dit heb je nodig voor 4 pers. 4stukken kipfilet, voor de saus, 2 sjalot, 2 teentjes look, 1 doos gepelde tomaat en gezeefde tomaat, 1eetlepel kappertjes, een handvol olijven, peper,grof zeezout,rosemarijn, olijfolie
begin met de kip te marineren , olijfolie, kip kruiden, bakken in oven 200 ° ong. 40 min
voor de saus,sjalot stoven in een weinig olijfolie, fijn gehakte look toevoegen, de olijven in stukjes snijden en aan de sjalot toevoegen, voeg de tomaten toe gepeld en gezeefd, kruid met peper,zout,rozemarijn, doe er nu de kappertjes bij,een glas warm water en laat een uurtje op een zacht vuur prutellen,
bon appétit
Reacties op bericht (3)
30-01-2009
een krabbelke
met rollebollekewol geef ik jou een knuffelke liefs emmy
30-01-2009, 09:03 geschreven door emmy
29-01-2009
Fijn, lekker idee
Alweer verrast met een lekker recept Het water komt reeds in de mond dus snel eens uitproberen en dat zal voor zondag zijn Bedankt Rafa
29-01-2009, 10:09 geschreven door jenny
weer lekker
brrrrrrr koud hé maar kom toch met een warm knufke liefs emmy
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.