Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    11-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering wil besparen...maar niet op ambtenaren

    Geen spelletjes meer op griffie Brusselse rechtbank

    • maandag 05 oktober 2009

    Een interne dienstregeling op de griffie van de rechtbank van eerste aanleg in Brussel onthult hoe alles op deze dienst op zijn beloop wordt gelaten. Dat meldt La Dernière Heure maandag.

    Volgens de krant staat er onder andere in de nota dat "de videospelletjes beperkt zijn voor het middaguur" en dat het verboden is "om op het internet te spelen tijdens de diensturen".

    De nota die La Dernière Heure kon verkrijgen verklaart verder dat het "onaanvaardbaar is dat het werk op het bureau blijft liggen" en zegt verder dat men "beleefd en hoffelijk moet blijven, ook aan de telefoon".

    De nota verduidelijkt dat er disciplinaire sancties volgen voor "diegenen die de richtlijnen niet volgen" en voor "diegenen die de werkuren niet respecteren".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Standaard wordt links

    Ik herinner mij nog de tijd dat De Standaard de gazet was van de katholieke Vlaming en AVV-VVK in haar hoofding vermeldde. Het was de tijd van figuren zoals Dendermondenaar Louis De Lentdecker, een rechtgeaarde gevoelsmens. Hetgeen we de laatste dagen te lezen krijgen van Bart Brinckman doet mij meer en meer twijfelen aan de "kwaliteitskrant". Terwijl werkelijk iedereen erover eens is dat Caroline Gennez een fout gemaakt heeft bij de toewijzing van de ministerportefeuilles gaat journalist Brinckman -nota bene hoofd van de Wetstraatredactie van De Standaard!- een pleidooi voor haar afsteken. Ongezien is zoiets. Een journalist die bijna een liefdesverklaring aflegt voor iemand die totaal niet in de lijn ligt van zijn eigen krant en die een flater van formaat maakte. Is hij misschien verliefd op haar of is het iets anders? Ik hoop dat het bestuur van De Standaard dit ook opmerkt en de nodige conclusies hieruit trekt. Als ik linkse blabla wil lezen koop ik wel De Morgen hoor.



    Een kroko kan Caroline redden

    • zaterdag 10 oktober 2009
    • Auteur:

    DE HANDELINGEN — Volgend weekend moet het SP.A-congres zich achter Caroline Gennez scharen. De partij heeft niets te winnen met een blijvende beschadiging.

    Het socialisme moet gezellig zijn of niet zijn. De boutade van Steve Stevaert klinkt verrassend actueel. Het is de laatste maand wat geweest voor Caroline Gennez. Voortdurend trachtten 'militanten' haar te destabiliseren. Eerst lekte uit dat de electoraal gebuisde Flor Koninckx vooraf werkzekerheid kreeg en bijgevolg tot zijn pensioen moet worden betaald. Vervolgens vocht de voorzitter onbewust voor de camera's een robbertje uit met Mia De Vits die de SP.A-voorzitter een democratisch deficit verweet. Afgelopen week lekte ontluisterend intern mailverkeer uit dat de aanstelling van de SP.A-ministers in de Vlaamse regering voorafging.

    Gennez heeft de afgelopen twee jaar keihard geknokt. Ze overleefde de jongste verkiezingsuitslag. De onderhandelingen verliepen vlekkeloos, haar keuze van de drie ministers was verrassend, maar verdedigbaar. Alvast het buitenwerken van Frank Vandenbroucke werd ruim gedragen door de partijtop. Toch slaagt ze er maar niet in om haar hakken in het zand te zetten. Ze wankelt bij de minste windstoot. Enfin, dat trachten haar tegenstanders ons te doen geloven.

    De gevolgen van het uitlekken van het mailverkeer kunnen rampzalig zijn. De geprinte versie werd op het SP.A-hoofdkwartier aan de Grasmarkt gepikt, ingescand en verspreid. Kan de voorzitters haar eigen medewerkers nog vertrouwen? Haast iedereen mag worden verdacht van medeplichtigheid aan het delven van haar graf.

    Los van het persoonlijke aspect verzandt ook de partij in een sfeer van algemeen wantrouwen. Elke politicus die in de betreffende mail van Barteld Schutyser - een nauwe vriend van Gennez - wordt genoemd, bekijkt de voorzitter plots met heel andere ogen. Want wat Schutyser schreef, was misschien een reflectie op wat Gennez of een van haar getrouwen hadden ingefluisterd. Het misprijzen, het dedain waarmee over kandidaat-ministers wordt gesproken, klinkt niet als een uitnodiging om elkaar in de armen te vallen.

    De mail leest ook vernederend voor de zogeheten 'kroko's', de krokodillenraad waar oudgedienden zoals Louis Tobback, Freddy Willockx of Louis Vanvelthoven op tijd en stond van gedachten wisselen. Aan het begin van de vakantie werd ook daar het lot van die 'veel te rechtse en veel te Vlaamse' Vandenbroucke herbevestigd. Gennez kreeg bovendien 'het volste vertrouwen'. Dat was niet in het minst te danken aan de manier waarop ze de kroko's uitzicht gaf op inspraak.

    Daarom verbaast het niet dat uitgerekend Louis Tobback en Freddy Willockx hun ergernis ventileren. Het was een pijnlijk ontwaken dat Gennez andere adviseurs meer vertrouwde dan een stelletje zestigplussers met een stevige staat van dienst. Dat één ervan niet eens een functie bekleedt binnen de partij, verguldde de pil niet echt.

    Volgend weekend organiseert de partij een tweedaags 'visiecongres' over de hedendaagse invulling van het socialisme. De allusies naar het mailverkeer zullen niet bij te houden zijn. Gennez kan een mea culpa slaan. En misschien is dat ook nodig. Even het hoofd buigen, iedereen begaat wel eens een stommiteit. Voorts zijn toppolitici slim genoeg om te weten dat er op delicate momenten niet altijd diplomatiek taalgebruik wordt gehanteerd.

    Toch is er meer nodig. 'Op het moment dat de voorzitter onder vuur komt te liggen, zou het misschien beter zijn dat die stille groep haar openlijk verdedigt. Ik ben blij dat Louis Tobback dat wel in de meest duidelijke bewoordingen heeft gedaan', vertelde Freya Van den Bossche vorige week in De Standaard. De Vlaamse minister benadrukte dat Gennez de beslissing rond Vandenbroucke 'niet zonder reden en niet zonder steun' had genomen.

    Welaan dan. Is zo'n congres dan geen uitstekende gelegenheid om Gennez voluit te steunen? En als de nieuwe garde het niet aandurft om zijn nek uit te steken. Waarom staat er dan geen kroko op om te doen wat hij in dit soort van situaties moet doen: slaan, maar vooral zalven. Om vervolgens tot eenheid op te roepen.

    Goed vijf jaar geleden verzeilde Open VLD in een uitzichtloos conflict over het migrantenstemrecht. Op het einde van een dag vol ruzie en verwijten nam een moegetergde Willy De Clercq het woord. Op een ongezien emotionele manier riep hij op om de rangen te sluiten. Hij kon het niet aanzien dat de partij voor zijn ogen aan ruzie ten onder ging. Waar wacht Louis Tobback op? Of Steve Stevaert? Of voelt iemand zich geroepen om de voorzittershamer over te nemen? Dat hij het dan snel doet. Anders blijft er geen partij meer over.

