Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maartenshome
    blog.seniorennet.be/maarten
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    27-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AANKONDIGING: Lezing over het “Palestijnse probleem” in Eindhoven door Roelf-Jan Wentholt

    AANKONDIGING: Lezing over het “Palestijnse probleem” in Eindhoven door Roelf-Jan Wentholt

    Screenshot_10

    De werkgroep “Tolereer geen Intolerantie” organiseert op zondag 14 april a.s. een lezing over het “Palestijnse probleem” in Eindhoven.

    Wie op Google de woorden “ YouTube Dennis Praeger Middle East Problem ” intikt krijgt een filmpje van nog geen zes minuten te zien waarin de zogenaamd ingewikkelde Palestijns-Israëlische kwestie in een paar woorden wordt teruggebracht tot zijn kern: de Arabische machthebbers willen de Joden vermoorden. Voor wie is voorgelicht door de Nederlandse media en wie zoiets ergs dus niet gelooft, moet eens een dagje een selectie uit de duizenden video’s gaan bekijken van alle officiële media in de Arabische wereld die door de jaren heen verzameld zijn door het MEMRI, het Middle East Media Research Institute, of door Palestinian Media Watch, kortweg Palwatch. Die duizenden propaganda-filmpjes druipen van de intense Jodenhaat
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische golfstaat Bahrein zet Hezbollah op terreurlijst; Europese Unie volhardt in dwaasheid

    Arabische golfstaat Bahrein zet Hezbollah op terreurlijst; Europese Unie volhardt in dwaasheid

    Lebanon's Hezbollah al-Mahdi scouts carry Hezbollah flags as they parade on a Star of David symbol, during a rally marking "Quds Day'' in Nabatieh town
    Nabatieh, Libanon, 26 augustus 2011. De Al Mahdi scouts, de jongerenbeweging van Hezbollah, marcheren enthousiast over de Joodse Davidster, zwaaiend
    met de typische geel-groene Hezbollahvlaggen op Al Quds Dag (Jeruzalem Dag).

    Zowel de sjiitische milities van Hezbollah als eenheden van de Iraanse Revolutionaire Garde vechten in Syrië aan de zijde van president Bashar Al Assad tegen het rebellenleger. Als zelfs Arabische landen beginnen met Hezbollah terecht als een terreurorganisatie te beschouwen en de Arabische Liga het Syrische regime uit zijn organisatie heeft verstoten en in de plaats van een afgevaardigde van het rebellenleger heeft ingehaald, wat let de Europese Unie dan nog om Hezbollah als terreurorganisatie op zijn lijst te plaatsen?
    Meer lezen op:

    brabosh.com

    26-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom we binnenkort de eerste verdwijningen en geheime executies kunnen verwachten in de EUSSR

    Waarom we binnenkort de eerste verdwijningen en geheime executies kunnen verwachten in de EUSSR

    Door:

    strafkamp

    Totalitaire en ondemocratische regimes zoals het fascisme, nationaal-socialisme, marxisme, islam, communisme of het socialisme volgen altijd hetzelfde proces welke wordt uitgesmeerd over een groot aantal jaren. We hebben het dan over enkele decennia. Al deze dictaturen ontstaan nooit plotseling van de ene dag op de andere in een land. De verschillende stadia die nodig zijn om voedingsbodem te creeëren tot het vestigen van een junta, opperste Sovjet of millitair bewind kunnen zich door wanbeleid van een legitieme regering aandienen, door de slechte omstandigheden tijdens of na een oorlog of juist door zo'n in aanvang onschuldig lijkende nieuwe vorm van bestuur worden georkestreerd.
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl


    25-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamist Erdogan discrimineert op klaarlichte dag, en niemand in Den Haag doet iets
    Islamist Erdogan discrimineert op klaarlichte dag, en niemand in Den Haag doet iets

    door Afshin Ellian 25 mrt

    Erdogan sprak in Den Haag ook over de affaire-Yunus
    Erdogan sprak in Den Haag ook over de affaire-Yunus - Foto: ANP

