Angeltjes
16-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VUB ontslaat FRank Thevissen



De politiek, justitie, de media en de universiteiten zitten samen in een grote afspraak met mekaar om iedereen die onafhankelijk denkt de rug te breken. Vooral zij die de gevolgen van de redeloze migratie op de agenda plaatsen, en de macht van het regime betwisten worden gebroodroofd en met alle middelen het zwijgen opgelegd. Zeg maar dat we overdrijven, de werkelijkheid is sterker dan onze fantasie.

BRUSSEL 15/02 (BELGA) = De Vrije Universiteit Brussel (VUB) ontslaat op 1 maart Frank Thevissen, de professor Marketing en Communicatie die bekend is van zijn optredens in de media. Thevissen heeft twee negatieve evaluaties op rij gekregen en daardoor was zijn ontslag onvermijdelijk. Dat is vrijdag vernomen van Ben Van Camp, de rector van de VUB. Volgens Van Camp wordt elke docent regelmatig geëvalueerd op drie criteria: onderzoek, onderwijs en dienstbetoon of uitstraling. De evaluatie gebeurt door commissies met daarin onder meer zogenaamde "peers" of collega's van binnen en buiten de instelling. "De eerste negatieve evaluatie was drie jaar geleden", legt Van Camp uit. "Iedereen krijgt dan de tijd om bij te sturen tijdens een verbeteringstraject dat zowat twee jaar duurt. Er zijn ook beroepsmogelijkheden. Er volgt dan uiteindelijk een nieuwe evaluatie. Valt die slecht uit, dan is ontslag onvermijdelijk, zoals in dit geval. Het is zeer zeldzaam, maar het gebeurt dus wel."

Volgens Van Camp wordt Thevissen ontslagen op basis van een puur
academisch dossier. "Hij voldoet niet meer aan de kwaliteitsnormen die vereist zijn voor een docent. Dit heeft absoluut niets te maken met de optredens van Thevissen in de media en de eventuele discussies die daarmee gepaard gingen." Intussen is Eric Rosseel, een gepensioneerd docent VUB, een petitie gestart voor Thevissen. Hij stelt dat de professor zou ontslagen zijn naar aanleiding van een polemiek in de kranten over de onderwijspolitiek van Frank Vandenbroucke en het gelijkekansenbeleid voor allochtonen. Thevissen zou daarvoor ook in februari geschorst zijn door de tuchtcommissie van de VUB.
 
Van Camp ontkent formeel dat er ook maar enige inmenging is geweest van bovenaf in dit dossier. "Daarvoor voeren wij academische vrijheid veel te hoog in het vaandel", zegt Van Camp ferm. "Die schorsing gaat bovendien om een heel andere zaak. De timing is louter toeval."
 
Frank Thevissen is vooral bekend van het televisieprogramma "De
Stemmenkampioen". Hij schrijft ook regelmatig standpunten in kranten en wordt vaak opgevoerd als communicatiespecialist. De professor was vrijdag niet bereikbaar voor commentaar./.SAG/SAL


15-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Publiciteit voor Bedtijd



Speciaal voor onze lezeresjes een mooie publiciteit met olala een supermooie man !  Alweer.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Apenland = tevreden

 

Velen zullen zich nog de afschuwelijke beelden herinneren van een MIVB-agent die afgeranseld werd door stelletje uitschot. Deze zeer ernstige feiten gebeurden in het metrostation Delta te Brussel op de avond van 27 april 2007. Het hele gebeuren werd gefilmd door de veiligheidscamera’s. De achtenveertigjarige man werd bestolen, getrapt, met zijn hoofd tegen de muur geslagen en voor dood achter gelaten.  De beelden tonen hoe één van de ‘helden’ met zijn beide voeten stond te springen op de thorax van de man. 

Dankzij de beelden en een alert politieman konden de daders worden gevat. Eén man stond bekend voor verkrachting van een minderjarige.

