Over mijzelf
Ik ben Josephine of Joke
Ik ben een vrouw en woon in Waasmunster (Belgie) en mijn beroep is Genieter.
Ik ben geboren op 10/08/1949 en ben nu dus 74 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .
Zwemmen,wandelen in de natuur, en natuurlijk fietsen. Fotograferen, fotobewerking. Op internet surfen en bloggen. Maar ook een gezamelijke hobby van mij en mijn echtgenoot is dat we graag varen over verschillende wateren.







      

Hallo,niet vergeten!
Even iets laten weten.

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 

AANRADERS !!!
  • ATELIER VAN JOSEPHINE
  • POWERPOINT VAN JOKE
  • ETEN EN GENIETEN
  • PHOTOGALERY
  • NO LIMIT
  • Inhoud blog
  • Koala-baby kruipt uit buidel in Planckendael
  • Aapje gaat met winterjas shoppen in Ikea
  • Droogte houdt trekvogels op
  • Stadsvogel gebruikt peuken in nest als parasietbestrijding
  • Eerste sterren schitterden 750 miljoen jaar na oerknal
  • Afrikaanse savanne en leeuwen verdwijnen aan sneltempo
  • Thaise douane redt 600 cobra's van de feestdis
  • Honderdtal dolfijnen aangespoeld in Australië
  • Nieuwe sprinkhaansoort doet intrede in Vlaanderen
  • Beschadigd Great Barrier Reef bloeit in de diepte

                 

                                                                        

    Categorieën
  • BERICHTEN DIEREN & FOTO'S (19)
  • BERICHTEN NATUUR & FOTO'S (2)
  • Berichten-Dieren-Natuur (496)
  • Foto's (76)
  • Natuur-Reizen-Tips (62)
  • Trips; Wandelen- Fietsen (30)
  • Weetjes- Dieren (299)
  • Weetjes- Natuur (62)
  • Zoeken in blog

    Foto's van Joke

    Twintig jaar vanaf nu, je meer teleurgesteld zal worden door de dingen die je niet doet dan door degene die je wel hebt gedaan. Dus gooi uit de bowlines, zeil weg van de veilige haven. Vang de passaatwind in je zeilen. Explore, Dromen, Discover.
    18-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paarden lopen door vuur voor beschermheilige


    Paarden lopen door vuur voor beschermheilige


    In het Spaanse San Bartolome zijn honderden ...

    In het Spaanse San Bartolome zijn honderden ruiters met hun paard door vuur gelopen. Het is een traditie ter ere van de beschermheilige San Anton. De rook moet de dieren sterker maken en doorheen het nieuwe jaar beschermen.

    In het Spaanse San Bartolome zijn honderden ...



    In het Spaanse San Bartolome zijn honderden ...


    In het Spaanse San Bartolome zijn honderden ...


    (gb) © ap
    Bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Paarden,
    10-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige beelden van Walker de ijsbeer


    Prachtige beelden van Walker de ijsbeer

    Walker viert vandaag zijn derde verjaardag in ...

    Walker viert vandaag zijn derde verjaardag in het Highland Wildlife Park in Kingussie, Schotland. Zie hem eens spelen en genieten van verse vis.


    Walker viert vandaag zijn derde verjaardag in ...





    Walker viert vandaag zijn derde verjaardag in ...





    Walker viert vandaag zijn derde verjaardag in ...
    © getty

    bron; demorgen.be

    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:walker, ijsbeer,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnapte kaketoes leren wilde vogels praten


    Australiërs horen stemmen:
    ontsnapte kaketoes leren wilde vogels praten

    In delen van Australië is het tegenwoordig niet ongewoon stemmen te horen terwijl er geen mens in de buurt is. Die stemmen blijken afkomstig van wilde kaketoes die woorden en zinnen hebben geleerd van ontsnapte soortgenoten die als huisdier werden gehouden.

    De westelijke gebieden van de deelstaat New South Wales kampen met droogte, waardoor veel vogels voedsel zoeken in de buurt van Sydney. De dieren hangen rond in de tuinen van buitenwijken, waar ze er duchtig op los tetteren en veel menselijke bewoners vreemd doen opkijken.

