tafelloper, amarylis,kruissteek, dit doe ik als ik niet achter de kookpot sta.
Reacties op bericht (5)
05-10-2008
NOG EEN PRACHTIG!
IK BLIJF GNIETEN VAN JE HANDWERKEN! KOOK ZEKER VERDER,JE RECEPTEN ZIJN EENVOUDIG,GOED UITGELEGD MAAR JE HANDWERK !!!! AMAI!!!! Annebelleke
05-10-2008, 01:23 geschreven door Annebelleke
30-04-2008
Groetjes van de kust
Hey, danke voor het bezoek op mijn blog , je borduurwerk is zeer mooi, proficiaat !!! Maar gezien het aantal recepten, il wil wel geloven dat je meer achter de fornuis bent dan met een naald in je handen. Om jou te antwoorden, ik ben franstalig, van de omgeving van Brussel, tussen Waterloo en Halle dus tussen de twee talen ook, ik heb altijd vrienden van de twee culturen gehad. t'is zo dat ik mijn nederlands heb geleerd, op de straat. Ik doe fouten maar ik doe mijn best Groetjes. Christine
30-04-2008, 17:34 geschreven door Titepluche
03-03-2008
Zeeer mooi!;Fabienne!
Kheb nog effe langs geweest!
Fijne maandag nog!
Veel liefs
03-03-2008, 13:22 geschreven door anita
02-03-2008
Hallo Fabienne
02-03-2008, 22:01 geschreven door bloemenvrouwtje
29-02-2008
mooi ze fabienne groetekes
we vliegen er weer rustig in fijne vrijdag liefs emmy
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.