dit is de fameuze en mysterieuzeneuze GroB blog

Foto

aantal kliks op deze blog



Inhoud blog
  • toedeloe
  • Carlos en Discus
  • ga nog eens testen op doenbaarheid
  • proberen
  • eens proberen
  • test
  • KOKENETEN: lusten hottentotten matelote?
  • We raken niet verhit in Valladolid (2)
  • Valladolid, toch via de juiste afrit (1)
  • KOKENETEN: naar de Ardèche
  • Donibane Lohizune??
  • We rijden knus naar Saint-Jean-de-Luz
  • KOKENETEN uit Mexico, met bonen en zo
  • Honderden hazen en één schildpad in Niort (deel 2)
  • Vuurspektakel in Niort, met Carabosse (deel 1)
  • KOKENETEN: de lekkerste kip in bier vind je HIER!
  • Beaufort04 met het trammetje van plezier
  • Beaufort 04, per tram van ginder tot hier
  • Tussen De Hoogmolen en het Boenderbos
  • KOKENETEN: vis met groenten, in de oven
  • Tussen het groene mos van het Boenderbos...
  • Aan de (water)bak in Cotignac
  • KOKENETEN: 2X lekkers voor de prijs van 1
  • KOKENETEN: 2X lekkers voor de prijs van 1 (deel 2)
  • Stappen door Gent, rond de Vleestent
  • Senioren heerlijk verwend in Gent
  • No more stress in Cadaqués
  • problemen met uploaden
  • Zonder geharrewar naar Alfafar
  • KOKENETEN: over konijnen en hazen

    de daders:            Greta en boB = grob


    Foto

    Organisation de loisir agréable et blabla amical


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Feria Internacional de Pueblos 2009 Fuengirola ossenkar uit Costa Rica


    Foto

    zeer interessante links vind je hieronder
  • dit zijn alle foto's en photoshop creaties van Gaviota
  • de beste ontstresser is zuurstof in Zutendaal
  • de vrolijke bloggers: stel je site hier in de kijker en wordt veel vrienden rijker

  • Garfield als kok


    Foto

    kok als Garfield


    Foto

    Gastenboek
  • Op bezoek geweest
  • hoi blogmaatje,
  • Lieve groetjes Nikki
  • verrasend mooi blog !
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Welkom! Blij je hier te hebben. Kijk maar eens rustig rond.

    fietsen in Zeeland


    Foto

    een potje Olaba petanque


    Foto

    avond in Burgos


    Foto

    koninklijke glasblazerij tegen Segovia


    Foto

    Expo Oostende voor Anker 2009


    Foto

    terug in Vatan


    Foto

    Salers runderen


    Foto

    als smakelijk hapje in Valencia


    Foto

    fontein in Vejer de la Frontera


    Foto

    kathedraal van Cadiz


    Foto

    standbeeld Tio Pepe in Jerez


    Foto

    trol met Greta in Bergen (Noorwegen)  (trol staat bovenaan)


    Foto

    met kaasboerin in Edam


    Foto

    als vrome bedevaarder


    Foto

    met mijn Baskische vriend Joseba aan het Guggenheim in Bilbao

    Foto

    m.a.w. de weblog van Greta en boB

    de bloemige blog die de avonturen van Greta en boB in BEELD brengt in België, Spanje, Frankrijk, enz.
    De foto´s zijn meestal van Greta en de tekst van boB.
    Ook eigen (makkelijk na te maken) ervaringen in het cuisineren worden neergezet,
    ter streling van het virtuele gehemelte van de kijker/lezer of amateurkok.

    31-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOKENETEN: VARKENSSAUTEES MET ZURKEL

      De dame achter de toog in "De Fruitboetiek" vroeg direct:
    "Ga je paling in ´t groen maken?" 
    Alsof zurkel enkel daarvoor gebruikt wordt.
    Nee nee, nu we in België zijn, gebruiken we beter ingrediënten 
    die je in het buitenland niet of moeilijk kan vinden.
    Wie zurkel onvoldoende kent: het lijkt het meest op spinazie
    en het reageert hetzelfde in de pan: een paar ogenblikken
    op het vuur en het slinkt tot er bijna niets van overblijft.
    In het gebruikte recept zeggen ze: 200 g zurkel voor 4 personen.
    Ik nam dus 100 g voor 2.

