dit is de fameuze en mysterieuzeneuze GroB blog

Foto

aantal kliks op deze blog



Inhoud blog
  • toedeloe
  • Carlos en Discus
  • ga nog eens testen op doenbaarheid
  • proberen
  • eens proberen
  • test
  • KOKENETEN: lusten hottentotten matelote?
  • We raken niet verhit in Valladolid (2)
  • Valladolid, toch via de juiste afrit (1)
  • KOKENETEN: naar de Ardèche
  • Donibane Lohizune??
  • We rijden knus naar Saint-Jean-de-Luz
  • KOKENETEN uit Mexico, met bonen en zo
  • Honderden hazen en één schildpad in Niort (deel 2)
  • Vuurspektakel in Niort, met Carabosse (deel 1)
  • KOKENETEN: de lekkerste kip in bier vind je HIER!
  • Beaufort04 met het trammetje van plezier
  • Beaufort 04, per tram van ginder tot hier
  • Tussen De Hoogmolen en het Boenderbos
  • KOKENETEN: vis met groenten, in de oven
  • Tussen het groene mos van het Boenderbos...
  • Aan de (water)bak in Cotignac
  • KOKENETEN: 2X lekkers voor de prijs van 1
  • KOKENETEN: 2X lekkers voor de prijs van 1 (deel 2)
  • Stappen door Gent, rond de Vleestent
  • Senioren heerlijk verwend in Gent
  • No more stress in Cadaqués
  • problemen met uploaden
  • Zonder geharrewar naar Alfafar
  • KOKENETEN: over konijnen en hazen

    de daders:            Greta en boB = grob


    Foto

    Organisation de loisir agréable et blabla amical


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Feria Internacional de Pueblos 2009 Fuengirola ossenkar uit Costa Rica


    Foto

    zeer interessante links vind je hieronder
  • dit zijn alle foto's en photoshop creaties van Gaviota
  • de beste ontstresser is zuurstof in Zutendaal
  • de vrolijke bloggers: stel je site hier in de kijker en wordt veel vrienden rijker

  • Garfield als kok


    Foto

    kok als Garfield


    Foto

    Gastenboek
  • Op bezoek geweest
  • hoi blogmaatje,
  • Lieve groetjes Nikki
  • verrasend mooi blog !
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Welkom! Blij je hier te hebben. Kijk maar eens rustig rond.

    fietsen in Zeeland


    Foto

    een potje Olaba petanque


    Foto

    avond in Burgos


    Foto

    koninklijke glasblazerij tegen Segovia


    Foto

    Expo Oostende voor Anker 2009


    Foto

    terug in Vatan


    Foto

    Salers runderen


    Foto

    als smakelijk hapje in Valencia


    Foto

    fontein in Vejer de la Frontera


    Foto

    kathedraal van Cadiz


    Foto

    standbeeld Tio Pepe in Jerez


    Foto

    trol met Greta in Bergen (Noorwegen)  (trol staat bovenaan)


    Foto

    met kaasboerin in Edam


    Foto

    als vrome bedevaarder


    Foto

    met mijn Baskische vriend Joseba aan het Guggenheim in Bilbao

    Foto

    m.a.w. de weblog van Greta en boB

    de bloemige blog die de avonturen van Greta en boB in BEELD brengt in België, Spanje, Frankrijk, enz.
    De foto´s zijn meestal van Greta en de tekst van boB.
    Ook eigen (makkelijk na te maken) ervaringen in het cuisineren worden neergezet,
    ter streling van het virtuele gehemelte van de kijker/lezer of amateurkok.

    31-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vochtig tennis

     

     

     

    Nu de Australian Open dagelijks op TV komen gaat er me een lichtje op

     dat op augustus 13/08 jl. een andere, bijna even belangrijke

    tennisgebeurtenis doorging, namelijk de Olaba Gesloten.

    Deze jaarlijkse tennisontmoeting op Tennis Club Duinbergen

    gaat al een jaar of zes, zeven door, maar werd voor de eerste maal

    serieus geplaagd door regen.

    Door dit vochtprobleem maakt een lichte ontgoocheling

    zich meester van Marc, de grote organisator van de dag.