Het slachtoffer lag meerdere maanden in een diepe coma. Vandaag kan de man niet meer lopen en lijdt hij aan een algemeen geheugenverlies.

Welnu, de uitspraak is gevallen. Aan u te oordelen. Als u dacht dat het gerecht, gezien de ernst van de zaak, een voorbeeld zou stellen, dan bent u eraan voor de moeite. Drie van de vier kregen straffen van drie tot vijf jaar met uitstel. De vierde kreeg 150 uren werkstraf voor het niet verlenen van hulp aan mensen in nood !

Wie kan dat gerecht nog vertouwen. De opeenstapeling van vonnissen en arresten ’à la tête du client’ begint ongehoorde vormen aan te nemen !

U kan de de verschrikkelijke beelden nog eens bekijken via onderstaande link : 
 http://fr.youtube.com/watch?v=B02w9Zr8xQU

 Roeland Van Walleghem.



De koning van Apenland is tevreden

(Techniek & Animatie : Wim Peeters)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp voor Gilbert



Ik weet niet of u het dramatische verhaal van Gilbert gelezen hebt in de reacties maar de status van "behoren tot de 400 belgen" zonder paske is alleszins een vermelding waard. U vindt het relaas van Gilbert bij het stukje over "Filip Dewinter reageert op Marokkaanse plannen" onder de titel "Doe ook mee".

Voor het geval Gilbert nog eens zonder "paske" zou komen te zitten/staan, geven we hem hierbij een virtueel exemplaar cadeau, dat hij kan uitknippen.  Fotootje aanpassen en Gilbert is verlost van zijn probleem. Op Angeltjes kunnen al onze getrouwen steeds rekenen.


Juffrouw Ellen (fotografie & sociaal dienstbetoon)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inburgering speeltuin






Integratie-bevorderend speelhoekje in NL

(overgenomen www.geenstijl.nl)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip Dewinter reageert op Marokkaanse plannen


Brussel, 15 februari 2008
 
 
 
Het Vlaams Belang is verontwaardigd over recente plannen van de Marokkaanse regering om de banden met de Marokkanen in het buitenland steviger aan te halen en zo de integratie van deze Marokkanen in hun gastland tegen te gaan. De Marokkaanse regering heeft zopas een plan voorgesteld dat de nadruk legt op een intensere band tussen de Marokkaanse regering en de 3.200.000 in het buitenland levende Marokkanen. Dit plan voorziet nieuwe maatregelen om de in het buitenland levende Marokkanen via de stichting Hassan II te onderwijzen in de Marokkaanse cultuur en Arabische taal. Bovendien wil de Marokkaanse regering pedagogische reizen organiseren richting Marokko voor in het buitenland levende Marokkaanse jongeren.
 
Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat de Marokkaanse regering om economische en financiële redenen de integratie van de Marokkanen in het buitenland bewust tegenwerkt. De in het buitenland levende Marokkanen zijn, via de geldtransfers vanuit het buitenland richting Marokko, immers één van de voornaamste bronnen van inkomsten van het land. Het Vlaams Belang roept de Vlaamse regering op tot maatregelen. Het is een feit dat de integratie van de naar schatting een half miljoen immigranten van Marokkaanse afkomst in België nu reeds zeer problematisch verloopt. De Vlaamse regering investeert bovendien vele miljoenen euro’s belastingsgeld in een inburgeringsbeleid dat door de Marokkaanse overheid nu doelbewust wordt gesaboteerd.
 
Het Vlaams Belang vraagt dat de Vlaamse regering duidelijkheid eist van de Marokkaanse regering betreffende de plannen om de banden met de Marokkanen in het buitenland steviger aan te halen. De Vlaamse regering moet de Marokkaanse regering duidelijk maken dat er geen sprake van kan zijn dat de Marokkaanse overheid de integratie van de in Vlaanderen verblijvende Marokkanen tegenwerkt. De in Vlaanderen levende Marokkanen hebben de keuze gemaakt om hun leven op te bouwen in Vlaanderen en hebben dan ook de plicht zich aan te passen aan de taal, waarden, normen en manier van leven van hun gastland. Filip Dewinter zal Vlaams minister van inburgering Keulen hierover interpelleren.
 