    Veel te weinig: neem gerust 200g voor 2 personen. 

     




     H et ziet er niet zo smakelijk uit als in het kookboek,


    maar lekker is het wel, zeker de saus (vond Greta, en dan is

    het OK voor mij). 




      Ziehier het recept van dit echt Belgisch gerecht:
    (maak het nu, zolang België nog bestaat!)

    ingrediënten voor 2

    bereiding

    4 dunne varkenslapjes

    snipper de ui en verdeel hem in 2 helften

    1 ui

    maak de zurkel schoon, haal de steeltjes uit het blad

    200g verse zurkel

    snijd de zurkel in fijne reepjes

    80g boter

    indien krieltjes: schil en kook ze gaar, indien wedges: in de oven

    10 cl rund bouillon of fond

    kruid het vlees, strooi er een weinig bloem op, schud bloem er af

    5 cl witte wijn

    indien krieltjes: halveer ze en bak ze in boter

    8 krielaardappeltjes of wedges

    verhit boter en bak de varkenslapjes aan beide kanten

    peper en zout

    stoof nu de helft van de ui in boter tot hij glazig wordt

    2 el bloem

    laat de zurkel hierin even smelten en kruid met peper en zout

     

    leg de zurkel op een bord, met daarrond de aardappelen (wedges)

     

    kleur de rest van de ui in de braadjus, deglaceer met de witte wijn

     

    laat even koken en voeg de bouillon (fond) er aan toe

     

    kruid met peper en zout

     

    nappeer het vlees met de saus en dien op

      Nog een heel simpel ding: ik kreeg de eer van Greta
    om voor belangrijke bezoekers een voorgerechtje te maken.
    Ik had ooit eens bij de Knokse Italiaan "Il Punto" als primero plato
    een halve meloen gekozen, gevuld met oude porto.




     

     Niets is eenvoudiger: per 2 personen neem je een Cavaillon meloentje,
    halveren en de pitten eruit. Het gat vullen met oude aromatische Porto.
    Als je niet wil dat de meloen overkop gaat en al de lekkere Porto
    versmacht in je tafellaken is het aangewezen vooraf de bodem
    van het half meloentje aan de onderkant wat bij te snijden.
     

    31-07-2008, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    26-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN QUILLAN NAAR DE PROVENCE VIA DE VAR

    Het is ook Frankrijk, en zelfs ook in het zuiden,
    en toch doen we er ongeveer 500 km over
    om vanuit Quillan naar Aups te bollen,
    waar de schoonzus van Greta woont.
    Voor degenen die de streek een beetje kennen:
    de Gorges du Verdon eindigen in het Lac de Saint Croix,
    en vandaar is Aups een tiental km naar het zuiden.


    Het eerste en enige waar die dames aan denken is tennis.
    Nu moet je toch eens goed naar onderstaande foto kijken:
    Greta en de schoonzus (zwaagster?) Micky hebben zo veel gemeen
    dat ze spontaan volledig dezelfde positie innemen
    (zelfde profiel, zelfde richting, zelfde handbeweging enz.)
    Het enige verschilletje zit hem in de leeftijd en in de pondjes.



    Ze spelen een dubbeltje dames, ik denk met een engelse en een franse.
    Micky is wel zo oud/jong als de drie anderen samen, maar winnen doet ze.


    En Stan, de man van Micky, ziet dat het goed is en heeft zoals gewoonlijk
    naast de lijnen zijn handen vol met Snuffy, de schoothond.


    Het is daar in Aups zeker niet slecht, vooral niet bij het ontbijt.
    Mediterranee, zo blauw, zo blauw...
    Zo nu... en dan...
    Greta figureert volledig in het zwart, gans onderaan de foto.


    Nu is het mijn beurt om zwart uit de verf te komen.
    De Stan is blijkbaar niet helemaal gerust in mijn gedaanteverwisseling.