    Bart Brinckman leidt de Wetstraatredactie.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Verwilghen over het triumviraat
    Vandaag konden we de reactie lezen van Bart Tommelein op de uitlatingen van Verwilghen over zijn eigen partijtop. Het is duidelijk dat het Verwilghen zeer hoog moet zitten. Anders zou de intelligente man nooit zulke uitspraken durven doen. Wat is er werkelijk aan de hand? Verwilghen is jaren vogelvrij verklaard door de partijtop. De sinistere Karel De Gucht wilt al 30 jaar zijn vel en is er redelijk goed in geslaagd zijn streekgenoot weg te pesten. Ooit sloten beide heren een monsterverbond aan tafel bij senator Octaaf Vandenbroeck uit Lebbeke, maar van zodra de tijd rijp was, wou Karel De Gucht opnieuw met Verwilghen afrekenen. De VLD-top maakte een grote inschattingsfout door Verwighen voorzitter te maken van de commissie Dutroux. In feite werd Verwilghen pas in tweede instantie voorzitter, omwille van het feit dat de eerste voorzitter afhaakte. Verwilghen nam deze job ter harte en werd door de media plots gebombardeerd tot "Witte ridder". De media kan iemand maken en kraken. Verwilghen is duidelijk een product van de media en zeker niet van zijn eigen partij. Na de Dutrouxcrisis behaalde Verwilghen de meeste stemmen van zijn eigen partij, maar kreeg geen enkele felicitatie van de partijtop. Guy Verhofstadt (en zijn tweelingbroer Patrick De Wael) voelde zich letterlijk voorbijgestoken en Karel De Gucht zag groen van nijd en jaloezie. Maar De Gucht blinkt uit in geslepenheid. Toen Verwilghen in Dendermonde een eenheidslijst wou vormen met Norbert De Batselier stuurde De Gucht zijn marionetten erop af. Minister Marc Verwilghen werd in zijn hemd gezet en de eenheidslijst werd nipt weggestemd. Dat was een zware belediging voor Verwilghen die zijn conclusies trok en de Denderstad verliet. Voor De Gucht was het een rivaal minder in zijn regio en dat daarmee Dendermonde verloren ging aan de VLD nam hij er graag bij. De kandidaten van De Gucht zijn immers zodanig zwak dat ze eigenlijk niets te betekenen hebben. Voor Dendermonde en Verwilghen ging er een kans verloren. Verwilghen probeerde het nogmaals in Knokke - de stad van zijn echtgenote- maar werd ook daar afgeblokt door Bartje Tommelein, een soort variant van Bart Somers. Tommelein is een blaam voor een partij die "democratie" in haar naam draagt. Hij rekende af met de opstandige Jean-Marie Dedecker en nu is ook Marc Verwilghen aan de beurt. Dat Marc Verwilghen, die nog geen 60 jaar oud is, net nu aan de alarmbel trekt, wil zeggen dat men hem alle hoop op de toekomst heeft ontnomen. Men heeft hem wellicht geen enkel perspectief geboden na 2011. Het is zonde voor de VLD dat men zo'n boegbeeld op een lage manier afmaakt. En wat dat onnozel Bartje Tommelein zegt is larie en apekool. 




    07/10/2009
    07:24
    Marc Verwilghen haalt zwaar uit naar "blauw triumviraat"
    (Belga) In een interview met Het Laatste Nieuws haalt Marc Verwilghen (Open Vld) zwaar uit naar het "blauwe triumviraat" Guy Verhofstadt-Patrick Dewael-Karel De Gucht. Tien jaar lang hebben ze volgens Verwilghen elk opkomend liberaal talent versmacht. "En wie hen tegensprak, vloog eruit." Zelf stapt de senator in 2011 uit de actieve politiek. "Ik hoop dat de jongeren zullen zorgen voor een nieuwe wind binnen Open Vld", aldus Verwilghen.
    Verwilghen spaart zijn kritiek op het liberale toptrio niet. "Wie tussenbeide kwam, was een stoorzender. Het driemanschap was zeker in haar beginperiode oppermachtig: Verhofstadt was premier, De Gucht partijvoorzitter en Dewael eerst Vlaams minister-president en later vicepremier. Er was toen weinig ademruimte", stelt Verwilghen. Wie toch probeerde om in te gaan tegen het triumviraat, kreeg het deksel op de neus. "Je kent het lot van diegenen die geprobeerd hebben om ze uit mekaar te halen. Vraag het maar aan Jean-Marie Dedecker of Hugo Coveliers: hun revolte was vlug voorbij." Voor Verwilghen is de tijd rijp voor een nieuwe generatie. (DWM)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Gennez heeft het niet

    De uitgelekte mail van Caroline Gennez toont duidelijk aan dat ook de Vlaamse socialisten aan vuile spelletjes doen in eigen rangen. De cynische toon van het mailverkeer toont aan dat men op laffe manier eigen volk elimineert. De "open" VLD staat duidelijk niet alleen als het over afrekeningen gaat. Wat mij verder in de mail opvalt is het zinnetje dat men moet oppassen voor Frank Vandenbroecke en de echte waarheid achter Agusta !!! Zijn er dan nog geheimen die voor ons zijn verzwegen? Het is mij altijd opgevallen dat bepaalde figuren er zeer goedkoop vanaf zijn gekomen. Bij voorbeeld Freddy Willockx die miljoenen geld kreeg voor de aankoop van "Het Vrije Waasland". Ook Willockx' vriend Norbert De Batselier werd aanvankelijk genoemd in het Agustadossier. Beide heren werden nooit vervolgd. De zwarte piet werd pijnlijk doorgeschoven naar Willy Claes. Die mocht een dikke sigaar smoren, maar werd nadien door de partij volledig gerehabiliteerd. Meer nog, hij wordt nu gevraagd als eminence grise in allerlei duidingsprogramma's. In dit apenland kan men correctioneel veroordeeld worden en nog als expert worden erkend!
      

    Het is duidelijk dat SPA-voorzitster Caroline Gennez het niet lang meer zal trekken als leidster van haar partij. Haar politieke spelletjes zijn net iets te doorzichtig en over een brede steun in haar partij beschikt ze helaas ook niet. Er zijn de oude crocodillen zoals de eeuwige Louis Tobback die op haar inhakken en er is de linkse vleugel onder leiding van De Bruyn. Na de karaktermoord op de intellectueel Frank Vandenbroucke valt die basis ook weg. Op wie kan Gennez nu nog rekenen? Ik vermoed een handvol mensen die recent door haar beloond werden, zoals Pascal Smet en een schare meelopers. Maar is een dergelijke geslonken achterban wel voldoende om Gennez te laten overleven? Wellicht niet. Ik vrees dat ze overmoedig geweest is en haar eigen kaarten overspeeld heeft. Ik vrees dat ze zelf op een zijspoor zal worden geplaatst en misschien volledig wordt uitgerangeerd. Maar dat is misschien nog zo slecht niet voor de Vlaamse socialisten. Want zeg nu eerlijk, Gennez heeft het niet en zal het nooit hebben.




    Caroline Gennez onder vuur

     

    Caroline Gennez (sp.a) ligt zwaar onder vuur nadat in De Standaard haar persoonlijke mailverkeer over de verdeling van de ministerportefeuilles en over het opzijschuiven van Frank Vandenbroucke is uitgelekt. Vooral het feit dat Gennez zich liet adviseren door "buitenstaander" Barteld Schutyser zet kwaad bloed.

    In De Standaard reageert Gennez verontrust. Ze voelt zich "bekeken".

    Ook Het Laatste Nieuws bespreekt hoe Gennez de postjes verdeelde en Vandenbroucke afvoerde, en kopt "De moord op prins Frank". Louis Tobback stelt sarcastisch vast: "Blijkbaar is het de grote Barteld Schutyser die voor onze partij de regering samenstelt". Tobback kan er "beter om lachen dan om wenen". Pascal Smet snapt de heisa niet, zegt hij aan de krant: "De voorzitster raadpleegt toch wie ze wil?".

    Het Nieuwsblad spreekt van "een vuile oorlog bij sp.a". Gennez zelf spreekt in verschillende kranten van "geen akkefietje, maar een wansmakelijk gegeven". Ze heeft naar eigen zeggen geen idee wie de schuldige is van het lek. (SIJ)


    08:11 - 09/10/2009 Copyright © Belga
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Van Steenkiste vrijgelaten

    Uiteindelijk hebben ze hem dan toch vrijgelaten, Luc Van Steenkiste. Het gerecht dat zelf geplaagd is met het ene schandaal na het andere vond het blijkbaar nodig een topmanager tussen al het crapuul te steken, omdat hij hetzelfde deed als de De Gucht's. Maar Karel De Gucht en Mireille Schreurs staan boven het gerecht. Meer nog zij hebben zelf de helft van de rechtbank in hun zak zitten. Van dergelijke mensen heeft het gerecht schrik. Karel De Gucht zou iemand mogen afknallen, hij zou er nog goedkoop vanaf komen.

    Het gerecht moet DRINGEND gedepolitiseerd worden!!!! Beste heren politici in Brussel, hoe lang gaat het nog duren eer jullie eens echt deontologisch gaan ageren? Het is een echte schande hoe jullie zich verrijken op kosten van de doorsnee belastingbetaler! Het begint stilaan tijd te worden dat jullie echt eens iets doen aan de echte problemen van Jan Modaal in plaats van overal Uw vriendjes te benoemen en Uw zakken te vullen. Jullie zijn een gore dievenbende!!!




