je kan ook andere vis gebruiken, ik heb de vis eerst wat afgespoeld,goed gedroogd, kruiden met peper en zout,even in de bloem wentelen . bakken in boter. - de spinazie goed wassen,stoven in een grote ketel, op smaak brengen met peper, zout, verse nootmuskaat. - voor de hollandaise, bassisrecept, 15Ogr boter gesmolten, 3 eierdooiers, 2 eetlepels water, zout,peper, citroensap naar smaak. deze saus maak je best au bain marie (boven warm water)
-
bon appétit .
Reacties op bericht (3)
31-05-2011
hersenspinsels
Het zijn stuk voor stuk heel lekkere gerechten en eenvoudig om te maken, zelfs ik kan het, grtjs
31-05-2011, 01:40 geschreven door hellemans jean
19-03-2010
Lente groetje's..........
Goede middag lieve Fabienne.Een mooie aangename lentedag wens ik jou en zekers ook een
fijn en gezellig weekend.Hier piept af en toe het zonneke de'rdoor.
Met véél plezier heb ik hier weer een leuke wandeling gemaakt op jouw prachtige
blogje.En ik zie dat je hier nieuwe werkje's hebt bijgesteld en recepten ook,mmmmm lekker zenne....
Hopelijk gaat het nu een beteke beter met jou lieve Fabienne.Sorry dat ik een tijdje van mij ook niet liet horen,maar ik zit met gezondheidsproblemen,lieverd.
Verzorg je goed en ik denk aan jou !!!!
Een grooooooote warme knuffel van je blogvriendinneke,Rebecca.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.