Angeltjes
18-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel helpt Marokko financieel



Het Hoofdstedelijk Gewest roept al jaren dat het te weinig geld heeft om zijn taken te vervullen.  Vlaanderen moet meer afdokken. Dat  is uiteraard de aangewezen piste, want Vlaanderen is rijk en Brussel is tenslotte ook de Vlaamse hoofdstad.   In Wallonië  valt niet veel te rapen, want er zijn niet alleen putten in de wegen maar in elke geldkassa.

Dat verhindert Brussel echter niet om de Royale Jan uit te hangen in Marokko en daar bepaalde infrastructuren te helpen opzetten ?  Tussen haakjes, Vanhengel, dringen jullie er op aan dat ook vrouwen toegelaten zijn op sportmanifestaties, zowel  als deelnemer dan als toeschouwer, of moeten die sloren in boerka's wereldrecords neerzetten ? Omdat het eigenlijk voor een groot stuk ook onze centen zijn, mogen we toch wat vragen.

Savat

http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/174686/2008/02/17/Vanhengel-promoot-Brussel-in-Marokko.dhtml


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een erg fijne vrije dag, dank u !



U weet hoe het gaat op zo'n vrije dag niet, wat later slapen, een stukje spek in de pan om de interne cholesterol ook wat te gunnen en dan maar lekker feesten.  Zoals sommigen van onze politici, die graag naar Oberbayern trekken, wagen wij ons ook aan een voorproefje van wat  een heerlijke vakantie kan worden. 

Maar steeds anoniem, geen herkenning onderweg, een pruik, een valse baard, een bretel,  geen handtekeningen,  alles puur.  Om u in de stemming te brengen dit lichtmaal van het bijna-slot van een  geslaagde culturele namiddag.




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boodschap is duidelijk en goed ontvangen



Eerst wordt Dehaene opgestuurd met de boodschap tot de Vlaamse partijen : "Hou jullie gedeisd, niet te veel vragen want jullie krijgen niets".  Waarop, spontaan en eerlijk als steeds, Bart Somers omiddellijk reageert  : "Ik ?  Ik heb niets gevraagd.  Kleine Bart vraagt altijd een dikke vis.  Ik ben Domme Bart en ik zal blij zijn als Verhofstadt eindelijk opstapt.  Dat is alles.  Echt waar, vraag het aan Caroline, die kant mij beter als haar soutien-gorge".

Knack, steeds bereid uit naam van de oplagecijfers, mede enige mist desnoods fijnstof te verspreiden, laat Van Rompuy aan het mystieke woord, dat ditmaal vrij laag-bij-de-gronds klinkt : "Misschien een staatshervorming, maar dan een kleintje met later een héééél grote".

En intussen is er in medialand beslist dat Bart de Wever de rol moet vertolken van de "goede Vlaams-nationalist", de redelijkeid in persoon, een beetje cynische jongen maar best geschikt voor de politiek. Vorige week werd Bart in de Gazet van Allah geportretteerd en de hemel ingeprezen als een van de grootste politici allertijden, want "hij lijkt er altijd geweest te zijn" prevelt met bewondering  Lex Molenaar.  Te pas en te onpas wordt Bart ook voor de camera's gesleurd om zijn gedacht te zeggen.  Onlangs meende ik hem te zien in een spot van Tapijtreiniger Karpex maar mijn zicht is niet meer je dat.

Ook als het over de begroting gaat wordt door de televisie beroep gedaan op Bart's expertise terzake en met een onbewogen uitdrukking doet hij of hij master is in financiële wetenschappen.  In Terzake legt hij aan de bevolking uit, hoe het Vlaamse Parlement in principe de onafhankelijkheid van Vlaanderen kan uitroepen.  Hij zal er helaas niet bij zijn die dag want hij is verhinderd : hij moet tomaten komen pletten bij Piet Huysentruyt voor een fijn vissausje.