    Ja, nog iets over de Stan.Bij onze aankomst had hij een blauw,
    nee zeg maar zwart oog.
    Ik dacht bij mezelf, in zo´n geval:  altijd discreet blijven
    en niet te veel vragen stellen, maar hij kwam er zelf mee af.
    Hij had wat rongereden met de tractor tussen zijn olijfbomen
    en een steen was vanonder het achterwiel recht naar zijn oog gegaan.
    Die nacht heeft hij één oog dicht gedaan.
    Tot ziens, Stan en Micky, tot ziens Aups.


    26-07-2008, 16:52 geschreven door grob  

    Reageer (2)

    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOKENETEN: Rundvleescurry uit 2 landen

     

    Ik had een gerecht gevonden in een kookboek van Thailand: rundvleescurry.
    Een hele verzameling ingrediënten zijn daarbij nodig,
    die welig tieren in de Thaise natuur, maar in het Belgisch klimaat
    laten die het wel afweten (en zijn dus niet zo evident te vinden).
    Maar zie, in een gewone supermarkt zoals Delhaize vind je
    al die goodies samengebald in één enkel blik.
    Als je dat blik dan opent, komt daar een aroma uit
    om te beginnen zweven. Heerlijk!
    Dat maakt dat dit smakelijk gerecht eenvoudiger te maken is dan stoofvlees. 
    Iets voor mij dus.
    Greta vond dat er wat meer groenten bij moesten
    en liet wat gesneden wortelschijfjes met ajuin
    stoven in de microgolf. Smaakte er lekker bij.
    De helft werd achteraf ingevrozen.

    ingrediënten voor 4

    bereiding

      700 g mager stoofvlees

    dep het vlees droog, verwijder vet indien nodig

    4 aardappels, vrij vastkokend

    snijd het in stukjes van circa 2 cm

    2 uien

    schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken

    1 verpakking ongezoete kokosmelk (25cl)

    pel de uien en snijd ze eveneens in stukken

    3 el palmsuiker of bruine suiker

    doe kokosmelk en de Masaman curry in een pot

    2 el limoensap

    laat dit mengsel 1´ koken

    4 el geroosterde zoute pinda´s

    voeg het vlees, suiker, limoensap en pinda´s toe

    laurierpoeder

    kruid met laurier en doe er 30 cl water bij

     

    stoof het mengsel circa 50´ boven een laag vuur en

    {3 el masaman kerriepasta, 4 el vissaus (nam pla)}

    zet het deksel op een kier

    (beide te vervangen door 1 blik Masaman Curry)B1]

    voeg dan de uien en piepers toe

    (te vinden bijvoorbeeld bij Delhaize)

    laat nog 20´zachtjes stoven

     

    dien op in diepe borden met de saus

    N.B. kan ook met kipfilet, totaaltijd is dan 50´[

     

     


    [B1]een blik Masaman Curry (Delhaize) bevat:

    kokosmelk (70%), masaman currypasta

    (look, sjalot, garnalenpasta, citroengras, water, chili,

    korianderzaadjes, witte peper, galangawortel, komijn,

    muskaatnoot, kruidnagel, kaneel, foelie), nootmuskaat,

    kardemom, enz. Te veel om allemaal te noemen.

    Vorig jaar maakte ik een eveneens lekker smakende

    Indonesische rundvleescurry.


    Hierbij voeg ik ook dat recept.


    Let wel: de foto´s betreffen de Thaise Curry.