    Gezien alle agenda’s voor de volgende weken volgepropt bleken,

    was er geen ander alternatief dan toch te spelen, maar dan indoor.

    Ikzelf had wat rugproblemen, maar voor binnen of buiten spelen

    maakt dan natuurlijk geen verschil.

    Gezien de minder zonnige omgeving van dit eerste indoor tornooi

    werden geen foto’s genomen van de wedstrijden zelf.

    Dat mocht echter de sfeer niet bederven. Marc had traditiegetrouw

    de touwtjes van de organisatie in handen en dokterde weer een nieuwe

    originele formule uit, die hij hier nog verborgen houdt achter een schaamlapje.

     Ondanks de handicaps werd het weer een heel aangename dag,

    die regelmatig bevloeid werd met de juiste dranken.

    Naast het vochtig tennis is het noodzakelijk ook

    de inwendige mens vochtig te houden.

     Een essentieel onderdeel is natuurlijk de viering van de

    Olaba tenniskampioen 2008.

    De officiële proclamatie ging door in Restaurant Bristol, en tegen de tijd

    dat we de eerste happen op ons zagen afkomen, was het slechte weer

    en de andere kommer al lang vergeten.

    Eerst ontving Gina een trofee omdat ze daags tevoren in de tennisclub

    van Het Zoute winnaar was geworden bij de verliezers.

    Ik versta het ook niet, maar dat speelt geen rol.

    Zoals je hier kan zien was Gina dolgelukkig met haar verdiend kleinood.

    In de Sixties hadden we een Dolle Mina, en hier hebben we onze Dolle Gina.


     Voor, tijdens, en na het eten werd er traditioneel stevig verbroederd en verzusterd.







     

    Net vóór het dessert werd dan de grote Kampioen van het Tornooi gehuldigd.

    Dat was dit jaar niemand anders dan Luc, die hier de Olaba

    Tennistrofee 2008 mag ontvangen, en die tegelijk ook belangrijke

    punten scoort voor “De Olaba van het Jaar”.

     

     Dat Luc hiermee in de wolken was hoef ik niet te vertellen.

    Luc zit in het uiterst rechtse wolkje in het midden,

    maar je kunt hem niet goed zien.

    En van daar boven zag hij dat het goed was.

     

     (*) Olaba staat voor: Organisation de loisirs agréables et blabla amical.

     

     

     

     

     

    31-01-2009, 13:25 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    29-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOKENETEN: kipfilet met pecannoten en honing

     

    Klik eens op deze link van Greta:

    http://fotoalbum.seniorennet.be/gaviota-album

     

     Er is niets banaler om te koken of te eten dan een stomme kipfilet.

    Als er dan toch eentje op de tafel komt, dan is iedereen denk ik,

    toch wel tevreden als het een beetje origineel kan.

    Vandaar: vandaag een lekkere variant uitgedokterd door

    de Weight Watchers. Geen koolhydraten naar de maag, want de piepers

    worden vervangen door artisjokbodems (uit blik) en paprika’s.


     TIP: door een beetje geraspte sinaasappelschil toe te voegen

    krijgt dit gerecht een frisse citrussmaak. Rasp de volgende keer

    dat je een appelsien eet, eerst de schil op een fijne rasp.

    Verpak de sinaasappelzest in diepvriesfolie en bewaar het

    in de diepvriezer, voor een volgende keer.  

    Hoe ik het kippetje bereid heb staat hier: 

     

     

    ingrediënten voor 2

    bereiding

    4 tl paneermeel

    bestrooi de kipfilets aan beide zijden met kruiden en de bloem

    2 kipfilets

    wentel ze door het geklopte ei en dan door het paneermeel

    4 tl bloem

    druk het paneermeel stevig in het vlees

    1 ei, losgeklopt

    verhit de olie en bak de kipfilets op een matig hoge warmtebron

    olijfolie

    indien dikke filets: doorsnijden in de lengte of langer bakken

    50 g (pecan)noten, fijngehakt

    bak ze 5’ aan elke kant licht goudbruin, draai ze één keer om

    maïszetmeel of andere sausdikker

    leg de kipfilets op een schotel en houd ze warm

    15 cl kippeboeljon

    fruit de pecannoten een paar minuten in dezelfde pan

    4 tl honing

    voeg er eventueel een beetje olie aan toe

    1 el citroensap

    maak in een kommetje de kippeboeljon klaar

    fijngehakte verse peterselie

    voeg alle andere ingrediënten toe, en giet over de noten

    ½ tl geraspte sinaasappelschil

    breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur wat lager

    peper en zout

    laat de saus 4 à 5’ doorkoken en binden met de maïzena

     

