heel gewoon,maar zo lekker, biefstuk,chinese kool met roomsaus en aardappel, Chinese kool bevat veel vitamine C, kalk, ijzer en eiwit wat hem erg gezond maakt. ik kook de kool ongeveer 13min af in lichtgezouten water, afgieten en goed laten uitlekken, de room toevoegen,kruiden met peper,zout,muskaatnoot, goed laten indikken,
-bon appétit-
Reacties op bericht (4)
24-10-2008
Hallo Raffa
Ik heb het gister klaargemaakt. Wij vonden het erg lekker. Ik zal zeker nog meer van je recepten uitproberen,het ziet er allemaal zo lekker en verzorgd uit. vriendelijke groeten Dinie
24-10-2008, 15:50 geschreven door dinie
19-10-2008
Hallo Raffa
Ja ziet er lekker uit, maar als ik kool eet is het morgen storm hier in Belgie, en dit wil ik niemand aandoen ****** Gewoon een lief groetje en een prettige zondag voor jou en je familie ..Liefs Sjoeke
ps bedankt voor het gokkje van woensdag x
19-10-2008, 02:57 geschreven door Madammeke
14-10-2008
lekker
ik ga er geen dagen meer bijschrijven gaat veel te vlug hihi maar kom een trage knuffel geven liefs emmy
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.