationale speelden.

    OVER DE NIEUWE SPELERS: "We proberen die jongens duidelijk te maken dat ze hier veel speeltijd zullen krijgen en elke week voor een trouwe, fanatieke aanhang mogen spelen. Komt wel bij dat die ook heel kritisch kan zijn – als het slecht is, zal je het zeker horen. Daarom is het heel belangrijk dat onze kapitein Predrag Filipović er nog een jaartje bijdoet, hij kan de jongeren uit de wind zetten met al zijn ervaring." Over de bijna ex-speler Gallucci stond vandaag in de krant te lezen dat het bestuur weinig in zijn nopjes was met zijn uitlatingen dat hij maar een prutsvoorstel kreeg. Hij zou inderdaad minder verdienen dan dit seizoen, maar toch evenveel als keeper Van Den Noortgaete, die gelukkiglijk wel bijtekende.

    OVER DE CLUB: "Ik begrijp de ongerustheid van de supporters. Er is in het recente verleden heel veel gebeurd rond de club, zeker niet altijd in positieve zin. Ik hoop iedereen te overtuigen door mijn beleid en wil ook de communicatie met de supporters verbeteren, onder andere door hen een zitje te geven in de Algemene Vergadering. Het is een feit dat het binnen deze club al jaren onrustig was en ik wilde mij engageren om daar verandering in te brengen. Sinds ik op 17 december voorzitter ben geworden, is de organisatie totaal vernieuwd en zijn er een paar mensen bedankt voor bewezen diensten. Uiteraard brengt dat wat onrust teweeg, maar het is noodzakelijk voor ons hoofddoel: een gezonde club. Zodra we zover zijn, mogen we beginnen dromen van meer, eerste klasse dus. Maar dat is een project van minstens vijf jaar.”

    Wat zou De Roose te zeggen hebben over het bericht dat Boskamp, die toch talenten zou zoeken voor Aalst, trainer wordt van Olympic Molen Sport Ingelmunster, een club die speelt in Eerste provinciale (West-Vlaanderen, da's duidelijk)?

    02.04.2012: Op de website van Eendracht lees ik dat, in het kader van de verdere sportieve uitbouw en met het oog op volgend seizoen, de inkomende transfer van Sam De Munter gerealiseerd werd. De 23-jarige De Munter komt over van KV Oostende. Hij is een aanvaller die zijn jeugdopleiding bij SK Beveren genoot, hij ondertekende in Aalst een contract voor twee seizoenen.

    07-04-2012 om 20:25 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst
    05-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.V.C. Eendracht Aalst 2002: Seizoen 2011-2012, Standaard Wetteren - SC Eendracht Aalst

    31.03.2012: Standaard Wetteren - SC Eendracht Aalst: 2-0

    Die uitslag hoorde ik 's anderendaags op de radio en ondanks dat 's anderendaags 1 april was, was het geen aprilvis maar keiharde waarheid. Op 05.04.2012 vertelt de webmaster op de site dat De Langhe kort voor rust Wetteren op voorsprong bracht. Al vroeg in de tweede helft kwam de 2-0 eindstand op het scorebord, met een doelpunt van Buyse. Scheidsrechter Pots floot niet voor strafschop toen Eendracht-spits Depoitre foutief gestuit werd, en verder in de tweede helft had Aalst wel het meeste balbezit, maar tot veel kansen leidde dat niet.

    Morgenavond al kan Eendracht Aalst op zoek naar puntengewin, op het veld van Eupen (ik ben wandelend al eens langs dat stadion gepasseerd, het lag toen langs de omloop van de Euroregio, de 100-km-tocht vertrekkend vanuit Welkenraedt). De wedstrijd start om 20u30 en wordt met gesloten loketten gespeeld. Belgacom TV zendt het treffen uit (ik zal naar mijn stamcafé moeten gaan, de waard is een Aalstenaar  ). Vijf dagen later, volgende woensdag 11 april om 20u, wordt dan de eerder uitgestelde uitwedstrijd op White Star Woluwe gespeeld. En nauwelijks vier dagen later, zondag 15 april om 15u, speelt Aalst zijn voorlaatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Visé, Wezet pour les Flamands.

    Wel al gelezen op de website van deze club: Eendracht Aalst heeft zaterdag een overeenkomst bereikt met zijn achttienjarig toptalent Gigli Ndefe, die een contract tekende voor drie seizoenen ondertekend. Afgelopen woensdag speelde Ndefe nog een opgemerkte wedstrijd met het A-elftal tegen Lommel United. Eendracht Aalst won toen die wedstrijd met 1-0 en Ndefe zette op het middenveld een sterke prestatie neer. De nog maar achttien geworden Ndefe genoot de voorbije maanden belangstelling van een aantal clubs uit eerste klasse.

    05-04-2012 om 18:58 geschreven door Helga

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eendracht Aalst


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per maand
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 11--0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!