    Luc Vansteenkiste vrijgelaten onder strikte voorwaarden

    HLN update  Luc Vansteenkiste, gedelegeerd bestuurder van Recticel, die afgelopen week misbruik van voorkennis werd ten laste gelegd, wordt vrijgelaten. Vansteenkiste, voormalig voorzitter van werkgeversorganisatie VBO, zou vandaag nog vrijkomen onder strikte voorwaarden. Dat bevestigt Jos Colpin, woordvoerder van het Brusselse parket. "De onderzoeksrechter gaf opdracht hem vrij te laten uit de gevangenis van Vorst onder strikte voorwaarden", zegt Colpin. "Over de voorwaarden wil de onderzoeksrechter niet uitweiden, maar er kan aangenomen worden dat Vansteenkiste contact moet vermijden met andere betrokkenen."

    Vorige week vrijdag bevestigde de raadkamer nog de aanhouding van Vansteenkiste. Zijn verdediging ging daartegen in beroep, maar de kamer van inbeschuldigingstelling zou pas volgende week oordelen over een eventuele invrijheidstelling. "Vermoedelijk wou de onderzoeksrechter vermijden dat er misbruik van de voorhechtenis wordt gemaakt", zegt Colpin, verwijzend naar de recente kritiek op de opsluiting van de voormalige VBO-topman.

    Vansteenkiste werd aangehouden in de zaak van mogelijk misbruik van voorkennis bij de verkoop van Fortis-aandelen door de holding Compagnie du Bois Sauvage op 3 oktober. Hij was toen zowel bestuurder van Fortis Bank als van Bois Sauvage. (belga/lpb)
    29/09/09 15u36
          mailIcon Mail een vriend(in)      printIcon Printversie

    Google Advertenties

    Ik koop geen aandelen
    En jij waarschijnlijk ook niet wanneer je deze "inside" info leest
    aandelen.com
    625% Koerspotentieel
    Welk aandeel gaat de komende jaren enorm stijgen? Gratis Tip!
    www.topaandelen.com

    Jouw mening telt!

    Deel jouw mening met meer dan 400.000 HLN-bezoekers

     
    1 van 2 volgende

    29 reacties

    David Dewaele, Brugge

    Wanneer wordt die onderzoeksrechter nu aangehouden voor afpersing en chantage ? Ik zie geen andere benamingen om zo lichtzinnig iemand te beroven van zijn vrijheid.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 20u29

    tom v,

    Kom nou iederéén had die voorkennis en wie dat niet zag aankomen was stekeblind.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 20u20

    ev e, Hasselt

    één voorwaarde was zeker dat hij niet met degucht mag klappen anders komt vansteenkiste te weten hoe hij buiten verdenking kan geraken

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 20u17

    Bigbrother Ice, Lokeren

    Hieraan zie je wat klassejustitie is, er moet zich maar een nonkel van mathilde mee moeien en een paar uur later ben je vrij. Niet dat hij in de bak zat is klassejustitie dat hij er nu uit is wel.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 20u02

    tierens miranda, Dendermonde

    heel juist els vdv uit brussel ze hadden beter de (kl)gucht en zijn "madam" in den bak gestoken maar ja wie zijn wij he als gewone burger

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 19u56

    Gilberte Bursens, Dendermonde

    de beurs is toch niets anders dan voorkennis

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 19u39

    g v, Drongen

    Vraag eens aan wie hij die aandelen verkocht heeft of zij het ook zo'n fijn integer man vinden. Iemand die zijn voorkennis verzilvert steelt van de ander, zo simpel is dat. En het gaat hier niet over een paar knikkers he! Of je witteboordcriminaliteit nu wel of niet erg vindt, het is diefstal!

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 19u23

    Reynders jean luc, lovenjoel

    nu uw avontuur hiermee ook weer achter de rug is kan u mischien ons een korting toestaan op uw isolatie produckten van Recticel, dan profiteren wij daar ook een beetje van nu de winter op komst is.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u40

    stongske BHV, Halle

    Dit toont nogmaals dat ons gerecht iedereen over dezelfde kam scheert ! Iemand die al veroordeeld werd voor deelname aan een moord krijgt nog de kans om 2x te moorden want hij mag op vakantie en deze persoon die gedaan heeft wat elke 'eerlijke' Belg zou doen mag vrij onder 'strikte' voorwaarden, wat een klucht. En mensen, .. hoe zou het met de moordernaar van Joe Van Holsbeek zijn ? Ik ben Joe in elk geval nog niet vergeten en denk nog dikwijls aan zijn ouders en broer !

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u35

    jan vos, Genk

    ik zie dat de meesten hier niets eens weten wat handel met voorkennis is maar zich daar niet aan storen om commentaar te geven..dit gaat in ieder geval niet over het bestelen van mensen of verduisteren...en hoeveel voorkennis kan je hebben over Fortis?..iederen wist dat ze een financieringsprobleem hadden en kapitaal moesten ophalen..en als je dan in de raad van bestuur van debank en die van de aandeelhouder (hetgeen heel normaal is trouwens)..dan heb je altijd voorkennis..

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u34

    Aaron Levy, Knokke

    Waarom zouden we hem vasthouden? Als je ziet welk crapuul voor zware misdrijven nog niet wordt vastgehouden? Onze politici lopen toch ook vrij rond en wat steken die niet allemaal uit, op den duur zijde blij dat ze niks doen, kunnen ze ook niks verkeerd doen. Vansteenkiste heeft tenminste nog voor brood op de plank gezorgd voor honderden gezinnen, welke politieker kan kan zeggen?????

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u31

    JP Vega, Blankenberge

    Die man moest gewoon gek zijn om zijn aandelen NIET te verkopen. Iedereen zou het doen. En heeft het gedaan. Ik herhaal iedereen. Van Steenkiste is één vd bekwaamste en meest integere bedrijfsleiders in dit land. Tienduizenden jobs gecreëerd en beschermd. Zonder hem zaten duizenden huisgezinnen méér op de dop. Totaal respectloos hoe hij aangepakt wordt. Want hij heeft verkocht ten voordele v zijn bedrijf. Voor zijn mensen. Niet voor hemzelf. Bij schuld staan er een heel pak terug op straat.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u21

    marnix stroobandt, Gent

    Ik denk dat er bepaalde politiekers schrik hebben gekregen van hem omdat hij misschien namen zou beginnen noemen (vooral in het vld milieu) gaan we wedden dat hij met de noorderzon zal verdwijnen als het ooit op een proces uitdraait

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u20

    John Doe, Brussel

    Al die kommentaar op zijn persoon getuigd van frustratie, omdat hij een hoge job heeft. Is hij schuldig of niet, ons (geschonden) gerecht zal het uitmaken. . Blijkbaar vinden veel lezers het normaal dat een man, met geladen jachtgeweer, probeert zijn eigen . dochter neer te "blaffen" na opgepakt te zijn, direct . wordt vrijgelaten, ook "onder voorwaarden"!

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u16

    A DS, Berchem

    Die mannen worden harder aangepakt dan kleine criminelen in den bak door de onderzoeksrechter.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 18u10

    Tropical Senior, Waasmunster

    En wat zijn die strikte voorwaarden die de onderzoeksrechter hem oplegt: Dat hij de volgende keer eerst naar hem belt als hij voorkennis van iets heeft, dan kan hij ook een frankske bijverdienen. Enen groten pot nat die dievenbende.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 17u51

    Bart Van Broeckhoven, Diksmuide

    Je komt blijkbaar rapper vrij wanneer je miljoenen euro's laat verduisteren,dan wanneer je diefstal pleegt of drugs dealt.(zoals de grote meerderheid daar in Vorst) Die arme sukkels moeten blijven,hij mag lekker naar huis...

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 17u40

    Kamiel Kafka, Lochristi

    voorarrest wordt constant misbruikt om bekentenissen af te dwingen. Als de flikken geen bewijzen hebben dan gaan ze de mensen wat pesten door ze vast te houden. Alleen dat deze meneer dure advocaten en vriendjes heeft die wat kunnen regelen. De gewone man zit soms weken/maanden onschuldig vast. Dat is pas degoutant!

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 17u31

    Eric Thomaes, Schilde

    Ben niet verbaasd.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 17u30

    Patrick B., Opglabbeek

    Eigenlijk is het ironisch ,al diegene die u komt vertellen wat ge moet doen komen allemaal in opspraak met het gerecht.Allemaal dezelfde dieven en leugenaars.

