NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Rondvraag / Poll
Waar zou je het liefst gaan wandelen
Provincie Antwerpen
Provincie Limburg
Provincie Brabant
Provincie Oost-Vlaanderen
Provincie West-Vlaanderen
Provincie Henegouwen
Provincie Luik
De Ardennen
De Eifel in Duitsland
In Nederland
Aan zee
De Kempen
De voeren
De hoge Venen
Bekijk resultaat

Inhoud blog
 • Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Fietsroutes
 • Vroeger en nu
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Een interessant adres?
  Zoeken in blog

  Zoeken in blog

  Een interessant adres?
  wandelen en genieten
  routes + plans + beschrijving
  19-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandeling Geel-Bel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Afstand : 9 km

  Vertrek : aan de kerk van Geel-Bel

  bereikbaar via E313, afrit 24  Geel -Oost

  In de vroege middeleeuwen is de nederzetting van Bel ontstaan. Sindsdien hebben mensenhanden het landschap gevormd. Waar sommige structuren doorheen de jaren goed bewaard zijn gebleven, is daar nog veel van terug te zien. Het karakter van het gebied is in de loop der tijd echter nogal veranderd. Verschillende uitvoeringsplannen zien nu toe op een behoud en herontwikkeling de aanwezige waarden en op recreatief medegebruik. Om die reden werd het ook beschermd als landschap.

  Karakteristieken
  Geel-Bel is een gevarieerd gebied met hoge landschappelijke waarden. Het bestaat uit natte graslanden, naaldbossen, stuifduinen, vochtige en natte heide op podzolen, verschillende beken en waterlopen, vennen en weide- en akkerlanden. Het kent waardevolle ecologische biotopen, dus een rijke flora en fauna. En ook vanuit historisch oogpunt is het een interessant gebied, met sporen van bewoning al van in de Bronstijd

  Er zijn 16 bewegwijzerde wandelroutes op grondgebied Geel

  xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> 1. Ganzenpad
  Vertrek in de Ganzenstraat. Afstand: 7 km - verkorting: 4,5 km. De naam van deze wandelroute is niet uit de lucht gegrepen, maar verwijst naar één van de bekende leiders van de Boerenkrijg: Emmanuel Jozef Van Gansen uit Westerlo, was afkomstig van Geel.
  De route gaat langs natuurreservaat Neerhelst-De Botten en langs het Kempens Kanaal.

  2. Bedevaartpad
  Vertrek aan de H. Luciakerk in de Eindhoutseweg. Afstand: 10,5 km. De route brengt u langs weide- en akkerlandschappen, langs duinen en dennenbos, over de Laak en de Grote Nete. In Zammel ontdekt u het St.-Dimpnakapelletje en de onlangs gerestaureerde St.-Laurentiuskerk met aan de overkant de pastorie en in Oosterlo het oude molenhuis.

  3. Steenbergen- en Malesbroekpad
  Vertrek aan de Netebrug in Winkelom. Afstand: 6 km. De landschapswandeling laat u kennismaken met het Malesbroek, een 100 ha tellend waterlandschap en met de Steenbergen, een duinenrij die verscholen ligt in het dichte bos.

  4. Netevalleipad
  Vertrek aan het sportcentrum De Netevallei langs de Eindhoutseweg. Afstand: 7,5 km. De route voert u langs de Grote Nete. De benaming Nete is afkomstig van het oudgermaanse "hnitan", wat "stoten" of "krachtig stromen" betekent. Alle riviertjes die afdalen van het Kempens Plateau heten "nete", kleinere beken van plaatselijk belang heten "loop".

  5. Ten Aardpad
  Vertrek aan Sas 7 op het Kempens Kanaal, baan Geel-Retie. Afstand: 12,5 km. U bezoekt zowel de Oude als de Nieuwe Aard. U leert Baron Karel Coppens kennen. U ziet de overwinteringsplaats voor vleermuizen (weliswaar enkel langs de buitenkant - de beestjes hebben hun rust broodnodig).

  6. Lamme Goedzak
  Vertrek aan de St.-Lambertuskerk van Bel. Afstand: 4 km. Belhamelpad: Afstand: 12 km - verkortingen mogelijk. Een "belhamel" is een ram die de bel draagt; of een leider, maar evenzeer een deugniet. Misschien is de laatste betekenis ook het meest logische voor deze wandeling. De bellenaars zijn immers feestvierders. En deze tocht voert u langs bijna alle Belse herbergen.

  7. Heidewandeling
  Vertrek bij Marth van den Thys, Gebeunt 1 (Sas 9). Afstand: 14 km. De wandeling voert u langs het Larummerveld, het Larummerbroek en de Larumse Heide.

  8. Stadswandeling
  Vertrek aan het infokantoor Toerisme Geel, Markt 33, Geel. Afstand: 4 km. Een wandeling langs alle cultuur- historische gebouwen in het centrum.

