Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    08-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1991 – Vrijdag 27 september : K.V.L.V.-verzustering met Tisselt
    Algemene vergadering om 19 uur te Tisselt, lokaal ‘Parochiecentrum’ (Beekstraat).
    (PB, 19/9)

     

    1991 – 28 september : Aan alle jongeren tussen 14 en 18 jaar.
    Zoekt u een aangename sportkring, en houd u niet van voetbal, basketbal of volleybal, kom dan naar de handbal.
    Sedert drie jaar is er in de sporthal van Leest een handbal club.
    Wij zoeken jongere spelers om de toekomst van de club te vrijwaren.
    Indien jullie geinteresseerd bent, schrijf of telefoneer naar onse secretaris, Geens Guy, Ankerstraat 13 2800 Mechelen, Tel.015/21.81.73.
             Sportieve groeten
             Mechelse Handbal Klub – Lid van de Vlaamse Handbalvereniging. (folder)

     

    1991 – Zaterdag 28 september : Barbecue van de Stedelijke Basisschool
    Met medewerking van de Vriendenkring.

    Keuzemogelijkheden
    -Aperitief Porto of Sherry : 60 fr.
    -Schotel met forel : 250 fr.
    -Schotel met reuzensaté : 200 fr.
    -Schotel met twee pensen : 150 fr.
    -Hasseltse koffie : 100 fr.

    Kindermenu’s :
    -Schotel met kleine saté : 100 fr.
    -Schotel met witte pens : 80 fr.
    -Schotel met zwarte pens : 80 fr.

    Nagerecht :
    -Fruittaartje met koffie : 80 fr.
    -Astridje met koffie : 80 fr.
    -Ijs – Dame blanche : 80 fr.
    -Kinderijs : 30 fr.

    Alle vis- en vleesschotels werden geserveerd met brood, groenten en/of appelmoes.
    De opbrengst van deze activiteit ging naar het fonds voor bijkomende didactisch materiaal en voor de schoolreizen.
    (Folder)

     

     

    1991 – Oktobernummer “Toeters en Trompetten” : REDACTIONEEL
    “Een nieuw schooljaar is herbegonnen, de leerlingen worden weer het ritme van het schoolleven gewoon : eindelijk rust voor de ouders. Dat onze fanfare een zwaar jaar voor de boeg heeft is duidelijk : een nieuwe zaal, een muziekschool die veel inspanningen vergt, vele concerten, eventueel een paar wedstrijden… Om deze planning te verwezenlijken hebben we veel hulp nodig en…een goede verstandhouding.
    Zoals u wel zult gemerkt hebben, is de lay-out van onze T&T veranderd. Wij hopen dan ook het werk van Bart Lauwens evenwaardig voort te zetten. We moeten echter nog zoeken en uitproberen om een vaste en aantrekkelijke lay-out te verkrijgen. We staan open voor uw gezonde kritiek. Al wie wil meehelpen is meer dan welkom, want hulp hebben we nodig. Iemand die goed met een pen kan omgaan mag teksten naar ons sturen want teksten vinden altijd een plaatsje in ons tijdschrift. Ook andere zaken zoals tekeningen, kruiswoordraadsels, noem maar op, zijn welkom op ons adres.”

    Het adres van de periodiek die toen aan de 10de jaargang toe was : V. Verschueren, Elleboogstraat 36 Leest.
    De redactie bestond uit : Diane Lammens, Jef Lauwers, Tim Van Medegael en Doremifasol.
    De illustraties en de lay-out werden verzorgd door Dingo.
    Verantwoordelijke tekstverwerking : Diane Lammens en Tim Van Medegael.
    Druk : Pol Huybrechts.
    Verantwoordelijk uitgever : Van Medegael, Vinkstraat 21 Leest. 