     



     

    ingrediënten voor 4

    bereiding

    1 kg rundvlees om te stoven (schouder)

    snijd het vlees in 2 cm grote blokjes

    6-8 sjalotten

    pel de sjalotten en look en snipper ze

    6 tenen look

    schil de gember en rasp hem fijn

    6 cm verse gemberwortel

    verhit in een braadpan de olie

    Indische kruiden

    bak de sjalot, look en gember goudbruin

    zwarte peper, vers gemalen

    bak dan het vlees hierin in gedeelten gaar op hoog vuur

    6 el olie

    roer alle kruiderijen en suiker erdoor

    2 tl sambal oelek

    laat onder constant roeren het geheel ca 4´ meebakken

    2-3 tl suiker

    blus af met azijn en voeg de kokosmelk al roerende toe

    1 el (sherry)azijn

    breng de saus langzaam aan de kook

    4-5 dl kokosmelk, ongezoet

    laat haar 7-8´ zacht koken tot er olie verschijnt bovenaan

    2 el ketjap, naar wens

    breng op smaak met ketjap indien nodig

    2 lente-uien

    laat op laag vuur (2) afgedekt 1-1,5 uur zacht stoven

    takjes platte peterselie of koriander

    garneer met ringetjes lente-ui en takjes peterselie

     

    serveer warm met gekookte rijst en een lichte salade

     

    bedek met geroosterde uitjes (zie andere gerechten)

     

     

    Op de foto ziet het er nogal vloeibaar uit.
    Ik had er 50cl water bijgedaan, en dat is wat teveel.
    Je hebt genoeg aan 30cl, en dan mag het zelfs nog wat inkoken.


     

    Je kan het indien gewenst eten met een lepel,

    zoals deze meneer hier.


    Het heeft wat weg van waterzooi, maar dan met een

    Thaise smaak (en geur).

     


    23-07-2008, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quillan (2)

     Nu we terug zijn uit Spanje liggen er nog een paar dingetjes

    in de schuif over ons verblijf in Quillan.


    Greta is ter gelegenheid van 20 jaar Espinet gaan wandelen

    met andere "toeristen". 

    Bob is thuisgebleven met een  vervelende rug.

    De dag voordien was er ook een wandeling, in de streek

    van Dorémi.


    Vandaag gaat het naar Fa.


    Volgende keer naar (Costa del) Sol.




     Ik ben er niet bij maar Greta laat het niet aan haar hartje komen.
    Recht naar de bar.




     Bloemen die doen denken aan onze wandelingen in Spanje




    Deze stadsbewoner, dhr. H.W. uit L., ziet voor de eerste keer

    in zijn leven een echte koe.


    Gelukkig kan zijn vrouw hem tot bezinning brengen.




    Hier, in deze bungalow, brengen we elk jaar een tijdje door,

    zowat rond de eerste mei.




    Dit jaar wordt gevierd met een nieuwe koelkast.
    De vorige was nog met een zwengel.




    En van op het terras zien we de vallei (als de bomen

    tijdig gesnoeid worden).




    Niets ontbreekt...maar een Leffe zou welkom zijn.




    Ceci n´est pas une chaise (Magritte)
    Ceci n´est pas une terrasse (Greta)
    Ceci n´est même pas une photo (Bob)




      Altijd maar werken...



    ...en dan...


    16-07-2008, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mirakel!

    Het mirakel heeft niks te zien met Quillan, want daar in de Pyreneeën
    hebben ze er al eentje gehad (Lourdes).
    Het gaat hierover het Marbella Mirakel.
    Toen we de eerste juli het terras van het appartement betraden,
    viel me iets op in de bloemenbakken: een echte tomatenplant,
    met een echte tomaat eraan bengelend.

    Nu moet je weten dat we hier al 2,5 maanden weg zijn,
    dat er niemand is binnen geweest en dat we op de eerste verdieping wonen,
    en dat het terras niet aan een of andere openbare weg
    of een andere bereikbare plaats raakt.

    Is er een tomatenspecialist in de buurt? Ja?
    Laat me weten hoe dit kan via een e-mailtje op deze blog please.
    Dit is een echte foto, echt waar, niet gefotoshopt door Greta!


    Lang geleden ook dat er nog een receptje is gepasseerd.
    Het is eigenlijk te warm om lang in de keuken te blijven.
    Het is nu bijvoorbeeld na 17u en de temperatuur op het terras
    bedraagt 28.8° in de schaduw.

    Dus ook het verwijderen van onkruid in de plantenbakken
    is niet te doen in de vlakke zon. Alleen onze tomaat Jim voelt zich opperbest.
    Hij krijgt nu al een lichtroze blos (de foto hierboven is al enkele dagen oud) .
    Ik heb dus alleen hier het recept(je) van een lekker dingetje, klaar in een wip.