    giet de saus over de kipfilets en dien direct op

     

     

    1 verpakking artisjokharten

    lekker met artisjokharten en asperges of paprika’s

    1 blik witte asperges, of paprika’s

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    De bereiding werd zoals gebruikelijk aangepast, zodat een simpele kok

    (zoals ik) het gerecht zonder probleem kan maken.

    De kip garneren met wat peterselie of koriander maakt het helemaal af.


    Hier komt alles samen op tafel.

    De paprika’s en artisjokharten zijn gebruiksklaar gekocht.

    Smakelijk.


     lichtjes gebaseerd op Weight Watchers Menukookboek, pag.31

     

     

    29-01-2009, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de eerste van Januari 2009

     

    Wat is er beter dan na een zware doorlekkere gastronomische

    avond/nacht een hoopje frisse lucht te gaan scheppen

    langs de dijk van Fuengirola in een stralende deugddoende zon?

    Niet veel denk ik, en we doen dat dan maar.

    En niet alleen langs de dijk, maar zelfs worden de eerste stappen

    van het jaar gezet op het strand (hoewel een houten loopplank

    altijd van pas komt tegen het zand tussen de tenen).

    De foto’s die Greta gisteravond (vorig jaar) heeft genomen

    tijdens de party komen beter toch niet voor publicatie in aanmerking.

     

    Geen risico’s of inspanningen worden dit jaar geschuwd!

    Een houten klimrek, zoals ik een halve eeuw geleden in de turnles

    een paar maal per week mocht bestijgen, komt opnieuw in de actualiteit.

    Mijn atletische vermogens zijn hier duidelijk zichtbaar.

     

    Dergelijke krachtpatserijen maken een mens dorstig.

    De boog, en het klimrek en mijn spieren kunnen niet altijd

    gespannen staan. Gezien de nog in overvloed aanwezig zijnde

    alcohol in het staalharde atletenlijf is een sterke koffie hier

    goed op zijn plaats, heerlijk in de warme zon.


     

    Zelfs Greta neemt nu haar toevlucht tot een romige “café con leche”,

    die er even vlotjes in vloeit als het digestief van gisterenavond

     

    Een eindje verder op de Paseo staat het monument voor de Peseta.

    Tien jaar geleden al werd dit hier opgericht, op het moment

    dat de Peseta vervangen werd door de Euro. Tien jaar al!

    Een king size Peseta is hier vereeuwigd, en kan je hem

    (niet) zien aan de rechterrand van het metalen kunstwerk.

    Omdat de Spaanse Economie volledig op haar gat zit,

    beginnen er stemmen op te gaan om de Peseta

    terug in te voeren, en te devalueren t.o.v. de Euro.

    Misschien is volgend jaar dit monument dus verdwenen,

    of is de dikke Pesetaschijf  vervangen door een Euromunt…


     

    De volgende foto lijkt op een lange uitgestoken tong van iemand

    die gisterennacht teveel witte wijn gedronken heeft.

    Het is eigenlijk toch wel een tong, maar het is een landtong.


     

    Hier zie je dan een groter en duidelijker beeld.

    Aan de Belgische kust hebben we dit niet.

    Het is een rio (rivier), die in de bergen wordt afgeknepen door

    een stuwdam, en zijn schamele restantje tot aan de zee brengt.

    Deze rio vormt de scheiding tussen Fuengirola en Los Boliches,

    het volgende kustdorp.


     

    In Fuengirola zijn er verschillende grote zandstranden.

    Hier staan we aan Playa de las Gaviotas (meeuwenstrand),

    dat zoals op het infobord vermeld 1100 m lang is en gemiddeld 60 m breed.


