Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Kronieken van Leest
    bij Mechelen
    30-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1982 – 16 september – De Mechelse Week :xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

                Leest – Ongeval

                “De 22-jarige autobestuurder Eddy De Wal, Oxdonckstraat Kapelle-

                op-den-Bos, verloor zondagmorgen in de Juniorslaan de controle over

                zijn voertuig.

                De wagen sloeg te pletter tegen een huisgevel en werd tot schroot herleid.

                De jonge autobestuurder werd levensgevaarlijk gewond en overleed na

                aankomst in een Mechels ziekenhuis.”

     

    1982 – Van 17 tot 19 september : 10de Uitgave St.Ceciliafeesten  te Leest

                In samenwerking met het Ministerie van Nederlandse Cultuur, het stadsbestuur

                van Mechelen, het Muziekverbond van België en de Vlaamse Brass Band

                Federatie organiseerde de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia de 10de uitgave

                van de Ceciliafeesten.

                Op vrijdag werden de feesten ingezet met een grote kaartwedstrijd waarbij niet

                minder dan 204 deelnemers kwamen opdagen. Voor deze wedstrijd waren prijzen

                voorzien voor een totale waarde van 30.000 frank.

                De hoofdprijzen werden in de wacht gesleept door Thomas Frans uit Leest, Rosier

                uit Mechelen, Josée Baetens uit Hombeek en Louis Vloebergh uit Leest.

                Zaterdag en zondag werden gevuld met de concertwedstrijd. De jury bestond uit

                Werner Van Cleemput, componist en leraar, Willem van Hout, Jan Segers, Henk

                Van Lijnschooten en André Van Driessche.

                De beste uitvoeringen werden bekroond met een beker van de stad Mechelen dit na

                een toespraak door burgemeester Jos Vanroy, alsook van de vice-president van

                het wereldmuziekverbond.

                De eerste prijs bij de harmonies werd behaald door de Kon. Harmonie van Peer,

                de eerste prijs bij de fanfares ging naar de fanfare “Nos Jungit Apollo” uit St.-

                Oedenrode (Nederland) en de eerste prijs van de Brass-Band muziek werd

                Behaald door Brass Band “Union” uit Buizingen.

                De beste totaal-resultaten werden bekroond met muziekinstrumenten.

                De beker van de hoogste kwoteringen van de Belgische verenigingen,

                geschonken door het Muziekverbond van België, werd behaald door de Kon.

                Harmonie van Peer met 592 punten op 600.

                De Ceciliafeesten ’82, met de deelname van 26 muziekkorpsen, gingen door in de

                gebouwen van het Parochieel Centrum, Kouter en in de feesttent achter dit

                centrum.

     

    Gedurende de twee daagse konden de hongerigen zich spijzen in een gelegenheidsrestaurant met op het menu o.a. verschillende soorten steak, stoofvlees en koude schotels met frietjes of brood.

     

    Verslag (ingekort) over de voorbije Ceciliafeesten in ‘Van Toeters en Trompetten’ oktober 1982:

     

    “’t Was het laatste echt zomerse weekeinde van september dit jaar ! Er hing over het Mechelse een zwoele, vochtige hitte. Je zweette al van niks te doen. ’t Was een echte ‘Indian Summer’ en nu weten ook alle muzikanten wat Eric Ball daarmee bedoeld heeft toen hij dat stuk schreef.

    Juist tijdens dat weekeinde had de Kon. Fanfare St.-Cecilia haar jaarlijkse Ceciliafeesten gepland.

    Gestart werd met een kaartwedstrijd. Deze keer had deze plaats in de feesttent omdat men vreesde voor heel wat meer liefhebbers en de organisatoren hielden er ook rekening mee dat de zaal de volgende dagen beschikbaar moest zijn voor het gelegenheidsrestaurant.

    De kaartwedstrijd had een meer dan behoorlijk succes. Niet minder dan 52 tafels kaartspelers gingen van start omstreeks 20u en er waren weeral prachtige prijzen te

    winnen ! Alles verliep opperbest en de winnaar kreeg een prachitige dames- of herenfiets.

    Op zaterdag kwam dan het hoogtepunt van de Ceciliafeesten 1982 of tenminste dat wat het hoogtepunt zou moeten zijn. Om 13u30  werd de internationale concertwedstrijd gestart. Onder de deelnemers waren de vice-wereldkampioenen van het W.M.C. Kerkrade in de superieure afdeling, de fanfare ‘Nos Jungit Apollo’ uit St.-Oedenrode in Nederland.

    Wat we die dag te horen kregen grenst aan het ongelooflijke ! De eerste korpsen waren –hoe moeten we het nu gaan uitdrukken- niet zo erg goed. Eén van die Belgische verenigingen viel op door het feit dat de muzikanten er niet het verschil kenden tussen een ‘kruis’ en een ‘(be)mol’. Als er iets voor hun noten stond, speelden ze maar wat anders…en dat kon zelfs elk ongeoefend oor opmerken…

    Gelukkig was er maar één korps dat helemaal niet kon acteren op het peil van deze internationale wedstrijd. Maar er was ook een Nederlands korps dat niet zo’n goede indruk maakte, nl. de Nederlandse brass band uit Oostkapelle. We weten nu ook dat er in het land van onze noorderburen minder goede korpsen zijn !

    En dan de fanfare ‘Nos Jungit Apollo’ ! Dat was nog eens muziek, mensen ! Een prachtige sound, mooie aanzetten, correct uitgevoerde loopjes, kortom uitstekende muziek !