  9. Landbouwleerpad
  Vertrek aan de stedelijke visvijver De Kasseman, Fransebaan, Geel-St.-Dimpna. Afstand: 6 km.
  Een wandeling rond de stedelijke visvijver waar je broedplaatsen kan vinden van de reiger, de kievit, de fuut, het waterhoentje en de meerkoet. Aan de oostzijde van de vijver is er een gemengd bos, met de nadruk op inheemse soorten.

  10. Pastoorke Op de Beeck
  Vertrek aan café De Jakke, Heistraat 53 Geel-Holven. Afstand: 6,5 km. Pastoor Op de Beeck "Wiezeke" voor zijn parochianen was een edelmoedig en bijzonder vrijgevig volksmens. Zijn grootste krachttoer was het bouwen van een school in het gehucht Heibloemeke op 3 dagen tijd. Op zijn vraag werd hij begraven in de rechterhoek op het kerkhof.

  11. Malpertuuspad
  Vertrek aan de St.-Lambertuskerk te Geel-Bel. Afstand: 6,5 km. Malpertuus is afgeleid van het Frans mal pertuis, wat betekent slecht gat, moeilijk neembaar slot. Het Malpertuus in de Belse bossen doet denken aan een hol, want het ligt half verdoken in een echt Kempens duin.

  12. Ezelspad
  Vertrek aan de St.-Lambertuskerk te Geel-Bel. Afstand: 8 km.
  Bel was vroeger erg afgelegen, en moeilijk bereikbaar: "achter Bel eindigt de wereld" was een veel gebruikte uitspraak. Maar Bel bleef het landelijk dorp met de jaarlijkse viering van Toontje, Sint Antonius en verkoop van varkenskoppen.

  13. Belse pad
  Vertrek aan de St.-Lambertuskerk te Geel-Bel. Afstand: 6,5 km. Deze wandelweg bestrijkt het prachtige, maar gedeeltelijk afgegraven duingebied en boslandschap ten zuiden van de bebouwde kom van het gehucht Bel, en de vallei van de Grote Nete. Deze wandeling raakt de grenzen van Geel met Meerhout en Mol.

  14. Tijlpad
  Vertrek aan de St.-Lambertuskerk te Geel-Bel. Afstand: 7,5 km. Vanop de Asberg hebt u een mooi uitzicht op Bel. Hier werden ooit urnen gevonden, wat erop wijst dat deze Asberg een begraafplaats is geweest.

  15. Nelepad
  Vertrek aan de St.-Lambertuskerk te Geel-Bel. Afstand: 4 km. De Kapucienenberg, vroeger één van de hoogste "Belderbergen", is nu een breed dal geworden door de zandwinning. Aan de bovenste rand van de oevers is nog de donkere humuslaag te zien die in de loop van de eeuwen het duinzand heeft afgedekt.

  19-04-2006 om 20:40 geschreven door de jakke  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (53 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandeling in hoegaarden
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  We weten allemaal waarom Hoegaarden zo bekend is geworden, is het door de toontuinen of het witbier,aan U de keuze want je kan ze allebei (voorlopig) nog gaan bezichtigen.

  Start is op het gemeenteplein
  Afstand is 9.3 km

  WAT KOMEN WE TEGEN

  Centraal op het gemeenteplein staat het gemeentehuis van Hoegaarden, daterend uit 1834. De meeste andere gebouwen dateren uit de 17de en 18de eeuw en werden recent gerestaureerd, vaak met gerecycleerde materialen uit die periode. Uitzondering is het huis nummer 17 dat ondanks zijn historische allures, pas in 1985 gebouwd werd met herbruikte baksteen en Gobertangesteen. Zoals u ziet worden in Hoegaarden zowel de bouw- als brouwtradities eigenzinnig in ere gehouden. De fraaie muziekkiosk dateert dan weer wel uit 1898.
  . Sint-Gorgoniuskerk
  Deze kerk gebouwd tussen 1754 en 1759 in zuivere rococostijl, zal tijdens uw wandeltocht regelmatig als herkenningspunt dienen omdat ze het landschap als het ware beheerst. Het is trouwens de grootste rococokerk van België en in die tijd de trots van de welstellende brouwers : door hun welstand konden ze de kerk in zeer korte tijd laten bouwen.

                                                                             Brouwerij van Hoegaarden en Kouterhof
  Het vertrek- en eindpunt van wandelroute. In deze historische plaats kan u in de beste omstandigheden de 'Hoegaardse bieren" proeven : de befaamde "Witte", de Hoegaarden Spéciale, de Hoegaardse Das, de Verboden Vrucht, de Julius en de Hoegaarden Grand Cru. De vaten komen recht van de Brouwerij, het bier heeft er de juiste temperatuur en ze kennen er als geen ander de kunst van het tappen. En als u van al dat fietsen honger hebt gekregen, proef dan zeker eens van de overheerlijke biergerechten...

  Voormalige brouwerij Loriers
  Dit is niet de eerste de beste brouwerij. Hier werd het bekende Hougaerdse Das bier geboren dat sinds 1996 opnieuw volgens het origineel recept uit 1931 wordt gebrouwen. Dit imposante gebouw met bijhorende fabrieksschoorsteen dateert uit 1832 en is een mooi voorbeeld van de industriële architectuur uit het midden van de vorige eeuw.