    Beledigend? Ongepast? Meld het ons
    29/09/09 17u09
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmagistraat in luxe-bordelen
    Het lijkt wel te zot om te vertellen, maar een Brussels topmagistraat liet zich rijkelijk verwennen door een zakenman met bezoekjes aan Amsterdamse bordelen. Dat stond vandaag te lezen in de kwaliteitskrant De Standaard. Ik zeg al maanden dat het zeer triestig gesteld is met ons gerecht. Het draait vierkant, de magistraten worden benoemd via politiek en loge, de excessen volgen elkaar in een sneltempo op. En wat nog het belangrijkst is: Meer dan 10 jaar na de zaak Dutroux is er gewoon NIETS veranderd. Is dat niet triestig? Wij doorsnee Vlamingen betalen ons bont en blauw aan belastingen en krijgen dan een gerechtelijk apparaat de een schande is voor een Westers "democratisch" land.

    Diensthoofd parket weggepromoveerd na uitspattingen bij de hoeren

    HLN update  Dirk Merckx, de eerste substituut-procureur bij het Brussels parket en de man die aan het hoofd stond van de financiële sectie, is in 2006 weggepromoveerd nadat hij in opspraak dreigde te komen omdat hij zich op kosten van een rijke zakenman liet verwennen in de Yab Yum, het ondertussen gesloten luxebordeel in Amsterdam. Merckx is de magistraat die het dossier tegen de Beaulieu-groep en Jan De Clerck behandelde.

    Naar de hoeren in ruil voor tips over belastingscontroles
    De zakenman, Koen Blijweert, werd met dat verhaal en een bijhorende foto afgeperst door een carrossier uit Vilvoorde. Blijweert vertelde aan de politie dat hij er 2,5 miljoen frank voor betaalde "omdat hij Merckx niet in problemen wilde brengen". Merckx regelde volgens getuigen op het parket vele zaken voor Blijweert. Hij tipte hem ondermeer over belastingcontroles.

    Bij het onderzoek kwamen ook de uitspattingen van Dirk Merckx naar boven. En ja, er werd betaald met credit cards van de firma van Blijweert. Eén keer voor bijna 4.000 euro, andere keren voor 2.300 en (maar) 575 euro. Merckx ontkent dat hij ooit iets teruggedaan heeft voor de betaalde gunsten.
     
    Geen sanctie, wel promotie

    Aangezien het om een belangrijke magistraat ging bij het Brusselse parket werd een tuchtonderzoek opgestart. De betrokken magistraat werd niet gesanctioneerd, maar wel weggepromoveerd. Hij werkt sinds 1 november van dat jaar als expert in terrorismepreventie voor de Verenigde Naties in Wenen. Hij staat aan het hoofd van de Middle East and North Africa Branch van de Terrrorism Prevention Branch (TPB) van het United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC). (mvl)
    26/09/09 08u42
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ZEVER VAN VINCENT VAN QUICKENBORNE
    Vandaag was ik op zoek waar ik mijn huurcontract kon registreren. Het verhuurde goed is gelegen in Wichelen dus ik tik op google "huurcontract registratie Wichelen" in. Ik krijg een aantal hits, waaronder de site van de Minister van Administratieve Vereenvoudiging Vincent Van Quickenborne: www.kafka.be.
    Ik krijg een ellenlange lijst te zien en uiteindelijk vind ik:

    Wetteren, Gentsesteenweg etc en twee telefoonnummers:
    Wanneer ik de eerste telefoonnummer vormde kreeg ik een franse stem te horen dat het telefoonnummer "inaccessible" is. Dan maar het tweede nummer: Daar kreeg ik te horen dat het nummer vervangen is door een 02 nummer. Ik vormde het tweede nummer en na 20 beltonen kreeg ik een bezettoon. Opnieuw proberen dan maar. Opnieuw na 60 seconden een bezettoon. Ik keek op mijn uurwerk. Inderdaad, het was 10u 30 en dan is het koffiepauze!

    CONCLUSIE

    Hetgeen men in de pers poneert, van een betere werking van het ambtenarenapparaat is larie en apekool. Diene onnozele Vincent Van Quickenborne is vooral bezig met zichzelf en zijn "babe" uit de P-magazine. Op zijn eigen site kafka.be staan er nummers die gewoonweg niet in gebruik zijn en ik heb mijn huurcontract niet kunnen registreren vandaag.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergoedingen parlementariërs

    Ik heb het er al dikwijls over gehad, de schandalige vergoeding van parlementariërs. Ons land heeft te maken met een economische crisis en het enfant terrible van de Waalse politiek krijgt een ontslagvergoeding van maar liefst een half miljoen euro. Wie betaalt dit allemaal? Wij natuurlijk! Wij betalen het leger van 600 parlementariërs en hun dure wedden, ontslagvergoedingen en dergelijke. Ik heb het al gezegd. Een besparing op onze politieke klasse kan gemakkelijk 10 miljard oude BEF opleveren! Maar natuurlijk dat de heren politici liever ons nog wat uitzuigen.



    "Gouden parachute van 530.000 euro voor Happart"

    De voormalige voorzitter van het Waals parlement, José Happart (PS), zou de voorzittersstoel verlaten met een vergoeding van 530.000 euro. Dat melden RTBF en RTL-TVI. Het bedrag is evenwel nog niet oficieel bevestigd.
     
    Happart zou genieten van een vertrekvergoeding van 530.000 euro, verdeeld over 48 maanden, en twee voltijdse en een halftijdse medewerker.
     
    Opschorting
    Het principe van een vertrekvergoeding is wettelijk en komt toe aan elke parlementariër. Maar de omvang van deze 'gouden parachute' is zo groot, dat de nieuwe parlementsvoorzitter Emily Hoyos (Ecolo) - met de steun van de vier partijen in het Waals parlement - beslist heeft de betaling van een deel van de vergoeding op te schorten. Dit in afwachting van juridische argumenten om de vertrekvergoeding naar beneden te herzien.
     
    Ook een deel van de opstapvergoeding van andere parlementsleden die een bijzondere functie uitoefenden en in soortgelijke omstandigheden vertrokken zou ingehouden zijn. Er is juridisch advies ingewonnen over de zaak.
     
    "Sociale verworvenheden"
    Voor de micro's van RTBF en RTL-TVI verwonderde Happart zich over de polemiek. Hij stelt dat de vertrekvergoedingen sociale verworvenheden zijn. "Die beslissingen werden genomen voor mijn tijd", zegt hij.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Van Damme in Terzake

    Ik maak mij soms zorgen over de kwaliteit van sommige reportages op Televisie. Deze week werden we getrakteerd op de "schitterende" analyse van derderangsjournalist Willy Van Damme in Terzake. Deze freelance journalist is vooral bekend over zijn gefrusteerde stukjes over rijke amerikanen en ondernemende belgen.

    Niet dat Willy Van Damme enige achtergrond heeft op economisch vlak. Willy Van Damme studeerde amper iets en is vooral een overjaarse AMADA/PVDA-er die zijn persoonlijke mening niet kan wegcijferen in zijn journalistieke stukjes. Hij speelt daarbij meestal de persoon en bijna nooit de bal. Dikwijls worden zijn stukjes gevolgd door een "rechtzetting", omdat ze kant noch wal raken. Zo iemand komt aan de kost als derderangsjournalist die lokale gemeenteraden (bv. in Dendermonde) mag bijwonen.

    Totaal verwonderd was ik, toen ik deze figuur bijna als een echte "kenner" op Terzake bezighoorde. Hij vertelde eigenlijk niets, brabbelde wat in een donker bureautje...De man is wellicht nog nooit in Amerika geweest en kent de figuur niet. Het was echt een zielig stukje televisie dat zelfs niet het niveau van de Story haalde.



    Belg aangehouden in VS wegens wapensmokkel naar Iran

    03/09/2009 08:49

    In de Verenigde Staten is een Belg opgepakt die wordt verdacht van wapensmokkel naar Iran. Hij wordt woensdag voorgeleid voor een rechter in de staat Alabama en riskeert in totaal 65 jaar cel.

    Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie wordt Jacques Monsieur (56), een Belg die in Frankrijk woont, al tientallen jaren verdacht van internationale wapenhandel.

    F-5
    De man werd vrijdag gearresteerd in New York. Hij wordt ervan beschuldigd samen met de Iraniër Dara Fotouhi (54) losse onderdelen van F-5-gevechtsvliegtuigen naar Iran te hebben geëxporteerd. Fotouhi is nog voortvluchtig.

