Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    29-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1985 – Zaterdag 7 december : KWB – Rondgang Sinterklaas en Sportbal

    ’s Avonds was er in “Ons Parochiehuis” sportbal met DJ “De peelvogels”. De opbrengst kwam integraal de KWB sport ten goede.(‘Infoblad’ KWB, november ’85)

     

    1985 – 8 december : Nieuws uit Chili.

     

    “Lieve Familie, Medezusters en Vrienden,

     

    Weer zijn de mooie kerstdagen dichtbij en past het dat ik U allen een zalig kerstfeest wens en dat Jezus ons vooral veel vreugde brengt. In alle landen is die gave het hoogst nodig.

    Ook wens ik U allen reeds een zeer gelukkig nieuwe jaar en bid om Gods zegen in al uw ondernemingen. Hier zegt men : ‘en dat al uw wensen in vervulling gaan’.

    Er is zeer veel tijd voorbij gegaan sedert mijn laatste schrijven en er is ook veel gebeurd maar het ontbrak me aan tijd om hierover te schrijven. We vierden onze stichter en onze verjaardag van de Hogar. De kinderen deden hun eerste communie . We deden mee aan prijskampen tekenen, athletisme, kunstarbeid met mooie prijzen. De bouw ging verder. Er stierven 2 oudjes en voor ’t ogenblik is er een zeer zwaar ziek. We zijn bezig een grote tombola te organiseren voor de bouw. Dan was het de Mariamaand van 8 november tot 8 december met dagelijkse gebeden, verkoop van kerstkaarten…Met de kinderen namen we deel aan een tentoonstelling van kunstwerken in Chillan (123 km ver).

    De kinderen zijn volop in hun eindejaarsexamen. Dit jaar zijn er vijf die het 8e leerjaar beëindigen; Ja, ze worden al groot.

    Een ander groot nieuws is het bezoek van de Paus aan Chili in maart 1987. Waarschijnlijk wordt dan pater Alberto Hurtado zalig verklaard. Dat zal voor ons in de Hogar de Cristo het hoogtepunt zijn in onze werking. Ik ben u al geëmotioneerd.

    En nu een beetje nieuws over de bouw. – Het gebouw is volledig bezet, buiten en binnen. Van buiten is het ook volledig geverfd en zelf heb ik de hofkens al beplant en gras gezaaid. Nu zijn we de vloer aan ’t leggen : deze week zal dit af zijn. Nu volgt de installatie van al de trapleuningen en het afwerken van de trappen. We hopen dat dit voor einde januari af zal zijn. Dan moeten de lichten geïnstalleerd worden, dan radiators en de WC’s, lavabo’s en baden. Tot daar denk ik te geraken als ’t God belieft. Dan kom ik op verlof – april – mei. En dan hoop ik weer te rekenen op uw hulp om verder te kunnen want dan is er hier geen zaad meer in ’t bakje. We zijn ongeduldig in juni ’86 ten minste de polykliniek en één verdiep te kunnen in gebruik nemen. Met Gods hulp en uw milde giften hopen we verder te kunnen.

    Officieel komt er van nergens niets. Dank bij voorbaat.

    Beste wensen en tot binnenkort.

       Juanita.”

    (Brief van zuster Jeanne De Boeck)      

     

    1985 – 10 december – Gazet van Mechelen : Twee Herfstkampioenen te Leest

    “Vele voetballiefhebbers vinden het al uniek dat een kleine deelgemeente als Leest twee voetbalteams binnen haar grenzen telt.

    Wanneer beide ploegen er dan nog in slagen de titel van herfstkampioen in de wacht te slepen, dan mag dit wel als een uitzonderlijke gebeurtenis aanzien worden.