    En toch kregen deze mensen van de jury maar net 92% ! Op het W.M.C. hadden ze heel wat meer ! Het zal dan toch zo zijn dat de Leestse jury bijzonder streng oordeelt.

    Na de wedstrijd –die dank zij een paar forfaits- op tijd gedaan was, werd er een bal georganiseerd met het groot orkest van Henk van Montfoort. Aangezien we hiermee in een netelige situatie zitten, d.w.z. onze persoonlijke voorkeur tegenover de voorkeur van de Leestse muzikanten in het algemeen, geven we hierover niet al teveel commentaar. Er zijn wel een paar van de organisatoren die hebben  verklaard dat er zo’n honderd man te weinig was in de feesttent om sfeer te hebben. Financieel kon het geen tegenvaller worden want orkest en vedette waren al betaald met de opbrengst van de kaarten in voorverkoop.

    Van de enquete herinneren we ons nog alleen dat een zekere André Hazes maar één of zelfs geen enkele voorkeurstem kreeg van de Leestse muzikanten. Als deze nu moesten zien hoeveel volk die trekt en wat voor een uitkoopsom deze nu vraagt, dan vielen de Leestse Cecilianen achterover !

    Op deze zaterdag had de frituur van Louis (noot : Schillemans) de meeste belangstelling en het gelegenheidsrestaurant boekte onverwachte resultaten. Het heeft er tot in de vroege uurtjes geduurd…

    Op zondagmorgen 19 september zou de wedstrijd terug beginnen met de harmonieën. De winnaar 1981 in deze afdeling had in laatste instantie forfait gegeven.
    Om 10 uur stipt begon de wedstrijd. De harmonie van Peer verraste in de goede zin. De andere korpsen speelden o.i. te moeilijke werken. De korpsen die deze zondagvoormiddag optraden, hadden de beste klimatologische omstandigheden. Het was nu niet zo broeierig in de feesttent. Wel was het om te stikken in de keuken. Vanaf 11u30 konden er geen biefstukken genoeg gebakken worden. In de frituur kon Louis het niet meer volgen, en dat wil wat zeggen…Die dag heeft het gelegenheidsrestaurant gedraaid als nooit tevoren !

    ’s Namiddags kwamen er weer uitstekende korpsen aan de beurt, o.a. de harmonie ‘St.-Cecilia’ uit Beek (NL), de fanfare ‘St.-Jozef’ uit Buchten-Born en de fanfares uit Tisselt en Zemst-Laar. Ook de brass band ‘Cecilia’ uit Heffen heeft heel wat vorderingen gemaakt.
    Brass band ‘Union’ Buizingen won de wedstrijd in de afdeling brass bands. Hierbij moet wel vermeld worden dat de brass band ‘Terpsichore’ uit Rupelmonde uit de wedstrijd werd gesloten omdat de musici niet op tijd aanwezig waren. Wel hebben de organisatoren nog geprobeerd de brass bands te verzoenen maar er hielp geen lievemoederen aan.

    Op de prijsuitreiking waren deze keer heel wat prominenten aanwezig, o.a. burgemeester Vanroy en schepen van Cultuur Van der Sande. Ook waren de volksvertegenwoordigers L. Van de Velde en J. Ramaekers van de partij. Tevens was er een afgevaardigde van het Muziekverbond van België. De dag voordien was ook al de heer Convents van deze federatie aanwezig. En daarbij kwamen dan nog een hele reeks gemeenteraadsleden.

    De prijsuitreiking verliep prima en dat was ook zo het geval voor de receptie aangeboden door ere-voorzitster Mw. Piessens-Van Praet.

    Daarmee waren de Ceciliafeesten 1982 officieel afgelopen. En wat nu ? De organisatoren schijnen met problemen te zitten voor volgend jaar, vooral omdat de wedstrijd bijzonder populair begint te worden in het buitenland ! Misschien te populair, want als we de verslagen in de Nederlandse kranten lezen, wordt het ons bijna te machtig ! Daar heeft men het over de perfecte organisatie en het experimenteel systeem van jureren. Niets dan lof !

    Onze organisatie zou nog veel beter kunnen indien we over een nog veel betere infrastructuur beschikten. We hebben geen zaal die echt geschikt is voor een wedstrijd van dit formaat. We zouden het muziekgebeuren en het cafégebeuren volledig gescheiden moeten houden. Dat kan nu echt niet ! Er zijn bij de optredens de steeds storende geluiden van de bierglazen die gewassen worden, ook al wordt dit werk uitgevoerd door waarschijnlijk voorzichtige dames of heren. En anderzijds is het voor de organisatoren toch zo prettig als er heel wat vaten worden afgetapt.

    Volgens datgene wat we hebben opgevangen zijn de Ceciliafeesten 1982 een financieel succes geworden ondanks het feit dat de organisatoren zowat een 400.000 frank aan reiskosten en vergoedingen hebben uitbetaald. Gelukkig was er hulp geboden door de sponsors, o.a. Muziek Center Willebroek, L.E.M.C.A. Deurne, de ASLK en de N.V. Pol Piessens.”

     

    Foto’s :

    -Op de kaartwedstrijd van de Ceciliafeesten waren 204 deelnemers komen opdagen.

    -Henk Van Montfoort (uit de programmabrochure van de 10de Ceciliafeesten)

    -Volksvertegenwoordiger Luc Van de Velde reikte een van de vele prijzen uit.

     









    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!