    De Turkse premier Erdogan maakte in Den Haag een ontoelaatbaar onderscheid tussen homo's en moslims. Dit noemen wij discriminatie. In Nederland heeft de islamist Erdogan zijn masker afgezet.
    Het gaat niet om de eeuwige Turk, weten we dankzij de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan. Waar gaat het dan om?
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    24-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Warner: “De onderwerping van vrouwen in de islam”

    Bill Warner: “De onderwerping van vrouwen in de islam”

    Screenshot_10

    Hieronder een samenvatting van een uitermate interessant artikel van Dr. Bill Warner over de onderwerping van de vrouw in de islam. Voor de volledige (Engelstalige) tekst, zie de link onderaan dit artikel.

    Wat betreft islam en seks moeten we twee dingen goed onthouden: dualiteit en onderwerping. Islamitisch dualisme scheidt de mannen van de vrouwen. Onderwerping garandeert dat de vrouwen zich aan de mannen onderwerpen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrek Fatima Elatik gaat miljoenen kosten

    Vertrek Fatima Elatik gaat miljoenen kosten

    fatimaalien1234x2.jpeg Bestuurstypes als Fatima Elatik: je komt er nooit meer vanaf, en als je er van af komt, blijf je er voor betalen. In 2014 stoppen zo'n beetje ALLE stadsdeelbestuurders in 020 er mee: van de 30 willen er maar 3 door. Want in 2014 worden de stadsdelen kleiner gemaakt en op financieel rantsoen gezet. Lees: het pluche van de macht wordt een houten stoeltje in de coulissen van het theater.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    23-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan is beslist geen freak
    Erdogan is beslist geen freak
    Yunus, een Turkse Mauro
    De Turkse premier Erdogan is de laatste tijd weer vaak, en steeds ongunstig, in het nieuws en vandaag komt hij op bezoek. Over begin van een lente gesproken!
    De afbeelding hiernaast is van wat langer geleden: hij is afkomstig van een webstek van de moslimbroeders. Erdogan poseert hier naast een van de gewonden die ongeveer twee en een half jaar geleden vielen op het Turkse schip Mavi Marmara in het kader van de zeer geslaagde provocatie van de Israëlische strijdkrachten.
    Voor wat betreft de houding van de Turken tegenover buurland Armenië en tegenover de Koerden is af en toe iets positiefs te zeggen over het huidige bewind. Op heel veel andere gebieden is het echter provoceren en drammen wat de klok slaat.
    Meer lezen op:
    keizers en kleren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije wordt mogelijk toch ingelicht over pleegkinderen
    Turkije wordt mogelijk toch ingelicht over pleegkinderen 
      
    Turks protest tegen pleegzorg

    Turkse demonstranten demonstreerden gisteren op het Stadhuisplein in Lelystad tegen het Nederlandse jeugdzorgbeleid. Foto ANP / Evert Elzinga

    Binnenland

    Nederland overweegt Turkije te informeren wanneer Turkse kinderen in pleeggezinnen worden geplaatst. Dat blijkt uit antwoorden op Kamervragen die het CDA had gesteld. Premier Rutte noemde deze week de pleegzorg nog een “verantwoordelijkheid van Nederland en van Nederland alleen”.
    Meer lezen op:
    nrc.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België verzet zich tegen de sharia

    België verzet zich tegen de sharia

    Screenshot_17

    (Door: Soeren Kern)

    De islamitische sharia wetgeving is “onverenigbaar met de fundamentele beginselen van de democratie” – Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens.