Ons maak je niet wijs, dat al die dingen toevallig gebeuren , dat daar geen scenario achterzit, geen afspraken omtrent gemaakt zijn.  Men weet zeer goed hoe de ijdelheid van politici te strelen en hen nadien te laten meemarcheren in de richting die achter de schermen bepaald is.  Hier zijn meesters-manipulatoren aan het werk, daar moeten we niet aan twijfelen.  Ik geloof niet in het stellen van tendentieuze vragen, ik geef veeleer snijdende snauwen, maar laat dat nu juist de manier zijn om aan dit corrupte regime te tonen, dat de oppositie over diverse wapens beschikt. 

De CD&V zal met of zonder Leterme noppes binnenhalen en de N-VA zal het krediet dat Bart geniet gracieus aanvaarden en de coalitie blijven steunen, steeds in afwachting van...  Zo hebben we allemaal live kunnen meemaken in een van de spannendste segmenten van de politieke strijd in het land B , hoe een Vlaams-nationale partij onderuit gekocht wordt door de echte belgische macht en dat is goed. We  hebben nooit anders verwacht : van de christen-democraten weet je dat ze enkel bekommerd zijn om hun macht te herveroveren of te behouden. En met De Wever als schildknaap moet Schouppe zelfs niet veinzen dat hij lak heeft aan Vlaanderen.

Dadakes en salukes ofte in het Nederlands Doei !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janssens spreekt de waarheid + Aanpassing



Hier onderbreken wij onze geweldige vrije dag dag voor :

De Antwerpse burgemeester, Patrick Janssens én fan van zijn Amsterdamse theeslurpende collega Job Cohen geeft eindelijk toe, wat hij liefst van al wil : 

ALLEENREGEREN

ANTWERPEN - Het is een publiek geheim dat burgemeester Patrick Janssens (SP.A) geen hoge dunk heeft van de Antwerpse gemeenteraad. Afgelopen weekend stelde hij in een kranteninterview zelfs dat het tijdverlies is. 'Het politiek spel in de gemeenteraad vormt vaak een grote hindernis om dingen te bereiken. Ik wil zeker niet pleiten voor de afschaffing ervan, maar de zaken zouden wel veel sneller vooruitgaan.' (krg) - Het Nieuwsblad                        



    http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=FS1O43MK_2


+ A A N P A S S I N G   09.30 uur


Meneerke jansens heeft geen hoge dunk van de gemeenteraad
Meneerke jansens heeft geen hoge dunk van het politiekorps
Meneerke jansens heeft geen hoge dunk van de brandweer
Meneerke jansens heeft geen hoge dunk van de oppositie
Meneerke jansens heeft geen hoge dunk van eigen volk
Meneerke jansens heeft een hoge dunk van allachzonen
En meneerke jansens heeft vooral een hoge dunk van zichzelf.

JOS


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.



RUSTDAG
18.02.08


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe eens een Infodag voor allochtone medemensen


De Katholieke Universiteit van Leuven en van Rik Torfs , weliswaar geen rector maar wel de plezantste prof, wil per se meer allochtonen aantrekken, aanwerven en we kunnen enkel zeggen tot de allochtone medemens : "It's now or never" wat vertaald ongeveer dit zou moeten opleveren maar dan wel van links naar rechts وهو الآن أو أبدا

Als ik allochtoon was, ik wist het wel : wie zich nu aanmeldt, wordt enorm in de watten gelegd, na één semester heb je al een bescheiden bachelor en wie het een jaar volhoudt, is niet alleen master in het een of het ander maar krijgt onmiddellijk een contract bij de VRT om met Torfs samen op te treden.  Rik zal ook zorgen voor deftige schoenen uit de niet-verkochte winkeldochters van de familiale schoenhandel.

Maar eerst inschrijven !