Filip Dewinter
Fractievoorzitter Vlaams Belang-Vlaams


Mocht u vergeten zijn hoe de Heer Dewinter er uitziet, hier is hij, de man die zegt wat velen onder ons denken.

Juffrouw Ellen (een fan)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New England
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Via Dolorosa van Jo Van Deurzen



Le Standard/de Standaard gaat maar verder met zijn genadeloze, ontluisterende en tegelijk boeiende beschrijving van een aantal aspecten van de regeringsvorming.

Vandaag wordt vooral de rol van Jo van Deurzen, de CD&V voorzitter belicht.  Tussendoor duikt Leterme op als een zwakkere en beïnvloedbare pion die zich laat manipuleren.  Herman van Rompuy speelt het personage dat velen in hem vermoeden  : de dubbelspion die zowel zijn partij aan de macht wil helpen, als het establishment tegen elke prijs wil handhaven en beschermen. Tussendoor komt ook De Wever voorbijgefietst als ofwel een lastig-overbodig steenpuistje of een compleet te negeren meeloper.  Van Deurzen ziet veel af, is vaak vermoeid, weent soms en denkt erover om ontslag te nemen.  Er wordt enorm geïntrigeerd, vals gespeeld en het is zonneklaar dat al die mensen mekaar niet kunnen luchten en niemand heeft vertrouwen in een ander.  Van Deurzen blijkt heel loyaal te zijn aan Leterme, De Wever en zijn partij. Het is een verscheurende, haast onmenselijke opgave trouw blijven en  tegelijk een regering maken met wolven, hyena's, stinkdieren en praalpauwen.

Zoals wij het beschrijven lijkt het een kortverhaal met boeiende karakters en met in de hoofdrol een "mens van goede wil".  Helaas, deze laatsten zijn het niet die in de politiek grote veranderingen teweegbrengen maar zoals het verhaal in de krant geschreven wordt, kan je doorheen de valsheid de schaduw van een goed mens herkennen, die verloren loopt in de doolhof van de hoge politiek van een klein smerig landje.

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=981NVEKA&kanaalid=534

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een verkiezingstip !



JA   !
U stemt toch ook voor Dany Vandenbossche (SPa-Gent) ?



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heksen bestààn ! Jàwèl !



Ook als u tot hiertoe geringschattend sceptisch lachte, zoals de eminente pater-jezuiët-met-de-kap-over-de-haag-en-de-bles-in-haar,  dan zal u nu op uw stappen kunnen terugkomen : heksen bestaan echt.

In het fijne land  Saoudie-Arabië hebben de autoriteiten er een gevangen.  Da's andere koek, hé Vermeersch.  Het verhaal, bondig en kort zoals u bij ons gewoon bent. Zonder opsmuk, zonder overdrijving, droog en snijdend als het zand in de woestijn.

Een Arabier beschuldigt een vrouw ervan hem impotent te hebben gemaakt.  Onze preutse instelling verbiedt ons gedetailleerd in te gaan op deze zaak, die te maken heeft met falende erecties en achterwege blijvende ejaculaties. Wat doet een man al niet in zulke dramatische omstandigheden, opdat het kraantje terug zou stromen ?  Hij gaat naar de politie, wat dacht u, naar de dokter misschien ?  Om uitgelachen te worden.  De onmachtige weet zeer precies waar hij zijn weifel-en weigerpiemel aan te wijten heeft : aan een analfabeet  heksenwijf.  Wat in het cultureel vergevorderde Arabië zeer normaal is : als ze te dom zijn om auto te rijden, moeten ze ook niet lezen of schrijven.  Een perfecte redenering.