    De F-5 is een toestel uit de jaren 60 dat voor de islamitische revolutie in Iran (1979) door de VS aan Iran werd verkocht. Na de revolutie stelden de VS een embargo in op de verkoop van wapens aan Iran. Sinds 1995 kwamen daar een totaal handelsembargo op alle goederen bij.

    Volgens de tenlastelegging heeft Monsieur in februari van dit jaar F-5-onderdelen en vervalste documenten besteld bij een undercover FBI-agent. Hij wilde de goederen naar Colombia of de Verenigde Arabische Emiraten laten vervoeren, en van daaruit naar Iran.

    Monsieur staat ook terecht voor samenzwering, witwassen van geld en smokkel. Hij riskeert in totaal 65 jaar cel.

    Veroordeeld
    Monsieur werd eind 2002 in ons land al veroordeeld tot 40 maanden cel wegens de verkoop van "onvoorstelbare hoeveelheden" wapens aan Iran, China, Ecuador, Bosnië-Herzegovina en Kroatië in de jaren 80 en 90. Ook in Iran en Turkije heeft hij al in de gevangenis gezeten

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    14-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quoquusquetandem?
    Hoe lang gaat het nog duren vooraleer de bevolking van dit land kenbaar zal maken dat het zo niet langer kan. Sinds de jaren 1980 heeft de Belgische politiek een aantal veranderingen meegemaakt, maar er is eigenlijk niets structureel verbeterd. Meer nog, de ethiek in de politiek en het gerecht heeft haar absolute dieptepunt bereikt. Protestbewegingen en marsen hebben in dit land totaal geen nut. De leidende klasse van politiekers doen deze bewegingen af als "populistisch" of "fascistisch" en de media die grotendeels uit hun handen eet, volgt deze redenering. Het begon allemaal met het Vlaams Blok. Nog voor zij iets te betekenen hadden werden zij afgedaan als fascistisch en werd er een "cordon sanitaire" rond deze partij gelegd. Ook na "zwarte zondag" 1991 kwam er geen enkele verandering. Ook het fenomeen Van Rossem verdween even snel als het gekomen was. Ook WOW was niet meer dan een randverschijnsel en kwam Dutroux en de witte beweging. Men ging eindelijk het verouderde gerechtelijk apparaat veranderen. In praktijk kregen alle politiediensten opslag -lees "zwijggeld"- en daarmee was de kous af. Ook Lijst Dedecker wordt belachelijk gemaakt en de politieke klasse van de tachtig zwaait nog steeds de septer in land. De Loge is sterker dan ooit te voren. Politieke benoemingen zijn nog steeds de regel in de magistratuur en geen haan die er om kraait. Meer nog, er zijn meer functies dan ooit te voren. Onze politieke leiders maken alleen maar functies bij en schaffen er geen af. De kabinetten zitten overvol en men doet rustig voort. Maar dit alles kost ons allen verschrikkelijk veel geld. Hoe lang gaan wij mensen dit allemaal nog blijven verdragen? Na een zomer vol ontsnappingen krijgen we nu het bericht dat onze magistratuur corrupt is. Het 19e eeuwse gerecht is niet meer van deze tijd. Het zit vol politiek benoemde ongeschikte en luie rechters. Binnen de advocatuur lacht men hen uit als " de gebuisde advocaten". Het is een publiek geheim dat slechte advocaten als rechters eindigen. Het is gewoon een feit dat de juiste politieke kaart ervoor zorgt dat je benoemt geraakt en ofwel ga je bij de loge ofwel ben je gesteund door de Tsjeven en dat is zo al jaar en dag. De media slaapt voort en durft weinig hierover te reppen. Maar het resultaat is wel dat de rechters hun meesters blijven steunen na hun benoeming en dan krijg je van die schandalen zoals het Fortis-dossier, dat zeer ongelukkig behandeld werd door Yves Leterme en Jo Van Deurzen. Want zeg nu eerlijk, denkt U nu werkelijk dat de socialisten en liberalen niet aan beïnvloeding doen van de magistratuur? Laat mij niet lachen. Ik ken een Gentse advocate wiens baas de vonnissen in de loge bespreekt met de rechters en dat gaat zo al jaren.

    Neen, enkel indien de bevolking massaal voor andere partijen stemt dat de gevestigde drie zal er een echte verandering komen en dat is ook een feit.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET NEO-KOLONIALISTISCH SPOOK
    Ik volg al heel mijn volwassen leven de internationale politiek. Op wereldniveau valt het op dat alle continenten in ontwikkeling zijn. Azië was één generatie terug een ontwikkelingsgebied. Nog niet zolang geleden hadden Belgische ontwikkelingsorganisaties projecten lopen in China.

    Nu, de wereld van de ontwikkelingshulp is een apart geval. Ik zat zelf in de raad van beheer van zo'n organisatie en wat ik daar allemaal te zien kreeg van gefoefel met overheidsgeld, mens het had geen naam. Bijvoorbeeld, men kreeg 1 miljoen euro voor een project in China, maar men stak het geld in Zuid-Afrika. Het jaar daarop nam men geld voor Latijns-Amerika en men stak het in China etc. Overigens, de echtgenoot van Annemie Neyts speelde een hoofdrol in deze carrousel. Moest men zoiets in de privésector uitsteken men stak U in de gevangenis. Maar ja, bij de overheid wordt alles een beetje door de vingers gezien. En van het gerecht moet men zeker geen bang hebben, want de rechters zijn zelf politieke vriendjes.

    China is het land van de 21e eeuw. De kwaliteit van de producten is geëvolueerd van ondermaats tot hetzelfde niveau van Europa en aan 10% van de Europese kostprijs. Nochtans is China arm aan bodemrijkdommen. Maar het heeft brains. Maar ook de andere continenten zijn in volle ontwikkeling: Oceanië, Amerika, Europa. In Europa is het voormalige Oostblok in het algemeen en Rusland in bijzonder het grote economisch wonder. Lenin en Stalin hebben zich wellicht al meerdere keren omgedraaid in hun graf, maar dat zal de doorsnee Rus worst wezen. 

    Het zieke broertje van de klas is Afrika. Afrika is zonder twijfel het rijkste continent ter wereld, maar heeft de armste wereldbevolking. Nergens ter wereld hebben de Europese grootmachten zoveel middelen gestoken dan in Afrika. Onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur. Twee generaties na de onafhankelijkheid blijft er niet veel meer over van deze investeringen. De nieuwe machthebbers in Afrika hebben een roofbouweconomie geïnstalleerd. De leiders zijn zeer clangericht en de eigen natie is ondergeschikt. Er heerst ook een totaal andere mentaliteit op het gebied van arbeidsethiek. Een arbeider werkt tot hij net genoeg heeft om zijn familie te onderhouden. Loonopslag is geen stimulans voor meer of beter werk, maar heeft net het omgekeerde resultaat: Men moet minder werken voor zijn familie te onderhouden. De zwarten zijn voor elkaar zeker niet zachter dan de Europese bazen waren. Met andere woorden, een totaal gebrek aan verantwoordelijkheidszin en inzet heeft ervoor gezorgd dat de Afrikaanse bevolking te lijden heeft aan armoede, gebrek aan opleiding, gezondheidszorg en dat er permanent gewapende conflicten zijn. De internationale gemeenschap kijkt toe, maar doet niets. De internationale gemeenschap is het slachtoffer van haar eigen moraal. We zijn zo in de ban van het ethisch correct denken, dat we ons zelf zodanig wegcijferen op wereldniveau dat we er niemand nog een dienst mee bewijzen. Wat is de wereldgemeenschap gebaat met VN-waarnemers die noteren dat er in een Afrikaans oorlogsgebied, 7000 verkrachtingen waren, 25.000 blinde moorden en 700 dorpen die werden platgebrand? Als men geen gevolg geeft aan deze blinde terreur heeft het geen enkele zin dat men er statistieken van bijhoudt. Wij westerlingen passen zo op om als racist of neo-kolonisator versleten te worden. We laten de Afrikanen elkaar afslachten en we kijken met medelijden toe. We starten wel eens een of andere humanitaire actie op en dan is ons geweten gesust. 

