Bereiding:
Zet een pan water met zout op en breng het aan de kook.
Maak de spruitjes schoon en ca 5 minuten beetgaar koken in het kokend water. Doe de spruiten in de vergiet.
Afspoelen onder koud water en goed laten uit lekken.
Snijd de salami in stukjes.
Verhit in een wok 2 eetlepels olijfolie
en bak de aardappelballetjes in ca 5 minuten bruin., voorzichtig omscheppend.
Pel de knoflook en pers deze uit boven de aardappels.
Fruit het ca 1 minuut mee. Maak de ui schoon en fruit deze ook even aan.
Voeg de spruitjes toe en bak deze 2 minuten mee.
Doe nu de salamistukjes erbij en bak dit 1 minuut mee.
Schep alles voorzichtig door elkaar.
Voeg als laatste de cashewnoten erbij.
Maak het op smaak met nootmuskaat en peper en eventueel zoete chili saus of kaassaus.