Ja, Rafa dat is zeker een werk van lange, zeer lange adem maar het resultaat zal prachtig zijn Waarschijnlijk onuitrekenbaar hoeveel uren je daar reeds aan besteed hebt maar de moed niet laten vallen want het resultaat wordt iets unieks! Lieve groetjes Jenny
12-04-2009, 21:05 geschreven door jenny
zalige pasen
ja die is heel mooi ik heb dat patroontje ook
een zalig knuffelke vandaag liefs emmy
12-04-2009, 08:01 geschreven door emmy
11-04-2009
Geniet van de Paasdagen...........
Na hier rustig te hebben rondgesnuffeld op je mooie
blogje,kom ik jou fijne mooie gezellige Paasdagen wensen,
lieve Fabienne .
Dank je wel voor je bezoekje,en nog een warme knuffel
van je blogvriendin,Rebecca.Jawadde zeg,je kan de'r wat van,hoor !!!
Hopelijk ben je al wat beter lieverd,verzorg je goed,lieverd.
Dikke kuzzzzzzzzzzzzzzz.
11-04-2009, 18:47 geschreven door rebecca
goedeavond
Een goeie avond Wij allen wensen U prettige paasdagen toe Vrolijk pasen weekend van ons allen Groetjes
11-04-2009, 17:54 geschreven door rea
10-04-2009
amai
Fabienne, jij hebt verborgen talenten , echt mooi als je dat kunt. Groetjes, Jeanine
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.