dit heb je nodig, 3OOgr boter, 1 snuifje zout, 325gr fijne suiker, 5 eieren, 5 pakjes vanille suiker, 1
tas water, 500gr zelfrijzend bakmeel. laat de boter smelten,niet koken. voeg zout,suiker en vanille
suiker toe; klop de eieren zoals voor een omelet, voeg aan het suikermengsel toe. doe er de tas water
bij en roer goed, voeg nu de bloem toe,alles goed omroeren tot een glad deeg,bakken zonder te
wachten.
bon apétit.
Reacties op bericht (2)
03-10-2009
mevrouw
mmmmmmmmmmm bedankt om je recepten te willen delen met ons
03-10-2009, 17:44 geschreven door caroline
30-01-2008
Dag Fabienne
Wat een lekkere recepten heb je hier allemaal staan en wat ik nog belangrijker vind is dat je ze allemaal zelf hebt uitgeprobeerd. Ik heb je blogje dan ook bij mijn favorieten gezet en je mag me hier regelmatig eens verwachten. Ik begrijp wel niet dat er zo weinig bloggers op je blog komen reageren. Ik wil je ook bedanken dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn website en dat je hebt genoten van mijn gedichten. Nog een fijne woensdag toegewenst! Lieve groetjes
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.