Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    04-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1991 – Zondag 19 mei : Optreden van de Leestse fanfare in Wiekevorst

    Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de K. Fanfare Sint Jansvrienden uit Wiekevorst, verzorgde de K.Fanfare St.-Cecilia Leest een concert dat doorging in de sporthal ‘De Wimpel’ in Wiekevorst. (Omzendbrief van 10/5)

     

    1991 – 19 en 20 mei : Dag zonder koken en...afwas – Eetdagen van S.K. Leest

    In de Chalet aan de Zennebrug, vanaf 16 u. beide dagen doorlopend.

    Keuzemogelijkheden :
    Aperitief SK Leest (70 fr.), voorgerecht kaaskroketten (80) of tomaat met garnaal (140), soep : bouillon verse groenten (70), steak au poivre & frietten (325), steak nature of steak met champignons & frietten (325), ½ kip natuur & frietten (200), nagerecht : ijskreem met aardbeien en slagroom (80), afzakkertje : Hasseltse koffie (100), kindermenu’s : mini kip frietten (100), mini steak frietten (165).
    Dranken (bieren-frisdranken-witte en rode wijn – koffie) ter plaatse te bestellen.
    Inschrijven kon bij volgende bestuursleden :
    Ludo Verschuren, Jozef Van der Elst, André Van den Heuvel, Herman Verhoeven, Willy Verschuren, Francis Van Heck, Julien Piessens, Jean Apers, Jan Scheers, Jean Van Dam, Luc Van Achter en M. Van Bosstraeten. (Folder)

     

    1991 – Zondag 26 mei : Gezinswandeling

    L.G. en K.V.L.V. organiseerden een gezinswandeling in Brakel. (PB, 23/5)

     

    1991 – Zondag 26 mei : K.Fanfare St.-Cecilia Leest trad op in het Vrijbroekpark.

    N.a.v. de ‘Open Parkdagen in Vlaanderen’ gaf de fanfare uit Leest een optreden in het Provinciaal Domein Vrijbroekpark te Mechelen. Dit tussen 16 en 18 uur.
    (Omzendbrief van 10/5/91)

     

    1991 – 31 mei : Overlijden van Juliaan Alfons ‘Zjein van de Sjeit’ Geerts (Foto’s onderaan)

    Juliaan Geerts werd te Leest geboren op 29 augustus 1898. Hij was gehuwd met Alida Jacobs (°Leest 23/7/1897, +St.Niklaas 8/12/1963) en schoonvader van fanfaresecretaris en de latere burgemeester August Lauwers.
    Juliaan Geerts was uitbater van café ‘Stadion’ aan de Kleine Heide. Eveneens was hij handelaar in steenkool, plantaardappelen en meststoffen.
    Tot zolang zijn lichamelijke conditie het maar enigszins toeliet ging hij met de fanfare mee naar alle concertuitvoeringen. Sterker nog : hij kwam zelfs wekelijks naar de repetitie en ging dan samen met Louis De Croes, Emerance Van den Heuvel en Louis Verschuren in de repetitiezaal luisteren. Hij bleef de hele repetitie lang gezellig zitten en dronk af en toe een pintje bier. Hij was onafscheidelijk verbonden met zijn pijp.
    Zijn café was destijds het lokaal van de duivenmaatschappij en ook hij was een fervent duivenliefhebber. Zijn café was ook ooit de stamplaats van de vermaarde voetbalploeg FC Leest, die vooral actief was omstreeks 1940.
    Juliaan Geerts was een bijzonder graag geziene figuur in de fanfare en ook daarbuiten. Wie als jongeling in zijn café één of andere boodschap kwam overbrengen, kreeg gegarandeerd een stuk chocolade. Hij bekeek het leven op een Bourgondische manier en genoot er met volle teugen van. Hij begreep maar niet dat zijn leeftijdgenoten en al wie jonger was dan hijzelf zo vroeg overleden ondanks hun gezegende leeftijd. Hij zei dan : ‘Hoe is het mogelijk dat het nu al met hem is afgelopen…!’
    (‘Leest in Feest’, Stan Gobien)

    Naast Ere-lid van de Kon. Fanfare Sint-Cecilia Leest, was Juliaan Geerts ook weggevoerde 1914 -1918 en lid van de Oud-Strijdersbond.

    “Va,
    gij stelde geen hoge betrachtingen in het leven.
    Tevreden met het lief en leed dat u was beschreven.
    Steeds eenvoudig maar met een klaar verstand
    hield ge ons allen samen in familieverband.
    Uw werklust, uw vriendschap en uw zachtmoedigheid,
    die zullen u vergezellen naar de eeuwigheid.
    Verenigingen allerhande die trokken u aan,
    ’t was een brokje leven
    naast ’t dagelijks bestaan.
    De zin van ’t muzikale leven,
    het maakte u zo blij
    bij elk optreden van Sint-Cecilia uw maatschappij.
    Soms spannend, dan weer vredig, zo was ’t hier in Leest,
    maar het was uw wereld in ’t hart en in de geest.
    Ook als duivenliefhebber waart gij steeds paraat,
    ’t bracht mensen weer samen, ’t bracht leven in ’t straat.
    In uw handel en wandel waart ge zo spontaan,
    gij en uw echtgenote 36 jaar achter de tapkast gestaan.
    Ge hield van dit leven, de mens, de natuur,
    soms stil zitten mijmeren samen met een gebuur.
    Zo gingen de uren, de dagen voorbij,
    maar toen kwam een dag, ’t was de laatste van mei. 