     

    Een ander strand, Playa Ronda, geeft de kandidaat zeezwemmers

    (er zijn er op dit moment!) een indicatie over de mogelijkheden.

    Lees zelf maar: “goedezee, gevaarlijke zee, verboden zee”.

    Wie hier verdrinkt, mag achteraf niet komen klagen!


     

    Op een pleintje vlak naast het strand staan een palmboom,

    twee appelsienenbomen en een kerstboom-met-ballen

    broederlijk naast elkaar.


     

    De zeelucht doet ons honger krijgen, dus is het moment

    aangebroken om een nieuwe bar uit te testen (maar vooral ook

    omdat ik een dringend signaal krijg dat de laatste brandy

    van vorig jaar zijn weg terug wil vinden naar de natuur).

    We vleien ons neer aan een Engels uitziende bar met een

    Spaanse naam die ik niet meer weet. Dit is wel een gevaarlijk initiatief.

     Altijd ben ik beducht voor Engelse kost. Als je de Engelsen bekijkt

    weet je wat ik bedoel: het komt door hun eten.

    Bij de bars zijn er gelukkig altijd uitzonderingen, en dit is er een van.

    Greta geniet van een aardappel in de schil, zo groot als

    een voetbal, gevuld met bonen, ajuin en kaas.  

    Mijne (aardappel) is zo mogelijk nog groter en is gevuld met kip,

    tomaat en andere goodies, en ziet er uit als een actieve vulkaan.

    Als late lunch kan dit wel tellen.

    Meer moet dat voor ons niet zijn. Buen approveche!


    24-01-2009, 12:22 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    15-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olaba: stappen, verslappen en happen

     

    Nu President Olabama op het punt staat het Witte Huis te betreden,

    doet me dat er aan denken nog eens iets uit de doeken te doen

     over Olaba (*). Hier is het.

     

    Ondanks het alsmaar wisselvallige weer van de zomer 2008

    kiezen de Olaba’s weer onvervaard voor de jaarlijkse wandeling,

    onder het gekende motto: Stappen, Verslappen en Happen.

    Dit jaar wordt zelfs uitgeweken, enkele meters toch, naar het buitenland.

    We vertrekken in de grensgemeente Middelburg, volgens lokale

    specialisten in de Middeleeuwen even groot en belangrijk als Brugge.

    In die tijd kwamen hier de eerste allochtonen wonen, afkomstig uit

    de streek rond Dinant, en gespecialiseerd in verwerking

    van keramiek en metaal. In die tijd was het ook nog normaal dat

    inwijkelingen zich snel integreerden in de streek.

    In het zeer verzorgde toeristisch kantoor werden we ontvangen

    door een vriendelijke dame, die ons een paar videofilms toonde

    om de streek en haar geschiedenis beter te begrijpen.

    We kregen als geschenk nog enkele CD’s over de streek

    en elk een kromme banaan, om krachten op te doen.

    Die laten we ons smaken vóór het gebouw van de toeristische dienst.


     

     

    Onze wandeling gaat eerst langs de site van het vroegere kasteel,

    waar men bezig is met archeologische opgravingen.

    Een der eerste voorwerpen die men hier heeft gevonden,

    is een schitterende foto uit de 14de eeuw van de plaatselijke notabelen.

    Je ziet Hertog Lucas Brasseur d’Alken en zijn gewaardeerde Gemalin

    Regina Dujardin de Frwi, die twee eeuwen streng maar rechtvaardig

    heersten over het Hertogdom Middelburg.

    De foto, die je hierbij ziet, is nu het pronkstuk van de toeristische dienst.  

     

    Aan het einde van het nu piepkleine dorpje gaan we de natuur in.

    Naast de Olaba’s zijn er nog andere levende wezens aanwezig,

    zoals moeder-en-kind paard in een vreedzaam decor.

     

     

    Even verder staan er zelfs een paar uitheemse beesten naar ons te kijken.

    Ik kon ze niet direct thuisbrengen (ze geraakten niet allemaal in de auto),

    maar naar het schijnt zijn het olámabas.