De heksenvrouw wordt verhoord,  geslagen, beschuldigd, beoordeeld en veroordeeld tot de doodstraf wegens hekserij.  Alleen de keuning aldaar, kan haar genade verlenen.

Beste bloglezers van mannelijke kunne, denk eraan als u ooit enige twijfel en weifelgedrag vaststelt, wie de schuldige zou kunnen zijn : een heks. En Etienne Vermeersch die alles verloochent, behalve zijn eigen gewichtigheid, kan de boom in met zijn scepticisme.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7244579.stm

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Turkije nu ook Marokko



We hebben hieronder de namen gebracht van de 37 Marokkanen die hun koning verslag zullen uitbrengen vanuit hun woon- en verdienlanden over de Marokkaanse  gemeenschap.  Deze zaak is niet nieuw en veroorzaakte in het verleden al meermaals reacties, toen bleek dat bepaalde verkozen parlementsleden uit EU-landen deel uitmaakten van deze adviesraad in hun moederland.  Schoorvoetend en beetje gegeneerd werd door sommigen opgemerkt, dat de loyaliteit in het gedrang zou kunnen komen, nietwaar.  Waarop woedende reacties kwamen van bepaalde autochtone parlementairen in de zin van "Moeit u niet met ons", wat een steekhoudend argument is. Op eerste gezicht zijn de Marokkanen met een politiek mandaat uit de commissie verdwenen.

De minister van de "Marokkaanse gemeenschap in het buitenland", Mohammed Ameur, heeft bij de installatievergadering enkele behartenswaardige bedoelingen ontsluierd, die helemaal gelijklopen met deze van de Turkse premier Erdogan : onderricht in de Arabische taal en Marokkaanse cultuur is een streefdoel voor de emigranten in den vreemde.

Is het niet bevreemdend dat uitgerekend in een zelfde periode beide islamitische landen met buitensporige aanwezigheden in de EU een identieke boodschap meegeven, zowel aan hun landgenoten als aan de domme, zwakke Westerlingen ?

Als u zin hebt kan u over deze wankele loopbrug het artikel lezen in "Aujourd'hui le Maroc".
tp://www.aujourdhui.ma/couverture-details59823.html

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaanse adviesraad geïnstalleerd



Opdat u goed op de hoogte zoudet blijven, verstrekken wij u hierna de namen van de 37 leden van raadgevers aan de Marokkaanse koning over het Marokkaanse reilen en zeilen in de (hoofdzakelijk)  Europese landen waar zij respectievelijk verblijven. De officiële naam van deze groep luidt : "Conseil de la communauté marocaine à l'étranger" - Raad voor de Marokkaanse gemeenschap in het buitenland.

