zomerse bbq, dit heb je nodig, veeeeel zon ! ik hab deze keer worst,spare ribs en lamskotelet, een slaatje,aardappel,en vers gebakken broodjes, de spare ribs hab ik laten marineren in olijfolie met kipkruiden, de koteletjes in olijfolie,provencaalse kruiden en verse look, de kriel aardappel gebakken in olijfolie, met verse rosemarijn en een paar geplette teentjes look, en lookboter voor er bij, gezouten boter,look geperst,gehakte peterselie,peper, nootmuskaat en een paar druppels citroensap. een fris slaatje met tomaat en een vinaigrette met hazelnootolie. en ik moet zeggen het was lekker,niks dan lachende gezichten aan de tafel !
bon appétit.
Reacties op bericht (1)
02-09-2008
mhhhhh mogen wij mee eten
tis grijs buiten maar een lachend groeteke van mij liefs emmy
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 63 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.