    In hetzelfde verenigingsblad :
    -“Rik en Willem van Matilleke (Noot : Lauwens) spelen niet meer op hun koperinstrument, maar zijn overgeschakeld op slagwerk. Op die manier hebben we eindelijk terug een vaste sectie slagwerk. (Tim Van Medegael)”
    -“Luc Vertommen (onze onderchef) legde een exaam hafabra af in het Lemmensinstituut. Hij kon daarvoor op de medewerking van het harmonie-orkest van het Lemmensinstituut en op Brass Band Willebroek rekenen. Hij behaalde een mooie uitslag. (Tim Van Medegael)”

     

    1991 – Vrijdag 4 oktober : Mosselavond LRV Leest
    Van 18 tot 22 uur in de Chalet van VV Leest, achter de sporthal.
    Mosselen-Brood : 350 frank.
    Ook kindermenu aan 200 frank en alternatief fricassee van kip+brood: 250fr. (Folder)

     

    1991 – Zaterdag 5 oktober : K.V.G. reis
    Bezoek aan de Zeebrugse haven, nadien naar Dadizele voor een Gallo-Romeinse Avond.
    (folder)

     

    1991 – 5 oktober : Schepen deelde 13 “sleutels op de deur” uit.
    Schepen van onderwijs Bervoets overhandigde zaterdagavond , in zijn hoedanigheid van voorzitter van de gewestelijke maatschappij voor Mechelen en omstreken, symbolisch de voordeursleutels uit aan de betrokken kopers van de meest recente woonverwezenlijking. Ook de zaakvoerder van de gewestelijke maatschappij Jan Geens, was bij de officiële overhandiging betrokken.
    Na een korte toespraak werd in het klasje van de stedelijke basisschool van Leest het officiële gedeelte afgesloten met een receptie. Deze nieuwbouw werd verwezenlijkt te Leest, tussen Vinkstraat, Molenbeek en Roekstraat. In een eerste fase werden begin september 13 sociale woningen opgeleverd. Iets meer dan een jaar geleden werd gestart met de bouw van deze woningen waarvan er twee in de openbebouwing-vorm en de andere als halfopen werden gebouwd.
    Voorzitter Bervoets onderstreepte dat men sinds kort is afgestapt van het navolgen van de nationale meerjarenplanning in verband met de sociale woningbouw. Deze 13 woningen stammen van het nieuwe systeem, namelijk de uitvoering ervan gebeurt in eigen beheer.
    Sinds de oprichting van deze maatschappij in 1938 werder er iets meer dan 1.000 sociale koopwoningen gebouwd. Met deze eerste fase werd ook geopteerd voor een voetgangersvriendelijke omgeving. De auto werd totaal ondergeschikt gemaakt. Bewijzen hiervan zijn onder andere de aanplanting van bomen midden op de straat. Veiligheid, rust en groen primeren in deze woonwijk. Een volgende fase van nieuwe koopwoningen in Leest wordt opgenomen in het bouwprogramma 1992. Dit betekent in de praktijk dat men in 1993 zal bouwen en dat de nieuwe eigenaars vanaf ’94 hun nieuwe optrekje in gebruik zullen kunnen nemen. (GvA,8/10/91)

     

    1991 – 8 oktober – Het Laatste Nieuws : “Ontmoeting met haar idool". (Foto's onderaan)

     