    Beste familie, dank voor de goede zorgen en genegenheid die ik van u mocht ontvangen.
    Beste Lydia, dank zij u heb ik mijn laatste levensjaren gelukkig in mijn vertrouwde huis kunnen sluiten. Vaarwel, eens zien we elkaar weer, allen verenigd bij de Heer.”
    (Uit zijn gedachtenisprentje)

     

    1991- Zomer : Begin van de werken aan de café-zaal St.-Cecilia

    In december 1987 besloot de Leestse fanfare uit te wijken naar een ander lokaal omdat de materiële toestand van de zaal in de Dorpstraat er lamentabel begon uit te zien. Wanneer er gerepeteerd werd op een regendag, moest er een plekje gezocht worden waar het niet doorregende en Erevoorzitter Frans Piessens jr. stelde toen zijn ‘zaal’, de vroegere schoenenfabriek achter de huizenrij aan de Dorpstraat (‘de root’) ter beschikking van de fanfare. Met de nieuwe locatie had de fanfare een echt clubhuis gevonden en de ruimte was voldoende om er de restaurantdagen, het jaarlijkse ledenfeest en zelfs het Palmzondagconcert te organiseren.

    In 1990 begonnen er bij sommige fanfareleden stemmen op te gaan dat het toch niet zo interessant was dat de vereniging gebonden was voor onderdak aan één bepaalde persoon of familie en zij stelden voor om het vroegere lokaal te renoveren. Voor erevoorzitter Frans Piessens was dat geen probleem want zijn gezin begon na een aantal jaren maar pas te ondervinden dat de druk op hun privéleven door de fanfare boven de aanvaardbare grenzen was gestegen.
    Met de eigenaars van café-zaal ‘St.-Cecilia’ werd overeengekomen dat de vereniging zelf het vroegere fanfarelokaal zou herstellen en uitbaten. Met man en macht werd, in de zomer van ’91, gewerkt om het café en de zaal aan de Dorpstraat 6 in orde te krijgen. De accommodatie was ruim vijf jaar niet meer voor het publiek opengesteld geweest en er werd door de fanfare flink geïnvesteerd om het geheel terug op te lappen. Vera Van Medegael tekende de plannen. Door deze drukke werkzaamheden die werden gecoördineerd door penningmeester-muzikant Yves De Wit en door feestleider Jef Lauwers stond alles wat met de fanfare te maken had in het teken van de terugkeer naar het oude, vertrouwde lokaal. Bestuursleden, muzikanten en ereleden met ‘handen aan het lijf’ werkten gedurende maanden na hun dagtaak en tijdens de weekeinden aan de wederopbouw van de zaal.
    Al wat mogelijk was, om niet te zeggen alles, werd met eigen handen gedaan. Na afloop van de werkzaamheden waren de Cecilianen bijzonder fier over het gepresteerde werk. En terecht !

    Volgende herstellings- en renovatiewerken werden aan het fanfarelokaal uitgevoerd : het dak werd hersteld en er werden nieuwe sanitaire voorzieningen geïnstalleerd. Nieuwe vloeren werden geplaatst. Er werden volledig nieuwe elektriciteitsleidingern aangelegd. Er werd een nieuwe keuken geïnstalleerd, nieuwe muren en togen gemetseld, stukadoors- en schilderwerken uitgevoerd en centrale verwarming aangelegd. Daarbij werden de nodige maatregelen getroffen opdat de zaal in orde zou zijn met de wettelijke veiligheidsmaatregelen.
    Het jaarlijks ledenfeest had in 1991 terug plaats in de zaal ‘St.-Cecilia’. Iedere Ceciliaan was tevreden en vol bewondering voor het gepresteerde werk. Vanaf dan werd het vroegere lokaal terug het centrum van het fanfareleven.
    Aangezien het café en de zaal elke vrijdagavond werden gebruikt voor de repetities en op de vaste fanfarefeestelijkheden en festijnen, waren er heel wat dagen waarop het fanfarecomplex niet werd gebruikt. De vereniging besloot daarom het gebouw te verhuren, in de eerste plaats aan leden van de vereniging die er feesten wilden organiseren. Later werd deze kans ook geboden aan Leestse verenigingen en aan alle Leestenaars.
    (‘Leest in Feest’, Stan Gobien)

     

    Nieuwe zaal St.-Cecilia (“T&T, oktober ’91)

    “Er wordt volop gewerkt om de zaal St.-Cecilia vlakbij het dorp te renoveren. Elk weekend wordt er gewerkt van zaterdagmorgen 09.00 uur tot zondagavond 17.00 uur. Allerlei veranderingen werden gepland : muren uitbreken, nieuw sanitair voorzien, een stuk dak herleggen, nieuwe vloer in de zaal leggen, vals plafond herspuiten in de zaal, vals plafond aanleggen in het café, nieuw afvoerkanaal voor de toiletten en keuken graven, nieuw elektriciteitsnet aanleggen, nieuwe keuken installeren…Dit alles hoopt men af te krijgen voor de teerfeesten. Er is dan ook heel hard gewerkt want alle afbraak is al gedaan, het vals plafond in het café is af, alle nieuwe muren staan er, het afvoerkanaal voor de w.c.’s en keuken is gelegd, het elektriciteitsnetwerk in het café is bijna af, de ruwbouw van de toiletten is voltooid, er is een nieuw stuk dak gelegd, de vloer van de zaal is bijna gelegd en…
    Maar de teerfeesten naderen met rasse schreden en het einde van de werkzaamheden is nog niet in ’t zicht. Dus iedereen die vrij heeft in het weekend wordt verzocht de handen uit de mouwen te teken. Iedereen is welkom, groot en klein, oud en jong.”

     

    Foto ‘s :
    -Tweemaal Juliaan Geerts.
    -Enkele sfeerfoto’s van de werken aan café-zaal St.-Cecilia.
    (Foto’s : Familie Lauwens-Piessens)













    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!