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=9F1O3PDQ

 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Rasmussen : duidelijk taal



Statsminister Anders Fogh Rasmussen udskriver valg


'We moeten ophouden met het bekende verhaal dat het de schuld is van de maatschappij. Wij moeten vaststellen dat het de verantwoordelijkheid is van de jongeren en hun ouders. In Denemarken bestaat vrijheid van meningsuiting. Je hebt niet alleen het recht om te denken en te zeggen wat je wilt, maar ook om te tekenen wat je wilt. Niemand heeft daarom het recht om iemand anders' auto af te branden, of om scholen en andere instellingen in de as te leggen.'

(met dank aan www.hetvrije.volk.com voor de vertaalde tekst)


17-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solidair met Denmarken : teken de petitie



Titel: Denemarken brandt
Reactie:
Op de site van SIOE Nederland kan een ieder die het wil een petitie ondertekenen om de Denen te steunen tegen de islamisering en omdat daar ook (net als Slotervaart) al 7 dagen lang auto's en scholen in brand zijn gestoken . Ik hoop dat ik dit ff mag melden .
.http://sioenederland.nl/


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Savat bedankt en ontvangt






 Savat, Chef Binnenland van de redactie  en hevig royalist dankt de dames en heren van www.hetvrijevolk.com die hier massaal binnenstromen, op zoek naar info over Denemarken.  Laat u maar zakken, er staan verschillende stukken onder mekaar : u mag ze ook vertalen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar is Photoshop ?





Dit is toch een getruceerde foto ?  Of niet ?  Gestreepte dassen in nazi-Duitsland ? Pikzwarte ja, ... redelijk blijven.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserse Volkspartij neutraal inzake Kosovo



De houding van de Zwitserse Volkspartij in de Kosovo-onafhankelijkheid luidt als volgt (ingekort) :  "Allemaal goed en wel, hier is een conflictje aan het groeien tussen Oost en West, waarin Kosovo de steun krijgt van EU en USA en Servië schuilt in de warme mantel van Moedertje Rusland.  De Zwitser is de enige neutrale ter wereld en hij
stelt zijn lege bankkluizen ter beschikking van beide partijen om hun geroofde spaarcentjes in onder te brengen."   Het zou best kunnen dat de Zwitsers de huidige situatie juist inschatten en Napoleon zou beter thuisblijven morgen in plaats van op te treden als de witte ridder die alleenstaande moedertjes met bange kindertjes redt. Na zijn fatale liefde voor de Amerikaanse minister van Buza, Condoleeza Rice  die veeleer op vrouwen valt, moet hij elders indruk maken.


(UDC) Aujourd'hui dimanche 17 février 2008 le gouvernement du Kosovo a officiellement déclaré l'indépendance de cette région qui était jusqu'ici une province serbe. Le gouvernement serbe tout comme le parlement de Belgrade ont, quant à eux, réaffirmé leur position de ne pas accepter cette décision et continuent de considérer le Kosovo comme une partie de la Serbie. Pendant que les Albanais du Kosovo sont soutenus par l'UE et les Etats-Unis, la Russie tout au moins semble clairement prendre position pour la Serbie. Il s'avère de plus en plus clairement qu'un nouveau conflit est-ouest se prépare dans les Balkans et qu'une entente entre toutes les parties au conflit est plus éloigné et acute que jamais.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uw zondagquiz met Aloïs



- Hallo, Hallo, Hallo ... Een, twee, drie ...  Drie,  drie.

- Hallo, Beste Vloglezertjes van Vlog Engeltjes. Hier is Alöis met de Quiz.

- Mijn naam is Alöis, maar ik noem mij ook soms Hector.  Ik ben geboren in 1920 en ik ben nu dus 87 jaar jong. En ik heb een goede quizvraag met weer prachtige prijzen zoals daar zijn ondermeer.

- Nu dus de vraag :  Vanwaar komt de uitdrukking "noppes".  Niets in het mooie Nederlands.  Van waar komt dat ?