    Afrika verdient beter. De lokale bevolking in oorlogsgebieden smeekt om blijvende structurele maatregelen. Niet één of andere humanitaire actie, maar stabiliteit, infrastuctuur, gezondheidszorg, scholen en werk. Vooral ouderen denken met heimwee terug naar de tijd voor de onafhankelijkheid. Nu, deze tijd komt nooit meer terug. Maar dat neemt niet weg dat de internationale gemeenschap een missie heeft in Afrika en dat men zich niet moet wegsteken achter het spook van het neo-kolonialisme om werkelijk niets structureels te ondernemen. De Verenigde Naties moeten hun non-interventie ombuigen tot een actieve politiek in landen waar er geen democratische regime heerst en waar de bevolking een terreurbewind ondergaat. Gebieden die permanent in oorlog verkeren moet onder VN-toezicht worden geplaatst. De VN kan perfect VN-troepen sturen en een voorlopig bewind aanstellen. Men kan ervoor zorgen dat de Westerse ontwikkelingshulp verspreid komt, zodat niet één land een grotere invloed kan uitoefenen in deze gebieden. 

    We hebben als westerling een belangrijke taak in het armste werelddeel en we mogen die taak niet ontlopen onder het motto van neo-kolonialisme. Het ethisch correct denken heeft zijn grenzen en die grenzen worden bereikt als de lokale bevolking aan ontbering sterft.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mediageil tot in de dood
    Het is erg gesteld met sommige Vlaamse politici. Ze zijn totaal onbelangrijk op Europees of wereldniveau, maar genieten toch steeds weer opnieuw van die vijf minuten media-aandacht. Het schoolvoorbeeld hiervan is Herman Decroo. Bij hem werd enkele weken geleden keelkanker vastgesteld en voilà Decroo had weer eens een reden om te scoren in de pers. Zelfs in Dag Allemaal staat hij nu met zijn ganse familie. Het zogezegde prachtkoppel met twee kinderen aan hun zijde. Iemand die hem beter kent, weet dat het in praktijk net iets anders is...

    En dan die inophoudelijke ontsnappingen. De grootste gangster in dit land laten ze gewoon loslopen en als ze deze dan inrekenen, kunnen ze hen niet vasthouden. Ons gerechtelijk apparaat is rot en versleten tot op het bot. Niemand die er iets fundamenteel aan doet of aan kan doen. Het rotte Belgische gerechtelijk apparaat zit vol leeggangers en politiek benoemden. Mensen als Karel De Gucht hebben mee deze verrotting teweeg gebracht. In de loge is het niet belangrijk of iemand de juiste bekwaamheden bezit om in het gerechtelijk apparaat terecht te komen. Maar De Gucht is een meester toneelspeler. Hij blijft steeds stoïcijns kalm en geeft een goede indruk en meer moet de bevolking niet hebben. Een Jean-Marie Dedecker is veel emotioneler, maar komt agressiever over. De mensen prefereren dus de sluwe kalme De Gucht. Maar het is net dit soort politici die werkelijk niets doen om ons land te verbeteren. Zij verrijken zich, wonen op kastelen en zorgen dat hun eigen spaarpotje gevuld blijft. Als er een beurscrisis op komst is, weten zij als eerste wanneer ze hun aandelen moeten verkopen. Voorkennis? Neen, mijnheer! En dan komt er een "objectief" gerechtelijk onderzoek waaruit blijkt dat ze van niets weten. Laat mij niet lachen...

    Wie gaat er nu eens eindelijk het gerechtelijk apparaat omvormen van een 19e eeuwse gepolitiseerde instelling tot een moderne 21e eeuwse macht, met kwaliteit in haar rangen?

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensationele ontsnapping uit de gevangenis

    Dat België een apenland is, weten we ondertussen al lang. Na tientallen jaren van CVP-bestuur ging Verhofstadt een nieuwe maatschappij creëren, de zogenaamde actieve welvaartstaat. Verhofstadt had het geluk dat "Brabants trekpaard" Jean-Luc De Haene het pad geëffend had en dat de internationale economische context gunstig was. Veel welvaart bracht Verhofstadt niet, behalve voor zichzelf. Als we Koen Meulenaere van Knack mogen geloven bezit de ex-premier momenteel meer vastgoed dan hij ooit inkomsten gehad heeft. Ik denk niet dat de belastingen hem eens zullen willen doorlichten. Er gebeuren overigens wel nog rare dingen bij onze politieke leiders. Oud-NMBS topman en minister Etienne Schouppe verkocht op een verdachte manier aandelen net vooraleer er een zware koerscorrectie kwam. Partijgenoten van Schouppe zaten op het dossier. Maar voorkennis? Daar is er natuurlijk geen sprake van...Als er dan al een onderzoek komt, is het eerder een schijnvertoning. Ach, die mensen staan boven de wet, wat men ook moge beweren.

    Samen met Verhofstadt kwam ook "witte ridder" Marc Verwilghen op het voorplan. Die man had een ambitieus plan voor Justitie, maar werd keer op keer afgeblokt door de Waalse socialisten. Ze gunden hem geen doortastende maatregelen. De man werd -mede door de VLD van rivaal Karel De Gucht - op een zijspoor geplaatst en verdween praktisch in de anonimiteit. Na Verwilghen kwam Laurette Onckelincx op Justitie. Zij voerde voor een stuk uit wat Verwilghen niet had mogen doen. En dan kwam in april 2007 de eerste helikopterontsnapping. Laurette Onckelincx beloofde snel netten en wat blijkt nu na meer dan twee jaar (!) kan er opnieuw een zware gangster ontsnappen. Maar deze ontsnapping brengt meer aan het licht over het falen van onze overheid: gangster Sekkaki werd onvoldoende bewaakt en kon zich vrij in open ruimten bewegen. De cipiers "konden niets doen tegen de helicopter", want ze waren niet of onvoldoende bewapend en er niet tegen opgewassen. Wat een gelul zeg! Als de gevangenis door een kleine amateurhelikopter wordt aangevallen, kan men zich toch wel verdedigen zeker. Laten we een kat een kat noemen. Niemand in dit land heeft nog de moed om iets te ondernemen, omdat de rechten van de criminelen zeer groot zijn. Men moet maar eens zo'n crimineel doodschieten bij een ontsnapping. Direct komen de familieleden zich burgelijk partij stellen en vragen ze schadevergoeding! Jawel, schadevergoeding! In een normale maatschappij zou de familie van een crimineel zich diep schamen, maar bij ons stellen ze zich burgelijke partij en vragen ze schadevergoeding. En pas op, ons gerecht is zodanig samengesteld dat men nog moet oppassen dat men geen schadevergoeding moet betalen. Indien men een gangster zou tegenhouden, heeft het ook weinig zin, want binnen enkele maanden komt hij toch vervroegd vrij wegens een of andere maatregel zoals de Wet Lejeune. België is niet geïnteresseerd in moordenaars, gangsters of zware criminelen. Men heeft er vooral schrik van.

    Neen, vooral Jan Modaal is vogelvrij verklaard. Met massa's verdoken camera's tracht men als moderne struikrovers geld uit onze zakken te kloppen. Verkeersveiligheid heeft daar nog weinig mee te maken. Ook de gemeenten zijn zwaar op zoek naar geld en hebben een waslijst van taksen uitgevonden. Men verkoopt het parkeerbeleid aan privéfirma's die de bezoeker graag een parkeerbiljet van 15 euro of meer aansmeren. Men zou 'smorgens met tegenzin zijn brievenbus opendoen. Men heeft zoveel taksen en belastingen in het leven geroepen dat een mens nog met tegenzin gaat werken. Het verschil tussen een vervangingsinkomen en een inkomen uit arbeid is flinterdun geworden. Als men aan mij vraagt wat ik doe als job antwoord ik steevast: "Ik werk voor de staat" Als je bekijkt wat ik allemaal moet afgeven aan de staat, dan kan ik alleen maar concluderen dat ik voor de staat werk.

