dit heb je nodig, 500gr rundsstoofvlees, 3sjalot, peper,zout, kruidnagel,laurier, suiker,azijn.
bak het vlees bruin aan in boter, voeg de sjalot toe, kruid met peper en zout, 2 kruidnagel en een weinig laurier, laat even stoven,voeg water toe, laat ongeveer 40min stoven, het vlees moet goed gaar zijn doe er 5 klontjes suiker en 2 eetlepels azijn bij,laat nog even goed koken.
heel lekker met friet. bon apétit.
:idea:je kan het water vervangen met bruin bier.
Reacties op bericht (2)
17-01-2008
oeps mijn butonneke
Een roosje voor jou
Een fijne dag in alles wat je doet vandaag
Vriendelijke groetjes Jeske
17-01-2008, 09:41 geschreven door Jeske
16-01-2008
stoofvlees
Mm lekker heb juist deze avond geëten met sla en friet , het moet niet altijd zo ingewikkeld zijn nietwaar Fabienne. Groetjes, Jeanine
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.