    Mooie jongen
    Natuurbeschermers krijgen meer en meer meldigen van inwoners die plots 'hello there!', 'hello darling!' en 'what's happening?' vanuit de bomen horen komen. "We hebben al oproepen gehad van mensen die dachten dat iemand iets in hun drinken had gedaan," zegt Martyn Robinson. "Ze staan in hun achtertuin naar een zwerm vogels te kijken terwijl de dieren dingen zeggen als: 'Wie is hier een mooie jongen?'."

    Intelligent
    Robinson, die verbonden is aan het Australian Museum in Sydney, zegt dat de gebruikelijke oorzaak ligt bij een ontsnapt papegaaiachtig huisdier dat zich aansluit bij een wilde zwerm. Kaketoes zijn intelligente en sociale dieren, die vaak woorden hebben geleerd van hun voormalig baasje. De vogels leren die woorden en zinnen dan door aan de jonge dieren in de zwerm. Het is onwaarschijnlijk dat de oudere dieren ze ook leren, zegt Robinson aan Australische media.

    Vieze woordjes
    Erg is het allemaal niet, maar Robinson hoopt toch dat er geen vogel ontsnapt die vieze woordjes kent. "Dat soort dingen willen we toch niet in onze achtertuinen," klinkt het.

    (sam)
    bron; demorgen.be

    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Kaketoes,
    20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleutertuin voor panda's


    Kleutertuin voor panda's

    Het Chinese centrum ter bescherming en ...

    Het Chinese centrum ter bescherming en onderzoek van panda's beschikt over een ware kleutertuin voor jonge panda's. Al meer dan tien dieren zijn er opgegroeid. Aan schattige beelden geen gebrek.

    Het Chinese centrum ter bescherming en ...





    Het Chinese centrum ter bescherming en ...






    Het Chinese centrum ter bescherming en ...

    © photo news
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Panda's,
    10-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierentuin Toronto haalt


    Dierentuin Toronto haalt "homo-pinguïns" uit elkaar


    © reuters


    © reuters


    De dierentuin van het Canadese Toronto heeft een koppel mannelijke pinguïns uit elkaar gehaald. De twee Afrikaanse pinguïns, Buddy en Pedro, deelden samen een verblijf sinds ze dit voorjaar in de dierentuin arriveerden. In de media werden de twee sindsdien afgeschilderd als een homo-koppel. Kranten hadden het zelfs over 'Brokeback Iceberg', naar analogie met de film 'Brokeback Mountain' over twee cowboys die op elkaar verliefd zijn.

    Volgens Tom Mason, vogeldeskundigde van de dierentuin, hebben de media het echter niet bij het rechte eind. "Het feit dat Buddy en Pedro bij elkaar zijn, duidt eerder op een sociale dan op een seksuele band. Dat ze nu uit elkaar worden gehaald, heeft met het fokprogramma van de dierentuin te maken", aldus Mason.

    De dierentuin wil de twee nu met vrouwtjespinguïns laten paren. De 21-jarige Buddy heeft eerder tien jaar lang een vrouwelijke partner gehad en voor kuikens gezorgd. Bij Pedro (10) ontbreekt die ervaring vooralsnog. 

                       

    © reuters


       
    © ap

    (hlnsydney/sps)
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Afrikaanse pinguïns, Buddy en Pedro,
    30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstmatige eilanden voor orang-oetans in Indonesië


    Kunstmatige eilanden voor orang-oetans in Indonesië


    © reuters

    Een kunstmatig eiland lijkt eerder iets voor de overdreven luxe van Dubai, maar een Britse dierenbeschermer wil vier eilanden laten aanleggen voor orang-oetans in Indonesië. Het zou de verblijfplaats moeten worden van zieke of gewonde orang-oetans, die nu in kooien herstellen.

    © epa


    © reuters


    Vier eilanden met gras, struiken en bomen. Dr. Ian Singleton wil hier zieke en gewonde orang-oetans - dieren die niet meer in hun natuurlijke habitat kunnen overleven - introduceren. Op die manier zouden ze aan hun kleine kooien ontsnappen om toch weer in de natuur te leven.