    En voor de socialisten is het nog niet goed genoeg. Men wil een soort van maatschappij creëren die sterk gelijkt op het voormalige Oostblok, schandalig. Een Frank Vandenbroecke was een degelijk SPA-minister, goed opgeleid en evenwichtig. Maar een Caroline Gennez kon over zo iemand geen baas spelen. Ze heeft liever populistische types van het slag Freya Vandenbossche, een domme Gentse del dus. En dat zijn dan onze "grote" leiders die ons uit de crisis zullen redden...
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REGULARISATIE
    Hoeveel lasten kan ons land dragen? De begroting ontspoort, bedrijven gaan failliet. Het aantal werklozen stijgt zienderogen. En wat beslist de regering? Inderdaad, er komen weer wat geregulariseerde asielzoekers bij. Hoe is het bij God toch mogelijk? Wie gaat dat allemaal bekostigen? Onze politici misschien? Zij zitten in hun luxe-zetels te Brussel met hun vette wedde. Neen, wij werkende Vlamingen mogen deze grap weer eens betalen. Schandalig! Begrijp mij niet verkeerd, iemand die in nood is, moet geholpen worden. Maar je moet mij niet wijsmaken dat al deze asielzoekers in nood verkeren. Wat is overigens nood? Trop is teveel en teveel is trop!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regeringsherschikkingen
    Ons land verkeert in een crisis en dat is niet alleen een economische, maar ook een politieke. In het midden van deze woelige economische tijden heeft men niemand minder dan de zatte PS-er Michel Daerden in de Federale regering gestoken! Het is totaal onbegrijpelijk dat de open VLD en CD&V dit slikken. Welke uitstraling krijgt ons land met zulke personen in de federale regering en wat  erger is, welk kwaad gaat deze figuur allemaal niet doen? Iemand die permanent zat is, kan toch geen departement leiden. Hoeveel miljoenen euro's stromen er nu niet door zijn handen? Ongehoord! Ik hoopte ooit dat de grijze premier Van Rompuy stabiliteit ging brengen in de federale regering. Ik heb meer en meer de indruk dat Van Rompuy niets te zeggen heeft. Eigenlijk is de federale regering niet veel meer dan een derderangs duivenkot met weinig bekwame figuren. Diene Guido De Padt is als minister van Binnenlandse zaken ook niet om aan te zien. Ik weet wel, de open VLD-top houdt van grijze figuren als Dirk Van Mechelen omdat die nooit een gevaar kunnen betekenen voor de top, maar Guido De Padt is er toch wel wat over. Die man kan zelfs niet normaal spreken.

    En dan de Vlaamse regering. Daar hebben we ze, Joke Schauvliege. Verschrikkelijk! Toen ik haar "koester" campagne zag wist ik al meteen wat voor soep er in de kuip zat. Iemand die zijn baby als ultiem marketingelement gebruikt in zijn campagne heeft blijkbaar niet veel zinnigs te vertellen. En dan maken ze zo iemand Vlaams minister van Cultuur. Waar zit de CD&V-top toch met hun gedachten? CD&V is van oudsher een partij van staatsmannen. Nu sturen ze een dom afkooksel van een Freya Vandenbossche naar de Vlaamse regering. Maar wat Freya is, geldt zeker niet voor Joke Schauvliege. Freya is een babe, Joke zeker niet, Freya is welbespraakt, Joke duidelijk niet. Freya komt slimmer over dan Joke. En eerlijk gezegd, Freya is ook geen hoogvlieger. Als minister van begroting zat ze op een bepaald ogenblik met een gigantische put in haar kas van miljoenen euro's en ze had het zelf niet opgemerkt. Die mensen zijn alleen met zichzelf bezig. Wat kan het hen bommen dat het land naar de knoppen gaat?  Dan heeft NVA het veel slimmer aangepakt met de keuze van de ministers. Neen, CD&V kan haar krediet snel kwijtspelen bij de bevolking.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Vlaamse regering II
    De vorige keer vroeg ik mij openlijk af wat er achter de exit van Frank Vandenbroecke zat en voilà vandaag kreeg ik het antwoord. Het is inderdaad iets meer dan een generatieconflict, maar de ultieme afrekening van ex-cafébaas en ex-gouverneur Steve Stevaert. Want, zo wordt er vertelt, Caroline Gennez is zelf een beschermelinge van Stevaert en Frank Vandenbroecke is teveel einzelganger en te weinig "teamspeler" -lees: hij danst te weinig naar de pijpen van de partijtop. Frank Vandenbroecke is wellicht de meest intelligente SP-excellentie, een soort van wijze figuur die de platte opportunistische babes Caroline Gennez en Freya Vandenbossche kunnen missen als kiespijn. Is het geen schande dat een figuur als Freya Vandenbossche zo snel haar terugkeer mag vieren als excellentie. Iedereen weet hoe zij flaterde als minister van begroting. En dan al dat gezever in haar privéleven. OK, men zegt het privéleven van een excellentie mag geen invloed hebben op een politieke keuze, maar is dat wel zo? Mag een excellentie er op los poepen, overal en met iedereen in bed duiken en dan zeggen dat het zijn privé is? Hoe belachelijk maakt men een volk niet met leiders die zich gedragen als varkens? Heeft een maatschappij geen recht op degelijke evenwichtige personen? Hoe belachelijk heeft Berlusconi zich al niet gemaakt, of monsieur Bling Bling Sarkozy. Neen, ik ben niet akkoord dat een politica mag doen wat men wilt onder het motto van privéleven. Indien men kiest voor een publieke functie moet men er zich ook naar gedragen. Overigens, het SPA-verhaal toont goed aan dat men in alle partijen zijn eigen kopstukken graag afmaakt. Dat geldt voor CD&V, maar ook voor SPA en zeker "open" VLD. De politiek is een wespennest met een totaal gebrek aan morele waarden. 

    En de sympathieke Bart Dewever dan. Die is op 11 juli getrouwd met zijn vrouw in aanwezigheid van zijn talrijke kroost. Allé, proficiat zeker. Vroeger was er een liedje "Ik ben geboren op een bruiloftsfeest..." Binnenkort kan men zijn jubeleum vieren in de mis met een trouwfeest. Dat is toch allemaal te zot om dood te doen. Ofwel kiest men voor een traditioneel leven ofwel gaat men samenwonen, maar het ene en het andere... Het begint stilaan een echte nest te worden. Onze maatschappij heeft alles van een maatschappij in volle verval. Alles kan, alles mag, niets moet, alles draait vierkant. De politici tonen goed aan hoe diep ons land is gezonken en dan heb ik het zeker niet over Bart Dewever, want die is misschien zo slecht nog niet, maar over de volledige horde van excellenties die volledig door de bocht gaan.

    LDD had vandaag misschien wel een punt. Van de 9 excellenties in de Vlaamse regering zijn er 2 gewoonweg niet verkozen. Waarom gaan wij eigenlijk nog stemmen? Eerst wordt men in dit land minister en dan gaat men eens naar de kiezer. Is dit hier wel nog een democratie?
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Vlaamse regering
    Daar is ze dan, de nieuwe Vlaamse regering, Peeters II. Het doet bijna denken aan een prins carnal die naam. De NVA en SPA hebben eerst Open VLD gewipt om dan de buit onder elkaar te verdelen. Het valt af te wachten hoe ondernemingsgezind deze nieuwe regering zal zijn. Want van de SPA moet je altijd oppassen. Oorspronkelijk was deze partij zeer nobel van doelstelling. In de duistere 19e eeuw kwam ze -als BWP- op voor een menswaardig bestaan en dat was niet minder dan terecht. Maar nu, in 21e eeuw lijken de doelstellingen steeds meer op het zoeken van spijkers op laag water. België heeft zulke zware belastingsdruk dat we extra regels en belastingen kunnen missen als kiespijn. Het is genoeg geweest. Mensen die geen job hebben kunnen genieten van alle sociale voordelen van onze maatschappij. Ze krijgen een vervangingsinkomen dat nauwelijks verschilt van het loon van een beginnend werknemer. Is dat wel nog normaal? En men viseert de hardwerkende mens, de ondernemer van wie men bijna jaloers is omdat die het "gemaakt" heeft in zijn leven. We worden allen als gelijken geboren. De wereld ligt aan onze voeten. Als we onze talenten gebruiken kunnen we het allemaal "waarmaken". Men moet nadien niet afgunstig zijn van iemand die iets met zijn talent gedaan heeft. In de lagere school zat er een echte dommerik in mijn klas, een zoon van een visboer. Er werd wel wat gelachen om de stoten die de jongeman uitstak. Niet gewild, maar uit lompheid. Hij heette Bart en Bart werkte als een paard. Na zijn handel -waar hij zich bijna voor dood moest blokken- ging hij werken. Het visbedrijf van Bart is momenteel één van de grootste van Vlaanderen, met schepen in Oostende, een groothandel, vrachtwagens. Bart was geen intellectueel, maar een werker en hij is er geraakt. En dan komen de socialisten. Zou Bart alles wel officieel doen, zijn alle medewerkers  wel 100% ingeschreven, regeltjes van volksgezondheid, een papierwinkel en als men op het einde van de rit nog wat overhoudt, komt men het U graag afpakken voor de "sukkelaars", die misschien veel slimmer zijn dan Bart, maar liever in hun zetel zitten te paffen...

