Alles staat nu ook hier totaal verregend. xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Voor ons hier in de polders is dat reeds een tijdje geleden.
De paksoi is klaar om geoogst te worden.
Maar hoe maak je nu best de paksoi klaar?
Je kan kookboeken raadplegen of gewoon op het internet gaan zoeken, wat ik dan ook deed voor jou.
Hier een paar sites die ons kunnen dienen:
- http://www.goeievraag.nl/vraag/eten-drinken/koken-recepten/paksoi-klaar.39003#antwoorden
- http://www.dewassendemaan.be/groentewijzer/paksoi/paksoi.htm
Van volgende site haalde ik voor jou een voorbeeld recept: -http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/paksoi/gestoofde-paksoi
Gestoofde paksoi
Ingrediënten
-1 eetlepel olie
-1 struik paksoi, in reepjes
-1 teentje knoflook, geperst
-1 eetlepel citroensap1 theelepel suiker
Bereiding
-Verhit de olie in een pan. -Bak de paksoi al omscheppend 3 minuten. -Voeg de knoflook, het citroensap en de suiker toe.
-Doe de deksel op de pan en stoof de paksoi in 10 minuten gaar. -Breng op smaak met zout.
Het recept 'Gestoofde paksoi' wordt je aangeboden door okoko recepten.
Zo kan het ook
of noedels met paksoi
Het is allemaal het uitproberen waard en smakelijk eten hé!
|