    Nadat de leden van de pas opgerichte partij “Islam” hadden gezworen om de islamitische sharia-wetgeving in België in de praktijk te brengen, introduceerden de leden van het Parlement een wetsvoorstel dat de macht van moslimextremisten, die zetels winnen bij de verkiezingen op lokaal of nationaal niveau en die zich isoleren van de politieke heersende stroming, zou beperken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    22-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Paus heeft geen moslims nodig

    Een Paus heeft geen moslims nodig

    De islam zal Rome veroveren, want Mohammed heeft dat gezegd. Het is natuurlijk verleidelijk om te beweren dat Rome niet door de islam is veroverd en dat Mohammed zich dus vergist heeft, maar dat zou niet eerlijk zijn. Ten eerste vergist Mohammed zich niet, en ten tweede, wie zal zeggen wat de toekomst nog brengt en hoe het met Rome zal aflopen. Gewone stervelingen kennen de toekomst niet, profeten wel.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.blogspot.nl

    21-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Erdogan toont langzamerhand zijn ware gezicht'

    'Erdogan toont langzamerhand zijn ware gezicht'

    OPINIE - Özcan Akyol & Dilan Yesilgoz −21/03.
    © afp. De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan.

    opinieDe toon en werkwijze van Erdogan is de laatste tijd veranderd, betogen schrijver Özcan Akyol en sociaal-cultureel wetenschapper Dilan Yesilgoz. 'De rechten van vrouwen, homoseksuelen en andersgelovigen worden niet erkend of beschermd. Kan Rutte het daar vandaag eens over hebben met zijn Turkse collega?'
    Tien jaar geleden kwam minister-president Erdogan met zijn AK-partij in Turkije aan de macht. Daar waar zijn blik toen nog op Europa was gericht en de democratisering van Turkije hoog op de agenda stond, lijkt Erdogan langzamerhand zijn ware gezicht te tonen. Vandaag brengt de Turkse leider op uitnodiging van premier Rutte een officieel bezoek aan Nederland.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    20-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de anti-multiculturalistische lente in de PvdA
    Leve de anti-multiculturalistische lente in de PvdA

    door Afshin Ellian 18 mrt 2013

    De seculiere lijn van de PvdA verdient steun
    De seculiere lijn van de PvdA verdient steun - Foto: ANP

    Als de PvdA doorgaat met een seculiere benadering van de samenleving - gefundeerd in de rechtsstaat - dan kunnen we toch zeggen dat de opvattingen van Pim Fortuyn over de multiculturele samenleving hun weg hebben gevonden binnen de heersende politiek.
    De PvdA is drastisch aan het veranderen. De afgelopen decennia zijn de socialisten fors bekritiseerd vanwege hun opstelling in multiculturele vraagstukken.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herleving van de jaren dertig

    Herleving van de jaren dertig

    Geplaatst door Tom Struick van Bemmelen op 20 maart, 2013 - 08:59

    Onder het nazisme werden Joden afgeschilderd als kwaadaardig, gierig, minderwaardig en als samenzweerders tegen het Arische ras. Daarom moesten ze geïsoleerd, geboycot en uiteindelijk gedood worden.

    Deze stereotypen zijn aan het terugkomen in Europa. Alleen worden ‘de Joden’ nu soms vervangen door ‘de Israëli’s’. Aangezien ongeveer de helft van de Joden in de wereld Israëli is, komen die typeringen echter op hetzelfde neer.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    19-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas: Wij zijn geen terroristen; We willen alleen maar Israël vernietigen [Khaled Abu Toameh]

    Hamas: Wij zijn geen terroristen; We willen alleen maar Israël vernietigen [Khaled Abu Toameh]

    hamasoperatieven2

    Hamas wil worden afgevoerd van de lijst van Buitenlandse Terroristische Organisaties van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, niet omdat Hamas is veranderd, maar omdat Hamas vindt dat de wereld is veranderd, en dat veel naïeve westerlingen nu bereid zijn om zijn radicale ideologie en terrorisme te tolereren.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lodewijk Asscher serveert zelfbenoemde Marokkaanse woordvoerders af