Wie het niet weet, moet niet antwoorden, wie het wel weet, haaste zich om het antwoord te melen naar dit adres.  Waar staat het ?  Hieronder.  Rechts.

Zo, lieve Vloglezers, tot volgende keer.

Uw Aloïs van de quiz.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willen we even samen duwen ?


Jeanine deed een terechte oproep om de prachtige blog van No een bezoekje te brengen.  Je moet echt eens gaan kijken, langs dit bruggetje :  http://blog.seniorennet.be:80/no/

Hoe krijgen die mensen het voor mekaar ?  Als u toch tijd hebt, kan u No wellicht een duwtje in de rug geven ?  Dat gebeurt hier regelmatig bij Seniorennet dat bloggers mekaar een duwtje geven. In de rug of elders.  Breng op haar blog meerdere stemmen uit.

Druk op volgende knoppen :

- Toplijst PSP-design
vervolgens op :
- Moni's PSP Top 100 lijst
vervolgens op :
- Bestblogs
vervolgens op
BEOORDEEL MIJ
(daar zijn 5 lege hokjes, u kan er 1 aanvinken, liefst het bovenste)

Als u dit voor mekaar hebt, dan mag u in 2009 meedoen als vervalser bij de electronische verkiezingen.  Alles heeft een bedoeling in het leven.

Bij Mevrouw No kàn u een waardering uitspreken, bij ons ook, maar dan worden we kwaad als het niet voldoende is, en dan moeten wij weer de banbliksem bovenhalen : enfin, zoals u het kan verwachten van intolerante, verzuurde, bange-blanke ... u weet wel.

De tekst die wij nu ingeven, zou er een moeten zijn zonder tikfouten, tenslotte is het zondag  en dan doen we extra ons best.  Onze vriend Aloïs van de zondagquiz is zich aan het opmaken om u een hersenkraker voor te leggen, zodat u zich lang zal beklagen niet in het zonnetje te zijn gaan wandelen. Nu kan het nog, Als Aloïs klaar is (wat zéér lang kan duren) bent u echter té laat om te gaan lopen.

Uw immer nijvere zondagsredactie,  de Duwertjes

(gezien wij nog steeds de zware verantwoordelijkheid meesleuren om de redactie van De Frut van Koekestad te vervangen, proberen wij tussendoor een aanminnige, zoetsappige en totaal ongeloofwaardige stijl na te streven.  Dag lieve bloglezertjes ...Madame No niet vergeten)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerolf Annemans : Géén staatshervorming


Pakketjes en fases: een regering zonder staatshervorming
 
zondag 17 februari 2008
 
Het wekt verbazing met welk een gemak de oude Dehaene-recepten er nog altijd in gaan als zoete koek. Neem nu bijvoorbeeld de wijze waarop de Vlaamse publieke opinie door de CD&V wordt klaargemaakt voor een regering zonder staatshervorming. Het begon in feite reeds begin deze week toen Wouter Beke in Terzake de merkwaardige serie artikelen van De Standaard over de mislukte formatiepogingen van 2007 mocht komen becommentariëren. Meteen maakte hij het onderscheid tussen het verleden (de artikelen van de Standaard) en het heden (de werkzaamheden van Verhofstadt III).

Geconfronteerd met een artikel waarin de communautaire veertien pal-lletjes waren onthuld waaraan Leterme nu bezig schijnt te zijn, begon Beke als een star-wars-robotje een reeks zinnen op te dreunen die vervolgens de hele week lang her en der in een of andere vorm steeds opnieuw door CD&V-ers én door Bart De Wever werden herhaald. Die veertien palulletjes zijn “belangrijke dingen voor de mensen” en wie daaraan twijfelt is in feite “tegen de mensen”. Zij vormen een stevige basis, een eerste fase als het ware. Oké het is geen staatshervorming, maar een staatshervorming zit er niet in: eerst moet “het vertrouwen van de Franstaligen hersteld” worden. Daarna zullen we in een volgende fase “een grote staatshervorming” krijgen. Maar nu dus niet. Eerst moet Leterme eerste minister worden. De Wever zit mee in het verhaal: hij kwam met een gelijkaardige redenering naar buiten. Er komt nu geen dikke vis. We zullen wel zien. 