    Geen moeilijke constructies voor de apeneilanden. Met graafwerken zou gewoon een stukje land afgebakend worden met grachten. Rond dat 'eiland' moet vervolgens water komen. De orang-oetans zullen dat water in principe nooit proberen over te steken, want de dieren kunnen niet zwemmen. Om te vermijden dat ze verdrinken wil Singleton toch ook een elektrische omheining voorzien.

    Het lastigste onderdeel van de taak is het vinden van een propere stroom die de eilanden van water moet voorzien. Op Sumatra is er echter veel vervuiling. De voorbije tien jaar hebben Singleton en zijn team meer dan 150 orang-oetans in het wild kunnen vrijlaten. Er verblijven momenteel nog wel 50 apen in de ziekenboeg. Enkele orang-oetans zullen voorrang krijgen om naar de eilanden te verhuizen. Zo ook een tweeling met twee blinde ouders.

    Bevolking inlichten
    Singleton is al sinds 2001 actief op Sumatra. Naast het verzorgen van de zieke orang-oetans probeert hij de bevolking ook in te lichten over de gevaren die de dieren lopen. Er leven naar schatting nog 6.000 orang-oetans in Sumatra, waar de apen het slachtoffer worden van ontbossing en conflicten met mensen. "Deze orang-oetans zijn vluchtelingen uit bossen die niet meer bestaan", zegt Singleton in The Guardian.

    "We hebben dieren zoals Leuser, die blind werd na een schot met een luchtkarabijn. We kunnen toch niet verlangen dat hij 45 jaar in een kleine, roestige kooi leeft?" Singleton beseft echter dat zijn inspanningen voor niets zullen zijn als de bevolking zich niet bewust wordt van het probleem. "We moeten de mensen bereiken die bomen omhakken en die orang-oetans neerschieten omdat ze in de buurt komen."

    "Veel mensen uit de middenklasse, zelfs politieagenten, stelen orang-oetans en houden ze als statussymbool. Mensen die de wet moeten bewaken zijn diegene die orang-oetans in kooien houden."

    Singleton staat op het punt een groot stuk grond vast te krijgen, waar hij de eilanden zou kunnen laten maken. Maar door het Indonesische systeem loopt zijn plan vertraging op. "Het ene ogenblik zegt de regering hier dat ze de bossen willen beschermen, het andere delen ze een vergunning uit om bomen te kappen."

    (gb)
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:orang-oetans,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poitou-ezeltje geboren in Planckendael


    Poitou-ezeltje geboren in Planckendael

                
                                        


                                       

    Dierenpark Planckendael viert de geboorte van het veulentje Mégane, dat na een dracht van 12 maanden van haar mama Baudette ter wereld kwam. Mégane is een Poitou-ezeltje en ziet nu nog pikzwart met kleine krulletjes. Die zullen later uitgroeien tot een heus hippiekapsel.

    De ouders van merrie Mégane lijken wel voddebalen aan de flanken van hun lijf te dragen. Vogels maken dankbaar gebruik van deze stukken vacht als nestmateriaal.

    Mégane is het eerste jong van mama Baudette. Papa Fanfaron verwekte al een hele reeks veulens, onder meer alle zes Poitou-ezels van Planckendael.

    Poitou-ezels zijn één van de grootste, zwaarste en oudste ezelsrassen. Ze hebben nóg langere oren dan de 'gewone' huisezel. Tot wel 34 cm lang, kunnen de Poitou-ezelsoren worden. Het Franse ras is bedreigd en stond zelfs op het punt om uit te sterven.

    bron; hln.be

    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:ezels, Poitou-ezeltje
    02-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoonheid van Afrika vereeuwigd in prachtbeelden


    De schoonheid van Afrika vereeuwigd in prachtbeelden


    Marina Cano heeft schitterende foto's ...

    Marina Cano heeft schitterende foto's meegebracht van haar reis naar Afrika. De Spaanse amateurfotografe trok drie weken door Kenia en maakte prachtbeelden van wilde dieren in hun natuurlijke habitat.