    Om alle misverstanden te vermijden: de kok hier, en in Duinbergen IS GRETA!!
    Ik doe enkel één experimentje per week, op een niveau om net mee te kunnen
    met "Start to Cook" van mijn Guru Piet Guizentruit.

    Aan de andere kant: "Vleesfestijn met tomatendressing" opent perspectieven.
    In elke Spaanse bar, waar er olie, azijn en papieren servietjes op de tafels staan
    (en dat zijn ze allemaal), kan je ontbijten met "Tostada con Tomate".
    Dat is verse tomatenpulp (ja, met de velletjes!), waar je een doorgesneden en geroosterd broodje mee bestrijkt, en begiet met olijfolie en eventueel wat azijn.

    Heerlijk is dat met een kopje koffie!  (de papieren servietjes dienen
    om de gemorste olie en tomaat van je hemd/blouse te vegen).
    Om kort te gaan: ziehier een aangepast huiselijk receptje
    voor deze tomatendressing, die je hieronder ziet in het midden van de tafel.
    Ik wens op te merken dat AL de rest: aardappelsalade, gemengde salade,
    vlees is bereid door GRETA. 
    Het moest ook eens  gezegd worden vindt ze, en gelijk heeft ze.

    De bedoeling was een vlezige BBQ te doen, maar technische problemen hebben dat belet.
    Hier dus het"Vleesfestijn met TOMATENDRESSING".
    P.S. onze Jim werd er niet in verwerkt.

    ingrediënten

    bereiding

    3 rijpe pruimtomaten

    was de tomaten en pureer het vruchtvlees

    3-4 el tomatenketchup

    (10 seconden met handmixer)

    1 el olijfolie

    vermeng dit met de overige ingrediënten

    2 el witte-wijnazijn

    ga er nog enkele seconden door met de handmixer

    1 el citroensap

    TIP

    versgemalen peper

    de dressing is heel geschikt voor salades met paprika

    zout

    maar ook als toastbeleg

    gehakt vers basilicum of –pasta (Spanje)

    (kan men als ontbijt nemen in elke bar in Zuid Spanje)

     

    Vragen over recepten of e-mailen van dergelijke dingen is altijd mogelijk.
    Gebruik de e-mail functie van de blog. Welkom.


    ...en hier zit dan onze echte kok. Het pruillipje is toevallig, want alles is lekker.
    Greta heeft trouwens in de supermarkt de basilicumpasta gevonden.
    Gewoon een tube, zoals tandpasta. We nemen deze, en nog andere,
    zoals look en dille zondag mee naar België. 

    11-07-2008, 17:51 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoor even iets anders

    Even een tussendoortje.


    We verblijven nu al een tiental dagen in Spanje.


    De zomer heeft hier toegeslagen met temperaturen

    om "fffff..." tegen te zeggen.


    De weerberichten uit België zijn blijkbaar anders.

     
    Slecht tot maandag, naar het schijnt.

    We gaan zondag terug, dus dat komt goed uit.

    Je ziet Bob hier met 2 vrienden op het strand.

    Ik lijk veel groter, maar dat klopt niet omdat ik

    crocs aan heb met plateauzolen.

    In de achtergrond ligt Marbella, maar je ziet

    er niet veel van door de hitte en het vocht.


    Ik ben de enige op het strand met een t-shirt aan.

    Op de oorzaak kom ik ook nog terug.






    Het strand ziet er (in de zomer) wel helemaal anders uit

    dan aan de Belgische kust.




    Het is meer een georganiseerde chaos.
    Toch beter dan met de betonnen kazernes van België.




    Vlak bij onze woonplaats staan er nu dingen

    die in de winter volledig verdwijnen.




    Er komt een lopende winkel voorbij: zonnebrillen,

    sacochen, DVD´s, uurwerken...