     

     

    Een paar druppekes regen kunnen we wel hebben, vooral

    als je een fancy paraplu hebt zoals Marc.


     

     

    Yvette heeft zichzelf op een bepaald ogenblik niet meer onder controle,

    ofwel is ze haar bril vergeten. Ze denkt hier namelijk dat ze Erik vasthoudt,

    maar jammer genoeg is het slechts een grenspaal, nog ouder dan Erik zelf.

    Ik heb er even ernstig over gedacht deze foto te censureren,

    maar de meeste lezers zullen in 2009 hier wel tegen bestand zijn denk ik.


     

    Het wil toch weer lukken zeker! Bij onze (Greta en ikzelf) ontdekkingstocht

     voor deze wandeling hadden we halverwege een prachtig rustpunt ontdekt:

    Taverne de Douanier (wie komt er toch op!).

    We komen aan de (gesloten) deur, en wat lees ik? “Gesloten wegens

    vakantie t.e.m. 17 juli”. Welke dag zijn we vandaag? 17 juli.

     

    Plan B dus. Aan de overkant is er een frituur.

    Hoewel nog niet zo hongerig (de banaan zit nog ter hoogte

    van de 12 vingeren darm), stappen we resoluut binnen,

    en ontdekken dat deze Hollandse frituur bulkt van de Belgische bieren.

    De Leffe smaakt zo aangenaam dat we er een paar bakjes frieten

    (sorry: patat) laten bijzetten, tot eenieders genoegen.


     

     

    Na dit deugddoende vieruurtje zijn we weer paraat om verder te gaan.

    We komen aan een tank, die herdenkt dat op deze plaats

    op het einde van WO II de geallieerden Nederland binnentrokken.

    Hier volgt dan de prijsvraag van de week: alle acht Olaba’s

    staan op de foto, maar waar zie je Erik?

    Hij staat er echt op! Tip: je ziet hem met twee vingers

    het Victory-teken maken, zoals Churchill.

    Erik was trouwens bevriend met Churchill. Vandaar.

    Wie het eerst antwoordt, krijgt als prijs de Armani paraplu van Marc.


     

    Na lange omzwervingen bereiken we restaurant “De Tol”

    (wie bedenkt het toch!). Door het verpatsen van een hoop

    kilocalorieën heeft iedereen honger.

    Gina kan het zelfs niet laten smakelijk

    aan haar duim te sabbelen, terwijl ze al stilletjes maar

    met veel genot droomt van wat er komen gaat.

    Dat kan haar bestelling zijn, maar ook iets anders.


     

     

    Ikzelf zit mezelf af te vragen wat ik nu weer besteld heb

    en ik ben er duidelijk niet te gerust in…

     

    … tot dan het gerecht ten tonele verschijnt.

     


     

     

    En zo eindigt deze dag aan de ronde Olatafel voor acht,

    terwijl de mosselpotten en het andere lekkers uitgebreid

    worden geserveerd en gedegusteerd.


     

      

    En ik zag dat het weer goed was, behalve het weer.

     

    (*) Olaba staat voor: Organisation de loisirs agréables et blabla amical.

     

     

     

     

    15-01-2009, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOKENETEN: varkenshaas, aardappelsalade en wortels

     

     

    Na de pijnlijke en gealcoholiseerde vertering van alle zware

    en uitgebreide Kerst- en Nieuwjaarsmenu’s,

    is nu wel de tijd aangebroken om terug te keren  naar de roots

    en de  alledaagse keuken, voor wat gewone kost.

    Voor dit gerechtje heb ik een aantal leuke dingetjes samengebracht,

    die op zichzelf niet moeilijk te maken zijn, echt iets voor mij dus,

    en misschien voor jullie ook.

    Wat dacht je van een gebraden varkenshaasje, met als garnituur

    een aardappelsalade met ei en citroen, gebakken champignons

    en wortels met een suikerlaagje?

    Het werd zorgvuldig geproefd en goed bevonden.

     

    De wortels heb ik sinds kort al twee keer klaar- en gaar gemaakt.

