dit heb je nodig voor 2 personen, 2 biefstuk fijn gesneden,het moet kunnen gerold worden, 4 schijven parmaham, parmezaan kaas, peterselie, look, gepelde tomaat,sjalot, olijfolie.
de biefstuk wat plat drukken, beleggen met de parma en de parmezaan, de gehakte peterselie en de look, goed oprollen en met prikker vast zetten. olie verwarmen en de vleerollen aanbakken, de gesneden sjalot toevoegen, even laten aanbakken en dan de gepelde tomaat toevoegen, kruiden met peper en zout, ongeveer 45min zachtjes laten koken.
seveer met verse tagliatelle, bon appétit.
Reacties op bericht (3)
18-09-2009
ppsjes en link naar onze wandelingen enz....
Groetjes uit middelkerke
18-09-2009, 17:24 geschreven door georges
goeie morgen
liefs emmy
18-09-2009, 06:51 geschreven door emmy
16-09-2009
Ziet er zeer lekker uit!
Dank voor het receptje; dat is iets wat mijn man ook mag eten Ik maak het zeker eens na
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.