toen ik laatst in Frankrijk was zag ik verschillende stoffen zakken voor het brood in weg te bergen,ik vond het best mooi en handig,ik heb me er eentje gemaakt.
Reacties op bericht (2)
13-08-2008
zeg tof ze rafa wij bakken ons brood ook zelf en zo"n zak heb ik nog niet wel veel gezien in frankrijk das nu nog eens een gedacht ze
hallo ik kom nog gauw even een groeteke doen vandaag liefs emmy
13-08-2008, 14:30 geschreven door emmy
12-08-2008
met dit weertje wat we nu hebben is het ideaal om zulke dingen te maken Fabienne ....
Een aangename week toegewenst vanwege Amor Fati !<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Matigheid met eten bevordert een gezond lichaam, matigheid met mensen bevordert de gemoedsrust.
Het aanleren van matigheid is de essentie van gezond verstand en ware wijsheid.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.