    Gezond en lekker, en lees hier hoe ik het heb gedaan:

     

    ingrediënten voor 2

    bereiding

    jonge wortels

    schil de wortels en snijdt ze in stukjes

    olijfolie

    zet de wortels in de microwave met een bodempje water

    een halve (witte) ui

    zorg ervoor dat de wortels bijna gaar uit de microwave komen

    suiker

    warm olijfolie op in een pan en doe er de gesnipperde halve ui in

    peterselie

    als de ui glazig is, voeg de wortels toe en schud regelmatig met de pan

    boter

    voeg de suiker toe, en wat boter zodat de glaceerlaag dikker wordt

     

    strooi er vlak voor het opdienen wat peterselie over

     

    (vers citroensap kan ook als extra)

     

    tip: de wortels kunnen vervangen worden door pastinaken

     

     En hoe de wortels er dan uitzien na de bobbehandeling:



     

    En de champignons zien er uit als Obama waar een pletwals

    heeft over gerold, maar ze smaken wel beter.

    De aardappelsalade met ei en citroen daarentegen hebben

    in tegenstelling tot wat je zou denken, niet in de zon gelegen,

    ondanks de rode blos.

    Enkel een dun laagje mild en rood paprikapoeder is de reden.

     

    Om deze altijd geslaagde salade te maken doe je bijvoorbeeld het volgende:

     

    ingrediënten voor 4 porties

    bereiding

    900g harde aardappelen, best rattekes

    kook de piepers in water met zout, of in de  microwave

    zout en peper

    giet af en laat koelen, snijdt ze dan in dobbelsteentjes

    1 middelgrote witte ui, fijngehakt

    breng ze op smaak en meng de ui erdoor

    1 ei, hardgekookt

    pel het hardgekookt ei en plet het fijn in een kom

    30 cl mayonaise

    doe de mayo erbij, de look en de citroen en meng alles

    1 teentje look, fijngehakt of geplet

    schep de fijngehakte peterselie er doorheen

    sap van 1 citroen

    voeg nu de aardappelblokjes toe en meng goed

    4 el verse peterselie, fijngehakt

    bestrooi met wat paprikapoeder

    mild paprikapoeder

     

     

    Het varkenshaasje en de champignons bereiden is natuurlijk

    té gemakkelijk om nog het World Wide Web mee te bezoedelen.

    Hier heb je dus ten slotte het volledige ensemble,

    dat spijtig genoeg al lang verorberd is.


    11-01-2009, 13:19 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • Zegen op deze palmzondag middag, avond en nieuwe week (angelique)
        op toedeloe
  • Wens u nog een hele fijne zondag (Dirk)
        op test
  • Wens u nog een hele fijne vrijdag (Dirk)
        op Carlos en Discus
  • Goedemorgen (Dirk)
        op ga nog eens testen op doenbaarheid
  • Terug ? (ikke)
        op ga nog eens testen op doenbaarheid

  • kaper op de kust


    Foto

    Archief per maand
  • 03-2022
  • 07-2020
  • 06-2019
  • 12-2018
  • 03-2018
  • 12-2015
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 05-1978
  • 11--0001

    tophotel "Huerta de la Paloma" in Priego de Cordoba 


    Foto

    Poolse Jonagoldplukker in Haspengouw


    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    obc2006
    blog.seniorennet.be/obc2006

    met vriend in Segovia


    Foto

    Een interessant adres?

    met Olaba op bezoek


    Foto

    tulpenbootje in Meliskerke/Zeeland


    Foto

    de ezels van Niort


    Foto

    kathedraal Bayonne


    Foto

    geitenfuif Luxemburg


    Foto

    discrete blik achter de schermen in Segovia


    Foto

    beste Spaanse tapabar: Gambrinus in Toledo


    Foto

    aan het werk in hoteltuin in Alberic


    Foto

    aan de Groenplaats met Seniorennet


    Foto

    katedraal Burgos


    Foto

    met vrienden in El Palmar (Valencia)


    Foto

    catamaran van Tarifa naar Tanger


    Foto

    lunch in Parador van Arcos de la Frontera


    Foto

    Viking van de Geiranger fjord


    Foto

    aan de Zaansche Schans


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!