De week werd vandaag afgesloten door Eric Van Rompuy. Voor de VTM-camera van Dirk van den Bogaert was het enige wat hij nog enigszins radicaal ten beste kon (mocht) geven een einddatum. Maar in wezen staan alle kartel-neuzen braaf in dezelfde richting . 

En die richting is – samengevat – de volgende: CD&V-N-VA blijft in de regering. De veertien palulletjes worden ontdaan van hun borrelnoot-imago en worden “belangrijke verworvenheden voor de Vlaamse mensen” genoemd. De staatshervorming komt er niet, hoogstens wat vage zinnetjes in een regeerverklaring. En een splitsing van BHV komt er ook niet. Het gebruik van het woord “fase” wordt vermeden, omdat zulks te veel doet denken aan het bedrog, het zottekensspel dat Vlaanderen met de gefaseerde staatshervorming van 1987 moest ondergaan. Gesproken wordt van “pakketten”. Maar het recept is wel hetzelfde. Vlaanderen wordt verleid om toch maar weer de Belgische mechanismen te ondergaan. De CD&V wordt weer de steun van het regime, van de staat. Dissonanties zijn er niet. En op de Vlaamse publieke opinie wordt anesthesie gepleegd. 

Dehaene is back in town.

Gerolf Annemans
Volksvertegenwoordiger
Fractievoorzitter Vlaams Belang

.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expressiecursus : "Sorry !"



Eerlang worden nieuwe cursussen ingericht om de zogenaamde hangjongeren, stampjongeren, steekjongeren, klopjongeren, knaljongeren, spuwjongeren op een professionele manier voor te bereiden op een ontmoeting met politie, justitie, en gevangenistitie. 

"Zeg met overtuiging : Sorry, Mijnheer", trek een pruillip, een frons in het jeugdige voorhoofd is eveneens doorslaggevend, steek een van uw vingertjes in de halfgeopende mond en zeg "Ik ben doordrongen van de ernst van de zaak en zal de zaak nooit meer begaan.  Ik zweer dit op de Kop van alle ongelovige honden".  Deze tekst kan variëren, alnaargelang aard van het incident.  Uw lerares Blondie Blockhead wacht op uw inschrijving :

paris­3


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffers van de vermenigvuldigingsplicht.


 
Dit is Mohammed met zijn elf kinderen en zijn vrouwtje.  Mo is gestopt met werken, hij was leraar. Hij ontvangt GBP 29.100, wat ongeveer  40.000 is per jaar.  Nu heeft hij tenminste tijd zich bezig te houden met Islamtische politieke parij die zich verzet tegen de Britse regering.

Via deze brug komt u bij het artikel in News of the World en leest u vooral ook even de reacties.



http://www.newsoftheworld.co.uk/1002_scroungers.shtml


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenkingen Onafhankelijkheid Kosovo door Herman



Sinds dagen en weken is het uitroepen van de onafhankelijkheid van Kosovo niet meer uit de media weg te branden; practisch het hele "democratische" Westen staat hier achter en levert de noodzakelijke militaire bescherming om escalatie, zelfs een nieuwe burgeroorlog te vermijden.

Ook de Europese ministers van buitenlandse zaken gaan in de e.v. uren de CO2-uitstoot een steuntje geven door morgen in Brussel hun houding te bepalen (lees erkenning van de staat KosovA).  Men kan voor of tegen zijn, doch laat ons hopen dat de Kosovaren in staat zijn en de gelegenheid krijgen om hun land in peis en vree uit te bouwen tot een welvarende staat.