    Marina Cano heeft schitterende foto's ...



    Marina Cano heeft schitterende foto's ...




    Marina Cano heeft schitterende foto's ...






    Marina Cano heeft schitterende foto's ...






    Marina Cano heeft schitterende foto's ...


    (Foto's Brunopress)
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:olifanten, Leeuw, Giraf, Zeebra,
    10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1 op 10 van planten en diersoorten sterft uit tegen 2100

    1 op 10 van planten en diersoorten sterft uit tegen 2100



    1 op 10 van planten en diersoorten sterft uit tegen 2100

    © 

    Als de huidige klimaatverandering zich verder zet, sterft tegen 2100 een op tien dier- en plantsoorten uit. Dat concluderen onderzoekers van de Universiteit van Exeter in Groot-Brittannië. De onderzoekers legden vroegere wetenschappelijke voorspellingen over de gevolgen van de klimaatverandering voor plant- en diersoorten naast de bekende Rode Lijst van de Internationale Unie voor Natuurbescherming (IUCN), de lijst van soorten die achteruitgaan en met uitsterven bedreigd zijn. Het is voor het eerst dat zoveel klimaatstudies worden getoetst aan de realiteit van plant- en diersoorten. Het onderzoek werd zopas gepubliceerd in de vakpublicatie Proceedings of the National Academy of Sciences

    Grote impact 
    © Wikipedia

    De studie toont dat "de impact van de klimaatverandering overal gevoeld wordt, en bij alle dier- en plantgroepen", zegt onderzoeker Robert Wilson. "Van vogels tot wormen tot zeezoogdieren, van hooggebergte tot jungles en oceanen: wetenschappers blijken het bij het rechte eind gehad te hebben dat klimaatwijziging een echte bedreiging is voor de soorten."



    Onzekerheid als excuus
     
    © photonews

    Als er niets verandert, sterft een op tien dier- en plantsoorten uit tegen 2100. "Onze studie zou mensen wakker moeten schudden", zegt Ilya Maclean, hoofdauteur van de studie. "De vele soorten die nu al achteruitgaan, kunnen uitsterven als de huidige gang van zaken aanhoudt. We moeten ophouden om onzekerheden als excuus in te roepen om niet in actie te schieten. Ons onderzoek toont dat de schadelijke effecten van klimaatwijziging nu al plaatsvinden, en zelfs sterker zijn dan voorspeld."

    IJsbeer 
    © photonews

    Al jaren is de ijsbeer het symbool van de klimaatverandering.
    Als de temperatuur blijft stijgen en het ijs in de poolgebied verder smelt,
    zal de ijsbeer deze eeuw nog uitsterven. Ook jagers en stropers vormen
    een ernstige bedreiging voor de ijsbeer.

    Tijger 
    © photonews

    De lijst met bedreigde dieren is eindeloos. Sommige soorten worden dankzij beschermingsmaatregelen gered, maar andere dieren verdwijnen voorgoed van onze aardbol. Momenteel is de tijger de meest bedreigde diersoort ter wereld. Het dier staat bovenaan in een nieuwe lijst van WWF. Volgens de meeste recente studies zouden er niet meer dan 3.200 tijgers in het wild overblijven.
     
    De grootste bedreigingen voor de tijger zijn ontbossing en jacht. Lichaamsdelen van de tijger worden gebruikt in de Chinese geneeskunde. Ook de vacht van een tijger wordt aan hoge prijzen verkocht. Daarnaast is ook de klimaatverandering een belangrijke factor in het verdwijnen van de tijger.

