TRANSIB
Inhoud blog
  • Check mijn bericht
  • 't ZIT ER BIJNA OP ( Zaterdagavond vanuit Kyiv )
  • KIEV - Donderdag namiddag
  • KIEV --- Dinsdag 19/1
  • ZOALS BELOOFD...

    Zoeken in blog



    Van Moscow naar Peking
    23-01-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t ZIT ER BIJNA OP ( Zaterdagavond vanuit Kyiv )

    Goede morgen,

    Enerzijds ben ik daar niet kwaad voor want ik krijg nu toch stillekensaan genoeg van die koude, temeer omdat ik sinds gisteren wat grieperig ben. Het was min 17°C in Kiev en voor de volgende dagen verwachten ze een nog koudere periode. Anderzijds heeft deze stad nog veel te bieden en in het bijzonder de zeer charmante Odesa natuurlijk. Maar met het kleintje gaan wandelen kon jammer genoeg niet gezien de lage temperaturen.

    Chantal en ikzelf hebben gisteren en vandaag niet stilgezeten, heel wat bezienswaardigheden opgezocht, zeer veel gewandeld ( en uitgeschoven... ), op de bevroren rivier de ijsvissers gezelschap gaan houden etc.

    Maar het " to do " lijstje is nog lang, te lang. En dan hebben we nog de musea links laten liggen want het is hier de laatste dagen zeer zonnig en dan ben je, ondanks de koude, toch liever buiten.

    Mijn zevenmijlslaarzen zijn ingepakt, mijn thermisch ondergoed nog niet. Ik moet morgen wel vertrekken want ik mag maandagavond aan de borrel en aan de dis met onze Minister President en die mag ik toch niet ontgoochelen hé.

    Als ik even achter me aan kijk en op een rijtje zet wat ik de laatste periode allemaal heb kunnen en mogen beleven, dan kan men spreken van een zeer gevarieerde, intense en uiterst geslaagde trip. 

    Morgen zullen de wegen van Chantal en mezelf zich weer gaan scheiden. Chantal fladdert is één ruk met Ukraïnen Airways naar Brussel. Zelf vlieg ik met Baltic Airways ( Ooit van gehoord? Ik ook niet! ) eerst naar Riga en vandaar verder naar Brussel. Als alles goed verloopt treffen we mekaar morgenavond op Brussel Nationaal en kan het normale leven weer hervatten.

    Bedankt voor het supporteren en de interesse. Bedankt voor de reacties en e-mails die ik onderweg mocht ontvangen. Hopelijk hebben jullie er ook een ietsie pietsie van kunnen genieten.

    Tot weldra en good luck aan allen. ( Een fotoreportage volgt later )

    Willy



     


     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per maand
  • 08-2011
  • 01-2010
  • 09-2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!