Waar bij mij echter het schoentje wringt is dat dit een vlijtig, vredevol en genereus volk als de Vlamingen, waar bijna elke week aan de bel getrokken wordt om één of ander initiatief waar ook ter wereld financieel te steunen, niet gegund wordt. Integendeel, dezelfde minister van B.Z. (zoon van een boswachter, niet van een slager) zal morgen namens dit apenland de staat KosovA officieel erkennen en de verdere militaire en financiële steun toezeggen en bij de hier openende regeringsonderhandelingen de eerlijke en eerbare wensen en
noden van Vlaanderen als nationalistisch, egoïstisch, fascistisch, kleinburgerlijke bekrompenheid, minachtend en kwetsend afwijzen.

Opnieuw zal Europa zeer vlug KosovA, aanzienlijk kleiner in aantal dan Vlaanderen en doodarm, als zoveelste lid in de EU opnemen en overladen met geld, gunsten en postjes en dit ten koste van ons.
 
Wanneer zal "Hier ons bloed, wanneer ons recht!" werkelijkheid worden ?

Met Vlaamse groet.

Herman


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Sevenhans verdient een pluim



Gisteren viel half-Vlaanderen verontwaardigd op zijn achterwerk toen bleek dat een Russische oliemiljonair  verzorgd wordt door personeel van het Militair Brandwondencentrum.  Een jaar lang wordt heen en weer gevlogen tussen Melsbroek en Moskou (?) door verschillende medici om de verzorging ter plaatse voort te zetten na een ongeval in het land B. 

Hieronder een copie van een parlementaire vraag dd. 11 januari 2008 over dat probleem, aangekaart werd in de commissie van landsverdediging door Luc Sevenhans.  Die het ongeluk heeft een Vlaams Belanger te zijn en dààr zwijgen we over.  In onze gestroomlijnde kwaliteitsvolle pers en ook in de stalinistische stadskrant.


Brasschaat 11 januari 2008

  

Vraag in de Commissie Landsverdediging van volksvertegenwoordiger Luc Sevenhans aan de minister van Defensie, de heer Pieter De Crem, betreffende de medische verzorging verstrekt aan een Russische oliemagnaat

 

 

Het verhaal van de Russische oliemagnaat, de heer Kerimov, die door uw voorganger met een gemedicaliseerd legervliegtuig tegen een vriendenprijs - niet eens de kostprijs van de kerosine - van de Azurenkust gerepatrieerd werd, zit nog vers in onze geheugen.

Tijdens de vergadering van deze commissie op 30 januari 2007 had ik blijk gegeven van enige verbazing, omdat betrokkene tijdens zijn terugkeer naar Moskou na zijn ontslag uit het hospitaal vergezeld werd door een kinesist en een verpleegkundige van het Militair Hospitaal.

Ik kon toen niet goed begrijpen dat de verplaatsing van deze ploeg van “medics” gedekt was door een NAVO-marsbevel.

In zijn antwoord verzekerde uw voorganger mij dat dit de normale procedure was, die voor iedere patiënt werd toegepast - wat ik toen betwijfelde en nog steeds betwijfel – en dat de opdracht van het medisch personeel in Moskou op 5 februari 2007 zou worden stopgezet (zie Verslag Commissie Landsverdediging – 30 januari 2007).

Er is mij echter ter ore gekomen dat uw voorganger hiermee een loopje nam met de waarheid. Zo zijn er in het Militair Hospitaal nog steeds twee ploegen van telkens één kinesist en één verpleegkundige (hun namen zijn in mijn bezit), die elkaar om de 15 dagen aflossen bij de heer Kerimov te Moskou.

Op basis van het voorgaande wens ik de volgende vragen te stellen.

Is het normaal dat de evolutie van de gezondheid van de heer Kerimov in Moskou nog steeds door het personeel van het Militair Hospitaal wordt opgevolgd, meer dan een jaar na zijn ontslag uit het hospitaal?