    Magellaanse pinguïn

    Magellaanse pinguïn © 

    Vroeger waren olielekken de grootste bedreigingen voor de Magellaanse pinguïn. Tegenwoordig heeft het dier het steeds moeilijker om voedsel te vinden, aangezien veel vis verdwijnt in de warmere oceanen. Maar de Magellaanse pinguïn is niet het enige slachtoffer van de klimaatverandering : liefst twaalf van de zeventien pinguïnsoorten zijn bedreigd

    Menselijke bedreiging 
    ©

    Maar het is niet alleen de klimaatwijziging die ervoor zorgt dat een groot aantal dieren met uitsterven wordt bedreigd. Ook de mens doet een flinke duit in het zakje. Zo zijn er van de madagaskarschildpad door de illegale handel nog slechts een  vierhonderdtal exemplaren over. De Californische bruinvis dreigt dan weer uit te sterven doordat hij vaak verdrinkt in visnetten. De populaire blauwvintonijn is het slachtoffer van overbevissing en in Rwanda en Oeganda heeft de oorlog het voor de berggorilla's niet echt gemakkelijk gemaakt. Op de Rode Lijst van de IUCN staat ook de Javaanse neushoorn al genoteerd als een "kritiek bedreigde" diersoort. In het wild bestaan er maar twee populaties meer. Dat maakt dat hun aantal zeker niet hoger ligt dan 60 exemplaren. Neushoorns zijn net als tijgers populair in de Chinese geneeskunde.


    Planten
     
    © Wikipedia

    Ook een vijfde van de plantensoorten in de wereld wordt bedreigd met uitsterven. Dat blijkt uit een onderzoek van de Britse nationale botanische tuin in Kew en het Natuurhistorisch Museum in Londen. De onderzoekers bekeken vierduizend plantensoorten, waarvan 22 procent bedreigd bleek. Daarmee zijn de planten net zo bedreigd als de zoogdieren. Het tropisch regenwoud is het meest bedreigde ecosysteem. Daar komen dan ook de meeste bedreigde planten voor.

    bron; skynet.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Planten, dieren,
    09-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwe viervoeters doen hun best tijdens kampioenschap frisbeeën


    Trouwe viervoeters doen hun best tijdens
    kampioenschap frisbeeën

    Honden en hun baasjes doen ten volle hun best ...

    Honden en hun baasjes doen ten volle hun best tijdens een kampioenschap frisbeeën in de Russische hoofdstad Moskou.


    Honden en hun baasjes doen ten volle hun best ...





    Honden en hun baasjes doen ten volle hun best ...






    Honden en hun baasjes doen ten volle hun best ...






    Honden en hun baasjes doen ten volle hun best ...


    © epa

    bron; demorgen.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Honden,
    07-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neusapen in de Apenheul


    Neusapen in de Apenheul

    Drie neusapen zijn sinds dinsdag in Apeldoorn ...

    Drie neusapen zijn sinds dinsdag in Apeldoorn te zien.
    Het is voor het eerst sinds lange tijd dat dat in een westerse
    dierentuin het geval is. De dieren stierven doorgaans in Europese
    en Amerikaanse dierenparken door gebrekkige kennis over het voedsel. 


    Drie neusapen zijn sinds dinsdag in Apeldoorn ...





    Drie neusapen zijn sinds dinsdag in Apeldoorn ...


    © ANP bron; volkskrant.nl


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Neusapen,
    06-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chimpansee geeft tijgerwelp de papfles


    Chimpansee geeft tijgerwelp de papfles


    De twee jaar oude chimpansee Do Do geeft in ...

    De twee jaar oude chimpansee Do Do geeft in de Samut Prakan Crocodile Farm en Zoo, nabij Bangkok, de fles aan het zestig dagen oude tijgertje Aorn.  En dat leverde vertederende foto's op.

    De twee jaar oude chimpansee Do Do geeft in ...


    (kve)© reuters
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:chimpansee Do Do, tijgertje Aorn,
    22-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel stopt met sterilisatie van duiven


    Brussel stopt met sterilisatie van duiven



    Belga

    De stad Brussel stopt met de sterilisatie van duiven. Brussels schepen voor Hygiëne Christian Ceux vindt dat er onduidelijkheid is over de wettelijkheid van het sterilisatieprogramma. Er zijn ook vragen over het transport van de duiven naar het sterilisatiecentrum, vlak bij de Franse hoofdstad Parijs.