    11-07-2008, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quillan (1)

    We waren dus in Pézenas, brachten een aangename tijd door
    met goede herinneringen in Cap d´Agde, zeggen hello
    tegen het Canal du Midi, en rijden naar Quillan, via Béziers en Narbonne. 
    Alles bij mekaar hebben we daar in het laatste decenium
    toch wel de meeste van onze vakantietijd doorgebracht
    .   




    Een goeie extra reden om dit jaar Quillan te "doen"
    is zonder meer de viering van het 20-jarig bestaan
    van het vakantiedomein Espinet met Vlaams management.




    De Blanquette en Crémant de Limoux vloeit (hier geregeld) 
    bij beekjes.
    Bij aankomst in Bungalow 13 zit onze eerste bezoeker
    ons al op te wachten.
    Dezelfde van altijd (hij trekt in elk geval hard op die van vorig jaar).




    De eerste mei is er een keiharde receptie aan het nieuwe aangelegde meer,

    in aanwezigheid van de grote Espinet chefs, Koen en Martine, uit Kontich.





    Koen is diegene die met zijn handen niet van Greta kan blijven.
    Gelukkig voor hem is Martine niet in de buurt.
    We kunnen te voet terug, dus op een glaasje min of meer kijken we niet.




    Na een paar dagen ontnuchteren, en wat tennisgedoe,
    zijn we gereed voor het grote werk: het galadiner. 
    Gezien het maar een achtgangen diner is, hebben ze gelukkig
    enkele hapjes en drankjes voorzien vooraf .
    Tussen de prominente aanwezigen bevindt zich Benny Andersen,
    de  toetsenman van het vroegere popgroepje Abba. 
    Hij laat zich hier deskundig begeleiden door André,
    de maitre d´hotel, bij de keuze van de hapjes.




    Hoe langer in Quillan, hoe meer pret, of heeft er iemand

    een pilletje Viagra in het drankje gedaan?

    Sommigen vragen het zich af.




    Dit noemt men: de hoofden bij mekaar steken.
    Aan de lege glazen te zien, zitten we zo ongeveer aan de vierde gang.




    Een gang later beginnen de overburen ook al los te komen.




    Gang acht.
    Eindelijk eens een foto van een gerechtje dat ik zelf niet moet maken.




    The morning after.  Een wandelingetje door het domein
    om enkele grammetjes kwijt te geraken.



    Einde deel 1. Come and see next ...


    10-07-2008, 00:00 geschreven door grob  

    Reageer (0)

    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • Zegen op deze palmzondag middag, avond en nieuwe week (angelique)
        op toedeloe
  • Wens u nog een hele fijne zondag (Dirk)
        op test
  • Wens u nog een hele fijne vrijdag (Dirk)
        op Carlos en Discus
  • Goedemorgen (Dirk)
        op ga nog eens testen op doenbaarheid
  • Terug ? (ikke)
        op ga nog eens testen op doenbaarheid

  • kaper op de kust


    Foto

    Archief per maand
  • 03-2022
  • 07-2020
  • 06-2019
  • 12-2018
  • 03-2018
  • 12-2015
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 05-1978
  • 11--0001

    tophotel "Huerta de la Paloma" in Priego de Cordoba 


    Foto

    Poolse Jonagoldplukker in Haspengouw


    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    3979
    blog.seniorennet.be/3979

    met vriend in Segovia


    Foto

    Een interessant adres?

    met Olaba op bezoek


    Foto

    tulpenbootje in Meliskerke/Zeeland


    Foto

    de ezels van Niort


    Foto

    kathedraal Bayonne


    Foto

    geitenfuif Luxemburg


    Foto

    discrete blik achter de schermen in Segovia


    Foto

    beste Spaanse tapabar: Gambrinus in Toledo


    Foto

    aan het werk in hoteltuin in Alberic


    Foto

    aan de Groenplaats met Seniorennet


    Foto

    katedraal Burgos


    Foto

    met vrienden in El Palmar (Valencia)


    Foto

    catamaran van Tarifa naar Tanger


    Foto

    lunch in Parador van Arcos de la Frontera


    Foto

    Viking van de Geiranger fjord


    Foto

    aan de Zaansche Schans


    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!