ideetjes voor het Kerst menu, al de recepten zijn hier terug te vinden. van voorgerecht tot dessert.
bon appétit.
Reacties op bericht (6)
03-01-2010
Weer op bezoek
Ik vind het hier bijzonder fijn en interessant Groeten Marylou
03-01-2010, 00:51 geschreven door marylou
28-12-2009
knuff
liefs emmy
28-12-2009, 14:05 geschreven door emmy
27-12-2009
ppsjes link naar onze uitstappen en nog van alles
27-12-2009, 23:20 geschreven door georges
26-12-2009
Vele groetjes
Een kerstwens met lieve woorden ook met een goede wens, Voor het nieuwe Jaar stuur ik u omdat ik om u allen geef..
26-12-2009, 14:57 geschreven door sloefke
23-12-2009
Fijne Kerstdagen.........
MET DE DECEMBERMAAND IS HET JAAR WEER UIT,
GELUKKIG WIENS BALANS GOED SLUIT !!!!
Hello lieve Fabienne ,vermits ik bij al mijn blogvrienden wil gaan,kom ik jou
nu al een fijne Kerstweek wensen en zekers een mooie gezellige Kerstdag samen met familie en/of vrienden. Geniet de'rvan,eet een lekker stukje taart,hihi en als je de baan opmoet,wees aub
voorzichtig.Warme dikke kerstknuffels van je blogvriendin,Rebecca.xxxxxxxxxxxxx
Verzorg je goed en laat de moed niet zakken,lieve vriendin van mij.
Ik denk veel aan jou hoor !!!
Sorry dat ik de laatste tijd niet zoveel meer kwam,maar ik ben echt zwaar ziek geweest zoals je weet,en ik doe het nog steeds wat rustiger aan.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.