    Daarom verlengt de stad Brussel haar contract met het Franse bedrijf niet. Brussel zoekt nu naar een andere aanpak van het duivenprobleem.

    bron; deredaktie.be










          Foto's; Hobbyfotografie J & G     E-mail; hobbyfotografie.j.g@telenet.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:duiven,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 euro voor wie zwaluwnest aan huis hangt


    50 euro voor wie zwaluwnest aan huis hangt



    Belga

    Inwoners van Tielt-Winge kunnen van de gemeente geld krijgen als er een zwaluwnest aan hun huis hangt. Tot 50 euro per nest, voor maximaal zeven nesten.

    De gemeente Tielt-Winge hoopt zo de boerenzwaluw mee in de stand te houden. Volgens het biodiversiteitsplan van de provincie is de boerenzwaluw een bedreigde soort. Ook de gemeente Bekkevoort geeft geld voor zwaluwnesten.

    bron; deredaktie.be














        

      Foto's; Hobbyfotografie J & G     E-mail; hobbyfotografie.j.g@telenet.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Zwaluw,
    09-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acrobaat dolt met stier


    Acrobaat dolt met stier


  • In Pamplona wordt niet allen voor de stieren uit gerend.
    Deze 'recortador' haalt spectaculaire toeren uit in de stierenarena.






















    auteur;  foto
    bron; nieuwsblad.be

    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:stier, Pamplona,
    05-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje temt zijn wilde paarden

    Spanje temt zijn wilde paarden


    Tijdens de Rapa das Bestas (vrij vertaald als ...

    Tijdens de Rapa das Bestas (vrij vertaald als 'Het temmen van de beesten') in het Spaanse Sabucedo temmen Spanjaarden honderden wilde paarden.
    Zij worden verzameld in de bergen en in de vallei worden ze gemerkt en getemd.

    Tijdens de Rapa das Bestas (vrij vertaald als ...



    Tijdens de Rapa das Bestas (vrij vertaald als ...

    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Paarden,
    01-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spectaculair: haaien springen uit water


    Spectaculair: haaien springen uit water

    In Zuid-Afrika is het van eind mei tot ...

    In Zuid-Afrika is het van eind mei tot augustus feest voor de witte haaien,
    die zich te goed doen aan zeehondenpuppy's rond Seal Island False Bay.
    Tijdens hun aanval springen de dieren vaak helemaal uit het water.

    In Zuid-Afrika is het van eind mei tot ...



    In Zuid-Afrika is het van eind mei tot ...



    In Zuid-Afrika is het van eind mei tot ...

    (sam)
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Haaien, Zeehondjes,
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige beelden van vissende grizzly's

    Prachtige beelden van vissende grizzly's


    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar ...

    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar Alaska om grizzlyberen
    te zien vissen. Hij fotografeerde prachtige taferelen, onder andere van
    een zes maanden oud kleintje dat probeerde een zalm te pakken te krijgen.

    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar ...




    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar ...




    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar ...






    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar ...






    Fotograaf Andy Rouse trok drie weken naar ...


    (sam)
    bron; hln.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:beren, grizzlyberen,
    24-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijftig eenden komen om bij stalbrand in Pulle



    Vijftig eenden komen om bij stalbrand in Pulle




















          Foto's; Hobbyfotografie J & G     E-mail; hobbyfotografie.j.g@telenet.be


    In Pulle bij Zandhoven heeft een brand in een stal het leven gekost aan een vijftigtal eenden. Het is een kippenstal, waar momenteel enkel eenden zaten.
    De brandweer had het vuur snel onder controle, maar de schade is groot. Waarschijnlijk werd de brand veroorzaakt door een defect in het verwarmingssysteem.
    Enkele jaren geleden was er al eens een brand in dezelfde stal.


    bron; deredaktie.be


    Categorie:BERICHTEN DIEREN & FOTO'S
    Tags:Eenden,



                




    Lieve Bezoeker
      Om het openen van 
     
    het gastenboek voor 
       iedereen gemakkelijk 

     
    te houden worden te
      grote Plaatjes en of
      Buttons verwijderd
    .




    Blog als favoriet !


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    arnouts
    blog.seniorennet.be/arnouts

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!