1- Abdellah Boussouf (secrétaire général du Conseil - Historien - Belgique).
2- Paul Dahan (Psychanalyste - Belgique).
3- Yamila Idrissi (Avocate - Belgique).
4 -Ahmed Ayaou (Chimiste - Allemagne).
5 -Kamal Rahmouni (Acteur associatif - Espagne).
6 -Mina Rhouch (Médecin - Espagne).
7 - Mohamed Chaib (Député Catalogne, Espagne).
8 -Mohamed Kharchich (Opticien - Espagne).
9 -Mohamed Anouar Haidour (Syndicaliste - Espagne).
10- Amina Enneceiri (Psychosociologue - France).
11- Mokhtar Ferdaoussi (Juriste - France).
12- Najat Azmy (Conseillère municipale - France).
13-Omar El Mourabet (Ingénieur - France).
14-Mohamed Moussaoui (Ingénieur - France).
15-Faouzi Lakhdar Ghazal (Docteur en sciences biologique - France).
16-Najat Belkacem (Membre du cabinet du maire de Lyon -France).
17-Younes Ajarrai (Enseignant - France).
18- Rachid Benzine (Ecrivain/chercheur - France).
19- Adil Jazouli (Docteur en psychosociologie - France).
20-Driss Ajbali (Sociologue - France).
21-Abdelhamid El Jamri (Consultant - France).
22-Moulay El Mehdi Idrissi Zini (Acteur associatif - France).
23-Raphy Marciano (Directeur du centre communautaire de Paris - France).
24-Hamid Bichri (Médiateur culturel - Italie).
25 - Abdellah Redouane (Docteur en sciences des organisations et en sociologie - Italie).
26-Mohamed El Ouafrassi (Diplômé en gestion - Pays-Bas).
27-Nadia Bouras (Universitaire - Pays-Bas).
28 -Khemmar El Bakkali (Responsable religieux - Pays-bas).
29 -Abdeslam El Menebhi (Militant associatif - Pays Bas).
30 -Souad Talsi (Conseillère juridique - Royaume Uni).
31 -Ahmed El Hamss (Technicien en télécommunications - Danemark).
32-Daniel Amar (Homme d'affaires - Canada).
33- Abdelghani Dades (Journaliste - Canada).
34-Nadia Serhani (Responsable des ressources humaines - Etats-Unis).
35-Mohamed Farssi (Professeur d'informatique - Sénégal).
36-Amina Benlarbi (Avocate - Algérie).
37-Najib Bencherif (Journaliste - Emirats Arabes Unis).


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londense metro gezuiverd van zondig naakt



Gelukkig bestaat er in Londen een uitgebreide en actieve zwerm Baardmansbeschermers, een minderheid die dankzij eigen onverzettelijkheid  en medewerking van linkse blockheads weldra meerderheid zal zijn.  Yes, Praise Allah !  De zwerm ontdekte affiches in de Metro, waarvan wij een exemplaar wisten te bemachtigen en aan u zullen vertonen, als u plechtig belooft, uw vrouw te verwijderen (indien zij onwillig is, enkele rake meppen doen wonderen).  Klaar ?  FOTO ! 





Wie dit bekijkt wordt natuurlijk zo hitsig als een tol en daarom besliste de zwerm Baardmansbeschermers dat The Royal Academy of Arts die een decadente tentoonstelling probeert te promoten, deze schandelijke afbeelding van Venus door Lucas Cranach   o n v e r w i j l d  verwijdert. Een woordvoerder van het museum verklaarde (typisch Brits) : "Helaas, bezitten wij geen B-versie waar Venus kleren aan heeft".  Uit de lezerscommentaren in The Daily Mail pikken wij er deze zinnen uit : "Natuurlijk, het menselijk lichaam is een gevaar, niet" en "Ongebreidelde PC-nonsens die leidt tot woede"

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=514119&in_page_id=1770

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek eist zware tol





Ook deze man onderging hetzelfde lot als zijn partner Leterme  en moest met verhongeringsverschijnselen afgevoerd worden.

(foto Het Nieuwsblad)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor Publiciteit


Nieuwe Ford Fiesta


 

Ford doet hoofdzakelijk een beroep op motoren die we al kennen van de vorige Fiesta. Het benzinegamma begint merkwaardig genoeg met de 1,25-liter, die een paar jaar uit het gamma verdwenen was maar nu terugkomt. Hij is verkrijgbaar met 60 of 80 pk. Daarboven volgt de 1.4 met 91 pk en de voorlopige topmotor wordt een nieuwe 1.6 die onder andere dankzij een variabele distributie 115 pk levert. Wie lever diesel rijdt, kan kiezen uit de bekende 1.4 TDCi met 68 pk of de 1.6 TDCi met 90 pk en roetfilter. Alle motoren zijn aan een manuele vijfversnellingsbak gekoppeld, maar voor sommige krachtbronnen is een viertrapsautomaat verkrijgbaar.Zoals Henry Ford, de oorspronkelijke oprichter het ooit zegde "U kan mijn wagens bestellen in alle kleuren, zolang het maar zwart is"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Laeremans in de Kamer



Naar aanleiding van het vraaggesprek dat eergisteren in de Gazet van Antwerpen stond met de rechter Desmedt, die Vlaams Belang kwalificeerde als een ondemocratisch partij die alle instellingen kapot wil, interpelleerde in de Kamer Bart Laeremens de minister van Justitie over deze partijpolitieke stellingnames door een magistraat.



