een simpel gerechtje voor de Paasdagen, je kan de eierschaal vullen met, kleine stukjes gekookte beenhesp en puntjes asperges en een hollandaise saus. krab,garnaal, met wat fris groen en een zelfgemaakte mayonaise.
bon appétit
Reacties op bericht (2)
12-04-2009
Mmmm wat ziet dat er lekker uit
Heb je geen trek in eten dan zou je er wel onmiddellijk krijgen wanneer je die opgevulde eitjes ziet Heus niet zo moeilijk als ik het lees maar je moet maar op het idee komen hé en zo alle gevulde eitjes op een rij oogt toch wel mooie en wakkerd de smaakpupillen aan Dank voor de tip Dikke knuff
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.