2 kippenfilets, 50 g gemalen parmezaan, 10 g bloem

rucola,koreandertakjes, versnipperde sjalot

kappertjes, olijfolie, peper, zout

Voor de dressing:

1 sinaasappel, 1 koffielepel suiker, olijfolie

                     
Bereiding

Kruid en gril de kipfilets, gaar ze verder nog enkele minuten in olijfolie in de oven. Laat afkoelen op kamertemperatuur.

Voor de dressing: pers de sinaasappel. Kook het sap in met de suiker tot één derde, laat afkoelen en monteer met olijfolie tot een dressing.

Meng de parmezaan met de bloem. Verhit een antikleefpan met een weinig olijfolie. Lepel wat kaasmengsel in de pan, laat licht kleuren tot een knapperig koekje.

Meng de rucola met wat olijfolie, peper, zout, koreander, sjalot en kappertjes.

Snijd de kip, dresseer op de salade en werk af met sinaasappeldressing en een koekje.

bron; dar
lekkervanbijons.be
nieuwsblad.be