chocolade pudding, dit heb je nodig, (6 potjes) 3/4 l halfvolle melk, 75 gr fijne suiker,of zoetstof 75 gr zwarte chocolade, 1 zakje puddingpoeder.
los de puddingpoeder op in 1 tas melk, breng de melk aan de kook samen met de suiker en de chocolade,juist voor het koken de puddingpoeder toevoegen,even laten doorkoken. verdeel over de potjes.
Reacties op bericht (2)
29-08-2008
ja lekker fabienne (deugnietje)
hey fabienne was ik even verrast toen ik felicitaties kreeg van mandy ik kon het echt niet geloven zeg mijn dankje hiervoor en dikke knuffel met een dikke smak van mij en je weet me wonen hé als ik je kan helpen met iets graag gedaan goh ik ben er echt nog niet goed van ik vind het zo lief nog een fijne nachtrust slaapwel ga ik ook doen nu liefs emmy
29-08-2008, 00:16 geschreven door emmy
28-08-2008
simpel om klaar te maken en toch lekker hé Fabienne
Een aangename avond toegewenst vanwege Amor Fati !<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
De tijd en de ruimte zijn oneindig en toch heeft men er nooit genoeg van....
Het leven is als een regenboog: deze heeft zowel regen als zon nodig voor zijn kleuren
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.