Zijn er werkelijk geen competente kinesisten en verpleegkundigen in Moskou die deze taak zouden kunnen overnemen?

Hoe lang zal het departement deze opvolging nog blijven verzekeren?

  

Luc Sevenhans

Kamerlid

-----------------------------------------------------------------------

Als antwoord op deze vraag heeft De Crem beslist dat er een einde komt aan de behandeling.  

Was Luc Sevenhans kamerlid geweest voor Spirit, men had er de uitzendingen van de 0000 voor onderbroken.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fox News : voor wanneer bij ons ?



De meest bekeken nieuwszender in de Verenigde Staten is http://www.foxnews.com/index.html .Driewerf helaas Fox is rechts, en dat is tegen het zere been.

De morgen/le matin wijdt een ellenlang klaagstuk aan dit bizarre fenomeen : een succesvol televisiestation dat gebruik maakt van zijn invloed om de mensen aan te porren om de Republikeinen te steunen en tegelijk "drijven ze de spot" met die arme Democraten...  Stel u dàt eens voor.

De morgen/le matin die de waarheid graag een pootje uitdraait en het modieuze gedachtengoed van "bon chic, bon genre" verdedigt, jankt van verbolgenheid en schuwt de grote woorden niet :"Karaktermoord op Obama", dat is het, niet meer of minder, wat de rechtse Foxsmeerpoetsen op hun geweten hebben.  De Vossen-nieuwsredactie kleeft aan mekaar met "seksisme en racisme", ze geven, stel u dat maar even voor, "misleidende commentaren en Fox heeft de euvele moed de fijne Democraten te omschrijven als populisten".   Een van de smerigste zaken die Fox doet, weet u wat het is ?  De morgen zal het u vertellen : "zij gebruiken altijd de volledige naam van de zwarte kandidaat Hussein Barack Obama". "Hussein" ... uw belletje rinkelt ?

Dat zijn allemaal dingen die bij Yves Desmet niet gebeuren en bij de VRT nog minder : daar levert iedereen altijd correcte, juiste info.  Er wordt niets verzwegen, niets verdraaid.  Namen worden niet veranderd : Filip blijft Philippe en daarmees basta. 

U weet best hoe het in mekaar zit in dit land.   Lachen met progressieven is v e r b o t e n  overal.  "If Democrates had any brains, they'd be Republicans" (als Democraten verstand hadden, waren het Republikeinen) dat zijn pas zware beledigingen.

Fox laat de stem horen van Nieuw Rechts, fatsoenlijk conservatief en vaderlandslievend.  Ze overgieten het bij tijd en wijle met een religieuze inslag die eigen is aan Amerika en ze durven vooral lachen in hun talkshows met het linksige gedoe.  In De Late Show van het Limburgse Brave Meisje word Obama  aanbeden, Fox ridiculiseert Hussein.

Het verschil is dat Fox met geld van Rupert Murdoch (en zijn aandeelhouders) gefinancierd is en wij ons onnozel betalen voor het verzwijgen, verdraaien en manipuleren van het nieuws en de ontspanning.

Ray

PS : Om het duidelijk te maken, natuurlijk streven wij Angeltjes met onze bescheiden blog niet naar een sociaal bloedbad bij de VRT, zoals iemand dit gisteren stelde.  We hebben dit al gezegd : voor de ambtenaren is er de disponibiliteitsregeling met wachtgeld en voor de anderen zijn dadingen gespreid in de tijd aangewezen.  Laat u niet vangen door syndicale prietpraat. De redelijkheid is uit het VRT-project verdwenen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijke verklaring Deense rellen


"De politie zegt niet te weten waarom de jongeren boos zijn. Mogelijk vinden ze dat ze worden lastiggevallen door agenten en verzetten ze zich hiertegen, menen sommige analisten"

http://www.gazetvanantwerpen.be/nieuws/Buitenland/default.asp?art={1C5F3687-82B0-41E8-BE7F-3626040C624C}




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!