vers geplukte kersen, ik kon niet aan de verleiding weerstaan en ben mijn keuken in getrokken,en dit was het resultaat. het is het zelfde recept voor het deeg als de appeltaart, (zie archief)
bon appétit.
Reacties op bericht (4)
06-07-2009
mmmhhhhhhhh
>center>
een maandag knuffelke en we vliegen er terug in liefs emmy
06-07-2009, 09:49 geschreven door emmy
Welkom op het blog Pip
Een nieuw begin van een nieuwe week starten wij met volle moed
06-07-2009, 09:39 geschreven door Pip
05-07-2009
En dit met al die warmte!!!
Lekkere taart daar twijfel ik niet aan en smullen op een terrasje met een lekkere kop koffie dat wel maar nu aan het bakken gaan ja, daar moet je moed voor hebben dus.......... Gefeliciteerd Rafa
Nog een leuke avond toegewenst
05-07-2009, 22:26 geschreven door jenny
Welkom op het blog Pip
Wij mogen nog eens buiten van ons baasje daarom komen we nog eens langs op je blog om zoveel mogelijk te lezen op zondag
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.