    VV sloot haar heenronde in eerste provinciale af met een zege tegen Wijnegem. Vermits ook Schriek aan de winnende hand bleef wordt het een gedeelde eerste plaats. VV staat echter eerst dank zij het beter doelpuntensaldo. Zoals het de laatste weken meermaals gebeurde diende trainer Yvan Emmerechts weer aan zijn elftal te sleutelen. Ludo Goossens was onvoldoende hersteld van zijn vorige week opgelopen voetkwetsuur en ook Dirk Mottie moest met een lieskwetsuur verstek laten gaan. Vooral in de verdediging werd dit bij momenten sterk aangevoeld. Gelukkig voor geelblauw schudde doelman Spinnael vlak voor de rust enkele puike tussenkomsten uit zijn mouw om de verworven voorsprong te behouden. Aan het gekwetstenlijstje wordt nu wellicht Julien Van der Trappen toegevoegd die bij een contact de knie ernstig bezeerde. Positiever nieuws was het wederoptreden van Bart Hellemans kort na de rust. Met een prachtige kopstoot zorgde hij bijna voor het geruststellende doelpunt.

    Ondanks het gelijkspel op Walem is SK ook zeker van de herfsttitel. Door het verlies van de rechtstreekse achtervolgers staat SK er beter voor. Uit zeven wedstrijden zonder nederlaag hebben de roodblauwen van trainer Deweerdt een tweepuntenkloof geslagen op Rapid en al vier op de nieuwe derde Tisselt. De zware inspanningen die door het SK-bestuur gebracht zijn schijnen nu ook hun vruchten af te werpen.

    Bij beide teams bestaat de stille hoop dat voor hen de statistieken – die willen dat de herfstkampioenen ook meestal de nieuwe kampioenen worden – ook bewaarheid worden.”

     

    1985 – Donderdag 12 december : Speciale avond SVV Leest : ‘Zeevislekkernijen’.

    Het SVV-bestuur en raadslid Jef Vloeberghen nodigden iedereen uit op een “speciale” avond.

    “...vele mensen weten niet hoe zij met vis moeten omspringen om er een heerlijk gerecht van te maken. Een aantal mogelijkheden hieromtrent worden u op deze avond vol “zeevislekkernijen” uiteengezet. Als voorgerecht of lekker hapje, niet te versmaden met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht ! Ook deze keer gratis proeven van de bereide gerechten...”

    Plaats van het gebeuren : zaal Sint-Cecilia en de inkom was gratis.('Voor Allen' en de folder)

     

    1985 – 15 december : Kerstfeest van de KVG.

     

    1985 – Zondag 22 december : Kerstfeest K.F. Sint-Cecilia

    Dit vond, vanaf 15 uur, plaats in de zaal Sint Cecilia. De kinderen van de muzikanten en Ere-leden vanaf 2 tot en met 11 jaar hadden recht op een gratis kerstgeschenk.

    (Omzendbrief 21/10/85)

     

    1985 – 25, 25 en 31 december : KERST- en NIEUWJAARSDINERS

    Gust Emmeregs en de Beheerraad van het Sportcentrum Leest nodigden iedereen uit om deel te nemen aan de Kerst- en Nieuwjaarsdiners in het restaurant van het Sportcentrum.

    Het MENU :

     

    -Aperitief – ‘Sportif’

     

    -Zeevruchtencocktail

    of

    Toast met champignons in Roomsaus

                 of

    Bootje van ½ Zeetong in kreeftensaus

     

    -Wild-krachtbouillon of Witloofroomsoep

     

    -Eendeborst met sinaasappelen

               of

    Hazerug Harlekijn

               of

    Fazant Brabançone (witloof en porto-saus)

               of

    Kalfsgebraad Orloff en champignonssaus

    met kroketjes of aardappelpoffertjes

     

    -Ijs met geflanbeerde mandarijntjes met koffie

               of

    Gelegenheidsgebak met mokka

               of

    Rijstkroketjes en abrikozensaus.

     

    Prijs : 950 fr. (dienst en BTW inbegrepen)

    (Folder Vriendenkring ZVK Leest)

     

    1985 – Zaterdag 28 december : Turbo – Zaalvoetbal Wisseltrofee

    Deze dag organiseerde het Mechelse ‘Turbo’ zijn tweede zaalvoetbalwisseltrofee in het Sportcentrum van Leest.

    “Met dit sportief initiatief wil deze jonge vriendenclub uit Mechelen een beetje zaad in het bakje brengen om ook het volgende seizoen nog in staat te zijn zijn beste beentje voor te zetten. Naast deze financiële kwestie wil TURBO met dit tornooi echter ook bijdragen tot de fijne sfeer in Regio M. een voetbalcompetitie die wordt betwist tussen Mechelse jeugdhuizen en vriendenclubs.“

    (Uit de programmabrochure)

    Viseo haade het in de finale tegen de winnaars van vorig jaar Buffalo’s met 4-2.

