Al enige tijd zat ik er mee,zelf eens zo een mooie lieve bruine beer te maken. Een paar weken geleden kwam ik op Annebelleke haar blog terecht,ik deed haar een mailtje,vroeg om wat uitleg, en zo bestelde ik mijn eerste paketje bij Annebel, patroontje,mohair,oogjes...........,alles zit er in,en ook de duidelijke uitleg. en zondag ben ik er met veel plezier aan begonnen, en ja........................... hier is hij dan, mijn eerst beer!
een lavendel zakje gemaakt met een restje stof, versierd met wat kruisjes steek,heel makkelijk te maken, op emmy haar blogje zie je ook mooie voor in de Kerstboom, groetekes, rafa
toen ik laatst in Frankrijk was zag ik verschillende stoffen zakken voor het brood in weg te bergen,ik vond het best mooi en handig,ik heb me er eentje gemaakt.
dit ideetje heb ik bij bollekewol gezien, emmy heeft er een doosje mee versierd, ik heb een kader gemaakt,het krijgt een mooi plaatsje, in mijn keuken,het was heel plezant om te maken. bedankt emmy voor het idee, bezoek zeker haar blogje eens "bollekewol"
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.