“Als magistraten telkens politieke uitspraken gaan doen, zullen ze schietschijf van de politiek worden en dan wordt het gerecht een schiettent”. Dat zei Bart Laeremans (Vlaams Belang) tijdens het wekelijks vragenuurtje in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Laeremans eiste daar een reactie van minister van Justitie Jo Vandeurzen (CD&V) op de uitspraken van de Antwerpse correctionele rechter Walter De Smedt. Laeremans wilde vooral een klare uitspraak van de minister over de stelling van De Smedt dat rechters lid mogen zijn van een politieke partij, maar niet van het Vlaams Belang, omdat dit een “antidemocratische partij is, die de instellingen kapot wil maken”.




“Wij willen geen instellingen kapot maken, wij willen alleen dat de Belgische staat verdwijnt en dat is het legitieme streven naar vrijheid van de volkeren. Rechter De Smedt bepleit een beroepsverbod voor Vlaams-nationalisten en dat is voor ons totaal onaanvaardbaar”, aldus Laeremans, die de uitspraken van De Smedt “extremistisch liberaal” noemde, wat applaus op de banken van Open Vld opleverde.

Laeremans vroeg verder dat de Minister van Justitie via een circulaire van het college van procureurs-generaal zou herinneren aan de neutraliteitsplicht van magistraten. Hij hoopte dat Vandeurzen erop zou toezien dat de Hoge Raad voor de Justitie bij benoemingsvoorstellen Vlaams-nationalisten niet zal uitsluiten.

Vandeurzen zegde dat “magistraten een overtuiging mogen hebben, maar als ze die uiten mogen ze het vertrouwen van het publiek in het gerecht niet schokken”. Voor de rest verwees hij naar de scheiding der machten.

De Smedt zelf reageerde nogal laconiek: “Hoe kan een lid van het Vlaams Belang de eed van magistraat afleggen? Hij luidt immers: Ik zweer getrouwheid aan de Koning en gehoorzaamheid aan de grondwet en de wetten van het Belgische Volk."  Meineed is nog altijd strafbaar ”.

(overgenomen uit Gazet van Antwerpen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJzerbedevaart




Een mens moet meegaan met zijn tijd.  Trouwens wie niet wil, wordt ook mee op sleeptouw genomen : de Tijd is de genadeloze jakkerhond van het heelal.

En daar weten ze bij het IJzerbedevaartcomité alles van : liever meelopen en onder de voet gelopen worden, dan standhouden. De diversiteit moet benadrukt worden op de IJzervlakte, want daar vochten onze Vlaamse jongens voor.  Wist u dat niet ?  Dan bent  u waarschijnlijk een rechts verzuurde pruim en dan hoeven wij u niet.

In grote première een repetitiefoto  van de aanstaande plechtigheden in een nieuw divers kleed. 



 
www.nieuwnieuws.nl


14-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een dienstmededeling



Binnenkort kunnen wij de NMBS overnemen : we laten alles zoals het is, te laat rijden, te vroeg komen, niet rijden, staken, en een grote smoel opzetten tegen de reizigers.  Daarvoor gebruiken we dan de dienstmededelingen, waar wij van Angeltjes vrij goed in zijn : schimpen tegen de reizigers.

"De dommeriken die op perron 5 staan moeten zich nu verplaatsen naar perron 21, alwaar over 30 seconden de trein naar La Vacherie vertrekt"

"De trein op perron 21 is juist vertrokken.  Niet naar La Vacherie maar naar Brussel : dat is hetzelfde.  Morgen rond dezelfde tijd, of wat later, zal er nog een trein rijden". 

