simpel,snel,lekker, dit heb je nodig, 200 gr gemalen biefstuk,je kan dit zelf doen, met vleesmolen of met het mes. 1 eigeel, 1 theelepel mosterd, peper,zout, 1 1/2 soeplepel mayonaise, engelse saus naar smaak (worcestershire saus) dit alles vermengen, naar gelang smaak kappertjes, gehakte sjalot,peterselie...
serveer met een slaatje en friet, of op een toast.
bon appétit
Reacties op bericht (3)
28-06-2009
Hello................
Geven doe je niet met je handen,
maar met je hart !!!
Ik vond het fijn hier te zijn.Nog een héle mooie zondag en
een gezellige week wens ik jou,pffffff,is al véél te warm
voor mij.Vriendelijk dank voor je bezoekje,
dit doet mij echt deugd zoietske.Een dikke knuf van Rebecca.
Verzorg je maar goed hoor,lieve Fabienne.
Ik ben hier een paar dagen niet geweest,want sorry,ik blog niet alle dagen,maar je hebt hier weer héle mooie prachtige dingen neergezet hoor !!!
Dikke kuzzzzzzzzzzzzzz voor jou,lieve vriendin van mij.
28-06-2009, 08:46 geschreven door Rebecca
fijne zondag
28-06-2009, 08:16 geschreven door amy
WirWar zondagsgroetjes, en "GEWETEN IS VERLEDEN TIJD"
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.