    Lodewijk Asscher serveert zelfbenoemde Marokkaanse woordvoerders af

    Door Carel Brendel, 15 maart 2013

    Image337

    Een rokende server gisteravond laat bij de Republiek Allochtonië. Deze nieuwssite kreeg een plotselinge bezoekerspiek te verwerken, omdat ze als een van de eersten een opvallend strenge brief van vice-premier Lodewijk Asscher plaatste. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reageerde namens de PvdA op een eerdere brief van Mohamed Rabbae en Abdou Menebhi.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    18-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel wordt een gevarenzone

    Brussel wordt een gevarenzone

    Door:
    kindertje
    Brussel wordt een gevarenzone. Steeds meer Joden verlaten vanwege overvallen door moslims hun traditionele stadswijken.
    De joodse school “Maimonides”, rijk aan tradities, in het centrum van Brussel heeft 65 jaar na zijn oprichting te lijden onder een steeds agressiever wordend antisemitisme met een islamitisch stempel. Een verbod om keppeltjes te dragen moet de joodse kinderen tegen het geweld van de islamieten beschermen.Meer lezen op:
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    17-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Screenshot_6De Amsterdam Post is gehacked door de Turken van Hizb ut-Tahrir omdat ik vandaag om 11.30 uur demonstreer tegen hun Khalifah conferentie in Party Centrum Rhône aan de Rhôneweg 12-14 te Amsterdam.

    In een bestand stond een zogenaamde "marquee" met links naar Turkse sites en het index bestand was overschreven met de tekst //Silence is golden. En dat is niet mijn index bestand,vriend!
    Dat u even weet hoe onze Turkse vrienden over de vrijheid van meningsuiting denken. Er zit meer rotzooi in de site en het zou prettig zijn als iemand mij zou kunnen helpen om dit recht te trekken. info@amsterdampost.nl
    Meer lezen op:
    amsterdampost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hizb ut-Tahrir confereert zondag weer in Party Centrum Rhône

    Hizb ut-Tahrir confereert zondag weer in Party Centrum Rhône

    Screenshot_24

    Ze hebben het pas op het allerlaatste moment aangekondigd deze keer. Hizb ut-Tahrir houdt zondag 17 maart weer een nazi-conferentie in Party Centrum Rhône. De in vele landen verboden organisatie, die zelfs de Amsterdamse mosketen mijlen ver de keel uithangt, zal weer gaan pleiten voor de invoering van de sharia en de afschaffing van de democratie. Lees via de links over wat voor club we het hier hebben.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    16-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WijBlijvenSlachtoffer.nl

    WijBlijvenSlachtoffer.nl

    Geplaatst door Shashi Roopram op 15 maart, 2013

    Slachtoffers zijn mensen die door een gebeurtenis nadeel of leed hebben ervaren. Dit zijn zielige mensen, getraumatiseerde mensen, gedupeerde mensen, hulpbehoevende mensen en vooral mensen die geen blaam treft. Zij zijn niet het probleem, zij zijn slachtoffer van het probleem. Om die reden ligt het oplossen van een probleem niet bij het slachtoffer, maar bij anderen. Dit is de gangbare gedachte en iets waar we het in Nederland min of meer met elkaar over eens zijn. Het probleem begint wanneer mensen of groepen zich slachtoffer gaan voelen terwijl de samenleving daar anders over denkt. Hier ligt de essentie van ‘het Marokkanenprobleem’ en het gehele debat over integratie, multiculturalisme en islam in Nederland.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep tot gebed van moskee in Zwolle

    Oproep tot gebed van moskee in Zwolle

    Moslims nemen deel aan een gebed. Foto ANP

    ZWOLLE - De Miesbahoel Islam-moskee in Zwolle is de eerste moskee in de regio IJsseldelta waar wekelijks zal worden opgeroepen tot gebed.

    Met ingang van vrijdag klinkt in Zwolle de zogeheten azan. De moskee beperkt zich tot de oproep voor het vrijdaggebed. Het besluit tot de azan is genomen in goed overleg met de gemeente en buurtbewoners. De laatsten zijn uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Daar bleek nauwelijks bezwaar te zijn tegen de wekelijkse oproep.
    Meer lezen op:
    destentor.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!