  Sint-Katharinakapel
  Deze laatgotische kapel werd in de 16de eeuw vooral bezocht door mensen met een huidziekte die "het rad van Sint-Katharina" genoemd werd. Een ziekte die zowel de mens als het vee kon treffen. De klokkentoren werd er pas in de 17de eeuw bijgebouwd.


  Onze-Lieve-Vrouw-van-Scherpenheuvelkapel
  Deze kapel werd gebouwd in 1835 en moest een verkleind model worden van de basiliek van Scherpenheuvel. In de volksmond wordt deze kapel ook weleens de Marollenkapel genoemd naar het Marollenklooster of voormalige Bogaardenklooster, aan wie de kapel toebehoorde

  Ernest Ourystraat
  Het meest imposante gebouw in deze straat is ongetwijfeld de laat 18de-eeuwse rijwoning op de nummers 16 tot 20. Het fronton dateert uit de 19de eeuw en geeft het gebouw een classicistisch karakter. Het meest verrassende huis vindt u op het nummer 13. Dit huis in puur Engelse cottage-stijl geeft een internationaal accentje aan dit Vlaamse brouwersdorp

  In de refugie van de elf duysent maegden"
  Waarom deze indrukwekkende hoeve uit 1748 zo heet ? Een ding staat vast : er hebben nooit 11.000 maagden tegelijk gewoond. Naast het jaartal prijkt wel een afbeelding van Sint Ursula, een Britse koningsdochter die volgens de legende samen met 11.000 maagden overzee vluchtte om aan een gedwongen huwelijk te ontsnappen.

  Voormalig Kapittelhuis en Vlaamse Toontuinen
  Het oude kapittelhuis, opgetrokken in de tweede helft van de 18de eeuw heeft een opmerkelijke architectuur. Het zijn echter de "Vlaamse Toontuinen" die de meeste aandacht trekken. Eén voor één zijn het meesterwerkjes rond een bepaald thema, een attractie die het bezoeken meer dan waard is.
  Kom de roots van Hoegaarden ontdekken tijdens een boeiend brouwerijbezoek. Geniet van een frisse Hoegaarden onder de authentieke gewelven.  Ik wens iedereen veel plezier met deze wandeling,
  met dank aan brouwerij Hoegaarden

  19-04-2006 om 20:09 geschreven door de jakke  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandelsite
  Om de site van pinegeltje niet meer zo druk te laten schijnen
  heb ik besloten om deze nieuwe site op te zetten maar alleen voor
  wandelingen
  de wandelingen die op boververmelde site staan gaan in de loop
  van tijd hier gestationeerd worden
  nog even geduld
  dank

  18-04-2006 om 20:58 geschreven door de jakke  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/hetpinegeltje2

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  18-04-2006 om 20:49 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per jaar
 • 2008
 • 2007
 • 2006

  Wandelen in Antwerpen
  Arendonks wandelpad
  sGravenwezel
  Wandeling in Heist-Goor
  Boudewijnpad
  Heksenwandeling
  Buulmolenpad
  Wandeling in Bouwel

  Mgr. Eestermanspad
  Willem Elsschotpad  
  Jan Huet-pad 
  Professor Barabas-pad 
  Het Konijnenpad  
  Culinair Antwerpen 
  Het Netepad   
  Kempense Heuvelrug  
  Rond het Zilvermeer 
  Rijmenampad
  Wandelen in Limburg
  Wandeling in Vechmaal
  Oostham en Olmen
  Bloesemwandeling
  wandeling in Kuttekoven
      
  Schulensbroek     
  Wijngaardbos-Vrijhern           
  Altenbroekwandeling  
  Wandelen in Achel  
  Lozerheidewandeling 
  Winterbeekwandeling  
  Heuvelsheidewandeling  
  Bokkerijderspad
  Wandelen in Vlaams Brabant
  Wandelen in Bellingen
  Wandeling in Scherpenheuvel
  Wandeling in Zichem
  Assent
  Demer en Dijlewandeling
  wandeling in Diest
  Bonteveld-Goteringenwandeling
  Wandelen in Hoegaarden 
  Zonieenwoudwandeling  
  Halewijnwandeling  
  Kwadeschuurwandelpad   
  Messelbroek 
  13 Bunderspad
  Wandelen in de Hoge Venen
  Gemmenich
  Wandelen in Waals-Brabant
  Langs de Grosses Pierres
  Wandelen in Oost-Vl
  Wandelen in Sombeke  
  Buitenland - Polder 
  Valleiroute - rooigemsebeek
  Wandelen in de Eifel
  wandeling in karlshausen
  Elf km Nordeifel  
  Irrhausen

  Wandelen in de Ardennen
  Han-Sur-Lesse  
  De bron van Geronstere
  Lessive


  Hoofdpunten blog hetpinegeltje
 • Fietsroutes over gans belgie
 • Fietsroutes over gans belgie
 • Antwerps Rivierenland
 • Foto's
 • Landense fietsroute

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • fietsroutes
 • vroeger en nu

 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!