               Prijswinnares “Vraag van 1 miljoen” ging champagne drinken met Eddy Merckx 

    Een kwis winnen op VTM en bij Merckx getrakteerd worden op champagne, het zal je maar overkomen. Het gebeurde met Renild Polfliet, die enkele weken geleden als eerste de “Kwis van 1 miljoen” won met als onderwerp Eddy Merckx.
    Veeleer toevallig was zij, door een vriend van haar man, bij de kwis terecht gekomen.
    “Ik kreeg plots het inschrijvingsformulier toegestuurd en toen ik bij de vraag kwam naar het onderwerp waarover ik ondervraagd wou worden heb ik zonder veel nadenken “Eddy Merckx” ingevuld”, vertelt Renild.
    “Pas later, toen ik uitgenodigd werd voor de preselecties, realiseerde ik mij wat dat allemaal inhield en was ik mij opeens bewust van het feit dat ik er misschien toch niet zoveel over wist. Bij het nalezen van verschillende werken over Merckx, boeken van mezelf maar ook uit de thuisbibliotheek van Guido Hellemans, vriend en gesprekspartner als het over wielrennen gaat, kwamen alle gegevens als in een film terug. Bij elke gebeurtenis herinnerde ik mij een situatie of een voorval, dat voor mij belangrijk geweest was en dat onverbrekelijk met koers en Merckx in verband stond.”
    Na de uitzending kwam er uiteraard veel reactie.
    “In een gezelschap met mannen moet ik mij sindsdien telkens opnieuw bewijzen. Iedereen denkt wel iets te weten over Merckx dat ik zeker niet zal weten maar dan zijn ze er toch naast. Ze kunnen het niet verkroppen, dat een vrouw zoiets presteert, en dan nog over een onderwerp dat een beetje voorbehouden is aan mannen”, aldus de winnares.
    Zelfs Eddy Merckx, die zijn bewondering niet onder stoelen of banken stak over de prestatie, kon het niet nalaten om Renild een vraag te stellen. Hij wou weten, met welke ploeg hij voor de eerste keer de Tour de France gewonnen had.
    Als twee oude bekenden werden herinneringen opgerakeld, feiten, voorvalletjes, met telkens het randverhaal van Renild uit haar eigen leven, dat met dat feit in verband stond. Van bij het begin van zijn carrière had ze een boon voor die knappe jonge renner, die op een bepaalde dag totaal onverwacht Jan Janssen klopte. Ze herinnert zich alles als de dag van vandaag.
    ”In 1969 had ik hem bijna van dichtbij gezien!” vertelt ze.
    “Voor de renners is het eerste criterium na de Tour, het criterium van Aalst, heel belangrijk. Ik was in verwachting en we zouden toch naar Aalst gaan om de renners te zien op het ereschavotje. We waren daar zeker een uur te vroeg en we stonden in dat gedrum voor het podium. De renners waren er bijna, toen alles zwart werd voor mijn ogen en ik mij nog net uit het gedrum kon bevrijden om een straat verder doodziek tegen een muurtje te gaan staan. Staf zei nog “Nee Renild, nu toch niet zeker, ze zijn er bijna” en toen ik terugkwam waren de renners al voorbij”.
    Die verkeken kans werd nu ruimschoots goedgemaakt want ze kreeg toch ruim een uur de tijd om honderduit te vertellen.
    Eddy Merckx van zijn kant was blij dat er zich nog eens een gelegenheid voordeed om een fles champagne te kraken.
    “De eerste aflevering heb ik niet gezien maar ik vond toch ook dat het niet gemakkelijk was”, aldus de wielerkampioen.
    “Er was er zelfs eentje bij waarop ik zelf verkeerd zou geantwoord hebben en dat was op de hoeveelste plaats ik eindigde in mijn laatste Ronde van Frankrijk. Er is toen wel iemand gediskwalificeerd, maar Renild zat toch direct juist. Dat er ook heel wat vrouwen in sport geïnteresseerd zijn, wist ik wel maar het blijft toch een opmerkelijke prestatie”.
    Eddy Merckx gebruikte dezelfde woorden als Renild bij ons eerste gesprek toen wij hem vroegen naar een slotindruk : “Iets dat men heeft meegemaakt, onthoudt men veel gemakkelijker, het is een deel van je jeugd geweest en dat blijft altijd bij”.
       Ann Devos”.

     

    Foto’s :
    -Een glas op een schitterende carrière. ‘Als Merckx dat niet had gedaan, had ik ook die kwis niet kunnen winnen’, zegt Renild Polfliet.
    -Renild klopte alle mannen in de sprint. (Foto’s : HLN)

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!