We wilden iets zeggen nu tegen onze allerbemindste lezers.
Dankzij de collega Duplo kunnen wij nu rechtstreeks video's in de vitrine plaatsen zonder bruggetje.  U zal het merken, elke dag carnaval.  Helaas, weten we nog niet hoe daar tekst bij te krijgen.  Over het fragment Ein Deutsches Requiem dat hieronder staat het volgende : de aria Ihr habt nur Traurigkeit wordt gezongen door Kathleen Battle en de dirigent is Herbert von Karajan.  Muziek van Johannes Brahms.

Aangezien het nog Valentijn is, willen we dit graag opdragen aan al onze zoetsappige en nijdige haatpilaren van links, opdat zij zouden beseffen dat de Westerse cultuur een voorbeeld is van ondermeer vergeestelijkte rijkdom.
Doei, schatjes !

De redactie


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieben Sie "Ein Deutsches Requiem" ?
.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds Bart Debie



Verschillende lezers hebben gevraagd na de veroordeling van Bart Debie of zij op een of andere manier financieel konden bijdragen.  Bart stuurde ons volgend bericht :

Via deze weg ik nu al iedereen die mij de afgelopen dagen en weken een hart onder riem hebben gestoken van harte en welgemeend danken. Het is die warme steun vanuit de brede Vlaamse beweging die mij de kracht geeft om niet op te geven en verder te doen in mijn strijd tegen het Belgische establishment. Ook voor mijn vrouw – die nog steeds bij de Antwerpse politie werkt – is dit een enorme emotionele steun. 

De strijd gaat verder en zal er niet gemakkelijker op worden. Dat ik tegen een politiek systeem aan het vechten ben, eerder dan een justitieel, wordt bewezen door dit interview van GVA-justitiespecialist John De Wit met de Antwerpse rechter Walter De Smedt. Daarbij verwijs ik graag naar de laatste vraag en vooral het antwoord van deze “rechter” : http://www.gva.be/nieuws/printversion.asp?art={F59A1407-5549-4689-9143-08376AE51458}  

Intussen is onder de schoot van mijn partij het “Steunfonds Bart Debie” opgericht waarbij een warme oproep wordt gedaan om ons te helpen bij de onvoorstelbare juridische kosten, boetes, erelonen, dossierkosten, enzovoort die op mij afkomen.

Mag ik u vriendelijk vragen om ook via uw drukbezochte weblog en uw vele contacten wat publiciteit te maken voor dit steunfonds ?

Steunfonds Bart Debie – KBC rek. nr. 733-0481113-23 

Met de allermeeste hoogachting en bijzondere dankbaarheid,

Bart Debie

-----------------------------------------------------------------------

Wie vandaag in le matin het smerige artikel van Cochez heeft gelezen, kan hier alleen maar de bevestiging inzien van de politieke kuiperijen die aan de gang zijn.  Gerecht en politiek treden hand in hand op tegen een man voor wie men bang is, omdat vele gewone Vlamingen in hem en zijn onkreukbaarheid geloven.  Broodroof is niet genoeg, freelance broodschrijvertje Cochez doet er nog een portie eerroof bovenop.  Lage insinuaties zonder grond.

Bart kan op ons rekenen : wat er ook moge staan in het vonnis van de drie regimerechters, die triestige figuren leven enkel voor de eigen carrière en vellen recht om hun partij te behagen.  Bart werkte voor "de mensen" en misdadigers bestrijd je niet met fluwelen handschoenen.

Steunfonds Bart Debie – KBC rek. nr. 733-0481113-23
 

Ook al is het leven duur, we doen allemaal ons best, Bart, ieder naar eigen vermogen en kunnen, om bij te springen.

Ray




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!