    Ik begrijp niet goed met wat NVA bezig is. Ze willen een staatshervorming, maar gesprekken hebben geen zin, hoorde ik Bart De Wever gisteren zeggen. We gaan de bevoegdheden van Vlaanderen maximaliseren. OK, een goed idee misschien, maar hebben we daarom een NVA nodig? Wat is wel een goede zaak vind van het NVA is het afslanken van de overvolle kabinetten. Eigenlijk moet de ganse overheid op dieet.

    Tenslotte de postverdeling bij de socialisten. Het botert duidelijk niet tussen die Gennez en Frank Vandenbroecke. Is het een generatiekloof of is het iets anders. Beiden reageren steeds gecrispeerd voor de camera, al moet ik zeggen dat Caroline Gennez de vleesgeworden nijdigheid is. Dat mens heeft zo'n getrokken gezicht. Eigenlijk heeft ze een zeer hoog Mia Devidts gehalte. Als ze lacht is het cynisch. Met haar aan het hoofd zal de SPA nooit een "toffe" partij worden.

    Onze vriend Karel De Gucht heeft het toch maar gedaan. Europees Commissaris en de kritieken in de gazet zijn alom positief. Niemand die zich de vraag stelt of dit geen gewone canapébenoeming is zoals elke andere. Neen, het gaat duidelijk over de intrinsieke kwaliteiten van deze toppoliticus. Ik denk dat ze hem zeer graag zien gaan naar Europa. Karel De Gucht, topman van de loge en meester intrigant moeit zich zo graag overal mee dat het niet meer plezant is. Overal heeft hij zijn pionnen gezet en nu is het tijd dat hij andere oorden opzoekt. Hij moet plaats maken voor andere figuren zoals de eeuwige Guy Verhofstadt, ooit een rechts-liberaal genoemd, die na zijn linkse periode nu misschien terug eens rechts zal handelen. Wie weet? Hoop doet leven. Het ga je goed Karel, en kom zeker niet snel terug!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OBAMA in Rusland
    Het is te mooi om waar te zijn. De nieuwe president van de Verenigde Staten heeft iets van een mythische figuur, een halfgod bijna. Zijn huidskleur zou een enorme troef kunnen zijn voor de uitstraling van de VS in de wereld. Barak Obama heeft een missie. Zijn speeches zijn ongelofelijk sterk. Ik heb in mijn leven zelden iemand zo gedreven zien spreken. Hij heeft iets van Martin Luther King en iedereen weet hoe die aan zijn einde is gekomen. Maar Obama wordt niet overal op handen gedragen en zeker niet in hét meest racistische land van de wereld: Rusland.

    Hetgeen veel mensen niet weten is dat Rusland van oudsher racisme cultiveert. Rusland heeft een hekel aan al wat niet blank is en zeker aan alles wat ruikt naar niet Christelijk of niet-Orthodox. Indien iemand een fout maakt in een Russisch bedrijf, zal men al gauw zeggen dat het een "Jood" is of een "moslim". Men kan dergelijke theorieën gratuit verkondigen op TV zonder dat er een haan naar kraait. Vandaag ging de Amerikaanse president ontbijten bij premier Poetin. Het afgrijzen stond te lezen op het gezicht van de Russische topman. En Obama is weer eens gestoten op de grenzen van zijn kunnen. Obama kan niet toveren. "Change" is een mooie slogan, maar er is meer nodig dan een mooie slogan om te slagen in een doel. Een goed politicus is vooral zeer geslepen en veel minder naïef. En net de meest geslepen Vlaamse politicus, Karel De Gucht, wordt nu Europese commissaris. De man toont aan dat een goede strategie je in de hoogste regionen kan catapulteren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke dotatie

    Ik vind het een goede zaak dat de Koninklijke dotatie in de toekomst zal worden beperkt tot de Koning en de kroonpins(es). In deze tijden van economische crisis moet het staatshoofd ook de broeksriem aanhalen. Van wie we eigenlijk niets vernemen is de politici. Gaan zij eindelijk ook eens in eigen zak snoeien of gaan ze zich blijven verrijken op kosten van Jan Modaal? Hoeveel miljoenen belastingsgeld gaat er niet naar de boemvolle kabinetten, zestig ministers, zeshonderd parlementariërs, gedeputeerden, provincies etc.?




    Na Albert II enkel dotatie voor vermoedelijke troonopvolger

    Bij het aantreden van een nieuwe koning krijgt enkel nog de vermoedelijke troonopvolger een dotatie. Ook de afgetreden koning, de overlevende echtgenoot of echtgenote van de koning of van de vermoedelijke troonopvolger hebben recht op een dotatie. Zo staat in de aanbevelingen van de werkgroep 'Dotaties aan leden van de Koninklijke Familie', die aan het Bureau van de Senaat werden voorgesteld. Prinses Astrid en prins Laurent behouden hun wettelijk voorziene dotaties.

    Vanaf achttiende verjaardag
    Vanaf de regeerperiode van de opvolger van koning Albert II, krijgt de vermoedelijke troonopvolger vanaf zijn 18de verjaardag een jaarlijkse dotatie om de functies waar te nemen die hij of zij vervult in overleg met de regering. Een deel van de dotatie wordt vastgelegd op basis van een topfunctie in de magistratuur of in het openbaar ambt. Bij zijn of haar huwelijk wordt de dotatie verhoogd of krijgt de echtgenoot/echtgenote een eigen jaarlijkse dotatie.

    Astrid en Laurent
    Voorts hebben enkel nog de overlevende echtgenote/echtgenoot van de koning en van de vermoedelijke troonopvolger, en de koning die vroegtijdig zijn functie neerlegt recht op een dotatie, luidt het nog in de aanbevelingen. Daarbij moet evenwel rekening gehouden worden met de wettelijke regeling die een dotatie met een persoonlijk karakter toekent aan prinses Astrid en prins Laurent. Bovendien is een dotatie niet verenigbaar met een betaalde functie.

    De eerste voorzitter van het Rekenhof moet het toezicht organiseren op deze dotaties.

    Bezoldiging voor taken van algemeen belang
    In de aanbevelingen vraagt de Senaat de regering voorts nog een stelsel van bezoldigingen op te zetten, die de overige leden van de koninklijke familie ontvangen voor taken van algemeen belang.
    De dotaties worden per wet vastgelegd, maar de dotatie van de overleden echtgenote/echtgenoot van het staatshoofd mag niet hoger liggen dan de dotatie van de vermoedelijke troonopvolger. Elk jaar moeten de bedragen van de voornaamste rubrieken van de rekeningen van de dotaties en een verslag over de activiteiten van algemeen belang van de leden van de koninklijke familie bekend gemaakt worden. (belga/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België gaat piraten berechten!
    Zelden heb ik de media zo'n belachelijke uitspraak weten doen, als rond de Somalische piraten. Het Belgisch gerecht is ongezien traag, is schandalig laks en zit vol onbekwame magistraten die politiek benoemd zijn. U zal maar eens het slachtoffer zijn van een inbraak, een diefstal of een geweldpleging. De meeste misdrijven worden in dit land niet vervolgd
    Zelfs een moord wordt hier superlaks behandeld. En dan neemt de moordenaar een "topadvocaat" als Vermassen en is hij na enkele maanden terug vrij. Jef Vermassen is een blaam voor het gerechtelijk apparaat. Vermassen zit niet verlegen om met zijn schijnheilig lijkbiddersgezicht de grootste leugens te verkondigen. Ik zeg U in eer en geweten dat Jef Vermassen een leugenaar is!  Ik heb dit ooit in de media gezegd en zal dat tot vervelens toe blijven herhalen. Hij heeft mij nooit durven aanvallen, omdat ik de waarheid verkondig. Vele moordenaars werden door Vermassen's tussenkomst vrijgesproken. Totaal onbegrijpelijk is de houding van de media, die dit individu nog een spreekbuis geeft.
    Nu, de Somalische piraten moeten niet veel bang hebben voor de Belgische interventie. Deze tussenkomst dient alleen maar als windowdressing van een paar onbelangrijke excellenties zoals Guido De Padt en Pieter De Crem. Als de media in de buurt is, zal men altijd de indruk werken dat men werkt. België gaat niets meer doen dan een internationale seining doorgeven via Interpol. Het is dan maar afwachten wat andere landen zullen ondernemen. En de piraten in België berechten? Laat mij niet lachen.We kunnen ons eigen nog niet berechten, laat staan internatioanele piraten! 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!