    Deze laatste ploeg haalde de Marc Aerts-beker binnen, zij scoorden de meeste doelpunten (27). (GvM,2/1/87)

     

    1985 – Zondag 29 december : ZVK LEEST – ‘De Leestse Zaalcup’.

    “Op zondag 29 december organiseert ZVK Leest de zaalvoetbalbeker van Leest. Een zaalmarathon van 9 u. ’s morgens tot 23 u. ’s avonds.

    Leestse verenigingen, families, voetbalclubs en andere mogelijke ploegen worden toegelaten op voorwaarde dat alle spelers op één na te Leest wonen, afkomstig zijn of getrouwd zijn met iemand van Leest. Veldvoetbalclubs mogen alleen Leestenaars opstellen. Alle ploegen dienen dus een spelerslijst op te stellen met adressen en eventuele verwantschap.

    De eerste twaalf ploegen komen in aanmerking voor de prachtige wisselbeker die jaarlijks aan de winnende ploeg zal overhandigd worden. Het zal dus een Leestse dag worden waarop uw vereniging of ploeg niet mag ontbreken.

    Verdere reglementering en informatie bij Van den Heuvel Jan, Kleine Heide 5 te Leest. Tel. 015/71.24.40.

    De inschrijving wordt bekrachtigd door storten of betalen van 600 fr.

    Sportieve groeten, het bestuur.”

    (‘DB’, september 1985)

     

    De deelnemende ploegen : Familie Selleslagh, Fanfare St.-Cecilia, Bareel, Louis Boy’s, Familie Muysoms, KWB, V.V. Leest, VK Wijk, Wijkduivels, Vicke Boy’s, DH’82, Vevoc.

    De winnaar van het tornooi ontving de ‘Wisselbeker Vic De Maeyer’ en mocht deze behouden tot eind oktober volgend jaar.

    Louis Vloebergh schonk ook twee bekers : één voor de beste doelman en één voor de topschutter van het tornooi.

    (Folder Vriendenkring ZVK Leest)

    De uitslagen zijn ons onbekend.

     

    1985 – 31 december – Gazet van Mechelen : Leest redt kastanjelaar

    “De werkgroep “Leefmilieu” van de Mechelse deelgemeente Leest prijst zich gelukkig nu men vanwege het stadsbestuur de verzkering heeft gekregen dat de mooie paardekastanje die tegen de kerkhofmuur aanstaat, niet wordt gerooid. Deze boom werd door de lokale werkgroep leefmilieu letterlijk en figuurlijk uit de brand gesleept.

    Na een verslag door deskundigen is geconcludeerd dat de kruin van de boom langs de straatkant verlicht moet worden, een delicaat werk dat door de plantsoendienst zal uitgevoerd worden.

    Een meer dan 100 jaar oude beuk aan het kerkhof is anderzijds door een oude zwaminfectie aangetast. Dat heeft de plantsoendienst reeds vroeger vastgesteld. Bijgevolg moet deze boom geveld worden.

    Om estetische redenen zullen verder twee esdoorns die haast geen kruin meer hebben en nooit meer tot mooie bomen zullen uitgroeien, eveneens verwijderd worden.

    De bomengroep op het kerkhof van Leest wordt nadien gerecontrueerd door aanplanting van twee of drie aangepaste bomen.

    Al bij al blijft de werkgroep leefmilieu in Leest toch nog met enkele vragen zitten. Men vraagt zich af wie o.a. de onverantwoorde snoei van de beuken heeft uitgevoerd.”

     

    1985 – Klein Brabant Vaartland : Sp. Tisselt blikvanger op VV Leest Voetbaltornooi

    Enkel informatie over jaartal en onderschriften bij de foto’s :

     

    -“De pre-miniemen van Sp. Tisselt, zittend, moesten ook onderdoen voor deze van Leest.“

    -“Sp. Tisselt miniemen, zittend, niet opgewassen tegen deze van VV Leest.”

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!